Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 8.9.2009 11:02:29
|
|
|
|
veselka
|
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue Jst sem pa ravno prišla iz WC-ja in sem na papirju ko sem se obrisala zasledila rdeče prozorno obarvano sluz... IZVIRNO SPOROČILO: baby blue Ja saj vem sej zato bom pa še počakala pa bom potem videla... Bom počakala na popadke ali pa da mi voda odteče... Nekaj od tega že bo ane Sam kaj ko ne vem a je bila ta sluz čep ali ne... Mah ne bom iz muhe delala slona... Bom na nekaj počakala če kaj bo če ne je bil pa false alarm... jaz sem 24 ur za tem pestvala
< Sporočilo je popravil veselka -- 8.9.2009 11:04:06 >
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 8.9.2009 11:03:35
|
|
|
|
indy0024
|
jasmina tudi zate drzimo pesti in za timoteja, da bo okrevau in misli na pozitivno ter verjemi,da bo vse okey kajti to nas drzi pokonci!!!!!da se spodbujamo,tolazimo in drzimo druga z drugo!!!!! aja za vakumsko sem pa jaz slisala ze in sem enkrat tudi objavila,da to punce ne dovolite,ker sem slisala ze par izkusenj glede tega!!!!tako da bolje je CR!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 8.9.2009 11:05:17
|
|
|
|
anitka7
|
dobro jutro čestitke mara bety upam da se boš vseeno še kaj javla po porodu...rada berem tvoje poste ker imaš podobno razmišljanje kot jaz....ta zadnji tvoj post o mamicah da naj delajo s srcem z otrokom,ta mi je še najbolj všeč....nekatere včasih preveč komplicirajo,začne se ob rojstvu in pol v posvetovalnicah pol v vrtcu in naprej v šoli... nekatere prej vprašajo če slučajno preveč komplicirajo preden se odpravijo v svet in grenijo life raznim dohtarjem,med. sestram,vzgojiteljicam...itd
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 8.9.2009 11:07:21
|
|
|
|
tulpek
|
Evo mene :-) zgodaj zjutraj sem bila dogovorjena s svojim g, da pridem v P na pregled k njemu in da me še vaginalno pregleda. Prej me niso. Ampak zjutraj sem opazila malo krvi, prav krvi, ne krvave sluzi, in seveda še z večjim veseljem šla v p. Na pregledu je ugotovil, da sem 3 cm odprta in da je vse zmehčano. So me kar na opazovanju obdržali in sedaj čakam na popadke. Se je pa vmes vlilo nekaj več krvave sluzi. Baje naj bi se danes ali jutri začelo. Tiste, ki vas imam na FB, tega še prosim ne omenjajte tam, da ne naredim panike po nepotrebnem pri pol žlahte. Nekateri so zelo panični in slabih živcev. Naj ena prosim kopira na avgustovke, če meni ne uspe s telefonom.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 8.9.2009 11:10:19
|
|
|
|
anitka7
|
jasmina upam da bo vse ok....za vakumski porod pa prvič slišim da je lahko težaven....hvala ker si svojo izkušnjo delila z nami.....
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 8.9.2009 11:20:13
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek Evo mene :-) zgodaj zjutraj sem bila dogovorjena s svojim g, da pridem v P na pregled k njemu in da me še vaginalno pregleda. Prej me niso. Ampak zjutraj sem opazila malo krvi, prav krvi, ne krvave sluzi, in seveda še z večjim veseljem šla v p. Na pregledu je ugotovil, da sem 3 cm odprta in da je vse zmehčano. So me kar na opazovanju obdržali in sedaj čakam na popadke. Se je pa vmes vlilo nekaj več krvave sluzi. Baje naj bi se danes ali jutri začelo. Tiste, ki vas imam na FB, tega še prosim ne omenjajte tam, da ne naredim panike po nepotrebnem pri pol žlahte. Nekateri so zelo panični in slabih živcev. Naj ena prosim kopira na avgustovke, če meni ne uspe s telefonom. UUU kako si ti ubogljiva, pa ravno danes, ko sem napisala da pejte avgustovke že rodit GO Tulpek, GO Tulpek, GO Tulpek, GO Tulpek, GO Tulpek, GO Tulpek, GO Tulpek, GO Tulpek
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 8.9.2009 11:20:58
|
|
|
|
sontschica
|
tulpek opa, zdej se bo pa začelo zares. joj kok sem vesela zate, da boš kmalu cartala, je bil že zadnji čas.. baby blue ti si mi tut nekam sumljiva, tut zate držim pesti jasmina nate in na tvojga sončka vsak dan mislim. Timoteju želim čimprejšnje okrevanje, tebi pa obilo pozitivne energije, optimizma in upanja. upanje umre zadnje
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 8.9.2009 11:24:41
|
|
|
|
dreja79
|
Jasmina, , kako mi je lepo prebrati tvoj post, ker si glede na tvojo situacijo še vedno sposobna napisat tak post, da se iz njega razbere veliko optimizma. Res sem zelo vesela, da se ne pustiš! Držim pesti za tvojega Timoteja! Sploh ne dvomim, da bo ob taki mamici, ki jo je dobil lepo okreval. Bravo, bravo!!!! Mara, čestitke ob rojstvu sinčka! A se meni samo zdi, a prevladujejo fantki? Bety, če smem vprašat, zakaj te po porodu, ne bo več na forumu? Vse, ki ste čez rok, kaj naj vam rečem. Želim vam, da se vam zgodi čimprej. Jest imam še 20 dni do roka, pa sem tud mislna, da bi šla rada malo prej, potem pa sem danes zvedla, da je moj dragi dobil en dober posel, tako da lahko še malo pokačamo, da bomo potem toliko bolj lahko uživali in da bo zima bolj brezskrba.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 8.9.2009 11:34:38
|
|
|
|
baby blue
|
uuuuuuuuuuuu tulpek super super... Držim pesti da bo... GO GO GO... Pa še zase držim pesti
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 8.9.2009 11:39:46
|
|
|
|
Erdbeere
|
go go Tulpek, dej požen, da gremo potem ostale lahko brez slabe vesti rodit Pri meni je bila tud prej rahlo rjava sluz na wc papirju...mogoče bo pa zdej k bo Tulpek nehala gužvo delat akcija Jah nič...šibam pospravit, pol pa pod tuš pa gas do G na pregled....pa vam popoldan sporočim kaj pa kako pri meni NIČ ne kaže še AJa Bety pa ne bo na internetu potem nekaj časa zaradi šparanja oči...saj jaz bom tudi, če bom zelo zelo malo...imam že tako ali tako velike probleme z dioptrijo in po porodu naj bi se čuval in ne gledal TV-ja pa računalnika pa takih reči.
< Sporočilo je popravil Erdbeere -- 8.9.2009 11:41:17 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 8.9.2009 11:43:06
|
|
|
|
baby blue
|
Erdbeere mislim da smo vse na tulpek čakale da začne akcijo... Tako kot je bilo dogovorjeno... Sedaj se bo pa odprlo...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 8.9.2009 11:44:17
|
|
|
|
tažana
|
dejmo tulpek !! Jasmina: Tudi jaz ti želim veliko moči in spodbujam tvoj optimizem . Timotej bo preko tvoje pozitivne volje črpal moč za okrevanje. Res pa je, da nobena stvar ne bo zavrtela časa nazaj. Poizkusi iz situacije potegnit najboljše in se ne pusti voditi negativnim, čeprav je težko ti želim vsaj s svojimi besedami stati ob strani !! mislim na vas Sedaj grem pa mal reda doma naredit po tem pa po taveliko "sestrico"! dreja79: Tudi jaz čakam, da bo možek imel mal več časa . Konec koncev je do 26.9 še daleč
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 8.9.2009 11:44:26
|
|
|
|
veselka
|
joj, js bom spet mal s fotkicami težila, sam si ne morem pomagat, da je ne bi slikala skos... moja rožica Aurora
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 8.9.2009 11:46:49
|
|
|
|
veselka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek Evo mene :-) zgodaj zjutraj sem bila dogovorjena s svojim g, da pridem v P na pregled k njemu in da me še vaginalno pregleda. Prej me niso. Ampak zjutraj sem opazila malo krvi, prav krvi, ne krvave sluzi, in seveda še z večjim veseljem šla v p. Na pregledu je ugotovil, da sem 3 cm odprta in da je vse zmehčano. So me kar na opazovanju obdržali in sedaj čakam na popadke. Se je pa vmes vlilo nekaj več krvave sluzi. Baje naj bi se danes ali jutri začelo. Tiste, ki vas imam na FB, tega še prosim ne omenjajte tam, da ne naredim panike po nepotrebnem pri pol žlahte. Nekateri so zelo panični in slabih živcev. Naj ena prosim kopira na avgustovke, če meni ne uspe s telefonom. JEEEEEEEEEEEEE... DEJMO TULPEK, DEJMO TULPEK... dons boš ziher že cartala
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 8.9.2009 11:48:54
|
|
|
|
baby blue
|
veselka ti nas kar razveseljuj s slikicami Aurore... Meni se kar nasmešek na obrazu naredi ko te otročke vidim... Jst sem zdj kr malo neučakana ratala... Po eni strani ne vem če je bil čep po drugi strani mislim da je bil in upam da je res bil in da bo kmalu akcija... Mi pa trebuh otrdeva pa nekaj špikanja je tudi prisotnega tako kot že par dni... Zdej pa kar ne vem kaj naj delam
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 8.9.2009 11:50:24
|
|
|
|
mayathebee
|
IZVIRNO SPOROČILO: JaLuca Pozdravljene, včeraj smo praznovali 2 RD najmljašje Lucije...danes pa imam doma obedve oz. celi teden, ker sta nekaj prehlajeni.....mene je tudi začelo grlo pikati in pridno uporabljam domača zdravila... Betty...jaz se kar strinjam s tvojimi nasveti.....poslušajte čim več svoje srce, pa poenostavite si vse kolikor se da...previjala sem pa jaz tudi vedno po dojenju, razen kakšne izjeme.... Punce, ki hodite v PT P na CTG ob kateri uri jih začnejo delati (da vidim, če se je v dveh letih kaj spremenilo)? Jutri imam PDP....zdaj pa grem z malima na igrišče se z njima poditi..... sem pa včeraj že pred 6 zjutraj se ful razpisala, pa mi ni poslalo sporočila....j***** pa rač., gre v popravilo, ko grem rodit... se beremo kasneje............... Jaz sem bla včeraj 2. na ctgju na Ptuju in mi je že prvič rekel,da naj bom malo pred 9.00 tam, nič prej in včeraj sem bla isto,pa so me takoj vzeli..tak,da malo pred 9.oo bodi tam pa bo...samo na papirje in materinsko sem dolgo čakala 1., dokler niso vseh ctgjev posneli
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 8.9.2009 11:59:35
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreja79 Jasmina, , kako mi je lepo prebrati tvoj post, ker si glede na tvojo situacijo še vedno sposobna napisat tak post, da se iz njega razbere veliko optimizma. Res sem zelo vesela, da se ne pustiš! Držim pesti za tvojega Timoteja! Sploh ne dvomim, da bo ob taki mamici, ki jo je dobil lepo okreval. Bravo, bravo!!!! se podpišem!!! opa Tulpek, zdej pa kr bo, a - jah naše zdravstvo, verjetno te še danes ne bi nihče pogledal, če ti ne bi malo krvi priteklo, a?
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 8.9.2009 12:01:51
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue veselka ti nas kar razveseljuj s slikicami Aurore... Meni se kar nasmešek na obrazu naredi ko te otročke vidim... Jst sem zdj kr malo neučakana ratala... Po eni strani ne vem če je bil čep po drugi strani mislim da je bil in upam da je res bil in da bo kmalu akcija... Mi pa trebuh otrdeva pa nekaj špikanja je tudi prisotnega tako kot že par dni... Zdej pa kar ne vem kaj naj delam a zdej mislliš pa še ti prehitevat to bo to ja, jaz rečem, da v roku 24 ur boš cartala
< Sporočilo je popravil barika -- 8.9.2009 12:07:43 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 8.9.2009 12:21:32
|
|
|
|
baby blue
|
sorry barika... Sej je samo en dan razlike pri nama uhhh upam da tvoja napoved drži... Bomo videli kaj bo čez dan in potem proti večeru...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 8.9.2009 12:25:29
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue sorry barika... Sej je samo en dan razlike pri nama uhhh upam da tvoja napoved drži... Bomo videli kaj bo čez dan in potem proti večeru... kako en dan??? rok sem imela 3.9
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 8.9.2009 12:26:32
|
|
|
|
Erdbeere
|
no no punce...kr lepo počasi...nič se prerivat.... Jest pa šibam zdej k G, da bo povedala, da CTG je lep
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 8.9.2009 12:28:48
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere no no punce...kr lepo počasi...nič se prerivat.... Jest pa šibam zdej k G, da bo povedala, da CTG je lep No pejt se pofočkat, pol pa nazaj, ker mora najprej Tulpek rodit, da lahko še ktera kam gre
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 8.9.2009 12:58:35
|
|
|
|
JaLuca
|
Maythebee - Hvala za odgovor, bolj me zanima zaradi varstva, ker sta prehlajeni in sta ta teden doma, da še ne zbolita bolj, ker se potem atiju zmeša...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 8.9.2009 12:59:18
|
|
|
|
tulpek
|
Se še nič ne dogaja, samo nek izcedek je, zdaj že bolj rjav kot rdeč. Pa mogoče imam kak rahel popadek občasno. Upam, da se kmalu kaj začne. Barika, ena ideja... Izmisli si jutri en rahel izcedek. Samo potem te lahko obdržijo. Bi me pa g verjetno vseeno pregledal, zato sem pa prišla ob pol 7 in se že včeraj dogovorila, da pridem. Pa vsaj da vem, da se nekaj dogaja in da sem celo odprta, pa je boljše. Vaših objav ne bom komentirala, ker je malo nerodno na mobi pisat. Edino, hvala vsem, ki držite pesti in upam, da vas kmalu, ob pravem času zašraufa. Lp
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 8.9.2009 13:14:14
|
|
|
|
klaja
|
Tulpek zdaj pa akcija, naj se čim prej začne in čim prej konča! Pa zdravo dete ti želim!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?