Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.9.2009 15:03:17
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 5.9. Dajamaja 12.9. Kruce Fiks mausika Lana70 19.9. Dajamaja Kruce Fiks gigi mismis Lana70 Aqua Gretka nooo, bbpikica, še tebe čakamo, pa še katero, ki ima kakšno črno piko od neudeležb.. ...mausi, a 19.9. ne bi šlo ??? mausika 19.09. ne more - mava z mojim obletnico poroke...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.9.2009 19:29:26
|
|
|
|
dajamaja
|
Družba, jaz žal ne pridem sem dobila tolk Klomifena, da ga morva z mojim unovčit Hvala BebIII, Se ena T in Naska (tebi še posebej hvala za luštno čestitko)!!!!!! Mava spet mal upanja. Sicer pa pridem, ja na fešto - tale mi ne uide! Gretka, greva vkup!? Lana, povej, kako sodelujemo. Kruce, tolk luštna ! nmagk tu smo malo mešano - ene želijo prvo dete, druge čakamo drugo srečo z drugim partnerjem, ... vse smo pa že z mal življenske kilometrine, zato izmenjamo tudi kakšno kuharsko, pa vrtnarsko, ... grem zdaj še mal pridna bit, lupčka vsem!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.9.2009 19:42:37
|
|
|
|
Abra
|
Evo, vidim Dajomajo in sem mogla prit pogledat vidim, da si spet bizi, zdaj vsaj z bolj luštnimi zadevami klomifen je itak čudežna tabletka poglej Kruceta BTW si takrat dobila moj mejl s fotkami? Se nisi nč več oglasila poleti smo mi itak bli več na morju, kot doma Kruce, še tuki čestitke!! Krasna pupa, pa tko velika!!! Madona gre hitro čas, se spomnim, ko si še na ateja bentil, ker vama je sam klomifen predpisal Pa pozdravček vsem ostalim pupam!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.9.2009 21:19:09
|
|
|
|
nmagk
|
Dajamaja hvala za informacije,kar se tiče bom navijala za vas,pa naj bo v prvo,drugo ali celo v tretje...kuhanje ni problema,lahko steče debata,vrtnarjenje pa ????????? nimam pojma,pa živim skoraj na kmetih v hiši brez vrta. Srčno upam,da vam uspe,kar zaboli me ko pomislim,da bi bila brez ,narava je včasih kar preveč kruta,pri meni je samo gate slekel pa sem bla noseča ,druge se pa tako trudite,res ni pošteno. Navijam za vas in držim pesti.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.9.2009 0:09:04
|
|
|
|
Grethy
|
Dajči kar se tiče it skup, mislm da ne bi smel bit kašn problemčič ... a boš šla solo??? a ne bi vzela "boljše" polovice s sabo ????
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.9.2009 8:42:40
|
|
|
|
Bety11
|
Jaz sem vas prišla samo pozdraviti....Na srečanju se imejte lepo .... KLomifenke go go.... Pa ne izgubite upanja.....Če nič drugega, pa Praga ima za vas rešitev in izpolnitev želje v prvem oziroma največ tretjem poskusu... .....Kjer so vrata so tudi okna, brez skrbi....
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.9.2009 10:47:56
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Br'živjo! Jaz bom vsekakor rabil prevoz do Lane pa nazaj, saj mislim vsekakor kaj popit.... Glede sliv pa tako! " kozarca od lane in dva kozarca od Gigi že predelanih sliv bom vzel pa bo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.9.2009 20:16:40
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Br'živjo! Jaz bom vsekakor rabil prevoz do Lane pa nazaj, saj mislim vsekakor kaj popit.... Glede sliv pa tako! " kozarca od lane in dva kozarca od Gigi že predelanih sliv bom vzel pa bo dobeeer si ti to skalkuliral kako bebica, kdaj pride domov?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.9.2009 20:24:59
|
|
|
|
dajamaja
|
Abra, a nisem odgovorila Ni bilo nalašč! Kako si ti? Pa vajina lubika? Gretka, nisem mislila svojga zraven vlačt , ma doma del . Bo kmal začelo deževno obdobje in moramo še dohod, dovoz zrihtat. A ste mislili, da bi se familjardno dobili!? Kaj mislite, bi se jaz filala s polovičko al kar celo tabeltko? V začetku na polovičko sem imela samo dva prazna (sva delela z atejem punkcijo). Bety, jaz grem v Prago sam kot turistka. Tud z Rešem sem prej nehala. Zdaj bova tkole poskušala, pa mojga bom še z E vitaminom nafilala. Kako se ti počutiš, takole na koncu (še 25 dni )? Krucek, kako princeska? Pa mami? Kdaj greste domov? Grem se zdaj mal farbat, da bom spet mlada Jutri imamo piknik in se mi zvečer tako ne bo nič dalo. Lupčka vsem!!!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.9.2009 20:26:00
|
|
|
|
dajamaja
|
Lana, ko si ravno on line ... kako se bomo dogovorili glede organizacije. Kaj privlečemo s sabo?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.9.2009 21:54:18
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 dobeeer si ti to skalkuliral kako bebica, kdaj pride domov? IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja Kaj mislite, bi se jaz filala s polovičko al kar celo tabeltko? V začetku na polovičko sem imela samo dva prazna (sva delela z atejem punkcijo). Krucek, kako princeska? Pa mami? Kdaj greste domov? Alo alo! Bebica nam ga malce svira.... Samo spi in hujša! Bo treba dol ostati če bo tko... Malce je rumena in ta bilirubin se ne premakne v nobeno smer ne gor ne dol. Tako ni ne za pod lučko ne za domov.... Mamca je bolje, ni ji treba hoditi rikverc, bo pa kar en čas potreben medenični pas. Jaz nastopim porodniško s ponedeljkom. Na fešto pridem z borovničkami.... Z ženičko po sili razmer ne
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.9.2009 22:30:06
|
|
|
|
Rakica_80
|
O oči Krucek, si se kej spočil? Naj in žena hitro hitro prideta domov Mmmmm Borovničke, en kozarček pa bi res lahko probala Nočko!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 6.9.2009 10:00:49
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Pozdravljene! Hvala za telegramček in čestitke! Pa je res atiju podobna!!!! Lepotička!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 6.9.2009 10:02:53
|
|
|
|
aqua77
|
Morgen vsem skupaj!!! Lanči, daj zaupaj kaj naj privlečemo s seboj da bo pestro!!! Gretek dobiš luft in vaserco!!! Pozdravček vsem skupaj...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 6.9.2009 11:36:25
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Živ! Ekola namesto domov so našo poslali v "solari". Jaz pa tako gonjo zganjal tu po stanovanju... Eh mam pa en dan več za priprave Aqva! Me zanima že lahko dobiš dol pri vas kak domač liker iz Žižole? Si že poklicala? Ako ga jaz kaj jutri vidim mu omenim, prav?
< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 6.9.2009 11:37:54 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 6.9.2009 13:30:58
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Lanči, daj zaupaj kaj naj privlečemo s seboj da bo pestro!!! ej, ne vem kam je mismis zginuuuuu???? ...lahko se pa same zmenimo, pa vsaka nekaj prinese...tistega ne bo treba kupit...ne vem, mismis, kaj praviš...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 6.9.2009 19:08:49
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Lanči, daj zaupaj kaj naj privlečemo s seboj da bo pestro!!! ej, ne vem kam je mismis zginuuuuu???? ...lahko se pa same zmenimo, pa vsaka nekaj prinese...tistega ne bo treba kupit...ne vem, mismis, kaj praviš... Lančika, ma zdej res ne vem, al sem narobe razumela vse skupaj al kaj, kaj pridemo s partnersko podporo al zbrez ???? Meni se zdi da je bilo govora o duetih S sabo pa verjetno kaj neokusnega za posladkat se ... to ste verjetno mele v mislih, no al pa ne za posladkad, za poslanat ... hmmm ne vem ne vem ... Dajamaja za prevoz se pa dogovarjava midve ane med sabo ane
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 6.9.2009 21:05:39
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Lanči, daj zaupaj kaj naj privlečemo s seboj da bo pestro!!! ej, ne vem kam je mismis zginuuuuu???? ...lahko se pa same zmenimo, pa vsaka nekaj prinese...tistega ne bo treba kupit...ne vem, mismis, kaj praviš... Lančika, ma zdej res ne vem, al sem narobe razumela vse skupaj al kaj, kaj pridemo s partnersko podporo al zbrez ???? Meni se zdi da je bilo govora o duetih S sabo pa verjetno kaj neokusnega za posladkat se ... to ste verjetno mele v mislih, no al pa ne za posladkad, za poslanat ... hmmm ne vem ne vem ... Dajamaja za prevoz se pa dogovarjava midve ane med sabo ane itaaaaaak, pa ne sam s partnersko podporo, tudi ....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 7.9.2009 9:39:29
|
|
|
|
Grethy
|
Ahaaaaaaaaaaaa, tud životinjsko carstvo ... super ... no jz nimam niti zlate ribce, pa vseeno mislm prit
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 7.9.2009 9:48:33
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Ahaaaaaaaaaaaa, tud životinjsko carstvo ... super ... no jz nimam niti zlate ribce, pa vseeno mislm prit
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 7.9.2009 10:08:20
|
|
|
|
mismis
|
Dober dan... mi bomo po vsej verjetnosti prišli kar v krdelu, v najslabšem primeru le dva (moja močnejša polovica in jaz) Zadeva je pa sledeča, v skupnem fondu (IVF in 40+) nam je ostalo 60 €, ostalo je šlo sedaj za čestitke našim mamicam in očkom. Za ta denar bi po vsej verjetnosti dobili tudi meso (čevapi, fluge, hrenovke,...), potem je tu še vprašanje pijače (pivo, vino, sokovi in vode), dodatki k hrani (kruh, prebranci, solate, ajvarji) in seveda na koncu sladkiši. Kozarce in krožnike bi uporabili kar samopomiljive (mislim, da jih imamo mi še nekaj doma), da ne bo Lani pomivalni stroj crknil.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 7.9.2009 10:16:41
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Hm, torej Lana nabavi Teran, verjetno tud mesene izdelke, pa na Hainija se ne sme pozabt, ter seveda sok za "taxiste". Pol pa tam poberemo prispevke al kako?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 7.9.2009 12:17:40
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Hm, torej Lana nabavi Teran, verjetno tud mesene izdelke, pa na Hainija se ne sme pozabt, ter seveda sok za "taxiste". Pol pa tam poberemo prispevke al kako? kje si pa mene našel za teran!!!! To je pa prav žaljivo!!!! TERAN!!!!!! ma halo!!! Si ne bom opomogla do piknika ...drgač pa mismis, predlagam, da jaz nabavim za na roštilj, ker je pri nas ena full dobra domača mesnica.... in če vsaka prinese kaj malega ...ena kislo, ena sladko, se potem nabavi le še pijačo in kruh, a? Pomivalc pa ne bo crknu, nč bat!!! mam tut jest kršn krožnik pr hiši ....kaj pravite ...aja pa z IVF misli tut kdo prit.,...se mi zdi da BEBIII in kajsica?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 7.9.2009 13:17:19
|
|
|
|
mismis
|
Lana, se strinjam, potem ti nabavi hrano, torej meseke in kruh. Bova pa midva z mojim za pijačo poskrbela. Torej na seznamček pade: Heineken Laško Refošk Sok jabolčni & pomaranča a ima kdo še kakšno željo?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 7.9.2009 14:46:36
|
|
|
|
Grethy
|
Miškolinka ... jz sem bl od radesnke pa cel dan tko ne bom mogla žulit Hajnija ... V Tušu imajo Güssinger (radnesko) v akciji do konca tega tedna, pa pride šteka evro in še mal, tko da ... Midva bova prvlekla vrjetno kako šteko soka, pa še kej ...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......