Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:16:30
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: yania Najaa, šel je ob 19.00 za kao pol urce, pa da itak še nekdo pride k njemu po en račun...no in potem ga kličem malo prej, pa pravi, da tega čaka, da zdej pride, pač v enem lokalu blizu nas... ...pa sem mu rekla, če se mu zdi normalno, da poročen moški vsak večer blodi naokrog (no včeraj in danes je to bilo....).....pa me je nadrl, da je on sam za vse....bla bla......kot bi lajno poslušal....ma na jetra mi gre to, ko reče za pol urce, največ eno urco me ne bo, pa pridem...a ni res no... A to govoriš o mojem? Ej, pa jaz mu isto nabijam, to o poročenem bla bla. kaj pa izvenzakonski partner ni isto???? To pa ti verjetno dobro veš. Baje da je. Že, že...pravno gledano..kaj pa o tem govorjenju bla, bla, bla...sem mislila...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:16:46
|
|
|
|
mama_milchy
|
še ena od danes: mu naročim, da je treba igračke pospravit, pa presliši to prvič, pa drugič pa tretjič in pol jaz dvihnem mal glas in on nič, me tko milo pogleda in reče ˝joooj, kaj si sitna in tečna danes; kaj ga že dolgo nisi ujela; kliči tatija!˝ še sosedi so se mu smejali
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:17:06
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: yania Dejte mi povedat, spet ena o hrani ampak ok.... Kaj hudiča je noter v Hipp kašici, da lahko zdrži na sobni temperaturi, pa piše, da je skuta noter, al pa se spomnim jogurt od Alete, ko jih je še naja jedla....kaka stvar je na tem? to se tudi jaz sprašujem...ker je tašča naredila res bio kašice iz breskev (torej brez sladkorja in drugih konzervansov ter E-jev), pa so mi crknile v roku 3 dni. Pa so bile dobro zaprte! mogoče piktin - neki jaboljčni naravni konzervans aja? Ne poznam! v nekih bio trgovinah se ga da dobit....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:17:25
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ta-zgornjo in pol zjutraj reče: nikoli več, nikoli več ne pijem. Pol pa si zaželi ob 7h govejo župco in močno upa da jo bo dobil. Ja, seveda ja..manj pij pa lahko ješ tud gobovo s kislo smetano Bogi!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:18:00
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy tasa; ma zadnjič mu prinese čokolado (ma ne kinder ampak dorino) in mu reče: Žigec izvoli in on jo pogleda in ji odgovori: ˝ne, hvala, ne rabim. kr domov jo nesi nazaj.˝ a babi ne ve da je Kinder zakon?? babi že ve sam je un dan prišla kr tko na obisk, ne planirano.....ma, dej zadnjič pri njej ga ona lepo vpraša, če bo smoki, čokolado, jajček in on reče: ˝ne, ti meni kr lepo € dej pa si bom jaz sam kupu˝ ha ha ha kak je dober
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:18:02
|
|
|
|
yania
|
evo ful napišem, pa ven vrže....skratka...kaj čmo, tak mamo.... pa kak bi blo, ko bi ženske tako zunaj bluzile,,,katastrofalno.... aja, pa prej nisem dokončala...da me je prišel danes potem vprašat: a je dovolje pojedel?...pa rečem, ja kolk pa je?...ja do tu je bilo...pa jaz njemu, pa saj je na posodi ko si miksal pisalo, kolk je vsega, pa daj noter nazaj pa boš videl kolko je ostalo..in on meni; ja nisem miksal v oni posodi, sem kar v tej v kjeri se je kuhalo...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:18:16
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Moj pa odkar imava Valentina ne spi v spalnici, če je pijan. Se je sam tako odločil, ker sem vedno jamrala, kako potem spalnica drugo jutro smrdi. moj tud ne, ker mu ni non stop čez mene in Lijin kinderpet za plazit ko mora na wcju ven dat kar je preveč požrl Čez kero lukno? 2x ugibaj! ta-zgornjo in pol zjutraj reče: nikoli več, nikoli več ne pijem. Pol pa si zaželi ob 7h govejo župco in močno upa da jo bo dobil. Ja, seveda ja..manj pij pa lahko ješ tud gobovo s kislo smetano Kak si žleht! Če pa so ga silili!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:18:35
|
|
|
|
leo**tia
|
oj čveke...berem kako vam bebiji spijo..naša ne..zaspala je ob pol 9,,ob 8je pojedla 180ml kašice za lahko noč.ob 9:15 30ml mleka in sedaj spet pije mleko..in spet tam okrog 1 ....no prespi včasik celo noč od 8-8...samo veliko papa..se ji že vidi..ni več tak suhcena hvala bogu
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:18:51
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy tasa; ma zadnjič mu prinese čokolado (ma ne kinder ampak dorino) in mu reče: Žigec izvoli in on jo pogleda in ji odgovori: ˝ne, hvala, ne rabim. kr domov jo nesi nazaj.˝ a babi ne ve da je Kinder zakon?? babi že ve sam je un dan prišla kr tko na obisk, ne planirano.....ma, dej zadnjič pri njej ga ona lepo vpraša, če bo smoki, čokolado, jajček in on reče: ˝ne, ti meni kr lepo € dej pa si bom jaz sam kupu˝ ha ha ha kak je dober Kaj te ti tak počasi bereš? Mi smo že pri naslednjem!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:18:55
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy še ena od danes: mu naročim, da je treba igračke pospravit, pa presliši to prvič, pa drugič pa tretjič in pol jaz dvihnem mal glas in on nič, me tko milo pogleda in reče ˝joooj, kaj si sitna in tečna danes; kaj ga že dolgo nisi ujela; kliči tatija!˝ še sosedi so se mu smejali jaz pa sem mislila da taki mali še ne vedo kaj je to in zakaj smo me tečne Pa vidim , da je vse drugače že. Kolk je Žiga star? (to mojega zanima)
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:19:00
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: yania Najaa, šel je ob 19.00 za kao pol urce, pa da itak še nekdo pride k njemu po en račun...no in potem ga kličem malo prej, pa pravi, da tega čaka, da zdej pride, pač v enem lokalu blizu nas... ...pa sem mu rekla, če se mu zdi normalno, da poročen moški vsak večer blodi naokrog (no včeraj in danes je to bilo....).....pa me je nadrl, da je on sam za vse....bla bla......kot bi lajno poslušal....ma na jetra mi gre to, ko reče za pol urce, največ eno urco me ne bo, pa pridem...a ni res no... A to govoriš o mojem? Ej, pa jaz mu isto nabijam, to o poročenem bla bla. kaj pa izvenzakonski partner ni isto???? To pa ti verjetno dobro veš. Baje da je. Že, že...pravno gledano..kaj pa o tem govorjenju bla, bla, bla...sem mislila... Aja ne, misla sem isto ko yania. Si poročen in pol še naprej bla bla... Razumeš?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:19:04
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy še ena od danes: mu naročim, da je treba igračke pospravit, pa presliši to prvič, pa drugič pa tretjič in pol jaz dvihnem mal glas in on nič, me tko milo pogleda in reče ˝joooj, kaj si sitna in tečna danes; kaj ga že dolgo nisi ujela; kliči tatija!˝ še sosedi so se mu smejali Koga?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:19:23
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaooooo, kaj mi te niste rekle, kolko je ura. moj pride kmalu domov, jaz pa še nimam nič za večerjo povej mu, da tak pozno tak ne sme jesti...aja, on lahko, je suhec...Pozdravi ga! on MORA jest. pa saj je. samo prime se ga nič ne hvala za pozdrave sem videla ja... In kaj mu boš pripravila za kosilo? Od kod pa pride? Je bil spet službeno kje? za večerjo, ne kosilo piščančji paprikaš, pire krompir pa paradajzovo solato. je bil v angliji - službeno ja... ups, pomota ja..se vidi, da jaz kosila kuham, ne večerje... Samo v Angliji je verjetno toaste pa pomfrije jedel, ne pizze! karkoli je jedel, tak dobro, kot jaz naredim ziher ni tepa ga morem zdaj malo razvajat
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:19:25
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ta-zgornjo in pol zjutraj reče: nikoli več, nikoli več ne pijem. Pol pa si zaželi ob 7h govejo župco in močno upa da jo bo dobil. Ja, seveda ja..manj pij pa lahko ješ tud gobovo s kislo smetano Bogi! tasa; za take primere imam jaz kak lonček juhe v škrinji vedno
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:20:02
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy še ena od danes: mu naročim, da je treba igračke pospravit, pa presliši to prvič, pa drugič pa tretjič in pol jaz dvihnem mal glas in on nič, me tko milo pogleda in reče ˝joooj, kaj si sitna in tečna danes; kaj ga že dolgo nisi ujela; kliči tatija!˝ še sosedi so se mu smejali Koga? veš ti
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:20:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ta-zgornjo in pol zjutraj reče: nikoli več, nikoli več ne pijem. Pol pa si zaželi ob 7h govejo župco in močno upa da jo bo dobil. Ja, seveda ja..manj pij pa lahko ješ tud gobovo s kislo smetano Bogi! kaj bogi tak je!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:20:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania evo ful napišem, pa ven vrže....skratka...kaj čmo, tak mamo.... pa kak bi blo, ko bi ženske tako zunaj bluzile,,,katastrofalno.... aja, pa prej nisem dokončala...da me je prišel danes potem vprašat: a je dovolje pojedel?...pa rečem, ja kolk pa je?...ja do tu je bilo...pa jaz njemu, pa saj je na posodi ko si miksal pisalo, kolk je vsega, pa daj noter nazaj pa boš videl kolko je ostalo..in on meni; ja nisem miksal v oni posodi, sem kar v tej v kjeri se je kuhalo... jaz mu tudi nikoli ne miksam... vedno al z vilico pretlačim al pa z onim za pire delat!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:21:07
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy še ena od danes: mu naročim, da je treba igračke pospravit, pa presliši to prvič, pa drugič pa tretjič in pol jaz dvihnem mal glas in on nič, me tko milo pogleda in reče ˝joooj, kaj si sitna in tečna danes; kaj ga že dolgo nisi ujela; kliči tatija!˝ še sosedi so se mu smejali ha ha ha. pa daaaaaaaaaaaaj
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:21:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ta-zgornjo in pol zjutraj reče: nikoli več, nikoli več ne pijem. Pol pa si zaželi ob 7h govejo župco in močno upa da jo bo dobil. Ja, seveda ja..manj pij pa lahko ješ tud gobovo s kislo smetano Bogi! tasa; za take primere imam jaz kak lonček juhe v škrinji vedno jaz tud će bi imela nebi dala kaj pa mora vse popit kaj teče.. Pa saj ni čudno da mi pravi da sem v človeški podobi na čase
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:21:30
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaooooo, kaj mi te niste rekle, kolko je ura. moj pride kmalu domov, jaz pa še nimam nič za večerjo povej mu, da tak pozno tak ne sme jesti...aja, on lahko, je suhec...Pozdravi ga! on MORA jest. pa saj je. samo prime se ga nič ne hvala za pozdrave sem videla ja... In kaj mu boš pripravila za kosilo? Od kod pa pride? Je bil spet službeno kje? za večerjo, ne kosilo piščančji paprikaš, pire krompir pa paradajzovo solato. je bil v angliji - službeno ja... ups, pomota ja..se vidi, da jaz kosila kuham, ne večerje... Samo v Angliji je verjetno toaste pa pomfrije jedel, ne pizze! karkoli je jedel, tak dobro, kot jaz naredim ziher ni tepa ga morem zdaj malo razvajat to pa je definitivno res!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:21:37
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ta-zgornjo in pol zjutraj reče: nikoli več, nikoli več ne pijem. Pol pa si zaželi ob 7h govejo župco in močno upa da jo bo dobil. Ja, seveda ja..manj pij pa lahko ješ tud gobovo s kislo smetano Bogi! tasa; za take primere imam jaz kak lonček juhe v škrinji vedno Jaz pa juho v vrečki.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:22:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 jaz mu tudi nikoli ne miksam... vedno al z vilico pretlačim al pa z onim za pire delat! Pr nam pa se davit začne če ni zmiksano no riža ji nisem miksala,ga je tak pojedla.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:23:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica karkoli je jedel, tak dobro, kot jaz naredim ziher ni tepa ga morem zdaj malo razvajat to pa je definitivno res! tak se govori čebelica
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:23:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaz pa juho v vrečki. jaz imam tud polno juh v vrečki samo takrat si jaz zaželim glih gobovo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:23:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: yania Najaa, šel je ob 19.00 za kao pol urce, pa da itak še nekdo pride k njemu po en račun...no in potem ga kličem malo prej, pa pravi, da tega čaka, da zdej pride, pač v enem lokalu blizu nas... ...pa sem mu rekla, če se mu zdi normalno, da poročen moški vsak večer blodi naokrog (no včeraj in danes je to bilo....).....pa me je nadrl, da je on sam za vse....bla bla......kot bi lajno poslušal....ma na jetra mi gre to, ko reče za pol urce, največ eno urco me ne bo, pa pridem...a ni res no... A to govoriš o mojem? Ej, pa jaz mu isto nabijam, to o poročenem bla bla. kaj pa izvenzakonski partner ni isto???? To pa ti verjetno dobro veš. Baje da je. Že, že...pravno gledano..kaj pa o tem govorjenju bla, bla, bla...sem mislila... Aja ne, misla sem isto ko yania. Si poročen in pol še naprej bla bla... Razumeš? Ja, ja, saj jaz tudi...samo midva nisva poročena pa sem za foro vprašala, če za izvenzakonske (kaka bedna beseda ) moške to tudi velja...saj vem, da je isto..joj, spet lapsus...sorry!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?