|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del
10.9.2009 20:56:48   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Super je bilo, tako kot vedno z vami punce. Res! user posted image In ja, Klara je bila na morju dobre volje, danes pa je malo razmišljala in ji ni bilo, da afne gunca. Pač je imela tak dan. user posted image

Slikice prosim  na e-mail. Hvala vnaprej! user posted image user posted image

ne boš verjela, ampak me spet j.e.b.... pošiljanje preko maila. zdaj čakam, da moj pride domov in pogleda, kaj bi naj to bilo. če ne bo šlo, pa se bomo potem spet mogle dobit, da ti dam na CD user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
10.9.2009 20:57:53   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Super je bilo, tako kot vedno z vami punce. Res! user posted image In ja, Klara je bila na morju dobre volje, danes pa je malo razmišljala in ji ni bilo, da afne gunca. Pač je imela tak dan. user posted image

Slikice prosim  na e-mail. Hvala vnaprej! user posted image user posted image

ne boš verjela, ampak me spet j.e.b.... pošiljanje preko maila. zdaj čakam, da moj pride domov in pogleda, kaj bi naj to bilo. če ne bo šlo, pa se bomo potem spet mogle dobit, da ti dam na CD user posted image user posted image user posted image

pol pa še meniiiii ko ti bo tvoj pogledal kako in kaj..

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
10.9.2009 20:57:59   
Najaa
Moji dve žabi sta obe še na kavču. Ena spi (tamala), druga gleda risanko. Jaz bi pa tak rada šla pred tvvvvvvvv!!! user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
10.9.2009 20:58:38   
KOKICA32
Tasa prejela slikice! HVALA! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
10.9.2009 21:00:23   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

No, pa da še jaz pokažem nekaj slikic iz našega srečanja user posted image

Skupinsko sliko mi je tak slikala da smo vsi v temi user posted image  user posted image

user posted image   naša super mami Persida z njenima baucekama Tomažem in Anžetom (v naročju) user posted image   user posted image

user posted image   Kokica in njen srček  Valentin  user posted image

user posted image   Mediuhec z princem  Matevžem user posted image

user posted image   Mala Čebelica (čebelauser posted image )  in princeska Klara user posted image

user posted image   Kokica in Lija user posted image

meni je tudi slabo slikala skupinsko sliko... bomo mogle ponovit, pa drugega fotografa nabavit user posted image user posted image

pa jaz te bom tak po riti, če mi še enkrat rečeš čebela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
10.9.2009 21:01:22   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Moji dve žabi sta obe še na kavču. Ena spi (tamala), druga gleda risanko. Jaz bi pa tak rada šla pred tvvvvvvvv!!! user posted image  user posted image user posted image user posted image
A t. kak zanimiv film gleda? user posted image Ker Nodija pa Hello Kitty verjetno zdj več ni ali pač? user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
10.9.2009 21:02:01   
tasa_m

Tasa prejela slikice! HVALA! user posted image user posted image user posted image
user posted image se pravi, da si zaslužim čokolado ha? user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
10.9.2009 21:02:28   
trinity22

Najaa a sta ti zasedle kavč al TVuser posted image

Škoda, ko nama danes ni ratalo se  dobit.... mi smo pol ful šibali za LJ, da je moj še ujel predavanja ... upam, da ste fajn kupli, se bomo dobile drugič, ko se bomo same ženske zmenle in bomo imele čas in miruser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
10.9.2009 21:03:16   
MalaČebelica

KOKICA, seveda imaš prav. Sam da boš vedla, Nika je tud že kak mesec nazaj lizala moj sladoled. Tisto ji je pa šlo v rito! Korenček in jabolko pa ne! user posted image
Ma jaz še zdaj ne dam Tiji vsega sranja za jest, no saj niti ne kupujem. Raznih smokijev in lizik ni pri nas. Razen če dobi za darilo, takrat je.

Se popolnoma strinjam s tabo, Najaa! Jaz sem mu tudi danes dala kos kajzerice in jo jo je tak cuzal, da joj. Pa sem rekla ne glutena do 7. meseca, eh jebi ga...je pa 6,5 meseca zdržal! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tak se reče

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
10.9.2009 21:03:48   
Najaa

A t. kak zanimiv film gleda? user posted image Ker Nodija pa Hello Kitty verjetno zdj več ni ali pač? user posted image

Frančka. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
10.9.2009 21:04:09   
KOKICA32

Joj, seveda..si me sedaj spomnila, da sem ti tak še eno dolžna! Dobiš naslednjič! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
10.9.2009 21:04:43   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

Škoda, ko nama danes ni ratalo se  dobit.... mi smo pol ful šibali za LJ, da je moj še ujel predavanja ... upam, da ste fajn kupli, se bomo dobile drugič, ko se bomo same ženske zmenle in bomo imele čas in miruser posted image

OBOJE sta zasedli! user posted image user posted image

Veš kaka gužva je bla na cesti! Smo šli že ob pol treh od doma, pa se cjazili do Kopra. user posted image
Pa drugič. user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
10.9.2009 21:05:05   
tasa_m
meni je tudi slabo slikala skupinsko sliko... bomo mogle ponovit, pa drugega fotografa nabavit user posted image user posted image

pa jaz te bom tak po riti, če mi še enkrat rečeš čebela
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Čebelica, ne se je jezit, škodi lepoti. Evo sam zate user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4038
10.9.2009 21:05:34   
KOKICA32

KOKICA, seveda imaš prav. Sam da boš vedla, Nika je tud že kak mesec nazaj lizala moj sladoled. Tisto ji je pa šlo v rito! Korenček in jabolko pa ne! user posted image
Ma jaz še zdaj ne dam Tiji vsega sranja za jest, no saj niti ne kupujem. Raznih smokijev in lizik ni pri nas. Razen če dobi za darilo, takrat je.

Se popolnoma strinjam s tabo, Najaa! Jaz sem mu tudi danes dala kos kajzerice in jo jo je tak cuzal, da joj. Pa sem rekla ne glutena do 7. meseca, eh jebi ga...je pa 6,5 meseca zdržal! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tak se reče

mi je spet všlo---mi večkrat...bo treba počasi pazit, ker, ko nas bodo otroci zastopli bo prepozno...

Neposredna povezava do sporočila: 4039
10.9.2009 21:06:06   
tasa_m

kirega? Sosoedovega al onega želvaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
10.9.2009 21:07:07   
tasa_m

Joj, seveda..si me sedaj spomnila, da sem ti tak še eno dolžna! Dobiš naslednjič! user posted image

ne, ne ni potrebe, sam mal te moram jezit.

Kje pa se naša Persida skriva?? Smo jo preveč utrudle? user posted image user posted image

Grem čaj naret..pridem nazaj. Ne mi pobegnit. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
10.9.2009 21:07:15   
KOKICA32

kaj ti že njene sosede poznaš?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
10.9.2009 21:07:38   
Najaa

mi je spet všlo---mi večkrat...bo treba počasi pazit, ker, ko nas bodo otroci zastopli bo prepozno...

Eh tam do drugega leta maš še čas. Pol pa pobirajo, ja. Tija zna ene par močnih, sam jo kr ignorirava in pol pozab. Dokler se moj ne spozabi in kakšno vrže ven... user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
10.9.2009 21:08:22   
Najaa

Sosedov spi.
Želvaka. Je prav zaljubljena na v njega. Nodi je pozabljen. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
10.9.2009 21:08:10   
KOKICA32

ne, ne ni potrebe, sam mal te moram jezit.

Kje pa se naša Persida skriva?? Smo jo preveč utrudle? user posted image user posted image

Grem čaj naret..pridem nazaj. Ne mi pobegnit. user posted image

Danes je ne smejo mišice boleti na rokah, ker je moj skokec le malo skakal po njej. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
10.9.2009 21:08:37   
MalaČebelica

PUNCE:

A bo katera vpisala svojega user posted image v plavalni tečaj?

Več si lahko preberet tukaj:
http://www.plavanje-dojenckov.com/index.php?stran=main&id=258#ptuj

Me zanima, če je katera od mariborčank in okoliških deklin zainteresirana za Ptuj? Midva bova šla!

jaz bi bla zainteresirana. kateri termin bi vama odgovarjal?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
10.9.2009 21:08:47   
spps
ojla! kaj sem zamudila?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
10.9.2009 21:09:29   
trinity22

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

OBOJE sta zasedli! user posted image user posted image

Veš kaka gužva je bla na cesti! Smo šli že ob pol treh od doma, pa se cjazili do Kopra. user posted image
Pa drugič. user posted image

Sej je bla dans res ful gužva na cesti, mi smo tud komi prišli pol do LJ, mah pa je blo tam na obvoznici vse zabasano, pa še ful je deževalo .... drugič pa res, pa bomo tako na lagono brez hitenjauser posted image

Upam da boš kmalu prišla do kavča in TV-jauser posted image
jaz grem Tiani dat za jest in jo dat ajat .... lahko noč

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
10.9.2009 21:10:28   
MalaČebelica

PUNCE:

A bo katera vpisala svojega user posted image v plavalni tečaj?

Več si lahko preberet tukaj:
http://www.plavanje-dojenckov.com/index.php?stran=main&id=258#ptuj

Me zanima, če je katera od mariborčank in okoliških deklin zainteresirana za Ptuj? Midva bova šla!

Men je Ptuj malo daleč. Bomo videli, mogoče pa se tudi midve pridruživa user posted image

Sem pa že nekaj krat študirala na ta plavalni tečaj. Bomo mal babicam pojamrali če nam kaj prispevajo zraven user posted image user posted image user posted image

se pa lahko skupaj vozimo, če češ - enkrat ti peljše, drugič jaz.....

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
10.9.2009 21:10:50   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: spps

ojla! kaj sem zamudila?

Nič posebnega.

Nas boš s čem razveselila? user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?