Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:21:20
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 PUNCE: A bo katera vpisala svojega v plavalni tečaj? Več si lahko preberet tukaj: http://www.plavanje-dojenckov.com/index.php?stran=main&id=258#ptuj Me zanima, če je katera od mariborčank in okoliških deklin zainteresirana za Ptuj? Midva bova šla! jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...midve tudi Super! Tudi na Ptuj, ne? Če ne prej, se bova pa tam spoznali, ne? Sem jim poslala mail, da mi napišejo, kaj več podrobnosti o tem! jap Kaj bi mi lahk posredovala njihov mail.... da jim ne bom še js težila seveda..pošlji mi svoj mail na ZS!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:21:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 mi je spet všlo---mi večkrat...bo treba počasi pazit, ker, ko nas bodo otroci zastopli bo prepozno... Eh tam do drugega leta maš še čas. Pol pa pobirajo, ja. Tija zna ene par močnih, sam jo kr ignorirava in pol pozab. Dokler se moj ne spozabi in kakšno vrže ven... pri nas tudi kao pazimo sam Žiga take strelja da padeš na rit a je katera tu za povedat? Bi se mal smejala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:21:28
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica a jaz sem ti pa celo CD danes prinesla. jaz te morem dobit najmanj bombonijero pa ti ji nisi porodne sobe rihtavala aja, no dobro te. te pa pač ne bombonjere
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:22:26
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa prejela slikice! HVALA! se pravi, da si zaslužim čokolado ha? Joj, seveda..si me sedaj spomnila, da sem ti tak še eno dolžna! Dobiš naslednjič! a jaz sem ti pa celo CD danes prinesla. jaz te morem dobit najmanj bombonijero a smešno ti je. te že vem, da ne bom nič dobla
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:22:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica a jaz sem ti pa celo CD danes prinesla. jaz te morem dobit najmanj bombonijero pa ti ji nisi porodne sobe rihtavala aja, no dobro te. te pa pač ne bombonjere ti bom dala kdaj kaj kašice od Lije, tak da ne jokat. Ni čokolada je pa poleg tega dobro
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:22:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz mam Persidinega, od Mediuhec pa ne! Tasa, kaj pošljem še tvoje slike Persidi al je tebi ratalo? Ni mi ratalo. Prodim pošlji ti. Od Mediuhca jaz tud nimam. Oki doki! A Čebeli si poslala?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:22:42
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Sosedov spi. Želvaka. Je prav zaljubljena na v njega. Nodi je pozabljen. A jo je Nodi razočaral? Saj Franček je Ok, jaz ga tud rada gledam Jaz tud. Ima zelo pučno vsebino. Bolj ko kaka Pika N., ki je pravi haha, hvala za fotko Frančka.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:23:23
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla! kaj sem zamudila? Nič posebnega. Nas boš s čem razveselila? ha ha ha. a sam za to me imate???? Neeeeeeee. Za resne debate te imamo nekje drugje.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:23:27
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Moji dve žabi sta obe še na kavču. Ena spi (tamala), druga gleda risanko. Jaz bi pa tak rada šla pred tvvvvvvvv!!! pa kaj boš pred tv. kaj ni tu bolj fajn? Ne, ko komi sedim. No, zdaj muziko poslušam zraven in je malo boljše.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:23:31
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ha ha ha. sem šele zdaj skapirala, da je to link. hvala lepa pa ČEBEL(A)-ica kaj bi rada. eno po riti
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:24:01
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 mi je spet všlo---mi večkrat...bo treba počasi pazit, ker, ko nas bodo otroci zastopli bo prepozno... Eh tam do drugega leta maš še čas. Pol pa pobirajo, ja. Tija zna ene par močnih, sam jo kr ignorirava in pol pozab. Dokler se moj ne spozabi in kakšno vrže ven... pri nas tudi kao pazimo sam Žiga take strelja da padeš na rit a je katera tu za povedat? Bi se mal smejala Ne, ni tu za povedat. Vsaj od Tije ne.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:24:07
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 PUNCE: A bo katera vpisala svojega v plavalni tečaj? Več si lahko preberet tukaj: http://www.plavanje-dojenckov.com/index.php?stran=main&id=258#ptuj Me zanima, če je katera od mariborčank in okoliških deklin zainteresirana za Ptuj? Midva bova šla! jaz bi bla zainteresirana. kateri termin bi vama odgovarjal? od 15.00 do 16.00 (dojenčki od 6 mes - 10 mes) od 16.00 do 17.00 (dojenčki od 6 mes - 10 mes) Kaj pa vem, ko pa se tako spreminjajo njegove prehrambene potrebe. Prvi? Pa tebi? ma pri nama so pa bolj vprašljive spalne potrebe po moje skoraj bolj drugi Po moje bo tak samo en termin na koncu, ker da bi imeli toliko kandidatov...ne verjamem glih!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:24:50
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica a jaz sem ti pa celo CD danes prinesla. jaz te morem dobit najmanj bombonijero pa ti ji nisi porodne sobe rihtavala aja, no dobro te. te pa pač ne bombonjere ti bom dala kdaj kaj kašice od Lije, tak da ne jokat. Ni čokolada je pa poleg tega dobro ok. sam pol bo Lija še mene za lase, ko bo vidla, da ji hočem pojest
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:25:17
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa prejela slikice! HVALA! se pravi, da si zaslužim čokolado ha? Joj, seveda..si me sedaj spomnila, da sem ti tak še eno dolžna! Dobiš naslednjič! a jaz sem ti pa celo CD danes prinesla. jaz te morem dobit najmanj bombonijero a smešno ti je. te že vem, da ne bom nič dobla Kako pa imaš rada? Pa Tasa ti, katero čokolado?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:25:38
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz mam Persidinega, od Mediuhec pa ne! Tasa, kaj pošljem še tvoje slike Persidi al je tebi ratalo? Ni mi ratalo. Prodim pošlji ti. Od Mediuhca jaz tud nimam. Oki doki! A Čebeli si poslala? a zaj pa še ti
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:26:41
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Moji dve žabi sta obe še na kavču. Ena spi (tamala), druga gleda risanko. Jaz bi pa tak rada šla pred tvvvvvvvv!!! pa kaj boš pred tv. kaj ni tu bolj fajn? Ne, ko komi sedim. No, zdaj muziko poslušam zraven in je malo boljše. kaj pa je narobe? utrujena si tak al je kaj drugega narobe?
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:26:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ok. sam pol bo Lija še mene za lase, ko bo vidla, da ji hočem pojest pr tebi se nebo rabla niti tak fejst trudit, ko imaš daljše lase. Ampak saj bi ti dala kaj bi ostalo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:26:58
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz mam Persidinega, od Mediuhec pa ne! Tasa, kaj pošljem še tvoje slike Persidi al je tebi ratalo? Ni mi ratalo. Prodim pošlji ti. Od Mediuhca jaz tud nimam. Oki doki! A Čebeli si poslala? a zaj pa še ti Malo te jezim! Se spomniš ti FB?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:27:31
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 mi je spet všlo---mi večkrat...bo treba počasi pazit, ker, ko nas bodo otroci zastopli bo prepozno... Eh tam do drugega leta maš še čas. Pol pa pobirajo, ja. Tija zna ene par močnih, sam jo kr ignorirava in pol pozab. Dokler se moj ne spozabi in kakšno vrže ven... pri nas tudi kao pazimo sam Žiga take strelja da padeš na rit a je katera tu za povedat? Bi se mal smejala Ne, ni tu za povedat. Vsaj od Tije ne. se ne da napisat. bi ble same zvezdice.
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:27:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kako pa imaš rada? Pa Tasa ti, katero čokolado? jaz hujšam tak da ne jem čokolade. Sem pa glih kar p.o.ž.r.l.a. cel paket Raffaella
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:28:18
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Moji dve žabi sta obe še na kavču. Ena spi (tamala), druga gleda risanko. Jaz bi pa tak rada šla pred tvvvvvvvv!!! pa kaj boš pred tv. kaj ni tu bolj fajn? Ne, ko komi sedim. No, zdaj muziko poslušam zraven in je malo boljše. kaj pa je narobe? utrujena si tak al je kaj drugega narobe? Nočem jamrat (a ne KOKICA? ) sam vsak dan me glava boli. Zvečer je najhuje. In to od križa. Tak da sedenje mi je muka.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:28:35
|
|
|
|
tasa_m
|
Najaa a tebi se N. zbuja samo 1-krat na noč?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:28:53
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 PUNCE: A bo katera vpisala svojega v plavalni tečaj? Več si lahko preberet tukaj: http://www.plavanje-dojenckov.com/index.php?stran=main&id=258#ptuj Me zanima, če je katera od mariborčank in okoliških deklin zainteresirana za Ptuj? Midva bova šla! jaz bi bla zainteresirana. kateri termin bi vama odgovarjal? od 15.00 do 16.00 (dojenčki od 6 mes - 10 mes) od 16.00 do 17.00 (dojenčki od 6 mes - 10 mes) Kaj pa vem, ko pa se tako spreminjajo njegove prehrambene potrebe. Prvi? Pa tebi? ma pri nama so pa bolj vprašljive spalne potrebe po moje skoraj bolj drugi Po moje bo tak samo en termin na koncu, ker da bi imeli toliko kandidatov...ne verjamem glih! to maš pa tudi prav. ma če naša ful različno spi. včasih spi dolgo rundo že opoldne, včasih pa šele popoldne....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:28:58
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica se ne da napisat. bi ble same zvezdice. Mogoče ne bi ble, ker moj ne kolne po slovensko.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:29:35
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kako pa imaš rada? Pa Tasa ti, katero čokolado? jaz hujšam tak da ne jem čokolade. Sem pa glih kar p.o.ž.r.l.a. cel paket Raffaella Ne, to pa ni čokolada.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?