|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del ***
9.9.2009 11:28:52   
m_m
punce hvala za čestitke
user posted image

Sem pa vidla da nisem edina user posted image  

No medtem ko jaz pridno nabiram nove kilce, ste pa ve že spravile kaj dol... Kak vam je ratalo?

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 126
9.9.2009 11:38:00   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Aja, kožica.. meni so ves čas gvorili da po kopanju na mu ga malo pred***user posted image oz vlečem kožico dol..očitno je nisem dovolj ker mi je sestra nekaj mesecev nazaj na posvetovalnici  rekla da je premalo in da mu bo ona potegnila malo... je mal počila pri kraju takrat,  pa ni blo meni nobene panike... enkrat bi mogla počt oz it čez prvi del glavce, lulek je pa vedno večjiuser posted image Sedaj jo spravimo dol toliko da se vidi pol glavice, dlje ne gre, pa mi ni P nič rekla da je že kaj narobe, mislim da je še čas... da bi šel pa na operacijo mi pa ne bi blo fajn..
Sayuri ima izkušnje s stem pri Filipu ane?

Ja jst sem o tem že večkrat pisala. Jaz Lovru po kopanju povlečem kožico dol, kolikor pač gre. Ne gre pa do konca ISto je bilo pri Filipu in že vem, kaj nas čaka user posted image  Je pa ful odvisno od pediatra do pediatra, kako postopa pri tem. Meni pediatrinja skoz govori, da do treh let ne delajo nobenih posegov in da se mora vse pri miru pustit. PAč doma vlečeš to gor in dol in to je vse. Pri večini se poštima, pri nekaterih pa ne. Filip je bil pri 3,5 letih poslan na Polikliniko k urologu. TAm mu je dohtar z nečim namazal lulčka in potegnil kožico dol do konca. Filip je malo zastokal, malce je zakrvavel in to je blo to. Sicer je bila doma že en teden ful kriza. Se je vse razbolelo in peklo ga je, ko je šel lulat. Uf, je bil kar bogi takrat user posted image  Že vidim, da bo pri Lovru isto user posted image

Drugače pa Helou user posted image  JAz sem z enega dopoldnaskega sprehoda. SAMA SEM ŠLA HODIT! user posted image  To se ni zgodilo že dve leti user posted image  Sicer sem totalno brez kondicije in sem na 3/4 poti že obrnila nazaj proti domu user posted image  Danes začnem tudi z aerobiko, tko da se počasi začenjam rekreirat user posted image  tejkaz, če ni skrivnost - koliko pri vas stane ura aerobike? In pri ostalih, katere hodite?

Dolgčas mi je po L&Z. user posted image  Pogrešam tiste razgrajaške dopoldneve, ko sta mi bila skoz za petami user posted image  Zdaj je preveč mirno in nekako se še nisem sprijaznila s tem. Popoldne, ko sta doma, sta precej razdražljiva, občutljiva, Bog ne daj, da grem samo na WC ali pa iz sobe. V jok planeta oba in ju komaj potolažim. Še katera opaža pri otročkih sedaj doma spremembe? Ponoči je sicer še ok.

tejkaz joj, saj vem, da tebi ponoči ni bilo smešno tole zbujanje Jaše in da si utrujena, ampak jaz sems e tako nasmejala ob tvojem pisanju in o besedah je_ba user posted image user posted image user posted image  Da dol padeš user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 127
9.9.2009 11:38:49   
sayuri
m_m, povej, kdaj imaš rok, da te dam na naš seznam nosečk user posted image  Pa čestitke tudi v mojem imenu user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 128
9.9.2009 11:42:11   
m_m
a seznamček avgustovk? A nas je že tolko user posted image   ?  Rok je 18.12.09 bo pa poba na veliko veselje atija.

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 129
9.9.2009 11:43:28   
Zoja Miša
Tudi jaz se javljam iz službe.
Saj mi kar gre. Sem se preselila že v drugo pisarno, je bolj cart in sama kraljujem v njejuser posted image , sem zelo zadovolja. Pa par ponudb sem že naredila, eno so mi celo že potrdili. Ja, počasi napredujemuser posted image

Vrtec - ko sem včeraj šla po Kajo Lino, je bila v gunglci in izgledala zelo žalostnouser posted image . Se mi je kar srce paral. Bila me je vesela, ampak s tistim pogledom - mami, zakaj me puščaš tukaj? - v učkahuser posted image . Upam, da se hitro navadi in da ji bo všeč, ker če ne se mi bo skos srce trgalo! Pa mi zjutraj niti ni tako hudo, ko jo oddam, čeprav je jok, ampak potem cel dan mislim nanjo, kaj se ji le plete v tej bučki? Upam, da ne kaj prveč travmatičnega. Popoldne včeraj, ko je odspala 45 minut (več je nisem pustila, ker zvečer ne bi zaspala) je bila čisto druga. Seveda je bila utrujena, v vrtcu spala le 20 minutuser posted image . Jo zbudijo drugi, ko se derejo. V glavnem komaj čakam, da grem danes ponjo. Jutri bo pa tam le 2h, ker ima pregled za ušeska, zopet, pa user posted image  z njo. Jaz bom pa mirna v službiuser posted image

Tejkaz, verjetno tole tebi ni bilo tako smešno, ampak jaz sem se nasmejala do solz. Tale tvoj Jaša ga pa res biksa. Bošček. Res, le kaj se jim plete v glavi? Da bi le znali govoriti, bi nas verjetno res že kam poslali. Glede poti pa šment, mi smo imeli navigacijo. V Villach smo šli čez tunel Karavanke in potem na Villachu ven in takoj v izvozu desno sta  Kik in C&A Kids. Mislim, da sem ti prav povedala. Erin, pomagaj! Mi smo tam največ dobili. A sem ugotovila, da sem kupila premalo majčk in trenerkic, kljub temu, da sem jih kupila 5, ker se tako umažejo v vrtcu, da rabim na dan cca 2 kompleta gardarobe. Bo treba še dokupit. user posted image

Erin, nismo našli ToysRus-a. Kje pa je???? Pa hitro se naj pozdravi tvoj fant!user posted image

Gajka, veramem, da je čudno, je že meni, ker me v službi nihče za hlače ne cuka. Ampak super, da se Rok dobro počuti in da je lahko že takole sam! Bomo očitno tudi mi morali to kmalu sprobati. In za knjig javi ja, me zanima če je kaj pametnega! Čevlji - ji v trgovini zmerimo nogico, potem prinese čevlje, probamo in pošlatam, da ima še luft pri prstku. Pa glede ne to, da smo imeli prej 19, ima sedaj 20 in je o.k.

Krysia, mislim, da nam vsem minevajo dnevi prehitro!

Majči, dobro se drži tvoja Lina!

Vilika, hitro najdi kakšno službo!

Bella, naj si Teja rito pozdravi čim hitreje!

Neža user posted image user posted image user posted image user posted image

Sayuri, hvala za odgovor o Just, ja moram Cebrco malo napast!

Joj, moram it kaj delatuser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 130
9.9.2009 11:51:02   
sayuri

NAŠE ponovne NOSEČKE
user posted image user posted image

Ninaaa
PDP 27.11.2009
prihaja user posted image

Luna2008
PDP 12.12.2008

neža7
PDP 16.12.2009

m_m
PDP 18.12.2009
prihaja user posted image

anita goitan
PDP 15.1.2010

bambi14
PDP ???

MATEJKA_
PDP 6.2.2009

Čakamo naslednjo kandidatko
user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 131
9.9.2009 11:53:29   
Zoja Miša
m_m čestitke!!!!

Sayuri, prav teh sprememb doma se bojim. Kaja Lina je drugeča tak dobrovoljček, pa upam, da ne bo sedaj se to spremenilo. Imam kolegico, ki je rekla, da se je punčki čisto spremenil značajuser posted image , da je sitka...
Pa bravo za sprehod!

Tejkaz, ja kam hodiš na aerobiko? Pridna! Jaz bi morala tudi kaj v tej smeri naredit!user posted image Da pa te boli je normalno, tudi mene vedno dan po tistem, ko telovadim. Pravijo, da bolj kot boli, več maščobe se pretvarja v mišiceuser posted image

Nič, res moram delatuser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 132
9.9.2009 11:54:46   
sayuri
ZojaMiša, a zs pred nekaj dnevi si dobila? 

Neposredna povezava do sporočila: 133
9.9.2009 12:06:29   
tejkaz
Joj, upam da n itako izpadlo, kot da jaz govorim je_ba in je zato tako govoril. Pri nas zaradi otrok ne govorimo grdo. Saj verjetno sploh ni vedel kaj govori. Od začetka je bilo tudi meni smešno, ponoči pa nič več.

Sayuri in Zoja Miša, na aerobiko hodim v Športno dvorano v Medvode. Dvakrat na teden po eno uro in dam mesečno 30€ oz. jaz imam 10% popust, ker hodi na aerobiko tudi moja tašča in ker bom letos še Evo vpisala k telovadbi za malčke.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 134
9.9.2009 12:08:58   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Sayuri, prav teh sprememb doma se bojim. Kaja Lina je drugeča tak dobrovoljček, pa upam, da ne bo sedaj se to spremenilo. Imam kolegico, ki je rekla, da se je punčki čisto spremenil značajuser posted image , da je sitka...
Pa bravo za sprehod!

Jaša je čisto spremenjen od kar hodi v vrtec. Doma se me stalno tišči, samo da ga dam iz rok je jok. Sploh ni več dobrovoljen.

Sem pa poslala Claro23 in Mark v izvidnico mimo vrtca in je rekla, da so zunaj, Jaša je v vozičku in ne joče. user posted image user posted image Mogoče celo spi, ker je bil čisto pri miru. In še izvedela sem da imamo jutri aerobiko, tako da se lahko danes spočijemo.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 135
9.9.2009 12:14:37   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

V Villach smo šli čez tunel Karavanke in potem na Villachu ven in takoj v izvozu desno sta  Kik in C&A Kids. Mislim, da sem ti prav povedala.

Hvala. Jaz sem jima nekaj garerobe za jesen že nakupila, kakšne trenerkice in majčke, bi šla pa še tja iskat.

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Kako se lotit nakupa otroških čeveljčkov? A na slepo zaupaš prodajalki, da ti uturi pravo velikost, ali pač doma izdelaš ''mušter'' odtisa otrokove noge in s tem preverjaš velikost...? 

Mi smo pa kar zaupali. Otroške čevlje že dve leti kupujem v eni in isti trgovini in sem z njeno presojo zadovoljna. Poskusili smo več čevljev, 20 mu je sicer šla gor, vendar je rekla, da bi v 14 dneh morali kupiti nove čevlje, tako da smo potem kupili kar 21. Lepo mu gredo gor, spredaj je še za prst prostora.

Še dve uri in domov za danes.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 136
9.9.2009 12:22:40   
gajka
Bom še malo nadlegovala s temile čevlji... user posted image Sem malo po forumu brala in ene priporočajo Ciciban, druge govorijo, da je Ciciban pretrd in priporočajo Elefanten, druge spet Superfit, pa Geox... Katere imate ve in kako ste zadovoljne?

Sem že malo razmišljala, da bi osrečila v.d. taščo in ji dala zeleno luč, da gresta z Rokom ta teden na lov za čeveljčki user posted image , ampak se bojim, da bi jo prehitro zaneslo, ker pri šopingu za Roka ne pozna mej... user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 9.9.2009 12:25:34 >

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 137
9.9.2009 12:39:18   
tejkaz
Gajka, ti jo kar pošlji. Lahko pa ji rečeš naj še kaj za Jaša kupi user posted image
Jaz še vedno navijam za ciciban. Da ne bom katere užalila ampak Elefanten so mi kar neki. Geox je imela Eva zimske čevlje pa ne vem no, tako čudno je hodila v njih.
Ciciban je res malo bolj trd čevelj ampak stabilen. Eva hodi malo bolj na notri, zato se pri kakšnih drugih čevljih stalno spotika in pada. Edino pri Ciciban ne. Pa še pri ne boste verjele Hoferjevih čevljih. Ene superge sem ji v Hoferju kupila in so super za hodit. Jaša pa zelo lepo hodi v Ciciban čevljčkih. Poleti je imel pa Teva sandalčke. Je pa menda Ryssa naredila celo raziskavo glede čevljev.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 138
9.9.2009 12:40:44   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

ZojaMiša, a zs pred nekaj dnevi si dobila? 

Sayuri, 10000000000000 opristi!!! Sem res smotane za te stvari postala.Kar pozabim, ko vedno kaj vmes pride.user posted image Pozabim se zahvalit. Kakšna opica! Oprosti in 100x hvala, ker si mi mi res lepo napisala. Sedaj moram le še v akcijo!
Ko prideš v naše konce se ti oddolžim z kavico in tortico, a prav?user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 139
9.9.2009 12:45:19   
Zoja Miša
Gajka, tudi jaz sem za Ciciban! Ciciban Softy so super, nič pretrdi niso, čeprav Kaja Lina lepo hodi tudi v navadnih Cicibanovih. Elephant so nekako preveč plastični, vsaj jaz nisem za enkrat še nobenih usnjenih našla, razen opankic.
Pa ti jih kar pošlji, bo pač Rok imel izbiro, kaj obuti in obleči, da bo skupaj pasalouser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 140
9.9.2009 13:13:34   
gajka
Pa še eno vprašanje (se me boste preobjedle kot starega kruha user posted image )... Kako hitro ta mali prerastejo čeveljčke? 

Neposredna povezava do sporočila: 141
9.9.2009 13:22:59   
tejkaz

Kako hitro ta mali prerastejo čeveljčke? 

Mesec do dva meseca od začetka. Prodajalka nam je rekla, da bi naj Jaša te nosil cca 2 meseca. Eva je pa celo pomlad in poletje nosila eno številko zdaj na jesen se ji je pa cifra zvišala.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 142
9.9.2009 13:29:23   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Kako hitro ta mali prerastejo čeveljčke? 

Mesec do dva meseca od začetka. Prodajalka nam je rekla, da bi naj Jaša te nosil cca 2 meseca. Eva je pa celo pomlad in poletje nosila eno številko zdaj na jesen se ji je pa cifra zvišala.

A potem lahko zdaj iščem še malo bolj ''tanke'' čevlje? user posted image Nekako ne vem, a poiskat take, da bodo tudi za hladno in dež primerni, ali še malo bolj lahke čevlje, ker bi za hladno itak že spet nove potreboval...

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 143
9.9.2009 14:18:30   
tatly
pozdravljene po dolgem casu
m_m-cestitke
neza ti pa pazi naseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no pri nas je vse po starem se nimamo nic zobkov,nevem kje souser posted image
stella je gratala pravi vuzgec,komaj se kaj naredim polek nje,nic grem nekaj naredit v miru ko ajca
lp

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 144
9.9.2009 14:36:41   
sayuri
Če bo šla katera do nedelje v H&M user posted image

http://files.hm.com/coupon/2009/sl_Sl_HM_web_148x105_PostcaFE1BF.pdf

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 145
9.9.2009 14:48:36   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Če bo šla katera do nedelje v H&M user posted image

http://files.hm.com/coupon/2009/sl_Sl_HM_web_148x105_PostcaFE1BF.pdf

Bila včeraj. Kupila Roku bombažno jopico na kapuco, pa mi je prodajalka začela s temi kuponi mahat, pa sem bila itak tako razočarana nad ponudbo, da sem ji rekla, da ga lahko kar obdrži, ker ne nameravam ničesar več kupovat, dokler kakšne konkretne nove pošiljke ne dobijo. Zoprno bitje pač! user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 9.9.2009 14:49:27 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 146
9.9.2009 20:52:54   
K_a_t_j_a
No jaz sem preživela danšanji pregled. Dr. Možina me je pregledal in mi dal napotnico za kratek poseg Leetz (električna zanka). Tiste celice, ki so spremenjene, mi bodo požgali z neko el. zanko, dobim lokalno anastezijo, ter še odležim slabo urco tam in potem imam teden do 14 dni počivanja oz. ne bom smela nič kaj preveč fizično delat. Poseg mi bodo delali v LJ, naročena sem že 27.okt. Rekel mi je, da potem lahko po 3 do 4 mesecih ponovno zanosim, vendar bo treba bolj počivati v nosečnosti. No za naslednjo nosečnost bomo še počakali sigurno kakšno leto ali dve, ker Jan je trenutno zelo velik migec, potem upam, da se mu bo dalo kaj dopovedat. 

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 9.9.2009 20:54:09 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 147
9.9.2009 20:57:45   
K_a_t_j_a
gajka jaz pri čeveljčkih isto naredim kot Erin. Enkrat je imel gor že Elefanten in sem čist zadovolja z njimi, Jan lepo hodi  v njih, samo prvih par korakov je bilo malo spotikajočih.

tejkaz kak sem se nasmejala Jaškotovem preklinjanju. user posted image user posted image user posted image user posted image Ampak nespanja ti nisem nič fauš, tudi mi ne spimo vredu ponoči, Jana zelo mučijo zobki. user posted image

Grem že spet joka.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 148
9.9.2009 21:26:31   
bambi14
Oj, hoj, hojooojo,

sem še tu ja,....ene me že malo pogrešate, hvala da se spomniteuser posted image user posted image user posted image .

Torej rastemo, se smejemo, jočemo, tečkamo,....pa od 1.9. uradno hodimo, je shodla na dopustu ampak se ji sedaj spet ne da in se v stanovanju hitro vrže na rito in hajde,....user posted image

Trebuh raste, mam obsega že 90 in dodatne 3 kg in baje bo najbrž pubec,... PDP pa je 6.2.2010.

VRTEC: naša bo šla v vrtec z 1.10. in me je že zaj strah glede tega, ker vidim, da imate nekatere kr žurke,....ufff to bo še veselje. Želim vam veliko potrplenja z tem uvajanjem, pa veliko energije,........pa saj bo, vsaj vse mamice pravijo, da so naši čmrli privadijo in je potem vse OK, eni pač rabijo nekaj časa.

TRMA: ....jao to se je začelo tudi pri nas,....npr. postala je zbirčna,...gospodična ne bi jedla vsega, najraje sladko in grozdje obužuje čokoladne kekse- boga jaz, ko morem potem pucat. Pa če ji kaj vstran vzameš je cel halooooo,.....se jokica in obtužujoče gleda.user posted image

Ti naši enoletniki že kr krepko kažejo svoj značaj,....pa dobro je tako, vsaj vemo, da bodo kasneje lažje preživeli v tem krutem svetu.

Glede komentarjev bo pa danes suša,....smo prišli z dopusta( smo bli v Omišu) in mam goro cunj,.....pa ravno je prišel dragi in se mu grem malo posvetit,.....

Berem vas in se še vedno počutim del naše skupine,...ajd, se še javim.

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 149
9.9.2009 21:38:17   
bambi14
Pa še nekaj slikic:

user posted image

elanina nima rada mrzle morske vode,....bi raje okol 30 stop.,...dvigne noge do vrata.

user posted image
najlepše je v čolnu in iz njega pobirati kamenčke.

Ajd že letim,...

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?