KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A sem prva? Dobro jutro. Danes se pa pridružujem klubu nočnih ptic. Nika je namreč bedela debelo uro (in res je bila debela ura ) preden sem ugotovila, da je res lačna in sem ji naredila flaško. Prvič ponoči! Sem skoz razmišljala, kako je ena napisala včeraj, da ji je P rekla, da ponoči niso lačni, ampak se hočejo sam cartat. In po tej logiki bi ji bila dosti tud joška, pa čeprav sam par kapljic mleka. Ne ne, no go. Otrok je bil res lačen in je pojedla pol ene 70ml. Tolk o tem, kok niso lačni. Moje mleko pa... tud ponoč ga ni več dosti. Moram danes novo termovko nabat. ma ja, moji kolegici je to rekla P. Da otrok pri 4. mesecih že mora spat vso noč ali pa se samo 1-krat hranit. Aha, ta del sem pa pregledala. Pol je pa ok. Ma ne, vem da je to kar nekaj. Vsak P reče drugače, pol pa vedi. Če se o tako pomembni stvari kot je uvajanje GH ne morejo zedinit, kako se bojo pri manj pomembnih stvareh? Brezveze... Res je brezveze, že to vse skupaj..mater čez eno leto pa bodo že spet govorili, da lahko že s 4. meseci jedo vse...tudi krače... Eh, mislim, da tudi med nami ni treh podobnih, ki bi enako hranile bebije. Pa dobro tako, jaz delam tako, ve pa tako. Pa prav je tako. Kak sem zdaj zabluzila. Sem danes jedla lučko Magnum-čokoladno..zunaj na terasi ..pa tašča svojo....Pa me je Valentin ful opazoval in sem mu dala ovoj od lučke, da bi ga mučkal, pa mu ni bilo dovolj in sem mu dala malo lučke za polizati, ampak on je dobesedno planil nanjo oin zaril usteca vanjo, tak se mu je dopadlo. Pa sem mu jo odmaknila, ker mu pač ne dovolim, da je to sranje že zdaj. Še veliko tega bo pojedel v življenju. Tašča pa: " Pa daj mu no, joj, glej ga, kak bi on to jedel!" Jaz pa NO WAY!!! Valentin se je začel jokati, ker mu nisem dala a sem lepo lučko skrila njega pa zamotila z drugimi stvarmi. Ona pa še kuj, pa joj, kak je to sedaj vse zmešano, da otroci ne smejo vsega jesti, vse le postopoma, včasih pa je bilo to....Joj, sem skoraj popizdila..ampak midve imava ful kolegialni odnos pa sem ji rekla odločni NE! Res s klicajem je bil!!! Pa kaj se gre? Imam prav al ne?
|