Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:38:01
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Najaa a tebi se N. zbuja samo 1-krat na noč? Enkrat ali nobenkrat. Resno - 50% spi celo noč, v 50% pa se enkrat proti jutri zbudi. Najaa, a kaj pogrešaš Štajersko? Zakaj? Seveda jo...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:38:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Najaa a tebi se N. zbuja samo 1-krat na noč? Joj, Tasa, ti pa si obupana? Se mi kar smiliš! ooo hvala. Danes sem se s čajem založla. Če me jutri ni nič na RR veste da spim od utrujenosti
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:38:33
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa kaj te to še vedno to si že pred časom napisala. sem mislila, da ti je že bolje... kaj pa če bi šla na kaki pregled? Zdaj se odpravljam na kako dobro masažo. Sej vem, od česa je. Od nepravilne drže. Sem že mela enkrat. ja daj ja. kaj pa kaki kiropraktik? da te malo naštela
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:38:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ja, lahko rečem, da zna jezik bivše juge. bravo Tija
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:39:34
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa kaj te to še vedno to si že pred časom napisala. sem mislila, da ti je že bolje... kaj pa če bi šla na kaki pregled? Zdaj se odpravljam na kako dobro masažo. Sej vem, od česa je. Od nepravilne drže. Sem že mela enkrat. ja daj ja. kaj pa kaki kiropraktik? da te malo naštela Ja, že dolgo me noben ni naštelu. To mi je že felix svetovala. Ja, bom. Se šla naštelat.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:40:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 PUNCE: A bo katera vpisala svojega v plavalni tečaj? Več si lahko preberet tukaj: http://www.plavanje-dojenckov.com/index.php?stran=main&id=258#ptuj Me zanima, če je katera od mariborčank in okoliških deklin zainteresirana za Ptuj? Midva bova šla! jaz bi bla zainteresirana. kateri termin bi vama odgovarjal? od 15.00 do 16.00 (dojenčki od 6 mes - 10 mes) od 16.00 do 17.00 (dojenčki od 6 mes - 10 mes) Kaj pa vem, ko pa se tako spreminjajo njegove prehrambene potrebe. Prvi? Pa tebi? ma pri nama so pa bolj vprašljive spalne potrebe po moje skoraj bolj drugi Po moje bo tak samo en termin na koncu, ker da bi imeli toliko kandidatov...ne verjamem glih! to maš pa tudi prav. ma če naša ful različno spi. včasih spi dolgo rundo že opoldne, včasih pa šele popoldne.... Sej v vodi se bo ziher zbudila!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:40:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kako pa imaš rada? Pa Tasa ti, katero čokolado? jaz hujšam tak da ne jem čokolade. Sem pa glih kar p.o.ž.r.l.a. cel paket Raffaella Ne, to pa ni čokolada. Je pa zeloooooo dobro! Obožujem kokos!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:40:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica eh hecam te. da mi ne bi slučajno kaj prinesla naslednjič. ti raje ne povem, kero mam rada ker imaš itak VSE a ne? Ja!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:40:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania ...a ve vedno v sadje, al pa zelenjavo kaj drugega še mežate (v sadje piškotke pa to...) ne, jaz ne vedno. Samo takrat ko mi je. Lija ima tud rada riž z grahom. In glih jutri ga dobi pa pišeka..za kosilo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:41:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Je pa zeloooooo dobro! Obožujem kokos! imam nekaj kokosove moke viška..jo naslednjič prnesem na srečanje
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:41:45
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa kaj te to še vedno to si že pred časom napisala. sem mislila, da ti je že bolje... kaj pa če bi šla na kaki pregled? Zdaj se odpravljam na kako dobro masažo. Sej vem, od česa je. Od nepravilne drže. Sem že mela enkrat. ja daj ja. kaj pa kaki kiropraktik? da te malo naštela Ja, že dolgo me noben ni naštelu. To mi je že felix svetovala. Ja, bom. Se šla naštelat. hi hi hi
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:42:03
|
|
|
|
tasa_m
|
SPPS KJE SI TIIIIIIIIIIIIIIII ?????
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:42:42
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Sej v vodi se bo ziher zbudila! v to ne dvomim samo pol se ji bo zmešalo, ko ne bo dovolj spala...
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:43:25
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Najaa a tebi se N. zbuja samo 1-krat na noč? Joj, Tasa, ti pa si obupana? Se mi kar smiliš! ooo hvala. Danes sem se s čajem založla. Če me jutri ni nič na RR veste da spim od utrujenosti Držim pesti, da bo palilo!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:43:37
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Je pa zeloooooo dobro! Obožujem kokos! imam nekaj kokosove moke viška..jo naslednjič prnesem na srečanje ha ha ha. joj, kako ti pihneš kaj pa te nisi raje to pojedla, namesto rafaelota
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:44:01
|
|
|
|
tasa_m
|
Ej Naja v Ankaranu je en full dober maser, moja mami je šla Februarja tja in ji je ful povedal s čim ima težave in da naj gre čimprej DR. In moram povedat, da vse kar ji je naštel je bilo pravilno, ker so enake težave pol pri DR. ugootovili.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:44:25
|
|
|
|
MalaČebelica
|
jaooooo, kaj mi te niste rekle, kolko je ura. moj pride kmalu domov, jaz pa še nimam nič za večerjo
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:44:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Najaa a tebi se N. zbuja samo 1-krat na noč? Joj, Tasa, ti pa si obupana? Se mi kar smiliš! ooo hvala. Danes sem se s čajem založla. Če me jutri ni nič na RR veste da spim od utrujenosti hvala Držim pesti, da bo palilo!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:44:36
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa kaj te to še vedno to si že pred časom napisala. sem mislila, da ti je že bolje... kaj pa če bi šla na kaki pregled? Zdaj se odpravljam na kako dobro masažo. Sej vem, od česa je. Od nepravilne drže. Sem že mela enkrat. ja daj ja. kaj pa kaki kiropraktik? da te malo naštela Ja, že dolgo me noben ni naštelu. To mi je že felix svetovala. Ja, bom. Se šla naštelat. K tvojemu v spalnico! Kaj veš, mogoče pa bo pomagalo! Pa pivce poleg!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:44:49
|
|
|
|
yania
|
Kaj Najaa tebe tudi hrbet matra? ...ma sva že dve...ma sem včeraj prav težko zaspala, ko sem gruntala, kaj će te bolečine izvirajo od kje drugje... samo veš, drža je že res, je pa tudi res, da ima mamica 1 leto čas da k sebi pride, telesno...tako mi je na morju ena soseda-fizioterapevtka rekla...da se kosti našlihtajo ...če pa potem še ne mine, pa na kak pregled....ja, pa ta drža, ko hranimo otročke po steklenički, al pa na stolčku itak, ko si čist spognjen naprej...ja mene tudi to ubija...zjutraj ko se zbudi (5. ali 6.ura) mi je najhuje, ko je kot bi nož držal nekdo noter...sploh ne morem sedeti in ga hraniti, da ne bi bilo bolečine...pa sej sem že med nosečnostjo jamrala, da me ves cajt boli....no so pa dnevi, ko je bolje...bo že...sej smo še mlade...začnem pa oktobra z enimi kolegicami aerobiko...2x tedensko ob 20.00 zvečer...moj je rekel, da bo čuval otročke...no sej, je ravno domov prišel...ko sem ga po telefonu napizdila....pa je bil čez 5 minut doma...ah, ja...on ima o torkih košarko, pa ene 2x še kake "službene stvari"...bom pa še jaz mal dela mu dala..pa če je za to, zakaj pa ne...kako pa bo to v praksi, pa še poročam...konec oktobra... ej, tako se mi spi....HB sem že stuširana...samo še zobki..
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:45:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaooooo, kaj mi te niste rekle, kolko je ura. moj pride kmalu domov, jaz pa še nimam nič za večerjo zdaj pa bomo me krive ali kaj? Pico naroči..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:45:20
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ej Naja v Ankaranu je en full dober maser, moja mami je šla Februarja tja in ji je ful povedal s čim ima težave in da naj gre čimprej DR. In moram povedat, da vse kar ji je naštel je bilo pravilno, ker so enake težave pol pri DR. ugootovili. Kje to? Veš mogoče št. al pa kaj takega? Lahk na zs...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:45:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Je pa zeloooooo dobro! Obožujem kokos! imam nekaj kokosove moke viška..jo naslednjič prnesem na srečanje ha ha ha. joj, kako ti pihneš kaj pa te nisi raje to pojedla, namesto rafaelota ker bi drugeče lahko se Rafaelo zluftalo in pol nebi bilo dobro
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:46:10
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 K tvojemu v spalnico! Kaj veš, mogoče pa bo pomagalo! Pa pivce poleg! Ne ne pomaga. Preverjeno.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:46:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ej Naja v Ankaranu je en full dober maser, moja mami je šla Februarja tja in ji je ful povedal s čim ima težave in da naj gre čimprej DR. In moram povedat, da vse kar ji je naštel je bilo pravilno, ker so enake težave pol pri DR. ugootovili. Kje to? Veš mogoče št. al pa kaj takega? Lahk na zs... ti lahko jutri javim? Zdaj mami že spi. Ima pa številko ja. Je pa nasproti Valdoltre al kaj je že tista ustanova?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?