Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 20:39:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA, seveda imaš prav. Sam da boš vedla, Nika je tud že kak mesec nazaj lizala moj sladoled. Tisto ji je pa šlo v rito! Korenček in jabolko pa ne! Ma jaz še zdaj ne dam Tiji vsega sranja za jest, no saj niti ne kupujem. Raznih smokijev in lizik ni pri nas. Razen če dobi za darilo, takrat je. Se popolnoma strinjam s tabo, Najaa! Jaz sem mu tudi danes dala kos kajzerice in jo jo je tak cuzal, da joj. Pa sem rekla ne glutena do 7. meseca, eh jebi ga...je pa 6,5 meseca zdržal! jaz sem ji danes dala tisto Hipp kašico ki je tak ni hotela jest, pa je gluten noter tak da... Midve pa sva vzdržali 6. mesecev
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 20:40:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA, seveda imaš prav. Sam da boš vedla, Nika je tud že kak mesec nazaj lizala moj sladoled. Tisto ji je pa šlo v rito! Korenček in jabolko pa ne! Ma jaz še zdaj ne dam Tiji vsega sranja za jest, no saj niti ne kupujem. Raznih smokijev in lizik ni pri nas. Razen če dobi za darilo, takrat je. ja, pol pa ti liži raje jabolko al pa korenček, kot sladoled.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 20:41:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ne vem...so zelo različna mnenja, tudi o tem. Jaz sem se sama odločila, da bi po 7. mesecu začela z njim. Sem pač prej. Eh, jaz se sploh ne sekiram, kdaj lahko. Moje dete tak noče nič pasiranega, kaj šele piškoti in kruh. saj bo, ko bo čas zato tak da.. pol bosta pa lahko navalili na vse. In neboš folgala kuhat in pasirat vsega
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 20:41:53
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA, seveda imaš prav. Sam da boš vedla, Nika je tud že kak mesec nazaj lizala moj sladoled. Tisto ji je pa šlo v rito! Korenček in jabolko pa ne! Ma jaz še zdaj ne dam Tiji vsega sranja za jest, no saj niti ne kupujem. Raznih smokijev in lizik ni pri nas. Razen če dobi za darilo, takrat je. ja, pol pa ti liži raje jabolko al pa korenček, kot sladoled. Maruši tudi ful paše sladoled.... sicer njej paše vse kar ji dam za jest
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 20:43:02
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 PUNCE: A bo katera vpisala svojega v plavalni tečaj? Več si lahko preberet tukaj: http://www.plavanje-dojenckov.com/index.php?stran=main&id=258#ptuj Me zanima, če je katera od mariborčank in okoliških deklin zainteresirana za Ptuj? Midva bova šla! jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...midve tudi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 20:43:24
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA, seveda imaš prav. Sam da boš vedla, Nika je tud že kak mesec nazaj lizala moj sladoled. Tisto ji je pa šlo v rito! Korenček in jabolko pa ne! Ma jaz še zdaj ne dam Tiji vsega sranja za jest, no saj niti ne kupujem. Raznih smokijev in lizik ni pri nas. Razen če dobi za darilo, takrat je. ja, pol pa ti liži raje jabolko al pa korenček, kot sladoled. hmm ja, res drži, da jabolko ne pade daleč od drevesa.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 20:43:51
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 PUNCE: A bo katera vpisala svojega v plavalni tečaj? Več si lahko preberet tukaj: http://www.plavanje-dojenckov.com/index.php?stran=main&id=258#ptuj Me zanima, če je katera od mariborčank in okoliških deklin zainteresirana za Ptuj? Midva bova šla! Ne, jaz ne bom. Smo se naplavali do drugega leta.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 20:44:05
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA, seveda imaš prav. Sam da boš vedla, Nika je tud že kak mesec nazaj lizala moj sladoled. Tisto ji je pa šlo v rito! Korenček in jabolko pa ne! Ma jaz še zdaj ne dam Tiji vsega sranja za jest, no saj niti ne kupujem. Raznih smokijev in lizik ni pri nas. Razen če dobi za darilo, takrat je. Se popolnoma strinjam s tabo, Najaa! Jaz sem mu tudi danes dala kos kajzerice in jo jo je tak cuzal, da joj. Pa sem rekla ne glutena do 7. meseca, eh jebi ga...je pa 6,5 meseca zdržal! Sej gluten lahko po 6m. Al se spet motim? meni ni več nič jasno s to gh; vsak P drugače reče; ma naša se itak davi z zelenjavo pa včasih tud z jabolko; ne gre in ne gre; če je res lačna bo pojedla jabko, banano ma top je tudi vse....danes je moj neki težil, da kaj jo sili; pa ne bo 5let na joški jedla
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 20:46:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 PUNCE: A bo katera vpisala svojega v plavalni tečaj? Več si lahko preberet tukaj: http://www.plavanje-dojenckov.com/index.php?stran=main&id=258#ptuj Me zanima, če je katera od mariborčank in okoliških deklin zainteresirana za Ptuj? Midva bova šla! Men je Ptuj malo daleč. Bomo videli, mogoče pa se tudi midve pridruživa Sem pa že nekaj krat študirala na ta plavalni tečaj. Bomo mal babicam pojamrali če nam kaj prispevajo zraven
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 20:47:36
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 PUNCE: A bo katera vpisala svojega v plavalni tečaj? Več si lahko preberet tukaj: http://www.plavanje-dojenckov.com/index.php?stran=main&id=258#ptuj Me zanima, če je katera od mariborčank in okoliških deklin zainteresirana za Ptuj? Midva bova šla! jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...midve tudi Super! Tudi na Ptuj, ne? Če ne prej, se bova pa tam spoznali, ne? Sem jim poslala mail, da mi napišejo, kaj več podrobnosti o tem!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 20:47:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ne, jaz ne bom. Smo se naplavali do drugega leta. a ste se? A ste bili kje na morju za dlje časa?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 20:48:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy meni ni več nič jasno s to gh; vsak P drugače reče; ma naša se itak davi z zelenjavo pa včasih tud z jabolko; ne gre in ne gre; če je res lačna bo pojedla jabko, banano ma top je tudi vse....danes je moj neki težil, da kaj jo sili; pa ne bo 5let na joški jedla mama, 5 let ne..2 pa ja je tvoj dragi prišel živ in zdrav domov?
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 10.9.2009 20:49:02 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 20:49:01
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 PUNCE: A bo katera vpisala svojega v plavalni tečaj? Več si lahko preberet tukaj: http://www.plavanje-dojenckov.com/index.php?stran=main&id=258#ptuj Me zanima, če je katera od mariborčank in okoliških deklin zainteresirana za Ptuj? Midva bova šla! Men je Ptuj malo daleč. Bomo videli, mogoče pa se tudi midve pridruživa Sem pa že nekaj krat študirala na ta plavalni tečaj. Bomo mal babicam pojamrali če nam kaj prispevajo zraven Pa ni daleč...eh! Daj pridita! To je ful fajn za bebije!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 20:49:20
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ne, jaz ne bom. Smo se naplavali do drugega leta. a ste se? A ste bili kje na morju za dlje časa? Ne, v toplice smo hodili. Celo poletje. Na morje gremo pa drugo leto. Zdej so bli otroc še premajhni.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 20:49:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa ni daleč...eh! Daj pridita! To je ful fajn za bebije! bomo videli ja (so rekli slepi)
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 20:49:52
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ne, jaz ne bom. Smo se naplavali do drugega leta. a ste se? A ste bili kje na morju za dlje časa? Ne, v toplice smo hodili. Celo poletje. Na morje gremo pa drugo leto. Zdej so bli otroc še premajhni. kak si me zdj nasmejala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 20:50:57
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ne, jaz ne bom. Smo se naplavali do drugega leta. a ste se? A ste bili kje na morju za dlje časa? Ne, v toplice smo hodili. Celo poletje. Na morje gremo pa drugo leto. Zdej so bli otroc še premajhni.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 20:52:27
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ne, jaz ne bom. Smo se naplavali do drugega leta. a ste se? A ste bili kje na morju za dlje časa? Ne, v toplice smo hodili. Celo poletje. Na morje gremo pa drugo leto. Zdej so bli otroc še premajhni. kak si me zdj nasmejala Zakaj le? Ne bom vozila tako majhne otroke na tako vročino. Pa še s kremo jih ne morem mazat. Da ne govorim o morski vodi! To je največja svinjarija daleč naokoli! Morje cveti, punce! A v tem naj jih kopam??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 20:53:01
|
|
|
|
tasa_m
|
Ekola, zdaj pa sem skuhala čaj za Lijo za ponoči pa da vidimo to metodo P. da bo slej ko prej skužla, da ni čaj dober in bo spala vso noč. Bog ne daj, da še slabše spimo kot te noči, ker grem jutri do P. pa jo tak nahrulim, da bo mi takoj dala nekaj tablet za boljšo spanje /zame/ Kokica... slike se pošiljajo, je poslano že več kot pol Samo ne vem če nisem neke zbrbljala, in mi pošilja v velikosti v kateri sem slikala, ker nekam dolgo že pošilja
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 20:54:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Zakaj le? Ne bom vozila tako majhne otroke na tako vročino. Pa še s kremo jih ne morem mazat. Da ne govorim o morski vodi! To je največja svinjarija daleč naokoli! Morje cveti, punce! A v tem naj jih kopam?? se pardoniram, ker si me prej nasmejala, samo zdaj si me še bolj TI SI FACA !!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 20:54:46
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A sem prva? Dobro jutro. Danes se pa pridružujem klubu nočnih ptic. Nika je namreč bedela debelo uro (in res je bila debela ura ) preden sem ugotovila, da je res lačna in sem ji naredila flaško. Prvič ponoči! Sem skoz razmišljala, kako je ena napisala včeraj, da ji je P rekla, da ponoči niso lačni, ampak se hočejo sam cartat. In po tej logiki bi ji bila dosti tud joška, pa čeprav sam par kapljic mleka. Ne ne, no go. Otrok je bil res lačen in je pojedla pol ene 70ml. Tolk o tem, kok niso lačni. Moje mleko pa... tud ponoč ga ni več dosti. Moram danes novo termovko nabat. ma ja, moji kolegici je to rekla P. Da otrok pri 4. mesecih že mora spat vso noč ali pa se samo 1-krat hranit. Aha, ta del sem pa pregledala. Pol je pa ok. Ma ne, vem da je to kar nekaj. Vsak P reče drugače, pol pa vedi. Če se o tako pomembni stvari kot je uvajanje GH ne morejo zedinit, kako se bojo pri manj pomembnih stvareh? Brezveze... Ma ne vem. Jaz vseeno mislim, da je vsak otrok drugačen in da lahko obstajajo neke splošne smernice, ampak še vseeno se pol vsaka mamica odloči po lastnem občutku. In potem kakorkoli se odloči, tako je tudi prav... Jaz vseeno naši pustim, da se tudi ponoči carta na joški pa tudi da zaspi gor.... Mogoče bodo sicer, ko bom začela v službo hodit in ne bom mogla ponoči spat, letele kake glave, ampak bom se s tistim takrat ubadala....Do zdaj še nisem imela občutka, da bi se za karkoli premalo sekirala ali o čem premalo razmišljala, kako bi blo boljše karkoli narediti. Kvečjemu sem se preveč sekirala, ker se je pol še vedno vse samo od sebe nekak porihtalo...
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 20:55:19
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Zakaj le? Ne bom vozila tako majhne otroke na tako vročino. Pa še s kremo jih ne morem mazat. Da ne govorim o morski vodi! To je največja svinjarija daleč naokoli! Morje cveti, punce! A v tem naj jih kopam?? se pardoniram, ker si me prej nasmejala, samo zdaj si me še bolj TI SI FACA !!!! Hvala, sam jaz resno mislim.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 20:55:40
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Zakaj le? Ne bom vozila tako majhne otroke na tako vročino. Pa še s kremo jih ne morem mazat. Da ne govorim o morski vodi! To je največja svinjarija daleč naokoli! Morje cveti, punce! A v tem naj jih kopam?? se pardoniram, ker si me prej nasmejala, samo zdaj si me še bolj TI SI FACA !!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 20:56:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Zakaj le? Ne bom vozila tako majhne otroke na tako vročino. Pa še s kremo jih ne morem mazat. Da ne govorim o morski vodi! To je največja svinjarija daleč naokoli! Morje cveti, punce! A v tem naj jih kopam?? se pardoniram, ker si me prej nasmejala, samo zdaj si me še bolj TI SI FACA !!!! Hvala, sam jaz resno mislim. oprosti drugič
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?