|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del
9.9.2009 22:23:16   
mama_milchy
pa kaj vse grete spat????
Lahko noč user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
9.9.2009 22:23:57   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

jaz tudi za Persido

Jaz tudi. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
9.9.2009 22:24:20   
Najaa
No jaz tudi grem, zdaj pa res. Piksna je namreč prazna. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
9.9.2009 22:24:29   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

jaaaa; tasa_m, upam, da res; mene je teh tekem vedno strah, ker se mi zdijo vsi navijači malo f.u.k.n.j.e.n.i. in nikoli človek ne ve kaj ga doleti....pa še da se na tel ne more oglasit pol pa sploh sem vsa iz sebe; sej po moje ne bom mogla zaspat dokler ne pride user posted image
user posted image user posted image user posted image in vse bo OK. Na štajerskem je varen, čeprav pa verjamem da te je strah. Glede navijačev pa imaš čist prav..na žalost user posted image

meni je dovolj da grem skozi KP ko je kaka tekma pa vidim kaj se tam dogaja; pa poslušaš po TV, da je kri tekla, da so mogli policisti intervenirat in take, kr stisne pri srcu....

te čist razumem... a ni zanimivo, kako vedno pomislimo na najslabše? user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

Neposredna povezava do sporočila: 3929
9.9.2009 22:24:36   
KOKICA32

Drage moje, jaz vas zapuščam. Jutri imamo naporen dan..zjutraj gremo v Lidla po neko omarco za čevlje (ima moj silo da jo potrebujemo, čeprav ne vem kam še bomo to stlačliuser posted image ) , pol v NKDja po spalno vrečo za Lijo in novo posteljnino, pol pa grem na kafe z mojimi mariborčankami user posted image user posted image user posted image Komaj čakam, da bomo končno vse na kupu! user posted image
Upam samo da bo Lija vsaj to noč solidarna in mal s spancem potegnila, ker če me še jutri ob 4,30 zbudi in nebo več zaspala bom ji dala jutri zvečer "tableto" za spanje user posted image user posted image user posted image user posted image (beri: zelo gost rižolino ali pa grisolino).

Lahko noč

user posted image

in eno, ki to ni! user posted image

Nočko! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
9.9.2009 22:25:28   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: felix7
hm... jaz pa glasujem za Persido... user posted image

jaz tudi za Persido
tudi jaz user posted image

Pa jaz!¨user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
9.9.2009 22:25:35   
mama_milchy

hm... jaz pa glasujem za Persido... user posted image

jaz tudi za Persido
tudi jaz user posted image

zmagovalka Persida; samo ona je res super mama

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
9.9.2009 22:31:41   
felix7
Mariborčanke, uživajte jutri! user posted image user posted image user posted image

MamaM, komaj čakam nedeljo user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3933
9.9.2009 22:32:00   
yania
a tu ste vse...

kako je bilo na srečanju? Ste kaj novega dorekle? Kak piknik v planu, za vse udeležence?...

aja, Najaa, podatki za tabelo:

7610 in 67 cm....pa tretjo pikico je prestal...zdej je mir za en cajt..sej mislim, da ne bo več šel dobre volje noter ko jo bo zagledal..vsakič ko prideva, se bolj zaveda, kaj ga čaka...user posted image

naslednja kontrola pa nekje v novembru, ko bo star 9 mesecev...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

Neposredna povezava do sporočila: 3934
9.9.2009 22:34:12   
yania
in potem spet pametni nasveti: meso po 7 mesecu, nekje po 8.mesecu skutke in mlečni izdelki (jogurti), no in nato še ribice pri 9.mesecu....gluten pa po 1 letuuser posted image user posted image user posted image user posted image
in kaj naj zdej ko je kaka Hipp kašica po 7.mesecu , al pa po6.mesecu in ima gluten noter?,,,pa Timon se tudi ne strinja da ukinemo piškotke...hm... aja, pa jajčni rumenjak mislim da je tudi rekla po 8.mesecu...

< Sporočilo je popravil yania -- 9.9.2009 22:35:01 >

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
9.9.2009 22:39:28   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: yania

in potem spet pametni nasveti: meso po 7 mesecu, nekje po 8.mesecu skutke in mlečni izdelki (jogurti), no in nato še ribice pri 9.mesecu....gluten pa po 1 letuuser posted image user posted image user posted image user posted image
in kaj naj zdej ko je kaka Hipp kašica po 7.mesecu , al pa po6.mesecu in ima gluten noter?,,,pa Timon se tudi ne strinja da ukinemo piškotke...hm... aja, pa jajčni rumenjak mislim da je tudi rekla po 8.mesecu...

yania, sej vidiš, da vsak pediater drugače reče... mene je vprašala, če je samo dojen (star 5 mesecev in 1 teden), pa rečem, da že dodajam en sadni obrok in reče, joj, kako sta pohitela user posted image pa mi reče, naj do 6. meseca ničesar novega ne uvajam, naj je samo tisto, kar je probal do sedaj, potem pa naj počasi uvedeva belo in rumeno sadje ter zelenjavo...

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
9.9.2009 22:40:00   
mama_milchy

Mariborčanke, uživajte jutri! user posted image user posted image user posted image

MamaM, komaj čakam nedeljo user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz pa ne; no po eni strani ja po drugi pa ne; moj gre namreč v nedeljo za 2tedna v Italijo službeno user posted image user posted image user posted image me pa veseli zate user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
9.9.2009 22:40:41   
yania
No sej je pa dobro rekla ena sestra, ko je padla debata da do 1.leta NIČ SOLI...in sem ji jaz povedala, da sem z eno kolegico, ki je tudi s tega foha govorila, in je rekla, da otrok rabi jod, sol...no in ona potem drugi sestri; ja ne vem no, a so kaka nova navodila glede soli, mi imamo še vedno podatke, da sol škodi otročku, njegovim ledvičkam,pa to...
no in je fino rekla, da jo je zadnjič ena mama nazaj z besedo: ja kaj pa potem kruh? pa skutke?...to ima vse sol.....hahahahaaa...joj, prav smešno mi je že vse to...
čeprav, roko na srce, če otrok enkrat pač nekaj ne je, vedno mame pomislimo, da mu verjetno manjka soli noter..ma kako hudiča naj ve, da manjka sol, če je še probal ni?????.....verjetno mu tudi slano pač v tistem momentu ne bi teknilo...
no Timon je za večerjo prvič jedel polento, ki sem jo naredila na vodi, brez soli, pa kapljo olivnega noter...zraven sem zlila aptamil, ko se je ohladila, in je ful jedel...potem pa kar naenkrat jooooookkkk....in je bil samo utrujen...po steklenički je spil še ene 100ml in zaspal....ni se mu dalo več odpirati ust...

sem pa vidla , da je debata o špinači....ma jaz mu skuham špinačko, no blitvo in krompir skupaj, pomiksam in dam mal aptamila, za bolj mlečen okus....to je to...in je, brez problema, čeprav bučke so pa še vedno najbolj zakon...user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
9.9.2009 22:45:02   
yania

IZVIRNO SPOROČILO: yania

yania, sej vidiš, da vsak pediater drugače reče... mene je vprašala, če je samo dojen (star 5 mesecev in 1 teden), pa rečem, da že dodajam en sadni obrok in reče, joj, kako sta pohitela user posted image pa mi reče, naj do 6. meseca ničesar novega ne uvajam, naj je samo tisto, kar je probal do sedaj, potem pa naj počasi uvedeva belo in rumeno sadje ter zelenjavo...

No jaz sem ji sama rekla, da že jeva poln sadni, poln zelenjavni in zvečer poln mlečni gosti obrok, pa je pisala naprej nekaj v karton in samo pokimala, in rekla, ja sej prav....potem sem jo pa še vprašala koliko mleka mora popiti v 1 dnevu, pa me samo gleda...in nato reče, ja ene 4 obroke polne mora imeti z GH....kaj je mislila da samo 4 x jeva?????kr neki..sej se ne more zjasniti...tudi to, da se je v 2 mesecih zredil 1300 ji ni najbolj pasalo, samo je rekla, da je uredu, ker je prej tako lepo šlo gor..ma kaj, ko bi se za 2 kile, bi pa jamrala , da je preveč.,,nikoli ni uredu...sam  da komplicirajo...

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
9.9.2009 22:45:18   
mama_milchy
http://www.paparica.si/index.html

morda pa katera kaj pametnega najde tle

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
9.9.2009 22:47:15   
yania
Aja, še to sem hotela rečt, da ko je bila Naja dojenček, smo imeli eno drugo P, ki je morila v nedogled, in striktno zagovarjala dojenje,,,pa samo dojenje,,,,,al pa Aptamil in to do 6.meseca...ma ni varijante..se sploh nisem drznila kaj prej dat..sem jo mogla ubogati...

Nimam pojma kako so lahko tako neenotni pri tem, da začneš pri 4.ali pa 6.mesecih..ma to je fuuuullll razlika..če je res še kje fora, ne samo v pripravljenosti dojenčka, in če lahko do  kakih stvari zaradi tega kasneje pride...ma ne vem no..potem bi mogli rečt, po 6.mesecu in pika..ne pa toliko enih informacij s celega konca SLovenije...a ni res no..mater so smotani....
Ma sem se danes kar malo zamislila glede tega glutena.....baje da lahko ima kasneje težave al pa se kaka celiakija pojavi če prej začneš s tem, čeprav se težave ne kažejo zdej...a je to res....ma naj grejo nekam..
in zdej bom s strahom dajala piškotke, in upala da mu ne škodujem...user posted image user posted image no sej ne dobi vsak dan, ma imava prvo škatlo, to je ene 14 dni že,,,pa na 3 dni dobi kakega...samo vseeno...

< Sporočilo je popravil yania -- 9.9.2009 22:50:37 >

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
9.9.2009 22:49:21   
mama_milchy
Drage moje, lahko noč in lepe sanje, pa naj bo noč prespana, da ne bote jutri sitne in tčne user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
9.9.2009 22:50:52   
KOKICA32
Lahko noč! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3943
9.9.2009 23:03:34   
yania
Lahko noč....

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
9.9.2009 23:28:47   
MalaČebelica
dober večer.

vidim da vas je večina šla. sem samo prišla preverit če velja za jutri. z mano tudi mogoče pride ena kolegica, ki še ne ve če pride al ne..

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
10.9.2009 8:04:49   
Najaa
A sem prva? user posted image Dobro jutro.
Danes se pa pridružujem klubu nočnih ptic. Nika je namreč bedela debelo uro (in res je bila debela ura user posted image ) preden sem ugotovila, da je res lačna in sem ji naredila flaško. Prvič ponoči! Sem skoz razmišljala, kako je ena napisala včeraj, da ji je P rekla, da ponoči niso lačni, ampak se hočejo sam cartat. In po tej logiki bi ji bila dosti tud joška, pa čeprav sam par kapljic mleka. Ne ne, no go. Otrok je bil res lačen in je pojedla pol ene 70ml. Tolk o tem, kok niso lačni.
Moje mleko pa... tud ponoč ga ni več dosti. user posted image Moram danes novo termovko nabat.

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
10.9.2009 8:49:01   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Mislim, da res ne. user posted image user posted image user posted image user posted image Sem si eno pivo odprla in vas še mal berem.

user posted image user posted image

Lahk pa ustanovimo klub najbolj bogih, osamljenih žena. user posted image user posted image user posted image

se javim takoj v prvi vrstiuser posted image

če že ne dela, oz. je kje na terenu pa je slučajno srečal kakega kolega, ki ga že ceeeeeeelo večnost ni videl in morata nujno na pijačo, pol pa glih, ko je mislil iti domov pride še en tak, ki ga je mislil drugi dan poklicat, ampak, ker ga je pa zdaj srečal, se bosta pa kar zdaj zmenla user posted image user posted image user posted image  in je mimogrede ura 8 zvečer, pa pride domov in z dolgim nosom sprašuje a otroci pa že spijo?

ja valjda, so skopani, nahranjeni in spijo, če jih hočeš pa videt pa pridi prej domov!

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
10.9.2009 8:50:20   
helimaša
dobro jutro!

evo mene na broju......smo se  vrnili z morja......sicer že v torek.....sam mi ni znesl da bi prej pisala......razparkiravanje in pa pranje.......noro......pa še drisko sm fasala in sm čist neki čudna.....drgač pa mam itak Mašo doma in je čist noro......ma čist preveč energije......
Yania se nan ni uspelo dobit......ma ni blo časa.....smo mel ene prjatle dol.....in smo pol skoz iz čolnom okol letal.....je blo pa super
ja feliška smo bli v Šilu......sm niti ni blo tok grosupelčanov dol.....ni blo več sezone.....vsaj mal miru.....ma prov fajn je blo.....
drgač pa nina00 lahko se drug tedn kej zmenmo......pa bo še feliška kej prletela.....
nč  grem zdej punci poštimat

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
10.9.2009 9:12:08   
PERSIDA
Dobro jutro se opravičujem ,ker sem včeraj tako izginila ,ni mi šlo več pisat postov.
Glede na to ,da sem zmagovalka natečaja ,kaj ,pa je za nagrado?(5 ur spanja?)user posted image
Najaa - ja toliko o lakoti ponoči.Tudi jaz sem že sprobala te metode ,pa ne palijo.Sem probala tudi mleko polovično meric dat noter ,ker pač ima trdo blato no wayuser posted image .Tako tudi pri nas ni nobene žejeuser posted image  samo lakota.Pa naj je ,če more pol že rabi je večkrat ,pa manj kot tomaž pa ima več na tehtnici .On ve kako se prehranjuje večkrat pa po malo,vsaj s težo ne bo imel problemov.Samo upam ,da zaradi te njegove teorije mene ne flikneuser posted image .Danes je bil priden je jedel pol 12,pol 3in ob 6h.Ma*er ,pa še naspana sem dobenga javkanja in bevkanja.Jedel in sva že naprej spala.To mi delaj.Je ,pa bil že nekaj časa na tem ,da je jedel samo enkrat okol1 al ,pa ob4 ,pa je rekel ,da se preveč spočijemuser posted image  in gremo spet na tri ure.Ja boljše kot na dveuser posted image .Res ,pa je ,da se ritma navadiš samo zadnjič ,pa res tri dni nič  skoraj spala te ,pa sem bila adijo.Upam ,da je bil to prvi ,pa zadnji krstuser posted image .Koliko je to enih skrbi .No v glavnem ,da je mimo.Lepo je bilo upam ,da bom tako zgledala tudi na slikiuser posted image .

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
10.9.2009 9:40:08   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

Mislim, da res ne. user posted image user posted image user posted image user posted image Sem si eno pivo odprla in vas še mal berem.

user posted image user posted image

Lahk pa ustanovimo klub najbolj bogih, osamljenih žena. user posted image user posted image user posted image

se javim takoj v prvi vrstiuser posted image

če že ne dela, oz. je kje na terenu pa je slučajno srečal kakega kolega, ki ga že ceeeeeeelo večnost ni videl in morata nujno na pijačo, pol pa glih, ko je mislil iti domov pride še en tak, ki ga je mislil drugi dan poklicat, ampak, ker ga je pa zdaj srečal, se bosta pa kar zdaj zmenla user posted image user posted image user posted image  in je mimogrede ura 8 zvečer, pa pride domov in z dolgim nosom sprašuje a otroci pa že spijo?

ja valjda, so skopani, nahranjeni in spijo, če jih hočeš pa videt pa pridi prej domov!

a ti slučajno o mojmu govoriš. user posted image   user posted image
smo pa tud včeri primorke, ko smo se doble, prišle do zaključka, da so večina kot da bi jih v tovarni štantali. user posted image al pa tisto npr., ko kaj iščejo in pol večni kje je to in kje je ono...user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?