Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:06:29
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Padla bom s stola. A tak te križ boli?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:07:27
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaooooo, kaj mi te niste rekle, kolko je ura. moj pride kmalu domov, jaz pa še nimam nič za večerjo zdaj pa bomo me krive ali kaj? Pico naroči.. ja kdo pa. ne bom valda jaz pico je zdaj verjetno jedel vsaki dan. tak da danes dobi pravo večerjo za dobrodošlico. pol dalje pa bomo videli kolko bo priden a danes pride domov? No, pol pa si zasluži konkretno večerjo. MAte govejo župo tudi eh to pa se mi zdaj ni dalo delat. mu pa kuham piščančji paprikaš pa pire krompir pa paradajzovo solato dobi. tepa lahko gre spat pa mir
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:07:34
|
|
|
|
yania
|
Najaa, šel je ob 19.00 za kao pol urce, pa da itak še nekdo pride k njemu po en račun...no in potem ga kličem malo prej, pa pravi, da tega čaka, da zdej pride, pač v enem lokalu blizu nas... ...pa sem mu rekla, če se mu zdi normalno, da poročen moški vsak večer blodi naokrog (no včeraj in danes je to bilo....).....pa me je nadrl, da je on sam za vse....bla bla......kot bi lajno poslušal....ma na jetra mi gre to, ko reče za pol urce, največ eno urco me ne bo, pa pridem...a ni res no...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:07:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy tasa; ma zadnjič mu prinese čokolado (ma ne kinder ampak dorino) in mu reče: Žigec izvoli in on jo pogleda in ji odgovori: ˝ne, hvala, ne rabim. kr domov jo nesi nazaj.˝ a babi ne ve da je Kinder zakon??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:08:20
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Moj pa odkar imava Valentina ne spi v spalnici, če je pijan. Se je sam tako odločil, ker sem vedno jamrala, kako potem spalnica drugo jutro smrdi. moj tud ne, ker mu ni non stop čez mene in Lijin kinderpet za plazit ko mora na wcju ven dat kar je preveč požrl Čez kero lukno?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:08:36
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Padla bom s stola. A tak te križ boli? Kaj me je križ bolel?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:08:43
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa bi rafaelo prinesla na srečanje... sem mislila, da ga ne marate zdaj pa nehe, ker boš mi dala slabo vest, da sem ga požrla in nič delila eh daj. saj jaz bi ga na tvojem mestu tudi
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:08:54
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaooooo, kaj mi te niste rekle, kolko je ura. moj pride kmalu domov, jaz pa še nimam nič za večerjo zdaj pa bomo me krive ali kaj? Pico naroči.. ja kdo pa. ne bom valda jaz pico je zdaj verjetno jedel vsaki dan. tak da danes dobi pravo večerjo za dobrodošlico. pol dalje pa bomo videli kolko bo priden a danes pride domov? No, pol pa si zasluži konkretno večerjo. MAte govejo župo tudi eh to pa se mi zdaj ni dalo delat. mu pa kuham piščančji paprikaš pa pire krompir pa paradajzovo solato dobi. tepa lahko gre spat pa mir ž mater , to pa bo večerja......
< Sporočilo je popravil yania -- 10.9.2009 22:09:44 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:09:08
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Moj pa odkar imava Valentina ne spi v spalnici, če je pijan. Se je sam tako odločil, ker sem vedno jamrala, kako potem spalnica drugo jutro smrdi. moj tud ne, ker mu ni non stop čez mene in Lijin kinderpet za plazit ko mora na wcju ven dat kar je preveč požrl
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:09:10
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: yania Dejte mi povedat, spet ena o hrani ampak ok.... Kaj hudiča je noter v Hipp kašici, da lahko zdrži na sobni temperaturi, pa piše, da je skuta noter, al pa se spomnim jogurt od Alete, ko jih je še naja jedla....kaka stvar je na tem? to se tudi jaz sprašujem...ker je tašča naredila res bio kašice iz breskev (torej brez sladkorja in drugih konzervansov ter E-jev), pa so mi crknile v roku 3 dni. Pa so bile dobro zaprte! mogoče piktin - neki jaboljčni naravni konzervans aja? Ne poznam!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:09:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Najaa, šel je ob 19.00 za kao pol urce, pa da itak še nekdo pride k njemu po en račun...no in potem ga kličem malo prej, pa pravi, da tega čaka, da zdej pride, pač v enem lokalu blizu nas... ...pa sem mu rekla, če se mu zdi normalno, da poročen moški vsak večer blodi naokrog (no včeraj in danes je to bilo....).....pa me je nadrl, da je on sam za vse....bla bla......kot bi lajno poslušal....ma na jetra mi gre to, ko reče za pol urce, največ eno urco me ne bo, pa pridem...a ni res no... mi imamo tud tak primer..pridem hitro. Pol pa pride čez kakšni 2-3 urce ampak ok, pr nam je to 1-2krat na mesec, tak da še gre ven. Naslednji tedn pa grem tudi jaz ven s kolegicami na coctail
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:09:35
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Najaa, šel je ob 19.00 za kao pol urce, pa da itak še nekdo pride k njemu po en račun...no in potem ga kličem malo prej, pa pravi, da tega čaka, da zdej pride, pač v enem lokalu blizu nas... ...pa sem mu rekla, če se mu zdi normalno, da poročen moški vsak večer blodi naokrog (no včeraj in danes je to bilo....).....pa me je nadrl, da je on sam za vse....bla bla......kot bi lajno poslušal....ma na jetra mi gre to, ko reče za pol urce, največ eno urco me ne bo, pa pridem...a ni res no... A to govoriš o mojem? Ej, pa jaz mu isto nabijam, to o poročenem bla bla.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:09:59
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaooooo, kaj mi te niste rekle, kolko je ura. moj pride kmalu domov, jaz pa še nimam nič za večerjo zdaj pa bomo me krive ali kaj? Pico naroči.. ja kdo pa. ne bom valda jaz pico je zdaj verjetno jedel vsaki dan. tak da danes dobi pravo večerjo za dobrodošlico. pol dalje pa bomo videli kolko bo priden a danes pride domov? No, pol pa si zasluži konkretno večerjo. MAte govejo župo tudi eh to pa se mi zdaj ni dalo delat. mu pa kuham piščančji paprikaš pa pire krompir pa paradajzovo solato dobi. tepa lahko gre spat pa mir Uuuu, jaz bi paprikaš pustila, ono dvoje pa polizala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:10:12
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy tasa; ma zadnjič mu prinese čokolado (ma ne kinder ampak dorino) in mu reče: Žigec izvoli in on jo pogleda in ji odgovori: ˝ne, hvala, ne rabim. kr domov jo nesi nazaj.˝ a babi ne ve da je Kinder zakon?? babi že ve sam je un dan prišla kr tko na obisk, ne planirano.....ma, dej zadnjič pri njej ga ona lepo vpraša, če bo smoki, čokolado, jajček in on reče: ˝ne, ti meni kr lepo € dej pa si bom jaz sam kupu˝
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:10:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa bi rafaelo prinesla na srečanje... sem mislila, da ga ne marate zdaj pa nehe, ker boš mi dala slabo vest, da sem ga požrla in nič delila eh daj. saj jaz bi ga na tvojem mestu tudi saj sem vedla
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:11:12
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaooooo, kaj mi te niste rekle, kolko je ura. moj pride kmalu domov, jaz pa še nimam nič za večerjo povej mu, da tak pozno tak ne sme jesti...aja, on lahko, je suhec...Pozdravi ga! on MORA jest. pa saj je. samo prime se ga nič ne hvala za pozdrave sem videla ja... In kaj mu boš pripravila za kosilo? Od kod pa pride? Je bil spet službeno kje? za večerjo, ne kosilo piščančji paprikaš, pire krompir pa paradajzovo solato. je bil v angliji - službeno ja...
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:11:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy babi že ve sam je un dan prišla kr tko na obisk, ne planirano.....ma, dej zadnjič pri njej ga ona lepo vpraša, če bo smoki, čokolado, jajček in on reče: ˝ne, ti meni kr lepo € dej pa si bom jaz sam kupu˝ ja, no,ker drugač mu lahko kaj druga prnese in bo spet pol mogla nazaj nosit in skrbi zato!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:11:43
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy tasa; ma zadnjič mu prinese čokolado (ma ne kinder ampak dorino) in mu reče: Žigec izvoli in on jo pogleda in ji odgovori: ˝ne, hvala, ne rabim. kr domov jo nesi nazaj.˝ a babi ne ve da je Kinder zakon?? babi že ve sam je un dan prišla kr tko na obisk, ne planirano.....ma, dej zadnjič pri njej ga ona lepo vpraša, če bo smoki, čokolado, jajček in on reče: ˝ne, ti meni kr lepo € dej pa si bom jaz sam kupu˝ Jaz se tak na glas smejem, da bom zbudila otroke. Pa tak težko sta zaspali.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:12:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: yania Najaa, šel je ob 19.00 za kao pol urce, pa da itak še nekdo pride k njemu po en račun...no in potem ga kličem malo prej, pa pravi, da tega čaka, da zdej pride, pač v enem lokalu blizu nas... ...pa sem mu rekla, če se mu zdi normalno, da poročen moški vsak večer blodi naokrog (no včeraj in danes je to bilo....).....pa me je nadrl, da je on sam za vse....bla bla......kot bi lajno poslušal....ma na jetra mi gre to, ko reče za pol urce, največ eno urco me ne bo, pa pridem...a ni res no... A to govoriš o mojem? Ej, pa jaz mu isto nabijam, to o poročenem bla bla. kaj pa izvenzakonski partner ni isto????
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:12:43
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Padla bom s stola. A tak te križ boli? Kaj me je križ bolel? Samo, da je bolje!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:12:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Moj pa odkar imava Valentina ne spi v spalnici, če je pijan. Se je sam tako odločil, ker sem vedno jamrala, kako potem spalnica drugo jutro smrdi. moj tud ne, ker mu ni non stop čez mene in Lijin kinderpet za plazit ko mora na wcju ven dat kar je preveč požrl Čez kero lukno? 2x ugibaj!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:15:03
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: yania Najaa, šel je ob 19.00 za kao pol urce, pa da itak še nekdo pride k njemu po en račun...no in potem ga kličem malo prej, pa pravi, da tega čaka, da zdej pride, pač v enem lokalu blizu nas... ...pa sem mu rekla, če se mu zdi normalno, da poročen moški vsak večer blodi naokrog (no včeraj in danes je to bilo....).....pa me je nadrl, da je on sam za vse....bla bla......kot bi lajno poslušal....ma na jetra mi gre to, ko reče za pol urce, največ eno urco me ne bo, pa pridem...a ni res no... A to govoriš o mojem? Ej, pa jaz mu isto nabijam, to o poročenem bla bla. kaj pa izvenzakonski partner ni isto???? To pa ti verjetno dobro veš. Baje da je.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:15:25
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaooooo, kaj mi te niste rekle, kolko je ura. moj pride kmalu domov, jaz pa še nimam nič za večerjo povej mu, da tak pozno tak ne sme jesti...aja, on lahko, je suhec...Pozdravi ga! on MORA jest. pa saj je. samo prime se ga nič ne hvala za pozdrave sem videla ja... In kaj mu boš pripravila za kosilo? Od kod pa pride? Je bil spet službeno kje? za večerjo, ne kosilo piščančji paprikaš, pire krompir pa paradajzovo solato. je bil v angliji - službeno ja... ups, pomota ja..se vidi, da jaz kosila kuham, ne večerje... Samo v Angliji je verjetno toaste pa pomfrije jedel, ne pizze!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:15:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Moj pa odkar imava Valentina ne spi v spalnici, če je pijan. Se je sam tako odločil, ker sem vedno jamrala, kako potem spalnica drugo jutro smrdi. moj tud ne, ker mu ni non stop čez mene in Lijin kinderpet za plazit ko mora na wcju ven dat kar je preveč požrl Čez kero lukno? 2x ugibaj! ta-zgornjo in pol zjutraj reče: nikoli več, nikoli več ne pijem. Pol pa si zaželi ob 7h govejo župco in močno upa da jo bo dobil. Ja, seveda ja..manj pij pa lahko ješ tud gobovo s kislo smetano
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:16:27
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaooooo, kaj mi te niste rekle, kolko je ura. moj pride kmalu domov, jaz pa še nimam nič za večerjo zdaj pa bomo me krive ali kaj? Pico naroči.. ja kdo pa. ne bom valda jaz pico je zdaj verjetno jedel vsaki dan. tak da danes dobi pravo večerjo za dobrodošlico. pol dalje pa bomo videli kolko bo priden a danes pride domov? No, pol pa si zasluži konkretno večerjo. MAte govejo župo tudi eh to pa se mi zdaj ni dalo delat. mu pa kuham piščančji paprikaš pa pire krompir pa paradajzovo solato dobi. tepa lahko gre spat pa mir ž mater , to pa bo večerja...... ti ga še nisi vidla, pa ne veš kak je suhi. pa še na vsakem potovanju vedno shujša tak da nimam srca, da ne bi take pojedine naredila
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?