tejkaz
|
Dan Danes ste pa res redkobesedne. Hvala vsem za lepe želje. Zaenkrat še ne pomagajo. Na žalost. Čez vikend je Jaša začel smrkat in kašljat, sem že mislila da bo zbolel, ampak HB ni. Še vedno malo pokašljuje sicer je pa ok. Vikend je bil prav naporen, malo boln, malo strahu, sploh ga nisem smela dati iz rok. Danes zjutraj je jokal ko sem ga oddala. Ponj sem prišla po spanju, vmes sem šla za nekaj ur v službo, stalno sem gledala na telefon, me niso nič klicali. Ko sem prišla ponj, se je ravno zbujal, ko me je zagledal je takoj planil v jok in kazal na vrata. Vzgojiteljica je rekla, da je cel dopoldan po malem jokal. Zajtrka in malice ni jedel, kosilo naj bi pojedel celo, vendar dvomim, ker domov je prišel sestradan. Imel je pa prav zatečene in rdeče oči od joka. Še vedno upam da se navadi, je prav kriza. Zdajle mi je malo v naročju zaspal, sem ga preložila v posteljo, upam da bo spal vsaj kakšno uro, da se malo spočije. Sandra, hvala za lep ZS. Čestitke vsem za prve korake in hojo. Mi še kar čakamo, da se spomni, da bi bilo lažje če bi šel po nogah. IZVIRNO SPOROČILO: gajka A katera priporoča kakšno res dobro knjigo o vzgoji malčkov? Ne na žalost, če boš pa kakšno našla, se pa priporočam. Slikice od vseh so zelo lepe. Katja, vav, kakšna melona. Lana777, z zamudo, vse najboljše tvojemu malčku za rojstni dan. In bravo za hojo. Sayuri, upam da ste danes kaj boljši. In seveda Erin, pozdravite se. zate in za Tilna. Suzili, seveda se te spomnimo. Bravo za tvoja dva. Kakšno slikico še prilimaj in večkrat se javi. Gajka, upam da shajate brez Roka. Bo pa kar dolga, cel teden, kaj? Grem kosilo skuhat.