Zoja Miša
|
Tudi jaz se javljam iz službe. Saj mi kar gre. Sem se preselila že v drugo pisarno, je bolj cart in sama kraljujem v njej , sem zelo zadovolja. Pa par ponudb sem že naredila, eno so mi celo že potrdili. Ja, počasi napredujem Vrtec - ko sem včeraj šla po Kajo Lino, je bila v gunglci in izgledala zelo žalostno . Se mi je kar srce paral. Bila me je vesela, ampak s tistim pogledom - mami, zakaj me puščaš tukaj? - v učkah . Upam, da se hitro navadi in da ji bo všeč, ker če ne se mi bo skos srce trgalo! Pa mi zjutraj niti ni tako hudo, ko jo oddam, čeprav je jok, ampak potem cel dan mislim nanjo, kaj se ji le plete v tej bučki? Upam, da ne kaj prveč travmatičnega. Popoldne včeraj, ko je odspala 45 minut (več je nisem pustila, ker zvečer ne bi zaspala) je bila čisto druga. Seveda je bila utrujena, v vrtcu spala le 20 minut . Jo zbudijo drugi, ko se derejo. V glavnem komaj čakam, da grem danes ponjo. Jutri bo pa tam le 2h, ker ima pregled za ušeska, zopet, pa z njo. Jaz bom pa mirna v službi Tejkaz, verjetno tole tebi ni bilo tako smešno, ampak jaz sem se nasmejala do solz. Tale tvoj Jaša ga pa res biksa. Bošček. Res, le kaj se jim plete v glavi? Da bi le znali govoriti, bi nas verjetno res že kam poslali. Glede poti pa šment, mi smo imeli navigacijo. V Villach smo šli čez tunel Karavanke in potem na Villachu ven in takoj v izvozu desno sta Kik in C&A Kids. Mislim, da sem ti prav povedala. Erin, pomagaj! Mi smo tam največ dobili. A sem ugotovila, da sem kupila premalo majčk in trenerkic, kljub temu, da sem jih kupila 5, ker se tako umažejo v vrtcu, da rabim na dan cca 2 kompleta gardarobe. Bo treba še dokupit. Erin, nismo našli ToysRus-a. Kje pa je???? Pa hitro se naj pozdravi tvoj fant! Gajka, veramem, da je čudno, je že meni, ker me v službi nihče za hlače ne cuka. Ampak super, da se Rok dobro počuti in da je lahko že takole sam! Bomo očitno tudi mi morali to kmalu sprobati. In za knjig javi ja, me zanima če je kaj pametnega! Čevlji - ji v trgovini zmerimo nogico, potem prinese čevlje, probamo in pošlatam, da ima še luft pri prstku. Pa glede ne to, da smo imeli prej 19, ima sedaj 20 in je o.k. Krysia, mislim, da nam vsem minevajo dnevi prehitro! Majči, dobro se drži tvoja Lina! Vilika, hitro najdi kakšno službo! Bella, naj si Teja rito pozdravi čim hitreje! Neža Sayuri, hvala za odgovor o Just, ja moram Cebrco malo napast! Joj, moram it kaj delat