|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del
10.9.2009 22:16:30   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: yania

Najaa, šel je ob 19.00 za kao pol urce, pa da itak še nekdo pride k njemu po en račun...no in potem ga kličem malo prej, pa pravi, da tega čaka, da zdej pride, pač v enem lokalu blizu nas...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa sem mu rekla, če se mu zdi normalno, da poročen moški vsak večer blodi naokrog (no včeraj in danes je to bilo....).....pa me je nadrl, da je on sam za vse....bla bla......kot bi lajno poslušal....ma na jetra mi gre to, ko reče za pol urce, največ eno urco me ne bo, pa pridem...a ni res no...

A to govoriš o mojem? user posted image user posted image user posted image
Ej, pa jaz mu isto nabijam, to o poročenem bla bla. user posted image

kaj pa izvenzakonski partner ni isto???? user posted image user posted image user posted image user posted image

To pa ti verjetno dobro veš. user posted image
Baje da je. user posted image  

Že, že...pravno gledano..kaj pa o tem govorjenju bla, bla, bla...sem mislila...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
10.9.2009 22:16:46   
mama_milchy
še ena od danes: mu naročim, da je treba igračke pospravit, pa presliši to prvič, pa drugič pa tretjič in pol jaz dvihnem mal glas in on nič, me tko milo pogleda in reče ˝joooj, kaj si sitna in tečna danes; kaj ga že dolgo nisi ujela; kliči tatija!˝ še sosedi so se mu smejali
user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
10.9.2009 22:17:06   
MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Dejte mi povedat, spet ena o hrani ampak ok....
Kaj hudiča je noter v Hipp kašici, da lahko zdrži na sobni temperaturi, pa piše, da je skuta noter, al pa se spomnim jogurt od Alete, ko jih je še naja jedla....kaka stvar je na tem?

to se tudi jaz sprašujem...ker je tašča naredila res bio kašice iz breskev (torej brez sladkorja in drugih konzervansov ter E-jev), pa so mi crknile v roku 3 dni. Pa so bile dobro zaprte!

mogoče piktin - neki jaboljčni naravni konzervans user posted image user posted image user posted image user posted image

aja? Ne poznam!

v nekih bio trgovinah se ga da dobit....

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
10.9.2009 22:17:25   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

user posted image user posted image ta-zgornjo in pol zjutraj reče: nikoli več, nikoli več ne pijem. Pol pa si zaželi ob 7h govejo župco in močno upa da jo bo dobil. Ja, seveda ja..manj pij pa lahko ješ tud gobovo s kislo smetano user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Bogi!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
10.9.2009 22:18:00   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

tasa; ma zadnjič mu prinese čokolado (ma ne kinder ampak dorino) in mu reče: Žigec izvoli in on jo pogleda in ji odgovori: ˝ne, hvala, ne rabim. kr domov jo nesi nazaj.˝
user posted image user posted image a babi ne ve da je Kinder zakon?? user posted image user posted image

babi že ve sam je un dan prišla kr tko na obisk, ne planirano.....ma, dej zadnjič pri njej ga ona lepo vpraša, če bo smoki, čokolado, jajček in on reče: ˝ne, ti meni kr lepo € dej pa si bom jaz sam kupu˝

ha ha ha kak je dober user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
10.9.2009 22:18:02   
yania
evo ful napišem, pa ven vrže....skratka...kaj čmo, tak mamo....
pa kak bi blo, ko bi ženske tako zunaj bluzile,,,katastrofalno....
aja, pa prej nisem dokončala...da me je prišel danes potem vprašat: a je dovolje pojedel?...pa rečem, ja kolk pa je?...ja do tu je bilo...pa jaz njemu, pa saj je na posodi ko si miksal pisalo, kolk je vsega, pa daj noter nazaj pa boš videl kolko je ostalo..in on meni; ja nisem miksal v oni posodi, sem kar v tej v kjeri se je kuhalo...user posted image user posted image user posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
10.9.2009 22:18:16   
KOKICA32

Moj pa odkar imava Valentina ne spi v spalnici, če je pijan. Se je sam tako odločil, ker sem vedno jamrala, kako potem spalnica drugo jutro smrdi. user posted image

moj tud ne, ker mu ni non stop čez mene in Lijin kinderpet za plazit ko mora na wcju ven dat kar je preveč požrl user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čez kero lukno? user posted image user posted image user posted image

2x ugibaj! user posted image

user posted image user posted image ta-zgornjo in pol zjutraj reče: nikoli več, nikoli več ne pijem. Pol pa si zaželi ob 7h govejo župco in močno upa da jo bo dobil. Ja, seveda ja..manj pij pa lahko ješ tud gobovo s kislo smetano user posted image

Kak si žleht! user posted image user posted image user posted image Če pa so ga silili! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
10.9.2009 22:18:35   
leo**tia
oj čveke...berem kako vam bebiji spijo..naša ne..zaspala je ob pol 9,,ob 8je pojedla 180ml kašice za lahko noč.ob 9:15 30ml mleka in sedaj spet pije mleko..in spet tam okrog 1user posted image ....no prespi včasik celo noč od 8-8...samo veliko papa..se ji že vidi..ni več tak suhcena hvala boguuser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
10.9.2009 22:18:51   
KOKICA32

tasa; ma zadnjič mu prinese čokolado (ma ne kinder ampak dorino) in mu reče: Žigec izvoli in on jo pogleda in ji odgovori: ˝ne, hvala, ne rabim. kr domov jo nesi nazaj.˝
user posted image user posted image a babi ne ve da je Kinder zakon?? user posted image user posted image

babi že ve sam je un dan prišla kr tko na obisk, ne planirano.....ma, dej zadnjič pri njej ga ona lepo vpraša, če bo smoki, čokolado, jajček in on reče: ˝ne, ti meni kr lepo € dej pa si bom jaz sam kupu˝

ha ha ha kak je dober user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj te ti tak počasi bereš? Mi smo že pri naslednjem! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
10.9.2009 22:18:55   
tasa_m

še ena od danes: mu naročim, da je treba igračke pospravit, pa presliši to prvič, pa drugič pa tretjič in pol jaz dvihnem mal glas in on nič, me tko milo pogleda in reče ˝joooj, kaj si sitna in tečna danes; kaj ga že dolgo nisi ujela; kliči tatija!˝ še sosedi so se mu smejali
user posted image
user posted image user posted image user posted image jaz pa sem mislila da taki mali še ne vedo kaj je to user posted image in zakaj smo me tečne user posted image user posted image Pa vidim , da je vse drugače že.

Kolk je Žiga star? (to mojega zanima)

Neposredna povezava do sporočila: 4235
10.9.2009 22:19:00   
Najaa

Najaa, šel je ob 19.00 za kao pol urce, pa da itak še nekdo pride k njemu po en račun...no in potem ga kličem malo prej, pa pravi, da tega čaka, da zdej pride, pač v enem lokalu blizu nas...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa sem mu rekla, če se mu zdi normalno, da poročen moški vsak večer blodi naokrog (no včeraj in danes je to bilo....).....pa me je nadrl, da je on sam za vse....bla bla......kot bi lajno poslušal....ma na jetra mi gre to, ko reče za pol urce, največ eno urco me ne bo, pa pridem...a ni res no...

kaj pa izvenzakonski partner ni isto???? user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja ne, misla sem isto ko yania. Si poročen in pol še naprej bla bla... Razumeš?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
10.9.2009 22:19:04   
Najaa

user posted image

Koga? user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4237
10.9.2009 22:19:23   
MalaČebelica

jaooooo, kaj mi te niste rekle, kolko je ura. moj pride kmalu domov, jaz pa še nimam nič za večerjo user posted image user posted image user posted image user posted image

povej mu, da tak pozno tak ne sme jesti...aja, on lahko, je suhec...Pozdravi ga! user posted image

on MORA jest. pa saj je. samo prime se ga nič ne user posted image user posted image user posted image

hvala za pozdrave

sem videla ja...user posted image In kaj mu boš pripravila za kosilo? Od kod pa pride? Je bil spet službeno kje?

za večerjo, ne kosilo user posted image piščančji paprikaš, pire krompir pa paradajzovo solato. je bil v angliji - službeno ja...

ups, pomota ja..se vidi, da jaz kosila kuham, ne večerje...user posted image user posted image user posted image Samo v Angliji je verjetno toaste pa pomfrije jedel, ne pizze!

karkoli je jedel, tak dobro, kot jaz naredim ziher ni user posted image user posted image user posted image tepa ga morem zdaj malo razvajat user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
10.9.2009 22:19:25   
mama_milchy

tasa; za take primere imam jaz kak lonček juhe v škrinji vedno

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
10.9.2009 22:20:02   
mama_milchy

user posted image

Koga? user posted image

user posted image

veš ti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
10.9.2009 22:20:12   
tasa_m

kaj bogi tak je! user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
10.9.2009 22:20:41   
KOKICA32

evo ful napišem, pa ven vrže....skratka...kaj čmo, tak mamo....
pa kak bi blo, ko bi ženske tako zunaj bluzile,,,katastrofalno....
aja, pa prej nisem dokončala...da me je prišel danes potem vprašat: a je dovolje pojedel?...pa rečem, ja kolk pa je?...ja do tu je bilo...pa jaz njemu, pa saj je na posodi ko si miksal pisalo, kolk je vsega, pa daj noter nazaj pa boš videl kolko je ostalo..in on meni; ja nisem miksal v oni posodi, sem kar v tej v kjeri se je kuhalo...user posted image user posted image user posted image

jaz mu tudi nikoli ne miksam...user posted image vedno al z vilico pretlačim al pa z onim za pire delat!

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
10.9.2009 22:21:07   
MalaČebelica

user posted image

ha ha ha. pa daaaaaaaaaaaaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4243
10.9.2009 22:21:18   
tasa_m

jaz tud će bi imela nebi dala user posted image kaj pa mora vse popit kaj teče.. user posted image user posted image

Pa saj ni čudno da mi pravi da sem user posted image v človeški podobi na časeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4244
10.9.2009 22:21:30   
KOKICA32

jaooooo, kaj mi te niste rekle, kolko je ura. moj pride kmalu domov, jaz pa še nimam nič za večerjo user posted image user posted image user posted image user posted image

povej mu, da tak pozno tak ne sme jesti...aja, on lahko, je suhec...Pozdravi ga! user posted image

on MORA jest. pa saj je. samo prime se ga nič ne user posted image user posted image user posted image

hvala za pozdrave

sem videla ja...user posted image In kaj mu boš pripravila za kosilo? Od kod pa pride? Je bil spet službeno kje?

za večerjo, ne kosilo user posted image piščančji paprikaš, pire krompir pa paradajzovo solato. je bil v angliji - službeno ja...

ups, pomota ja..se vidi, da jaz kosila kuham, ne večerje...user posted image user posted image user posted image Samo v Angliji je verjetno toaste pa pomfrije jedel, ne pizze!

karkoli je jedel, tak dobro, kot jaz naredim ziher ni user posted image user posted image user posted image tepa ga morem zdaj malo razvajat user posted image

to pa je definitivno res! user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
10.9.2009 22:21:37   
Najaa

Jaz pa juho v vrečki. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4246
10.9.2009 22:22:23   
tasa_m
jaz mu tudi nikoli ne miksam...user posted image vedno al z vilico pretlačim al pa z onim za pire delat!
Pr nam pa se davit začne če ni zmiksano user posted image no riža ji nisem miksala,ga je tak pojedla.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
10.9.2009 22:23:11   
tasa_m

to pa je definitivno res! user posted image user posted image

tak se govori čebelica user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
10.9.2009 22:23:43   
tasa_m
Jaz pa juho v vrečki. user posted image user posted image

jaz imam tud polno juh v vrečki samo takrat si jaz zaželim glih gobovo user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
10.9.2009 22:23:45   
KOKICA32

Aja ne, misla sem isto ko yania. Si poročen in pol še naprej bla bla... Razumeš?

Ja, ja, saj jaz tudi...samo midva nisva poročena pa sem za foro vprašala, če za izvenzakonske (kaka bedna besedauser posted image ) moške to tudi velja...saj vem, da je isto..joj, spet lapsus...sorry!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?