SONČEK LARA
|
Ojla...tok se dogaja da nimam časa niti na forum pridt. Poročilo iz včerajšnjega pregleda ...CTG je bil t.i. lep, otročku je dogajalo sto na uro, živahen celih 20 minut. Moje kile so v treh tednih zopet poskočile na +2kg, tak da sem res bila pridna. Mi je naredila UZ, posteljica kul, se je dvignila...ni mi pa spet nič povedala o merah in teži otroka, jaz pa tudi tiho ko bubica...naslednjič zinem Imela sem pregled isti dan v sosednji ordinaciji, za Streptokok, narediti mi je morala vaginalni pregled in nato bris. Rezultat je HB negativen. Je pa že vse zmehčano, in odrpta sme baje 1cm, kaj to pomeni ne vem. Baje da je za drugorodke to normalno, in glede na to da imam še 3 tedne do konca je čist možno da kljub temu zdržim do konca. Se dogaja vidim. Tulpek ...upam da čimprej, jutri najkasneje že cartaš!! Cukr07 lep porod je za teboj. Super! Še enkrat čestitke Jasmina...mislim nate in čutim da bo še vse dobro za tvojega sinčka Bety...no pa so se tudi tebi začele dogajati nosečniške tegobe. Kot bi opisovala mene. In ja, v prvi N sem se norčevala iz nosečnic ki si niso mogle zavezati čevljev,,,danes sem pametno tiho, ker imam isti problem. Glede tistega, da te ne bo na forumu...dobrodošla nazaj ko mine tistih 40 dni Baby blue...meni je šel čep en teden nazaj, nobenih znakov, razen kar tiste "normalne " stvari, kot je občasno špikanje, otrdevanje trebuha, bolečine v križu...tko da lahko je bil res čep, kar pa še ne pomeni da bo danes, jutri akcija. Srečno Danes sem utrujena...pokonci že od 6.30 in to skoz v pogonu. Imamo čistilno akcijo hiške, pa skuhat za vse, pa ribanje...pa da ne govorim. V glavnem boli m ekriž za pošizit, trebuh nosim med koleni, čist sem fertik. Dost za danes, tako da lepo s eimejte in prijetno nočko. lp
|