|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
8.9.2009 11:02:29   
veselka
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

Jst sem pa ravno prišla iz WC-ja in sem na papirju ko sem se obrisala zasledila rdeče prozorno obarvano sluz...

Ja saj vem sej zato bom pa še počakala pa bom potem videla... Bom počakala na popadke ali pa da mi voda odteče... Nekaj od tega že bo ane user posted image Sam kaj ko ne vem a je bila ta sluz čep ali ne... Mah ne bom iz muhe delala slona... Bom na nekaj počakala če kaj bo če ne je bil pa false alarm... user posted image

user posted image user posted image user posted image

jaz sem 24 ur za tem pestvala user posted image

< Sporočilo je popravil veselka -- 8.9.2009 11:04:06 >

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
8.9.2009 11:03:35   
indy0024
jasmina tudi zate drzimo pesti in za timoteja,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo okrevau in misli na pozitivno ter verjemi,da bo vse okey kajti to nas drzi pokonci!!!!!da se spodbujamo,tolazimo in drzimo druga z drugo!!!!!user posted image aja za vakumsko sem pa jaz slisala ze in sem enkrat tudi objavila,da to punce ne dovolite,ker sem slisala ze par izkusenj glede tega!!!!tako da bolje je CR!!!!

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
8.9.2009 11:05:17   
anitka7
dobro jutro

čestitke mara user posted image user posted image user posted image

bety upam da se boš vseeno še kaj javla po porodu...rada berem tvoje poste ker imaš podobno razmišljanje kot jaz....ta zadnji tvoj post o mamicah da naj delajo s srcem z otrokom,ta mi je še najbolj všeč....nekatere včasih preveč komplicirajo,začne se ob rojstvu in pol v posvetovalnicah pol v vrtcu in naprej v šoli...user posted image nekatere prej vprašajo če slučajno preveč komplicirajo preden se odpravijo v svet user posted image user posted image user posted image in grenijo life raznim dohtarjem,med. sestram,vzgojiteljicam...itd

Neposredna povezava do sporočila: 4403
8.9.2009 11:07:21   
tulpek
Evo mene :-) zgodaj zjutraj sem bila dogovorjena s svojim g, da pridem v P na pregled k njemu in da me še vaginalno pregleda. Prej me niso. Ampak zjutraj sem opazila malo krvi, prav krvi, ne krvave sluzi, in seveda še z večjim veseljem šla v p. Na pregledu je ugotovil, da sem 3 cm odprta in da je vse zmehčano. So me kar na opazovanju obdržali in sedaj čakam na popadke. Se je pa vmes vlilo nekaj več krvave sluzi. Baje naj bi se danes ali jutri začelo.
Tiste, ki vas imam na FB, tega še prosim ne omenjajte tam, da ne naredim panike po nepotrebnem pri pol žlahte. Nekateri so zelo panični in slabih živcev.
Naj ena prosim kopira na avgustovke, če meni ne uspe s telefonom.

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
8.9.2009 11:10:19   
anitka7
jasmina upam da bo vse ok....za vakumski porod pa prvič slišim da je lahko težaven....hvala ker si svojo izkušnjo delila z nami.....user posted image

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
8.9.2009 11:20:13   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Evo mene :-) zgodaj zjutraj sem bila dogovorjena s svojim g, da pridem v P na pregled k njemu in da me še vaginalno pregleda. Prej me niso. Ampak zjutraj sem opazila malo krvi, prav krvi, ne krvave sluzi, in seveda še z večjim veseljem šla v p. Na pregledu je ugotovil, da sem 3 cm odprta in da je vse zmehčano. So me kar na opazovanju obdržali in sedaj čakam na popadke. Se je pa vmes vlilo nekaj več krvave sluzi. Baje naj bi se danes ali jutri začelo.
Tiste, ki vas imam na FB, tega še prosim ne omenjajte tam, da ne naredim panike po nepotrebnem pri pol žlahte. Nekateri so zelo panični in slabih živcev.

UUU kako si ti ubogljiva, pa ravno danes, ko sem napisala da pejte avgustovke že rodit user posted image  user posted image  user posted image

GO Tulpek, GO Tulpek, GO Tulpek, GO Tulpek, GO Tulpek, GO Tulpek,
GO Tulpek, GO Tulpek user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
8.9.2009 11:20:58   
sontschica
tulpek opa, zdej se bo pa začelo zares. joj kok sem vesela zate, da boš kmalu cartala, je bil že zadnji čas..user posted image user posted image user posted image user posted image

baby blue ti si mi tut nekam sumljiva, tut zate držim pestiuser posted image user posted image

jasmina nate in na tvojga sončka vsak dan mislim. Timoteju želim čimprejšnje okrevanje, tebi pa obilo pozitivne energije, optimizma in upanja. upanje umre zadnjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
8.9.2009 11:24:41   
dreja79
Jasmina, user posted image user posted image user posted image user posted image , kako mi je lepo prebrati tvoj post, ker si  glede na tvojo situacijo še vedno sposobna napisat tak post, da se iz njega razbere veliko optimizma. Res sem zelo vesela, da se ne pustiš!user posted image user posted image   Držim pesti za tvojega Timoteja!user posted image user posted image user posted image Sploh ne dvomim, da bo ob taki mamici, ki jo je dobil lepo okreval. Bravo, bravo!!!!

Mara, čestitke ob rojstvu sinčka! user posted image user posted image
A se meni samo zdi, a prevladujejo fantki? user posted image user posted image

Bety, če smem vprašat, zakaj te po porodu, ne bo več na forumu?

Vse, ki ste čez rok, kaj naj vam rečem. Želim vam, da se vam zgodi čimprej.user posted image user posted image

Jest imam še 20 dni do roka, pa sem tud mislna, da bi šla rada malo prej, potem pa sem danes zvedla, da je moj dragi dobil en dober posel, tako da lahko še malo pokačamo, da bomo potem toliko bolj lahko uživali in da bo zima bolj brezskrba.user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
8.9.2009 11:34:38   
baby blue
uuuuuuuuuuuu tulpek super super... Držim pesti da bo... GO GO GO...

Pa še zase držim pesti

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
8.9.2009 11:39:46   
Erdbeere
go go Tulpek, dej požen, da gremo potem ostale lahko brez slabe vesti rodit user posted image user posted image user posted image

Pri meni je bila tud prej rahlo rjava sluz na wc papirju...mogoče bo pa zdej k bo Tulpek nehala gužvo delat akcija user posted image user posted image user posted image

Jah nič...šibam pospravit, pol pa pod tuš pa gas do G na pregled....pa vam popoldan sporočim kaj pa kako pri meni NIČ ne kaže še user posted image

AJa Bety pa ne bo na internetu potem nekaj časa zaradi šparanja oči...saj jaz bom tudi, če bom zelo zelo malo...imam že tako ali tako velike probleme z dioptrijo in po porodu naj bi se čuval in ne gledal TV-ja pa računalnika pa takih reči.

< Sporočilo je popravil Erdbeere -- 8.9.2009 11:41:17 >

Neposredna povezava do sporočila: 4410
8.9.2009 11:43:06   
baby blue
Erdbeere mislim da smo vse na tulpek čakale da začne akcijo... Tako kot je bilo dogovorjeno... Sedaj se bo pa odprlo... user posted image user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
8.9.2009 11:44:17   
tažana
dejmo tulpek user posted image user posted image user posted image !!

Jasmina: Tudi jaz ti želim veliko moči in spodbujam tvoj optimizem user posted image . Timotej bo preko tvoje pozitivne volje črpal moč za okrevanje. Res pa je, da nobena stvar ne bo zavrtela časa nazaj. Poizkusi iz situacije potegnit najboljše in se ne pusti voditi negativnim, čeprav je težko ti želim vsaj s svojimi besedami stati ob strani !! mislim na vas user posted image user posted image

Sedaj grem pa mal reda doma naredit po tem pa po taveliko "sestrico"!

dreja79: Tudi jaz čakam, da bo možek imel mal več časa user posted image . Konec koncev je do 26.9 še daleč user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4412
8.9.2009 11:44:26   
veselka
joj, js bom spet mal s fotkicami težila, sam si ne morem pomagat, da je ne bi slikala skos...

moja rožica Aurora

user posted image

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
8.9.2009 11:46:49   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

JEEEEEEEEEEEEE... DEJMO TULPEK, DEJMO TULPEK... user posted image user posted image user posted image dons boš ziher že cartala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
8.9.2009 11:48:54   
baby blue
veselka ti nas kar razveseljuj s slikicami Aurore... Meni se kar nasmešek na obrazu naredi ko te otročke vidim... user posted image user posted image

Jst sem zdj kr malo neučakana ratala... Po eni strani ne vem če je bil čep po drugi strani mislim da je bil in upam da je res bil in da bo kmalu akcija... Mi pa trebuh otrdeva pa nekaj špikanja je tudi prisotnega tako kot že par dni... Zdej pa kar ne vem kaj naj delam user posted image user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
8.9.2009 11:50:24   
mayathebee

IZVIRNO SPOROČILO: JaLuca

Pozdravljene,

včeraj smo praznovali 2 RD najmljašje Lucije...danes pa imam doma obedve oz. celi teden, ker sta nekaj prehlajeni.....mene je tudi začelo grlo pikati in pridno uporabljam domača zdravila...

Betty...jaz se kar strinjam s tvojimi nasveti.....poslušajte čim več svoje srce, pa poenostavite si vse kolikor se da...previjala sem pa jaz tudi vedno po dojenju, razen kakšne izjeme....

Punce, ki hodite v PT P na CTG ob kateri uri jih začnejo delati (da vidim, če se je v dveh letih kaj spremenilo)?

Jutri imam PDP....zdaj pa grem z malima na igrišče se z njima poditi.....

sem pa včeraj že pred 6 zjutraj se ful razpisala, pa mi ni poslalo sporočila....j***** pa rač., gre v popravilo, ko grem rodit...

se beremo kasneje...............

Jaz sem bla včeraj 2. na ctgju na Ptuju in mi je že prvič rekel,da naj bom malo pred 9.00 tam, nič prej in včeraj sem bla isto,pa so me takoj vzeli..tak,da malo pred 9.oo bodi tam pa bo...samo na papirje in materinsko sem dolgo čakala 1., dokler niso vseh ctgjev posneliuser posted image

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
8.9.2009 11:59:35   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: dreja79

Jasmina, user posted image user posted image user posted image user posted image , kako mi je lepo prebrati tvoj post, ker si  glede na tvojo situacijo še vedno sposobna napisat tak post, da se iz njega razbere veliko optimizma. Res sem zelo vesela, da se ne pustiš!user posted image user posted image   Držim pesti za tvojega Timoteja!user posted image user posted image user posted image Sploh ne dvomim, da bo ob taki mamici, ki jo je dobil lepo okreval. Bravo, bravo!!!!

se podpišem!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

opa Tulpek, zdej pa kr bo, auser posted image user posted image user posted image user posted image   - jah naše zdravstvo, verjetno te še danes ne bi nihče pogledal, če ti ne bi malo krvi priteklo, a?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
8.9.2009 12:01:51   
barika

veselka ti nas kar razveseljuj s slikicami Aurore... Meni se kar nasmešek na obrazu naredi ko te otročke vidim... user posted image user posted image

Jst sem zdj kr malo neučakana ratala... Po eni strani ne vem če je bil čep po drugi strani mislim da je bil in upam da je res bil in da bo kmalu akcija... Mi pa trebuh otrdeva pa nekaj špikanja je tudi prisotnega tako kot že par dni... Zdej pa kar ne vem kaj naj delam user posted image user posted image

a zdej mislliš pa še ti prehitevat user posted image user posted image user posted image user posted image

to bo to ja, jaz rečem, da v roku 24  ur boš cartalauser posted image

< Sporočilo je popravil barika -- 8.9.2009 12:07:43 >

Neposredna povezava do sporočila: 4418
8.9.2009 12:21:32   
baby blue
sorry barika... user posted image user posted image Sej je samo en dan razlike pri nama user posted image user posted image

uhhh upam da tvoja napoved drži... Bomo videli kaj bo čez dan in potem proti večeru... user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
8.9.2009 12:25:29   
barika

sorry barika... user posted image user posted image Sej je samo en dan razlike pri nama user posted image user posted image

uhhh upam da tvoja napoved drži... Bomo videli kaj bo čez dan in potem proti večeru... user posted image user posted image

kako en dan??? rok sem imela 3.9 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4420
8.9.2009 12:26:32   
Erdbeere
no no punce...kr lepo počasi...nič se prerivat....

Jest pa šibam zdej k G, da bo povedala, da CTG je lep user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
8.9.2009 12:28:48   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere

no no punce...kr lepo počasi...nič se prerivat....

Jest pa šibam zdej k G, da bo povedala, da CTG je lep user posted image user posted image user posted image user posted image

No pejt se pofočkat, pol pa nazaj, ker mora najprej Tulpek rodit, da lahko še ktera kam gre user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
8.9.2009 12:58:35   
JaLuca
Maythebee - Hvala za odgovor, bolj me zanima zaradi varstva, ker sta prehlajeni in sta ta teden doma, da še ne zbolita bolj, ker se potem atiju zmeša...

(odgovor članu mayathebee)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
8.9.2009 12:59:18   
tulpek
Se še nič ne dogaja, samo nek izcedek je, zdaj že bolj rjav kot rdeč. Pa mogoče imam kak rahel popadek občasno. Upam, da se kmalu kaj začne.
Barika, ena ideja... Izmisli si jutri en rahel izcedek. Samo potem te lahko obdržijo. Bi me pa g verjetno vseeno pregledal, zato sem pa prišla ob pol 7 in se že včeraj dogovorila, da pridem. Pa vsaj da vem, da se nekaj dogaja in da sem celo odprta, pa je boljše.
Vaših objav ne bom komentirala, ker je malo nerodno na mobi pisat. Edino, hvala vsem, ki držite pesti in upam, da vas kmalu, ob pravem času zašraufa. Lp

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
8.9.2009 13:14:14   
klaja
Tulpek zdaj pa akcija, naj se čim prej začne in čim prej konča! Pa zdravo dete ti želim!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?