|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del
10.9.2009 21:57:02   
yania
In zdej mi moj pametuje, za mizo je, in mi govori: lahko ti je žal da nikol ne odrežeš tega fajn špeha, od tašče domačega, to je najboljše za hujšanje....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ma itak ma spet  2 piva v rit...mater če bo smrčal, danes pikira v dnevno, res...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
10.9.2009 21:57:55   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

jaooooo, kaj mi te niste rekle, kolko je ura. moj pride kmalu domov, jaz pa še nimam nič za večerjo user posted image user posted image user posted image user posted image
zdaj pa bomo me krive ali kaj? Pico naroči..

ja kdo pa. ne bom valda jaz user posted image user posted image

pico je zdaj verjetno jedel vsaki dan. tak da danes dobi pravo večerjo za dobrodošlico. pol dalje pa bomo videli kolko bo priden user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
10.9.2009 21:58:40   
tasa_m

jaooooo, kaj mi te niste rekle, kolko je ura. moj pride kmalu domov, jaz pa še nimam nič za večerjo user posted image user posted image user posted image user posted image
zdaj pa bomo me krive ali kaj? Pico naroči..

ja kdo pa. ne bom valda jaz user posted image user posted image

pico je zdaj verjetno jedel vsaki dan. tak da danes dobi pravo večerjo za dobrodošlico. pol dalje pa bomo videli kolko bo priden user posted image

a danes pride domov? No, pol pa si zasluži konkretno večerjo.
MAte govejo župo tudi user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
10.9.2009 21:59:01   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: yania

In zdej mi moj pametuje, za mizo je, in mi govori: lahko ti je žal da nikol ne odrežeš tega fajn špeha, od tašče domačega, to je najboljše za hujšanje....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ma itak ma spet  2 piva v rit...mater če bo smrčal, danes pikira v dnevno, res...
user posted image user posted image tak ja, razkuri se ...

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
10.9.2009 21:59:04   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Punce; samo on ima take izjave da padeš na rit; včeraj je šel z mojo kolegico v KP tam v ZOO trgovino (jaz sem nakupovala v sparu) in prideta pol dol in teče proti meni in me gleda in se zadere: ˝mama, mama, gor miške seksajo˝

jooj, mama m...tule pa še bo ognja....boš videla...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

yania, da ga ti slišiš kako preklinja ko ga kaj razjezi.....

kaj je zadnjič naredu: v hiši nasproti naše živi moja sestrična in je bila babica (moja in njena) pri njih na obisku pa je prišla gor do nas; pa neki klepetamo, pridivja Žiga noter in jo pogleda pa reče: ˝dej, babi, dovolj si bla, beži domov˝ in mi ga gledamo ampak on vztraja pri svojem in moja babi gre pa pride pol pozdravit zvečer preden je šla domov in jo dočaka na vhodnih vratih in reče: ˝ma kaj ti ni blo prej dovolj? jaz te spodim in ti spet rineš k nam...mislim te stare babe, kdo bi jih razumel˝

mi smo se tako smejali

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
10.9.2009 21:59:16   
MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32
Je pa zeloooooo dobro! Obožujem kokos! user posted image
imam nekaj kokosove moke viška..jo naslednjič prnesem na srečanje user posted image

ha ha ha. joj, kako ti pihneš user posted image user posted image kaj pa te nisi raje to pojedla, namesto rafaelota user posted image user posted image

ker bi drugeče lahko se Rafaelo zluftalo in pol nebi bilo dobrouser posted image

pa bi rafaelo prinesla na srečanje... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
10.9.2009 22:00:12   
MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

mi je spet všlo---mi večkrat...bo treba počasi pazit, ker, ko nas bodo otroci zastopli bo prepozno...

Eh tam do drugega leta maš še čas. Pol pa pobirajo, ja. Tija zna ene par močnih, sam jo kr ignorirava in pol pozab. Dokler se moj ne spozabi in kakšno vrže ven... user posted image

pri nas tudi kao pazimo sam Žiga take strelja da padeš na rit
user posted image user posted image a je katera tu za povedat? Bi se mal smejala

danes: se igra z kamionom in kopačem, nalaga neko zemljo gor pa se mu tista žlica od kopača zatakne in ne more dvignit gor pa se mu vsa zemlja raztrese, pa poskusi 2x, 3x in ne gre in pol ga čuješ: ˝ma kaj me j.e.b.e.š. zdaj ko sem lih v formi za delat˝ in brce vse skup proč pa gre vija

meni je najbolj smešen ta del user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
10.9.2009 22:00:41   
Najaa

user posted image user posted image user posted image user posted image Kje je pa bil?
Moj tud smrči za pop. ko kaj spije. user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
10.9.2009 22:00:55   
tasa_m
pa bi rafaelo prinesla na srečanje... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem mislila, da ga ne marate user posted image user posted image

zdaj pa nehe, ker boš mi dala slabo vest, da sem ga požrla in nič delila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4184
10.9.2009 22:01:47   
MalaČebelica

povej mu, da tak pozno tak ne sme jesti...aja, on lahko, je suhec...Pozdravi ga! user posted image

on MORA jest. pa saj je. samo prime se ga nič ne user posted image user posted image user posted image

hvala za pozdrave

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
10.9.2009 22:02:12   
Najaa

sem mislila, da ga ne marate user posted image user posted image

zdaj pa nehe, ker boš mi dala slabo vest, da sem ga požrla in nič delila user posted image

Dober izgovor! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
10.9.2009 22:02:28   
MalaČebelica

SPPS KJE SI TIIIIIIIIIIIIIIII ????? 

Če pa jo je MalaČebelica poslala za nazaj brati! user posted image

ma ko me nikoli nobeden resno ne jemle, a spps pa me je ravno zdaj morala al kaj user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
10.9.2009 22:02:48   
yania
Jaz sem pa danes kupila v DMju eno mesno kašico, bio govedina, pa mu bom jutri med zelenjavco zmešala, za tri dni jo bova imela,pa bo v hladilniku...da ne kuham govedine, 2 uri...piščenček je hitro, samo rdeče meso, pa rabi en cajt,,,,prej sem se mojemu smejala, ko je k meni prišla ena kolegica, pa ga je prvič hranil po žlički-brokoli, korenček in bučka....potem pa zmiksa, pa pride v dnevno k nama, pa pravi, a je dost gosto, pa jaz njemu, pa zakaj si dal vso vodouser posted image user posted image ..pa daj eno žlico kosmičev noter (sem tudi danes kupila 4 žita, v DMju, brez glutenauser posted image )...pa spet prinese pokazat: a je zdej uredu-pa itak fuuul redko, pa jaz njemu: pa daj eno orenk žlico tega noter nouser posted image ........no potem ga pa ni bilo več nazaj....ma sem se mu smejala.....

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

Neposredna povezava do sporočila: 4188
10.9.2009 22:03:00   
tasa_m

kaj je zadnjič naredu: v hiši nasproti naše živi moja sestrična in je bila babica (moja in njena) pri njih na obisku pa je prišla gor do nas; pa neki klepetamo, pridivja Žiga noter in jo pogleda pa reče: ˝dej, babi, dovolj si bla, beži domov˝ in mi ga gledamo ampak on vztraja pri svojem in moja babi gre pa pride pol pozdravit zvečer preden je šla domov in jo dočaka na vhodnih vratih in reče: ˝ma kaj ti ni blo prej dovolj? jaz te spodim in ti spet rineš k nam...mislim te stare babe, kdo bi jih razumel˝

mi smo se tako smejali
user posted image user posted image midva z Tomažem se tak smejima da joj.
Še dobro da je tolk mali, da mu babi ne more zamerit user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4189
10.9.2009 22:03:11   
MalaČebelica

SPPS KJE SI TIIIIIIIIIIIIIIII ????? 

Če pa jo je MalaČebelica poslala za nazaj brati! user posted image

Joj, Čebela ti pa ga pihneš user posted image

user posted image

se mi ne da več niti jezit user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
10.9.2009 22:03:38   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image user posted image Kje je pa bil?

Moj pa odkar imava Valentina ne spi v spalnici, če je pijan. Se je sam tako odločil, ker sem vedno jamrala, kako potem spalnica drugo jutro smrdi. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
10.9.2009 22:03:46   
mama_milchy

ojej; v torek sta Žiga in moj jedla pasulj; pa moj je še neki spil; ponoči se je slišalo streljanje in smrčanje....ma tisto streljanje je bilo ubijalsko

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
10.9.2009 22:04:44   
MalaČebelica

Punce; samo on ima take izjave da padeš na rit; včeraj je šel z mojo kolegico v KP tam v ZOO trgovino (jaz sem nakupovala v sparu) in prideta pol dol in teče proti meni in me gleda in se zadere: ˝mama, mama, gor miške seksajo˝

ha ha ha ha ha hauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

škoda, da ni na RR smeškota ko se valja po tleh od smeha. bi ga zdaj tukaj nalimala user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4193
10.9.2009 22:04:47   
KOKICA32

povej mu, da tak pozno tak ne sme jesti...aja, on lahko, je suhec...Pozdravi ga! user posted image

on MORA jest. pa saj je. samo prime se ga nič ne user posted image user posted image user posted image

hvala za pozdrave

sem videla ja...user posted image In kaj mu boš pripravila za kosilo? Od kod pa pride? Je bil spet službeno kje?

Neposredna povezava do sporočila: 4194
10.9.2009 22:05:07   
Najaa
user posted image user posted image user posted image user posted image Padla bom s stola. 

Neposredna povezava do sporočila: 4195
10.9.2009 22:05:20   
mama_milchy

mi smo se tako smejali
user posted image user posted image midva z Tomažem se tak smejima da joj.
Še dobro da je tolk mali, da mu babi ne more zamerit user posted image user posted image

tasa; ma zadnjič mu prinese čokolado (ma ne kinder ampak dorino) in mu reče: Žigec izvoli in on jo pogleda in ji odgovori: ˝ne, hvala, ne rabim. kr domov jo nesi nazaj.˝

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
10.9.2009 22:05:44   
KOKICA32

ojej; v torek sta Žiga in moj jedla pasulj; pa moj je še neki spil; ponoči se je slišalo streljanje in smrčanje....ma tisto streljanje je bilo ubijalsko

Tak Valentin danes strelja, ker je za kosilo fižol jedel...user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4197
10.9.2009 22:05:51   
MalaČebelica

Dejte mi povedat, spet ena o hrani ampak ok....
Kaj hudiča je noter v Hipp kašici, da lahko zdrži na sobni temperaturi, pa piše, da je skuta noter, al pa se spomnim jogurt od Alete, ko jih je še naja jedla....kaka stvar je na tem?

to se tudi jaz sprašujem...ker je tašča naredila res bio kašice iz breskev (torej brez sladkorja in drugih konzervansov ter E-jev), pa so mi crknile v roku 3 dni. Pa so bile dobro zaprte!

mogoče piktin - neki jaboljčni naravni konzervans user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
10.9.2009 22:06:12   
mama_milchy

ha ha ha ha ha hauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

škoda, da ni na RR smeškota ko se valja po tleh od smeha. bi ga zdaj tukaj nalimala user posted image user posted image user posted image user posted image

ma miške so res tisto delale user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4199
10.9.2009 22:06:28   
tasa_m

Moj pa odkar imava Valentina ne spi v spalnici, če je pijan. Se je sam tako odločil, ker sem vedno jamrala, kako potem spalnica drugo jutro smrdi. user posted image

moj tud ne, ker mu ni non stop čez mene in Lijin kinderpet za plazit ko mora na wcju ven dat kar je preveč požrl user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?