yania
|
Kaj Najaa tebe tudi hrbet matra? ...ma sva že dve...ma sem včeraj prav težko zaspala, ko sem gruntala, kaj će te bolečine izvirajo od kje drugje... samo veš, drža je že res, je pa tudi res, da ima mamica 1 leto čas da k sebi pride, telesno...tako mi je na morju ena soseda-fizioterapevtka rekla...da se kosti našlihtajo ...če pa potem še ne mine, pa na kak pregled....ja, pa ta drža, ko hranimo otročke po steklenički, al pa na stolčku itak, ko si čist spognjen naprej...ja mene tudi to ubija...zjutraj ko se zbudi (5. ali 6.ura) mi je najhuje, ko je kot bi nož držal nekdo noter...sploh ne morem sedeti in ga hraniti, da ne bi bilo bolečine...pa sej sem že med nosečnostjo jamrala, da me ves cajt boli....no so pa dnevi, ko je bolje...bo že...sej smo še mlade...začnem pa oktobra z enimi kolegicami aerobiko...2x tedensko ob 20.00 zvečer...moj je rekel, da bo čuval otročke...no sej, je ravno domov prišel...ko sem ga po telefonu napizdila....pa je bil čez 5 minut doma...ah, ja...on ima o torkih košarko, pa ene 2x še kake "službene stvari"...bom pa še jaz mal dela mu dala..pa če je za to, zakaj pa ne...kako pa bo to v praksi, pa še poročam...konec oktobra... ej, tako se mi spi....HB sem že stuširana...samo še zobki..