tejkaz
|
Dobro jutro Se javljam iz službe. Danes nismo nič spali. Jaša je celo noč klel. Zaspal je ob osmih, ob desetih slišim po babyfonu: je*a, je*a, o je*a, o je*a,...(*=b) Resno, brez heca. Pa zaspi in se čez pet minut spet predrami in spet isto. To je trajalo do polnoči ko je začel fejst jokat. Grem ponj, ga uspavam na rokah, spet je*a je*a,... Do treh ko sva spet ponovila vajo uspavanja na rokah, in nato spet kletje do petih zjutraj, ko je bilo konec ležanja pod toplim kovtrom. Eva se je kot nalašč še dvakrat ponoči v posteljo polulala, tako da moram danes še eno rjuho iti kupit, ker imam vse v pranju in do večera ne bo nobena suha. Jaz sem čisto zmozgana. Še noge me bolijo. V ponedeljek sem bila na aerobiki po letu in pol in sem že malo ven padla. Včeraj sem bila kar ok, danes me pa meča bolijo za popi*****. Danes je spet aerobika in ne bi rada že drugič špricala. Zobki - še vedno jih imamo 8, nič novega ni videt. Sračka tako kot ponavadi. Zaradi pretežno mlečne hrane zelo pocasto. Zjutraj je jokal v vrtcu, telefon imam pri sebi, sicer moram pa ponj ob pol treh. Tudi jaz pogrešam Nell. In Rysso. Neža, drži se. Držim pesti da bosta 2v1 čimdlje. Vilika, pri nas je P pri pol leta potegnila kožico na lulčku do polovice dol. Je naredila vse tako na hitro, da je samo malo zajokal in se kmalu umiril. Saj ne vem ali je bilo to dobro, da se nam kasneje ne bo treba tako mučit, ali slabo, ker ga ju ujela nepripravljenega. In njega in mene. Sploh me ni vprašala če želim da to naredi. Jaša je pa sicer rad v družbi otrok, samo če sem jaz zraven. In držim opesti za kakšno dobro službo. Katja, dobro danes opravite. m_m, čestitke za ponovno nosečnost. Bella, samo da je Teja boljš. Vrtca se bo pa tudi enkrat navadila. Kot vsi. Oblačila - jaz pa zadnje čase kupujem oblačila v Takko Fashion. Res da niso ekstra poceni (draga pa tudi ne) ampak so zelo lepa. Bi pa prosila eno, da še enkrat opiše pot v Kik v Villach, ker tudi mi razmišljamo da bi šli v soboto. Majči, no super, tudi vam bo vrtec zalaufal. Krysia, upam da težave z grlom kmalu minejo. Nič, se še kaj javim, moram še kaj narest. Krysii pošto poslat. Aja, ne, niso imeli nobenga naročnika, nič ne dobi
< Sporočilo je popravil tejkaz -- 9.9.2009 8:34:51 >