Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 20:56:48
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Super je bilo, tako kot vedno z vami punce. Res! In ja, Klara je bila na morju dobre volje, danes pa je malo razmišljala in ji ni bilo, da afne gunca. Pač je imela tak dan. Slikice prosim na e-mail. Hvala vnaprej! ne boš verjela, ampak me spet j.e.b.... pošiljanje preko maila. zdaj čakam, da moj pride domov in pogleda, kaj bi naj to bilo. če ne bo šlo, pa se bomo potem spet mogle dobit, da ti dam na CD
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 20:57:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Super je bilo, tako kot vedno z vami punce. Res! In ja, Klara je bila na morju dobre volje, danes pa je malo razmišljala in ji ni bilo, da afne gunca. Pač je imela tak dan. Slikice prosim na e-mail. Hvala vnaprej! ne boš verjela, ampak me spet j.e.b.... pošiljanje preko maila. zdaj čakam, da moj pride domov in pogleda, kaj bi naj to bilo. če ne bo šlo, pa se bomo potem spet mogle dobit, da ti dam na CD pol pa še meniiiii ko ti bo tvoj pogledal kako in kaj..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 20:57:59
|
|
|
|
Najaa
|
Moji dve žabi sta obe še na kavču. Ena spi (tamala), druga gleda risanko. Jaz bi pa tak rada šla pred tvvvvvvvv!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 20:58:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
Tasa prejela slikice! HVALA!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:00:23
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m No, pa da še jaz pokažem nekaj slikic iz našega srečanja Skupinsko sliko mi je tak slikala da smo vsi v temi naša super mami Persida z njenima baucekama Tomažem in Anžetom (v naročju) Kokica in njen srček Valentin Mediuhec z princem Matevžem Mala Čebelica (čebela ) in princeska Klara Kokica in Lija meni je tudi slabo slikala skupinsko sliko... bomo mogle ponovit, pa drugega fotografa nabavit pa jaz te bom tak po riti, če mi še enkrat rečeš čebela
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:01:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Moji dve žabi sta obe še na kavču. Ena spi (tamala), druga gleda risanko. Jaz bi pa tak rada šla pred tvvvvvvvv!!! A t. kak zanimiv film gleda? Ker Nodija pa Hello Kitty verjetno zdj več ni ali pač?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:02:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa prejela slikice! HVALA! se pravi, da si zaslužim čokolado ha?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:02:28
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Moji dve žabi sta obe še na kavču. Ena spi (tamala), druga gleda risanko. Jaz bi pa tak rada šla pred tvvvvvvvv!!! Najaa a sta ti zasedle kavč al TV Škoda, ko nama danes ni ratalo se dobit.... mi smo pol ful šibali za LJ, da je moj še ujel predavanja ... upam, da ste fajn kupli, se bomo dobile drugič, ko se bomo same ženske zmenle in bomo imele čas in mir
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:03:16
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA, seveda imaš prav. Sam da boš vedla, Nika je tud že kak mesec nazaj lizala moj sladoled. Tisto ji je pa šlo v rito! Korenček in jabolko pa ne! Ma jaz še zdaj ne dam Tiji vsega sranja za jest, no saj niti ne kupujem. Raznih smokijev in lizik ni pri nas. Razen če dobi za darilo, takrat je. Se popolnoma strinjam s tabo, Najaa! Jaz sem mu tudi danes dala kos kajzerice in jo jo je tak cuzal, da joj. Pa sem rekla ne glutena do 7. meseca, eh jebi ga...je pa 6,5 meseca zdržal! tak se reče
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:03:48
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Moji dve žabi sta obe še na kavču. Ena spi (tamala), druga gleda risanko. Jaz bi pa tak rada šla pred tvvvvvvvv!!! A t. kak zanimiv film gleda? Ker Nodija pa Hello Kitty verjetno zdj več ni ali pač? Frančka.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:04:09
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa prejela slikice! HVALA! se pravi, da si zaslužim čokolado ha? Joj, seveda..si me sedaj spomnila, da sem ti tak še eno dolžna! Dobiš naslednjič!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:04:43
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Moji dve žabi sta obe še na kavču. Ena spi (tamala), druga gleda risanko. Jaz bi pa tak rada šla pred tvvvvvvvv!!! Najaa a sta ti zasedle kavč al TV Škoda, ko nama danes ni ratalo se dobit.... mi smo pol ful šibali za LJ, da je moj še ujel predavanja ... upam, da ste fajn kupli, se bomo dobile drugič, ko se bomo same ženske zmenle in bomo imele čas in mir OBOJE sta zasedli! Veš kaka gužva je bla na cesti! Smo šli že ob pol treh od doma, pa se cjazili do Kopra. Pa drugič.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:05:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica meni je tudi slabo slikala skupinsko sliko... bomo mogle ponovit, pa drugega fotografa nabavit pa jaz te bom tak po riti, če mi še enkrat rečeš čebela Čebelica, ne se je jezit, škodi lepoti. Evo sam zate
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:05:34
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA, seveda imaš prav. Sam da boš vedla, Nika je tud že kak mesec nazaj lizala moj sladoled. Tisto ji je pa šlo v rito! Korenček in jabolko pa ne! Ma jaz še zdaj ne dam Tiji vsega sranja za jest, no saj niti ne kupujem. Raznih smokijev in lizik ni pri nas. Razen če dobi za darilo, takrat je. Se popolnoma strinjam s tabo, Najaa! Jaz sem mu tudi danes dala kos kajzerice in jo jo je tak cuzal, da joj. Pa sem rekla ne glutena do 7. meseca, eh jebi ga...je pa 6,5 meseca zdržal! tak se reče mi je spet všlo---mi večkrat...bo treba počasi pazit, ker, ko nas bodo otroci zastopli bo prepozno...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:06:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Moji dve žabi sta obe še na kavču. Ena spi (tamala), druga gleda risanko. Jaz bi pa tak rada šla pred tvvvvvvvv!!! A t. kak zanimiv film gleda? Ker Nodija pa Hello Kitty verjetno zdj več ni ali pač? Frančka. kirega? Sosoedovega al onega želvaka?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:07:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa prejela slikice! HVALA! se pravi, da si zaslužim čokolado ha? Joj, seveda..si me sedaj spomnila, da sem ti tak še eno dolžna! Dobiš naslednjič! ne, ne ni potrebe, sam mal te moram jezit. Kje pa se naša Persida skriva?? Smo jo preveč utrudle? Grem čaj naret..pridem nazaj. Ne mi pobegnit.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:07:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Moji dve žabi sta obe še na kavču. Ena spi (tamala), druga gleda risanko. Jaz bi pa tak rada šla pred tvvvvvvvv!!! A t. kak zanimiv film gleda? Ker Nodija pa Hello Kitty verjetno zdj več ni ali pač? Frančka. kirega? Sosoedovega al onega želvaka? kaj ti že njene sosede poznaš?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:07:38
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 mi je spet všlo---mi večkrat...bo treba počasi pazit, ker, ko nas bodo otroci zastopli bo prepozno... Eh tam do drugega leta maš še čas. Pol pa pobirajo, ja. Tija zna ene par močnih, sam jo kr ignorirava in pol pozab. Dokler se moj ne spozabi in kakšno vrže ven...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:08:22
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Moji dve žabi sta obe še na kavču. Ena spi (tamala), druga gleda risanko. Jaz bi pa tak rada šla pred tvvvvvvvv!!! A t. kak zanimiv film gleda? Ker Nodija pa Hello Kitty verjetno zdj več ni ali pač? Frančka. kirega? Sosoedovega al onega želvaka? Sosedov spi. Želvaka. Je prav zaljubljena na v njega. Nodi je pozabljen.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:08:10
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa prejela slikice! HVALA! se pravi, da si zaslužim čokolado ha? Joj, seveda..si me sedaj spomnila, da sem ti tak še eno dolžna! Dobiš naslednjič! ne, ne ni potrebe, sam mal te moram jezit. Kje pa se naša Persida skriva?? Smo jo preveč utrudle? Grem čaj naret..pridem nazaj. Ne mi pobegnit. Danes je ne smejo mišice boleti na rokah, ker je moj skokec le malo skakal po njej.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:08:37
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 PUNCE: A bo katera vpisala svojega v plavalni tečaj? Več si lahko preberet tukaj: http://www.plavanje-dojenckov.com/index.php?stran=main&id=258#ptuj Me zanima, če je katera od mariborčank in okoliških deklin zainteresirana za Ptuj? Midva bova šla! jaz bi bla zainteresirana. kateri termin bi vama odgovarjal?
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:08:47
|
|
|
|
spps
|
ojla! kaj sem zamudila?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:09:29
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Moji dve žabi sta obe še na kavču. Ena spi (tamala), druga gleda risanko. Jaz bi pa tak rada šla pred tvvvvvvvv!!! Najaa a sta ti zasedle kavč al TV Škoda, ko nama danes ni ratalo se dobit.... mi smo pol ful šibali za LJ, da je moj še ujel predavanja ... upam, da ste fajn kupli, se bomo dobile drugič, ko se bomo same ženske zmenle in bomo imele čas in mir OBOJE sta zasedli! Veš kaka gužva je bla na cesti! Smo šli že ob pol treh od doma, pa se cjazili do Kopra. Pa drugič. Sej je bla dans res ful gužva na cesti, mi smo tud komi prišli pol do LJ, mah pa je blo tam na obvoznici vse zabasano, pa še ful je deževalo .... drugič pa res, pa bomo tako na lagono brez hitenja Upam da boš kmalu prišla do kavča in TV-ja jaz grem Tiani dat za jest in jo dat ajat .... lahko noč
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:10:28
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 PUNCE: A bo katera vpisala svojega v plavalni tečaj? Več si lahko preberet tukaj: http://www.plavanje-dojenckov.com/index.php?stran=main&id=258#ptuj Me zanima, če je katera od mariborčank in okoliških deklin zainteresirana za Ptuj? Midva bova šla! Men je Ptuj malo daleč. Bomo videli, mogoče pa se tudi midve pridruživa Sem pa že nekaj krat študirala na ta plavalni tečaj. Bomo mal babicam pojamrali če nam kaj prispevajo zraven se pa lahko skupaj vozimo, če češ - enkrat ti peljše, drugič jaz.....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:10:50
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla! kaj sem zamudila? Nič posebnega. Nas boš s čem razveselila?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?