|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
9.9.2009 11:25:51   
mariee
Super Tassika!!user posted image user posted image Hvala za nasvete. Jaz imam pa šele konec meseca pregled, ker je moj G malo odsoten in ni nobenega da bi nadomeščal. ampak ker se vredu počutim, mi je vseeno tudi če je šele konec meseca.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
9.9.2009 11:30:39   
tassika
Ma evo tak osem bila ponosna, da sem kar pozabila napisat, da sem se od prejšnjega pregleda zredila samo 600guser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
9.9.2009 11:34:18   
pilotina
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Ma evo tak osem bila ponosna, da sem kar pozabila napisat, da sem se od prejšnjega pregleda zredila samo 600guser posted image

tassika...mislim, da je to tisto kar si mi še hotela povedati user posted image

pridna pridna user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
9.9.2009 11:35:38   
tassika
Ma sej sem smotana sem se zmotila zredila sem se za 1kg, sem malo pomešala kile med pregledi in sem zdaj pogledala in je točno 1kg.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
9.9.2009 11:42:48   
pilotina
tassika...ah čuj, vseeno ni veliko 1 kilca...če se do poroda zdrediš še dve bo ok user posted image

jaz se pa moram pohvaliti, da poleg tega, da tečem skoraj vsaki dan 5 km, še dosti manj papcam in vam povem rezultat... - 5 kg user posted image

tko, še 6 kilc in mi rata spet priti na mojih 52 user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
9.9.2009 11:43:42   
MAŠKA
Tassika super za pregleduser posted image user posted image user posted image

Če sem prav prebrala iz tvojega posta je čokolada ful priporočljivauser posted image . Jaz jo redno papcam.
Glede kilaže... mislim, da se od zdaj naprej ne boš veliko redila. Jaz sem se v prvi nosečnosti od 26. tedna do 40. zredila le slaba 2 kg.

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
9.9.2009 11:53:56   
tassika
Ja če vprašaš mojo g. ni priporočljiva niti zdrava, ampak če ne gre drugače je rekla da jo lahko pojem, saj ni treba da ve, da vsak dan skoraj pojem en rafaelouser posted image

Evo še moja bušija od danes:

user posted image

Pilotina super, ko pridem na obisk te sploh ne bom spoznalauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
9.9.2009 12:20:30   
pilotina
iiii lepa si tassika...prou lepa nosečka in čisto nič preveč se nisi zredila

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
9.9.2009 12:21:11   
tortis
NORO

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
9.9.2009 12:27:30   
MAŠKA
Vidim, da imamo novega člana na naši straniuser posted image

Dobrodošel!

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.

(odgovor članu tortis)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
9.9.2009 12:28:47   
MAŠKA
Tassika... en rafaelo... A to je ena kroglica ali an paketek s tremi kroglicami ali ena škatlica?

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
9.9.2009 12:39:26   
tassika
En paketek s 4-imi če mi pa kdo prinese škatlo pa lahko tudi tista izgineuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
9.9.2009 12:56:53   
malaMravljica

En paketek s 4-imi če mi pa kdo prinese škatlo pa lahko tudi tista izgineuser posted image

pri meni pa dnevo izginjajo cisto drugacne kolicine sladkarij user posted image  

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
9.9.2009 13:02:02   
tassika
Kakšne?

MM veš včasih sem ti kar malo fovš k si v Nemčiji, ker pri vas se dobijo tako lepe stvari, pa toliko je izbire, mi pa smo še 300 let za vamiuser posted image

Aja zadnjič sem vam pozabila povedat, da sem se odločila, da prenoviva cele dva kuhinjska stola, ker je piki naredil luknjo in sem hotla skaj, ker tam ni nitk, ki bi mojo miš živcirale in sem že hotla naročit na netu, pa pravi moj da je predrago in da naj najdem kaj cenješega in potem brskam in brskam in sem našla eno podjetje, ki se sicer ukvarja z veleprodajo, ampak je rekel da komot pridem k njemu po tisti bogi 1tm in da naj ga kar na gsm pokličem, ker je leteči in se bova zmenila in res ga pokličem da pridem ni panike on doma, nama vse razkaže, vste kakšni trensi so to zdej, od lakastega z bleščicami do kašjega vzorca, nojevga,... in na koncu ko sva hotl aplačat ni hotel vzeti nič. In sem bila tako presenečena da sem komaj izdavila tisti hvala. Je rekel da tako malo nama pa res ne bo računal. In zdaj imam lepe nove stolčke user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
9.9.2009 13:15:17   
malaMravljica
Tassika, kaj pa tebe mece, saj se dobi skor vse isto tudi v Slo, sam to poldago sem pa tok casa iskala, ker nisem hotla met neki tko kot imajo vsi.  Pa se crke za napis na vrta so prisle, na netu niti niso zgledale nekaj posebnega, sem vzela ene precej poceni, jih rabim dosti user posted image  v resnici so pa tok fajn.

a kaksne sladkarije. hmm.. milki way in kinder bueno sta the best, pol imam pa se tiste male cokoladice se sedaj ne spomnim imena, k majo riz notri. Sem en paket jih dala v torbo za bolnico, pa tobra se ni fertik, cokoladic je pa ze pol manj. Je videla takrat tajnica kaj imam pripravljeno in je rekla da kje pa pise, da rabim cokoladice s sabo imet. Ja saj pise, nekaj za grizt.  Aja, pa tofife jem iz solidarnosti do mojega, je njemu tok fin. Ja, pa v Aldiju se dobijo ene cokoladice z rizem, njamiiiii... Sam ej, nimam pa nic cukr povecan, me je bilo takrat ko so ga Rizkoo nasli tako strah da ga se meni.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
9.9.2009 13:25:26   
pilotina
kaj je punce, jst na dieti, ve pa samo o hrani govorite user posted image ...hecam vas user posted image ...ko bom tudi jaz nosečka, bom tudi...sedaj pa moram bit pridna, da do tam pridem user posted image

malaMravljica...a te lahko še malo zagnjavim user posted image ...jst bi slikice user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
9.9.2009 13:32:29   
tassika
MM jaz imam pa neke ruske še tukaj take čist mini lih za v usta, sam mi ni tolk do sladkega, jaz bi samo sladoled, a veš un iz lidla, čoko vanilija v piškotu (čokoladnem) njami tisto pojem takoj vseuser posted image .

Ne pri nas se ne dobi safarija al pa jaz ne znam najdt, pa te vaše internetne trgovine, pri nas je to še ful v povojih, pa jaz sem še malo laik, moram it pay pall odpret pol bom pa tudi jaz kupovala ,sem zadnjič vidla od nex-ta **** lepe oblekce pa dokaj poceni.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
9.9.2009 15:36:01   
sonček85
biba:hvala za torto in res je bla dobra.
za darila imaš pa prav
maška.joj kako lepo od tebe,če zmagava bo Alkes dal za pijačko in tortico
tassika:super za prelged in naj se tvoja bejba čim prej obrne na glavico.Pa buši vidim da lepo raste

Evo me nazaj od naše Rižkoo in njenega srčka.Glih ko sem prišla k njej so prippeljali Liama in ne morte punce verjet kako je to lep dojenček,ne moreš se  ga nagledat,lepe očke,lepi obrazek,ma pravi mali srček je,ne morem ga prehvalit.Slikce ni pa nobene ker spoštujem njeno željo da še ne in da ko bo sama bo dala.Za sedaj imajo slikco babice in dediji ostali pa ko bo sama dala.
Vas pa vse lepo pozdravlja
.je pa vsa spočita ,prečudovita mami
mm:tebi sporoča da če bo kaj potrebovala ti sporoči in da je vesela zate  k sem ji sporočila da si super žena in rinke da so bile krasne.

no tko to sem povedala ,mam pa tudi nove nohtke oz.samo gel povrhu svojih in sem prav važnauser posted image user posted image user posted image morem bit lepa za krsteka v nedeljo,zdaj še potekajo zadnje priprave,v ptek še frizer potem pa naj nam bo dan naklonjen in brez dežjauser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
9.9.2009 15:36:17   
Kepica83
Evo me punce. vaša kepica je nazaj. Kot vidim ste vse lepo držale pesti za mene in mojega bebija. Zato sem vam zeeelo hvaležna. Prav tako najlepša hvala moji Witto in zlati pilotinci. ter njenemu dragemu. Sedaj sem prišla domov. Kot vam je zlata pilotinc javila, sem bila v ponedeljek ob 00:00 sprejeta v bolnico zaradi krvavitev. G sem čakala 1 uro in 15 minut, ker je gospa nekje spala in se ni odzivala na klice. Moj je zaspal v čakalnici med tem ko me je čakal.  G je rekla da je posteljica začela krvaveti. Jaz objokana vstanem in se oblečem. In jo vprašam kdaj grem na čiščenje če zdaj takoj ali zjutraj. Pa reče ja kdo pa je rekel da je plod umrl? Plod je živ zaenkrat ne greste nikamor. Prokleta krava tečna. Reče mi da posteljica krvavi, a da pa je otrok živ pa mi ni mogla omenit??' to ni pomembno?Eh bom raje tiho.user posted image  V bolnici sem bila danes odpuščena. Prejemala sem spasmex inekcije na vsakih 6 ur. Za umret. Krvavitve v bolnici več ni bilo razen tu pa tam kak rjav izcedek. Preden sem bila odpuščena so še mi z ctgjem poslušali srčka. Prvič z to napravo. Čeprav je sestra rekla da dvomi da ga bo slišala, ga je ujela in mami je bila presrečna. Ampak ker me nihče več ni pregledal mi ni dalo mira kaj je zdaj z to krvavečo posteljico. In evo kepica se po posvetu z Witto odpravi k svoji G. Da mi ona pove kako pa kaj. In evo. Hvala bogu je vse vredu. Rekla je da je malo nižje vse ampak da je ok. Da še se nekje zgoraj nekaj vidi kar še se bo mogoče sčistilo in da ni panike. Mali je taaaako migal z rokicami da je mami jokala od sreče. Pravi migec je. user posted image  Upam da bo sedaj vse vredu in da se bom lahko kmalu cartala z svojo pikico, tako kot ženske na porodniškem oddelku včeraj user posted image .

Punce hvala ker ste mislile name.

Aja. A je katera mogla jemat spasmex tablete? ali jih morem samo jaz?user posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
9.9.2009 15:38:51   
sonček85
kepica joj kako lepo da je vse ok in sedaj do poroda nič več v bolnico.
Bebi pa naj lepo raste in uboga svojo mami in očijauser posted image Ma ti dohterji so pa včas,..........

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
9.9.2009 15:44:31   
pilotina
Kepica83...ubogi moj revček si no user posted image ...sam, da je sedaj mir in da boš mela mirno naprej

a so ti odprrli bolniško ?

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
9.9.2009 15:52:56   
Kepica83
Hvala obema. Ja pilotinca. Bolniško mi je že v ponedeljek odprla. Do 5.10. mam. pol pa pridem podaljšat. Je rekla da nem več šla delat.

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
9.9.2009 19:33:38   
twixy
Lepoooticke moje :))

Nimam nic casa,da bi se vam kaj javila user posted image  Sploh vas berem nic ne ampak sem zdaj rekla,da vam nekaj napisem,da boste vedele da sem OK user posted image

A vam povem,da nas user posted image  ze feejst brca v busiju user posted image user posted image  Mami je prav ponosna user posted image  Edino moj ga se ne cuti, ker se mali falot takoj umiri ko da dragi roko gor user posted image  Ze zdaj kaze kdo bo glavni.

malaMravljica gospa CESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image

rizkoo super,da je vse OK in komaj cakam,da prides domov in nam pokazes malega lepotca.user posted image

pilotinca miska moja, kako si? Vse po starem pri tebi? Malo te pogresam, ves..

Sploh ne vem kaj vse sem se prebrala.. Vglavnem punce moje user posted image user posted image user posted image user posted image   in user posted image user posted image user posted image user posted image  za tiste,ki jih rabite..

Se vam se kaj javim takoj,ko bom lahko, ce ne prej pa po MF.

Popolnost.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
9.9.2009 20:11:24   
tassika
Sonček me je pooblastila, da vam sporočim, ker ona ni več na rač. da če bo jutri vse ok gresta Rižko in mali Liam domovuser posted image

Twixy superca za brcike, tvoj dragi naj bo pa vztrajen in naj dalj časa drži roko gor, ko bosta kakšen film gledala lai pa kaj takega, tudi moja je nehala brcat ko je dal roko gor ampak je potem v roku 10min sigurno začela.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
9.9.2009 20:59:35   
a.biba

Evo še moja bušija od danes:

user posted image  

Čudovita nosečka si, zavidanja vredna... upam, da meni rata v drugo samo bušija dobit.

Sem pa danes tako napihnjena, da imam že kar bušija. Bom mogla začeti pazit kako se oblačim, če noseč, da me dobijo. Težka bo takole do nuhalne skrivat, bomo videli.

Zdajle mi je bilo pa tako slabo, pa sam zato, ker nisem jedla od kosila (razen kos tortice) in nisem mogla nič več v sebe spravit, ker sem tako dolgo čakala. Grozdeke sem tri pojedla, pa mislim, da bom lahko šla varno do hladilnika...user posted image

Tak, da jaz grem jest in če bo šlo tako naprej ne bom imela tak lepega samo bušija, ampak še vse okoli bušija user posted image .

Twixy  Lepo, da si se javila in sporočila, da si ok. Uživaj v brcikah!

Kepica user posted image  samo, da se je tako izteklo. Ti zdravniki na splošno so pa tudi že tako kamot, da ti povejo dve besede in pričakujejo, da ostalo tako moraš vedeti. Pa v takšni situaciji še samo slabše naredijo... Zdaj pa res počivat, pazit nase in nič o službi razmišljat. Dajmo prioritete na prvo mesto.

Očitno bomo kmalu videli malega Liama user posted image  in razumljivo, da hoče sama objaviti sliko. Komaj čakam!

Zdaj pa res jest, preden bo spet prepozno.

< Sporočilo je popravil a.biba -- 9.9.2009 21:00:00 >

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

ime - punčka
samma

zanima me vaše mnenje o sledečih imenih za punčko

Eva (49%)

Nija (9%)

Leja (16%)

Tija (26%)

Število vseh glasov: 318

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!