yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: yania in potem spet pametni nasveti: meso po 7 mesecu, nekje po 8.mesecu skutke in mlečni izdelki (jogurti), no in nato še ribice pri 9.mesecu....gluten pa po 1 letu in kaj naj zdej ko je kaka Hipp kašica po 7.mesecu , al pa po6.mesecu in ima gluten noter?,,,pa Timon se tudi ne strinja da ukinemo piškotke...hm... aja, pa jajčni rumenjak mislim da je tudi rekla po 8.mesecu... yania, sej vidiš, da vsak pediater drugače reče... mene je vprašala, če je samo dojen (star 5 mesecev in 1 teden), pa rečem, da že dodajam en sadni obrok in reče, joj, kako sta pohitela pa mi reče, naj do 6. meseca ničesar novega ne uvajam, naj je samo tisto, kar je probal do sedaj, potem pa naj počasi uvedeva belo in rumeno sadje ter zelenjavo... No jaz sem ji sama rekla, da že jeva poln sadni, poln zelenjavni in zvečer poln mlečni gosti obrok, pa je pisala naprej nekaj v karton in samo pokimala, in rekla, ja sej prav....potem sem jo pa še vprašala koliko mleka mora popiti v 1 dnevu, pa me samo gleda...in nato reče, ja ene 4 obroke polne mora imeti z GH....kaj je mislila da samo 4 x jeva?????kr neki..sej se ne more zjasniti...tudi to, da se je v 2 mesecih zredil 1300 ji ni najbolj pasalo, samo je rekla, da je uredu, ker je prej tako lepo šlo gor..ma kaj, ko bi se za 2 kile, bi pa jamrala , da je preveč.,,nikoli ni uredu...sam da komplicirajo...