|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
8.9.2009 17:49:54   
vila MaLiNa
Hojla punce drage.
Danes sva pa tudi že z mojo princesko domauser posted image
Vidim, da se seznam kar pridno barva. Kaj več za nazaj bom še prebrala, drugače se bila pa skoraj na tekočem, ker mi je moj dragi prinesel sprintane strani. Ni kaj... sem skoraj odvisnauser posted image . Samo je pasalo prebrati kaj se z vami dogajauser posted image .

Dulsineya najina mala princeska se HB rada doji (imam še premalo mleka, čeprav ga imam veliko), pa sem jo rodila v petek, včeraj, ponedeljek pa šele prvič dojila. Se bova že vnesli. Pa tudi vidve se bostauser posted image .

Tulpek ti pa sedaj lahko grešuser posted image user posted image . Zgleda, da naši otroci res Bety poslušajouser posted image .

Punce držim pesti, da bo vaš porod potekal brez odvečnih bolečin in da vam bo ostal v lepem spominu. Pri nama je celo popoldansko izmeno sedela babica Valerija, ki je bila krasnauser posted image in sem ji neznansko hvaležna za vso skrb in ideje pri premagovanju preprek do moje "male" sreče, ki trenutno spokojno spi poleg meneuser posted image . To je nova ljubezen, nepopisnih razsežnosti...

Kmalu jo bomo prav vse občutileuser posted image

(odgovor članu Dulsineya)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
8.9.2009 17:55:30   
Erdbeere
dolenjka ko bi mene vsaj kaj kam pognalo....nič od nič...še bejbi je začel nekam veselo spet brcat...grem kr likat, se že en lep čas pripravljam, ampak bo treba, da nov slučajno cela gora cunj jaz pa v P user posted image

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
8.9.2009 17:59:11   
baby blue
Za našo bejbo imam pa občutek da se je umirila... Pobrca samo na vsake toliko časa...

Grem pod tuš čeprav nekako nič ne pričakujem da bi karkoli bilo.... Pustimo se presenetiti... Tisti čep - če je bil čep je bil pa najbrž lažni alarm user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
8.9.2009 17:59:15   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere

dolenjka ko bi mene vsaj kaj kam pognalo....nič od nič...še bejbi je začel nekam veselo spet brcat...grem kr likat, se že en lep čas pripravljam, ampak bo treba, da nov slučajno cela gora cunj jaz pa v P user posted image

sej mene nikamor ne poganja sam napenja in user posted image  user posted image  user posted image  še dobr da nimam nobenih opravkov, ker bi se mi mešal user posted image

Jaz tut perem in bom zvečer peglala, zdaj grem pa na kavč ker je oj dragi najino punčko na sprehod peljal user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
8.9.2009 18:00:01   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

Za našo bejbo imam pa občutek da se je umirila... Pobrca samo na vsake toliko časa...

Grem pod tuš čeprav nekako nič ne pričakujem da bi karkoli bilo.... Pustimo se presenetiti... Tisti čep - če je bil čep je bil pa najbrž lažni alarm user posted image

pol pa ne rabiš pod tuš hodit user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
8.9.2009 18:03:17   
Erdbeere
jest bi tud najraj kavč peglala, ker se mi totalno nič ne da, samo moram prej res cunje...pa sej bom hitro gotova, samo ni energije za začetek...sej ko zalavfa bo že bolje...

Meni bi tud pasal, če bi mi kdo otroke odpeljal pa žal ni nobenga kandidata, dobr, da se sama tud zamotita in ni potrebno vedno zraven njiju stat pa jih pazit user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
8.9.2009 18:22:50   
Lubenička
jao...mene je pa okol 4h pošteno neki zašraufalo...prvič, da je blo tko močno...
in sm čakala, da bi še kej...pa nič. user posted image
sm že mislila, da bo kej...da bom kmalu mela svojo štručko v objemu...pa sm se očitno motila. user posted image

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
8.9.2009 18:34:21   
jpnincy

IZVIRNO SPOROČILO: mayathebee

Jutro čvekeuser posted image ! Še kar sem 2v1, nisem še šla rodit...Ne upam it pred Tulpekom, Lubeničko,... user posted image user posted image Evo,se vam oglašam,preden letim na fax..
Mam dans vpis v absolventa in že vidim,da bo gužvauser posted image ..
Ja včeraj sn mela CTG in je pokazalo to,česar nosečke,ki so čez rok ne marajo prebrat:
CTG JE LEPuser posted image user posted image . Včeraj sem bla hitro fertik,v primerjavi s prejšnjim tednom...
Posnel je ctg ( v P.),pol sem šla k svojemu G.,ki je samo rekel,da mam naslednji ctg: 11.9. na dan PDP in potem me prevzame P....

Tak,da jpnincy,dogovor še velja? user posted image user posted image user posted image user posted image

Mayathebee, dogovor še vedno velja!!! user posted image Sam, jaz bi šla še vseeno kakšen dan prej... na primer jutri, ker mi je datum 9.9.09 res všeč. user posted image Ampak žal ne bo kaj... Morva se zmenit, ali bova kar v petek že v P ostali ali greva še za kakšen dan domov? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mayathebee)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
8.9.2009 18:50:33   
Lubenička
punce, tiste, ki ste čez rok...

zanimam me...ve ste ble na PDP naročene že v P?
ker jst bom morala še en teden po PDP-ju hodt k svoji G...8 dan čez PDP pa se naročiš v P.

no...jst upam, da mi ne bo treba tok dolg čakat...

(odgovor članu jpnincy)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
8.9.2009 18:53:40   
baby blue
dolenjka... sem tako ali tako bila potrebna tuša... Sem imela čisto mastne lase že... Mast se je že cedila iz njih user posted image user posted image user posted image

Meni je tud jutrišnji datum všeč ja samo nič ne kaže da bi me kaj zvilo ker se nič ne dogaja... Mah bo že... Ko bo bo... Mi je pa rekla ena da v četrtek ko imam pregled naj za vsak slučaj kar torbo vzamem s seboj v P ker je tak ginekolog ki bi me znal obdržat gor glede na današnji rjavo-krvavi izcedek ki naj bi bil čep in vse to občasno ščipanje... Odprta sem pa samo za en prst... No mogoče zdej kej več odvisn kako hitro oziroma počasi se odpiram user posted image

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
8.9.2009 19:03:00   
Nepoznana
Ojla!

Evo, za menoj je spet en ctg. Sicer bi ga morala opraviti v četrtek (+ pregled), AMPAK... moje ginekologinje sploh ne bo nazaj pred koncem septembra user posted image . In me je danes sestra klicala, da ona je danes še tam in če želim, mi lahko ctg naredi, sicer da se pač enkrat ob priliki oglasim v porodnišnici. Itak, da sem izkoristila in letela na ctg.

Sam so pa čist neresni. Zadnji pregled sem imela v 35. tednu, zdej sem pa na suhem...Ne vem nič. Sestra mi je sicer rekla naj se konec naslednjega tedna (ko mi bo šel že 40. teden proti koncu) oglasim v porodnišnici na pregledu... Jaz bom vseeno jutri poklicala in jim povedala kako in kaj, morda me bodo pa že kej prej naročili. Ne vem no, se mi zdi, da bi lahko malo pokukali kako je kaj s plodovnico pa odprtostjo....

Eh, razočarana sem čist nad tem našim zdravstvenim domom. Da niti enega nadomestnega ginekologa ne morejo zrihtat...sramota.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4461
8.9.2009 19:21:30   
baby blue
Nazadnje ko moje G ni bilo mi je napisala napotnico za preglede CTG-ja in UZ kar za v P... Ker en teden ko nje ni bilo tudi nadomestne ni bilo ni me pa hotela pustiti brez pregledov ker sem bila takrat v 36-37. tednu... Tako da od takrat naprej kar v P hodim

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
8.9.2009 20:06:00   
tulpek
Pri meni nič novega ;-( nekaj rdeče-rjavega se občasno pocedi, to je pa vse. Jutri me bodo spet pregledali in upam, da se me usmilijo.

Neposredna povezava do sporočila: 4463
8.9.2009 20:38:29   
Erdbeere
joj tulpek...upam, da se te res usmilijo, držim pesti...zdrži še malo...si doma ali v P?

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
8.9.2009 20:47:05   
Mož*
Hej, Veselka, pa ti to opisuješ našega sina: stanje je povsem identično. Drobna razlika je ta, da se fantki na previjalni polulajo praktično v usta, torej moker in jezen on, vseokrog pa tako in tako. Glede moje teže pa: 9 gor in 9,5 dol; spet imam 47 kg. 

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
8.9.2009 20:59:13   
veselka
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Pri meni nič novega ;-( nekaj rdeče-rjavega se občasno pocedi, to je pa vse. Jutri me bodo spet pregledali in upam, da se me usmilijo.

tko je blo pri meni... zvečer je pa še voda odtekla

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
8.9.2009 21:11:17   
klaja
Lubenička jaz več nimam nič datumov pri moji ginekologinji, pa sem dva tedna do poroda.

Imam pa jutri prvi CTG in še v laboratorij moram it. Pa če me bo tako špikalo kot danes, ne vem če me bodo glih domov spustili. Ker danes pa je nenormalno, cel dan mi spet trebuh otrdeva, da se komaj premikam, pa dol me tišči, tako da imam konkretno pester dan za sabo. Zdaj še ne bi smela it rodit, nam pridejo v teh dneh nadstrešek za avta delat, pa bo moj pomagal, tako da ne bo imel časa za rojevanje in varstvo otrok. Pa še z Julijo imam jutri logopeda, v četrtek pa psihologa.

Nič grem spat, se bo verjetno tako umirilo čez noč!

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
8.9.2009 21:13:23   
barika
grem .... si naredit vročo kopel user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
8.9.2009 21:17:31   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: barika

grem .... si naredit vročo kopel user posted image

Uživaj, mogoče ti pa pomaga....da boš boljš spala user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
8.9.2009 21:36:49   
cukr07
No da se vam spet malo oglasim, sedaj ko smo pridobili novega družinskega člana. user posted image

Najprej hvala vsem za čestitke.

Midva z Lenartom sva včeraj prišla domov iz porodnišnice. Mali je zaenkrat zelo priden, pridno je in spi. Upam da bo tudi v bodoče ostalo tako.

Porod je minil zelo hitro, tako da še sedaj ne verjamem da je bilo od samega začetka pa do konca dobrih šest ur. Prvi popadek sem začutila ob pol osmih zvečer, okrog desetih so se mi pojavljali že na 7-8 minut, tako da sva z mojim kar krenila v P in ko sva prišla tja sem imela popadke že nekje na 3 minute. Po CTG-ju in pregledu so me poslali okrog polnoči na oddelek, ker sem bila odprta le 1cm. Kmalu so se popadki začeli vrstiti en za drugim in malo čez drugo uro zjutraj me je babica spet pregledala. Takrat sem bila odprta že 7 cm, rekla je naj hitro pokličem bodočega očka (če nočem da zamudi rojstvo svojega prvorojenca) in me odpeljala v porodno. No čez dobro uro, ob 3:31, pa sem v naročje že dobila svoje malo bitjece.
Se mi zdi, da hitreje kot je šlo sploh nebi moglo it. user posted image

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
8.9.2009 21:53:16   
baby blue
tulpek pri tebi se vsaj še kaj pocedi... Pri meni se je vse ustavilo user posted image ... Nobenega rjavo-rdečeha izcedka... Otrdeva mi trebuh pa včasih me špikne to kar traja že par dni to je pa tudi vse...

Držim pesti da bo in da te jutri obdržijo pa da nas potem razveseliš z dobro novičko user posted image user posted image

Lahko noč vsem pa držim pesti da se bo pri kateri kaj dogajalo user posted image

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
8.9.2009 22:00:47   
SONČEK LARA
Ojla...tok se dogaja da nimam časa niti na forum pridt.

Poročilo iz včerajšnjega pregleda ...CTG je bil t.i. lep, otročku je dogajalo sto na uro, živahen celih 20 minut. Moje kile so v treh tednih zopet poskočile na +2kg, tak da sem res bila pridna.  Mi je naredila UZ, posteljica kul, se je dvignila...ni mi pa spet nič povedala o merah in teži otroka, jaz pa tudi tiho ko bubica...naslednjič zinem

Imela sem pregled isti dan v sosednji ordinaciji, za Streptokok, narediti mi je morala vaginalni pregled in nato bris. Rezultat je HB negativen. Je pa že vse zmehčano, in odrpta sme baje 1cm, kaj to pomeni ne vem. Baje da je za drugorodke to normalno, in glede na to da imam še 3 tedne do konca je čist možno da kljub temu zdržim do konca.

Se dogaja vidim. Tulpek ...upam da čimprej, jutri najkasneje že cartaš!!

Cukr07 lep porod je za teboj. Super! Še enkrat čestitke

Jasmina...mislim nate in čutim da bo še vse dobro za tvojega sinčka

Bety...no pa so se tudi tebi začele dogajati nosečniške tegobe. Kot bi opisovala mene. In ja, v prvi N sem se norčevala iz nosečnic ki si niso mogle zavezati čevljev,,,danes sem pametno tiho, ker imam isti problem.
Glede tistega, da te ne bo na forumu...dobrodošla nazaj ko mine tistih 40 dni

Baby blue...meni je šel čep en teden nazaj, nobenih znakov, razen kar tiste "normalne " stvari, kot je občasno špikanje, otrdevanje trebuha, bolečine v križu...tko da lahko je bil res čep, kar pa še ne pomeni da bo danes, jutri akcija. Srečno

Danes sem utrujena...pokonci že od 6.30 in to skoz v pogonu. Imamo čistilno akcijo hiške, pa skuhat za vse, pa ribanje...pa da ne govorim. V glavnem boli m ekriž za pošizit, trebuh nosim med koleni, čist sem fertik. Dost za danes, tako da lepo s eimejte in prijetno nočko.

lp

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
8.9.2009 22:35:23   
Tanik
a je danes kaj v zraku user posted image . mene tudi na vsake toliko trebuh boli user posted image nimam pojma kaj je to.
grem počasi pod tuš pa spat pa bo jutri sigurno boljše.

tulpek držim pesti da te čez noč prime user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
9.9.2009 1:19:16   
Lubenička
eni pa ne mormo spat... user posted image

danes je moj dan D...in stiskam pesti, da se kaj zgodi user posted image hehehe...pa še rima se...

nočko...

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
9.9.2009 7:54:47   
dolenjka
Dobro jutro user posted image

Nekam sumljivo zatišje je tu gor danes user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Mene pa nekaj grlo praska user posted image  Pa na vago sem po pomoti stopila in kaže + 18 user posted image  Le od česa user posted image  user posted image

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?