Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:46:52
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 mi je spet všlo---mi večkrat...bo treba počasi pazit, ker, ko nas bodo otroci zastopli bo prepozno... Eh tam do drugega leta maš še čas. Pol pa pobirajo, ja. Tija zna ene par močnih, sam jo kr ignorirava in pol pozab. Dokler se moj ne spozabi in kakšno vrže ven... pri nas tudi kao pazimo sam Žiga take strelja da padeš na rit a je katera tu za povedat? Bi se mal smejala danes: se igra z kamionom in kopačem, nalaga neko zemljo gor pa se mu tista žlica od kopača zatakne in ne more dvignit gor pa se mu vsa zemlja raztrese, pa poskusi 2x, 3x in ne gre in pol ga čuješ: ˝ma kaj me j.e.b.e.š. zdaj ko sem lih v formi za delat˝ in brce vse skup proč pa gre vija
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:46:53
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Je pa zeloooooo dobro! Obožujem kokos! imam nekaj kokosove moke viška..jo naslednjič prnesem na srečanje Pa da neuš misla, da je ne bi jedla...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:47:11
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Kaj Najaa tebe tudi hrbet matra? ...ma sva že dve...ma sem včeraj prav težko zaspala, ko sem gruntala, kaj će te bolečine izvirajo od kje drugje... samo veš, drža je že res, je pa tudi res, da ima mamica 1 leto čas da k sebi pride, telesno...tako mi je na morju ena soseda-fizioterapevtka rekla...da se kosti našlihtajo ...če pa potem še ne mine, pa na kak pregled....ja, pa ta drža, ko hranimo otročke po steklenički, al pa na stolčku itak, ko si čist spognjen naprej...ja mene tudi to ubija...zjutraj ko se zbudi (5. ali 6.ura) mi je najhuje, ko je kot bi nož držal nekdo noter...sploh ne morem sedeti in ga hraniti, da ne bi bilo bolečine...pa sej sem že med nosečnostjo jamrala, da me ves cajt boli....no so pa dnevi, ko je bolje...bo že...sej smo še mlade...začnem pa oktobra z enimi kolegicami aerobiko...2x tedensko ob 20.00 zvečer...moj je rekel, da bo čuval otročke...no sej, je ravno domov prišel...ko sem ga po telefonu napizdila....pa je bil čez 5 minut doma...ah, ja...on ima o torkih košarko, pa ene 2x še kake "službene stvari"...bom pa še jaz mal dela mu dala..pa če je za to, zakaj pa ne...kako pa bo to v praksi, pa še poročam...konec oktobra... ej, tako se mi spi....HB sem že stuširana...samo še zobki.. Ja, sej to je to. Nepravilna drža. Jaz bom šla pa na jogo verjetno. Sam še ne vem kam...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:48:47
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ej Naja v Ankaranu je en full dober maser, moja mami je šla Februarja tja in ji je ful povedal s čim ima težave in da naj gre čimprej DR. In moram povedat, da vse kar ji je naštel je bilo pravilno, ker so enake težave pol pri DR. ugootovili. Kje to? Veš mogoče št. al pa kaj takega? Lahk na zs... ti lahko jutri javim? Zdaj mami že spi. Ima pa številko ja. Je pa nasproti Valdoltre al kaj je že tista ustanova? Aha, seveda lahko jutri. Sej zdej ne bi klicala. Mislim ortopedsko bolnico Valdoltro? Nasproti? No, bom že našla. Mi bo razložil verjetno. Kaj veš, kolko je plačala?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:48:54
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy danes: se igra z kamionom in kopačem, nalaga neko zemljo gor pa se mu tista žlica od kopača zatakne in ne more dvignit gor pa se mu vsa zemlja raztrese, pa poskusi 2x, 3x in ne gre in pol ga čuješ: ˝ma kaj me j.e.b.e.š. zdaj ko sem lih v formi za delat˝ in brce vse skup proč pa gre vija a se pravi, da ni vsak dan v formi za delat ? Pravi je
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:48:58
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaooooo, kaj mi te niste rekle, kolko je ura. moj pride kmalu domov, jaz pa še nimam nič za večerjo povej mu, da tak pozno tak ne sme jesti...aja, on lahko, je suhec...Pozdravi ga!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:49:00
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m SPPS KJE SI TIIIIIIIIIIIIIIII ????? Če pa jo je MalaČebelica poslala za nazaj brati!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:49:07
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 mi je spet všlo---mi večkrat...bo treba počasi pazit, ker, ko nas bodo otroci zastopli bo prepozno... Eh tam do drugega leta maš še čas. Pol pa pobirajo, ja. Tija zna ene par močnih, sam jo kr ignorirava in pol pozab. Dokler se moj ne spozabi in kakšno vrže ven... pri nas tudi kao pazimo sam Žiga take strelja da padeš na rit a je katera tu za povedat? Bi se mal smejala danes: se igra z kamionom in kopačem, nalaga neko zemljo gor pa se mu tista žlica od kopača zatakne in ne more dvignit gor pa se mu vsa zemlja raztrese, pa poskusi 2x, 3x in ne gre in pol ga čuješ: ˝ma kaj me j.e.b.e.š. zdaj ko sem lih v formi za delat˝ in brce vse skup proč pa gre vija
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:49:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ej Naja v Ankaranu je en full dober maser, moja mami je šla Februarja tja in ji je ful povedal s čim ima težave in da naj gre čimprej DR. In moram povedat, da vse kar ji je naštel je bilo pravilno, ker so enake težave pol pri DR. ugootovili. Kje to? Veš mogoče št. al pa kaj takega? Lahk na zs... ti lahko jutri javim? Zdaj mami že spi. Ima pa številko ja. Je pa nasproti Valdoltre al kaj je že tista ustanova? Aha, seveda lahko jutri. Sej zdej ne bi klicala. Mislim ortopedsko bolnico Valdoltro? Nasproti? No, bom že našla. Mi bo razložil verjetno. Kaj veš, kolko je plačala? mislim da 50€ ampak je rekla da bi šla še enkrat, sam še me ni prosla da jo peljem, čeprav sem se javila
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:49:57
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy danes: se igra z kamionom in kopačem, nalaga neko zemljo gor pa se mu tista žlica od kopača zatakne in ne more dvignit gor pa se mu vsa zemlja raztrese, pa poskusi 2x, 3x in ne gre in pol ga čuješ: ˝ma kaj me j.e.b.e.š. zdaj ko sem lih v formi za delat˝ in brce vse skup proč pa gre vija ta je svetovna!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:50:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Je pa zeloooooo dobro! Obožujem kokos! imam nekaj kokosove moke viška..jo naslednjič prnesem na srečanje Pa da neuš misla, da je ne bi jedla... a bi? No, pol pa jo dobiš
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:50:46
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m SPPS KJE SI TIIIIIIIIIIIIIIII ????? Če pa jo je MalaČebelica poslala za nazaj brati! Joj, Čebela ti pa ga pihneš
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:50:49
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ej Naja v Ankaranu je en full dober maser, moja mami je šla Februarja tja in ji je ful povedal s čim ima težave in da naj gre čimprej DR. In moram povedat, da vse kar ji je naštel je bilo pravilno, ker so enake težave pol pri DR. ugootovili. Kje to? Veš mogoče št. al pa kaj takega? Lahk na zs... ti lahko jutri javim? Zdaj mami že spi. Ima pa številko ja. Je pa nasproti Valdoltre al kaj je že tista ustanova? Aha, seveda lahko jutri. Sej zdej ne bi klicala. Mislim ortopedsko bolnico Valdoltro? Nasproti? No, bom že našla. Mi bo razložil verjetno. Kaj veš, kolko je plačala? mislim da 50€ ampak je rekla da bi šla še enkrat, sam še me ni prosla da jo peljem, čeprav sem se javila Verjamem ja. No če mi boš poslala št. bom vesela.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:51:21
|
|
|
|
yania
|
Dejte mi povedat, spet ena o hrani ampak ok.... Kaj hudiča je noter v Hipp kašici, da lahko zdrži na sobni temperaturi, pa piše, da je skuta noter, al pa se spomnim jogurt od Alete, ko jih je še naja jedla....kaka stvar je na tem?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:51:39
|
|
|
|
mama_milchy
|
Punce; samo on ima take izjave da padeš na rit; včeraj je šel z mojo kolegico v KP tam v ZOO trgovino (jaz sem nakupovala v sparu) in prideta pol dol in teče proti meni in me gleda in se zadere: ˝mama, mama, gor miške seksajo˝
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:52:13
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Verjamem ja. No če mi boš poslala št. bom vesela. No, ker če jo peljem v Ankaran se pol ustavimo še v Izoli , zdaj pa ne vem ali ji to ne odgovarja ali kaj? Ker ko sem ji rekla da pol gremo za cel dan je že začela jamrat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:52:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Dejte mi povedat, spet ena o hrani ampak ok.... Kaj hudiča je noter v Hipp kašici, da lahko zdrži na sobni temperaturi, pa piše, da je skuta noter, al pa se spomnim jogurt od Alete, ko jih je še naja jedla....kaka stvar je na tem? nebi vedela
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:52:56
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Punce; samo on ima take izjave da padeš na rit; včeraj je šel z mojo kolegico v KP tam v ZOO trgovino (jaz sem nakupovala v sparu) in prideta pol dol in teče proti meni in me gleda in se zadere: ˝mama, mama, gor miške seksajo˝ Si kaj zapisuješ te izjave?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:53:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Punce; samo on ima take izjave da padeš na rit; včeraj je šel z mojo kolegico v KP tam v ZOO trgovino (jaz sem nakupovala v sparu) in prideta pol dol in teče proti meni in me gleda in se zadere: ˝mama, mama, gor miške seksajo˝
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:53:13
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 K tvojemu v spalnico! Kaj veš, mogoče pa bo pomagalo! Pa pivce poleg! Ne ne pomaga. Preverjeno.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:53:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 mi je spet všlo---mi večkrat...bo treba počasi pazit, ker, ko nas bodo otroci zastopli bo prepozno... Eh tam do drugega leta maš še čas. Pol pa pobirajo, ja. Tija zna ene par močnih, sam jo kr ignorirava in pol pozab. Dokler se moj ne spozabi in kakšno vrže ven... pri nas tudi kao pazimo sam Žiga take strelja da padeš na rit a je katera tu za povedat? Bi se mal smejala danes: se igra z kamionom in kopačem, nalaga neko zemljo gor pa se mu tista žlica od kopača zatakne in ne more dvignit gor pa se mu vsa zemlja raztrese, pa poskusi 2x, 3x in ne gre in pol ga čuješ: ˝ma kaj me j.e.b.e.š. zdaj ko sem lih v formi za delat˝ in brce vse skup proč pa gre vija hahahahahahaha!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:54:20
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Punce; samo on ima take izjave da padeš na rit; včeraj je šel z mojo kolegico v KP tam v ZOO trgovino (jaz sem nakupovala v sparu) in prideta pol dol in teče proti meni in me gleda in se zadere: ˝mama, mama, gor miške seksajo˝ jooj, mama m...tule pa še bo ognja....boš videla...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:54:58
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Dejte mi povedat, spet ena o hrani ampak ok.... Kaj hudiča je noter v Hipp kašici, da lahko zdrži na sobni temperaturi, pa piše, da je skuta noter, al pa se spomnim jogurt od Alete, ko jih je še naja jedla....kaka stvar je na tem? to se tudi jaz sprašujem...ker je tašča naredila res bio kašice iz breskev (torej brez sladkorja in drugih konzervansov ter E-jev), pa so mi crknile v roku 3 dni. Pa so bile dobro zaprte!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:55:34
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Punce; samo on ima take izjave da padeš na rit; včeraj je šel z mojo kolegico v KP tam v ZOO trgovino (jaz sem nakupovala v sparu) in prideta pol dol in teče proti meni in me gleda in se zadere: ˝mama, mama, gor miške seksajo˝ Si kaj zapisuješ te izjave? ma ne; jih je tolko da bi rabla par zvezkov evo še ena: stara p.r.č.i.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:55:56
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Punce; samo on ima take izjave da padeš na rit; včeraj je šel z mojo kolegico v KP tam v ZOO trgovino (jaz sem nakupovala v sparu) in prideta pol dol in teče proti meni in me gleda in se zadere: ˝mama, mama, gor miške seksajo˝ Hahahhaha, svetovno!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?