|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
8.9.2009 13:15:20   
Tanik
tulpek danes pa ziher bo user posted image potem pa so-smo vse ostale na vrsti, lepo po vrsti user posted image so dojenčki sigurno dogovorjeni, da tebe čakajo user posted image , da potem pri drugih lahko pridejo na svet.

jaz sem pa lih dobro kosilo pojedla, kotlet pa krompirček, user posted image potem me je pa začelo neki zvijat po trebuhu pa mojmu povem,da grem danes rodit user posted image ta pa čist paničen user posted image . sem rekla da mu nič več ne povem, če me kaj boli, ker me takoj k dohtarju hoče pelat. no saj zdaj je ponehalo.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
8.9.2009 13:16:49   
Lubenička
Pozdravljene,

JaLuca, sonchica...jutri je naš PDP, a bo kej? Al bomo še mal počakale? user posted image

Mara81...čestitke!! user posted image user posted image user posted image

Jasmina...lepe novičke, ti vlijejo novo upanje...user posted image Držimo pesti. user posted image user posted image user posted image

Tulpek...KONČNO!! user posted image Srečno user posted image user posted image user posted image

Punce, ki ste čez rok...tudi vam želim, da čimprej romate v P. user posted image

Mene je včeraj tudi glava bolela. Pa trebuh. Niso bili popadki, ampak me je prav trebuh bolel... Važno, da je danes vse OK. user posted image

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
8.9.2009 13:17:19   
chebelzza
Živjo babike!Prave ste čvekice, sej ne folgam brat za vamiuser posted image !

to mi deli tulpek, upam, da čimprej rodiš, da lahk gremo potem vse ostale za tabo... če bodo pri men tk dolgo pacali kot pri teb, bom znorelauser posted image ! Največ 2 dni se bom še pustila zafrkavat pol bom pa pop.... pa kirga kam poslala, ker sem bolj eksplozivne sorte....

Veselka in vse ostale mamice vi kr limajte slikice svojih bebijev,se men tudi kr nasmeji ko jih vidim kk so lepi.

Pa še to,jutri imam ctg, bomo vidli kaj bo pokazal.Upam pa tudi, da grem čimprej rodit, ker sem že 3 tedne brez čepauser posted image .Tk da sam čakam kdaj se bo začela kakšna akcija.

Uživajte, se javim jutri ,če ne prej!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
8.9.2009 13:21:07   
sontschica
IZVIRNO SPOROČILO: Lubenička

JaLuca, sonchica...jutri je naš PDP, a bo kej? Al bomo še mal počakale? user posted image

jaz molim, da bi blo kej, ker je res lep datum, vendar mislim, da se mi želja ne bo uresničlauser posted image user posted image . kakšn občutk maš pa ti?

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
8.9.2009 13:26:28   
kepica
Sem vas prišla na hitro malo pogledat, če kaj dogajauser posted image Nisem vsega brala, ker ste res čveke in je preveč vsega.

Na hitro vidim, da se pri tulpek in baby blue nekaj premikauser posted image user posted image user posted image navijam za vaju, da se že danes kaj začne.

barika, tudi od tebe vsak dan nestrpno čakam kakšne novičke. Navijam tudi zateuser posted image user posted image da greš čim prej v Rim.

Čestitke tudi vsem novim mamicamuser posted image

Jasmina in tadejuser posted image mislim na vaju in vajinega Timoteja. Otroci so pravi borci in verjamem, da bo tudi vajinemu Timoteju uspelo. Se velikokrat spomnim na vas in držim pesti, da bi se vse dobro izteklouser posted image user posted image user posted image

Lepe in čim manj boleče porode vam želim. Pa da ne bi predolgo čakale na dan D user posted image

(odgovor članu chebelzza)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
8.9.2009 13:26:58   
Lubenička
IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

IZVIRNO SPOROČILO: Lubenička

jaz molim, da bi blo kej, ker je res lep datum, vendar mislim, da se mi želja ne bo uresničlauser posted image user posted image . kakšn občutk maš pa ti?

jah...pri meni se nič ne dogaja... user posted image
nobenih popadkov, driske, rdeče sluzi, krvi, vode...hehehe...NIČ!! user posted image A bi sploh mogla rodit user posted image

bomo vidl...jst upam, na jutri oz dan kasnej...ker se mi res ne da čakat 10 dni. user posted image

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
8.9.2009 13:30:32   
sontschica
men se tut ne da čakat še ne vem kok dni...mene pa malce špika v predelu jajčnikov, pa še kar se mi lušči ta sluzasta gmota ala čep, čeprav še vedno ni nič krvavo...tako da...upajmo na najboljšeuser posted image user posted image user posted image

mi grejo pa že na živce tile prijatelji in sorodniki, ki kar naprej kličejo in sprašujejo, kakšno je stanje.grrrrrrrruser posted image   kot da ne bodo pravi čas zvedl.

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
8.9.2009 13:33:46   
Dulsineya
Čaw Bau,
po dolgem času še z moje strani. Z malo princesko sva super, zdej je stara že 23dni in pridno raste. Zredila se je že za pol kile, kar smo se najbolj bali, da se ne bi, ker je bila zaspanček, ker se je 3 tedne prej rodila. Imava pa problem, ker sva se začele dojiti šele naslednji dan po porodu in je prav lepo sesala, tretji dan je šla pa pod lučko, ker je bla zlatenična, v P so ji dali moje mleko (kolikor sem si ga spumpala) in pa nadomestek po steklenični in četrti dan, ko je prišla nazaj mi ni hotela več sesatuser posted image tako, da si sedaj stiskam mleko in ji ga dajem po steklenički-imam pa ga HB dovolj zaenkrat za njene potrebe. Jo pa še vedno ful pristavljam in par dni nazaj sem dobila nastavke iz kavčuka in celo nekaj vleče-bomo videli, upam, da nama ratauser posted image ...ker to iztiskanje, shranjevanje in pogrevanje ubija...no če bo treba bo tut to moglo it kake pol leta al pa leto, čim več tem boljše...

Drugače smo pa super, imava tam nekje 3-4 urni cikel in Veselka tudi meni so rekli enako glede vrstnega reda za previjanje in hranjenjeuser posted image . Sem našla nek vmesni način, ker če ne se mi Lili preveč dere med previjanjem, jaz sem cela živčna zraven in ene 2-3 plenice grejo vsakič. Sedaj spije približno 80-90ml mleka in najprej ji dan nekje 2/3, podrema kupčka in počakam 10 min, potem se greva previt in umit in pol je še glih toliko lačna, da spije ostanek še 1x podre kupček in zaspi nazaj.

No, vidim, da vas je že kar nekaj čez rok, tako da vam želim čim hitrejši porod, vsem ostalim, ki še čakate, pa čim manj problemov, ki jih ne manjka zadnje tedne ( si sploh ne predstavljam, da bi šele sedaj na rok rodilauser posted image )

Sem hotela slike naše princeske pripet pa Aplov brskalnik tega ne dovoljujeuser posted image a ima še katera Aplov pc oz če ve katera kak drugi način?

Čestitke vsem novim mamicam in očkom in polno zdravja dojenčicam in dojenčkom.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
8.9.2009 13:37:36   
veselka
bety bila ravno patronažna pri meni in glede previjanja tudi pravi ali pred ali med dojenjem (npr. med eno in drugo joško), pa da naj tudi ugotovim, kdaj kaka. po dojenju pa je rekla, da ne, ker mala trdno zaspi, pa da se je ne zbuja.

< Sporočilo je popravil veselka -- 8.9.2009 13:38:42 >

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
8.9.2009 13:57:10   
JaLuca
Sontschica, Lubenička.....jaz sem pripravljena, sem obakrat rodila okrog PDP

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
8.9.2009 14:08:44   
JaLuca
Veselka, jaz sem obe previjala pred dojenjem, ker sta mi potem obe trdno zaspali, med dojenjem sem pa probala kupčka podirati, prva ga skoraj ni, druga pa je veliko podirala, sem pa jo morala po dojenju pustiti dremuckati oz. ležati, ker je veliko polivala....probaj si najti način oz. ritem, ki bo obema najbolj odgovarjal, pa čim več sproščenosti.....

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
8.9.2009 14:32:13   
Sarchi
tulpek zdej pa počas bo...srečno!!! da bi čim prej ob sebe stisnila svoj zakladek.

baby blue...držim pesti!!!

veselka...jaz Maksa zmer previjem pred dojenjem, ne vem pa al je to ok al ne, mogoče pa res probam še kej menjat...spremljam vaše debate.

< Sporočilo je popravil Sarchi -- 8.9.2009 14:33:01 >

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
8.9.2009 14:35:21   
klaja
Veselka prava lepotička je tvoja Aurora!

Jaz sem se komaj včeraj začela zavedat, da bo šlo počasi zares in da bomo imeli še enega dojenčka. V spalnici sem si končno pripravila zibko in previjalno ter jajčko. Potem sem se pa kar sesedla na posteljo in začela razmišljat.  Tako da komaj čakam!!

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
8.9.2009 14:43:56   
baby blue
Aja točno ja... Sem šla potem na seznam gledat ja... Na tickerju ti pa piše 4 days to go... Na tistem črnem...

Sej pri meni tako ni nič novega - špikanje tu in tam pa pritiskanje navzdol da že racam kot račka... Izcedka nobenega več... Sem že začela dvomit da je bil tisto čep...

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
8.9.2009 14:57:44   
TiaŽan
Punce ali je katera od vas poskusila spiti ricinusovo olje?
Nekateri pravijo da pospeši, drugi da se lahko celo zastrupiš? Kaj pravite na to?

Neposredna povezava do sporočila: 4440
8.9.2009 15:10:40   
sontschica
IZVIRNO SPOROČILO: TiaŽan

Nekateri pravijo da pospeši, drugi da se lahko celo zastrupiš? Kaj pravite na to?

slišala sem že zanj, sam ne vem, če dejansko pomaga. jaz ne bom probavala, ker itak nič ne pomaga user posted image user posted image

(odgovor članu TiaŽan)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
8.9.2009 15:31:46   
Bety11
Jasmina.....user posted image user posted image user posted image .....Jaz sem prepričana, da smo vse mamice tukaj s svojimi mislimi pošiljale toliko energije, da je tvojem Timoteju uspelo....jeeeeeeeeeeee.....
Edino, kar ti lahko svetujem je to, da ga doji in doji in doji.....V materinem mleku je ena nenadomestljiva snov, ki jo možgani otročička nujno potrebujejo za dokončanje razvoja....Lahko vprašaš kogarkoli, če imam prav in boš slišala odgovor. Vsi pediatri prosijo mamice, da dojijo vsaj 3 mesece....Jaz dojim otroke 2 leti(jim zrastejo zobki in me preveč grizljajo za bradavico, pa mi dojenje ni več normalno in zato prekinem), moja kolegica pa 4.....

Pa bodi in ostani z nami....user posted image

Tulpek....Pa ni hudič, da si dočakala dan D...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dreja79....Jaz vem, da se po porodu ne sme brati, pisati, gledati TV.....40 dni....če hočeš ohraniti zdave oči, oziroma živeti še nekaj let brez očal.....Po porodu sem vsaki svetovala, naj se samo pogleda v ogledalo in če bo zagledala velike črne luknje namesto barvnih zenic, naj ve, da imam prav....Zenice so tako razširjene, da ne reagirajo več na svetlobo....In zato je zeeeelo nevarno obremenjevati oči, izpostavljati umetni svetlobi.....

Škorpijončica je že upoštevala ta nasvet in bo malo počakala s čvekanjem na forumu...

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
8.9.2009 15:36:56   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

Aja točno ja... Sem šla potem na seznam gledat ja... Na tickerju ti pa piše 4 days to go... Na tistem črnem...

to že nazaj prišteva user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4443
8.9.2009 15:37:57   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: TiaŽan

smo se glih včeraj na ctg-ju pogovarjale o tem, pa pravi babica, da je brez veze, da ne pomaga.

(odgovor članu TiaŽan)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
8.9.2009 15:38:47   
baby blue
Tudi jst sem brala in veliko slišala o tem da naj se po porodu nebi bralo, gledalo TV skratka napenjalo oči... Tako da za tisti čas se bom potem tudi jst poslovila za nekaj dni... Mogoče bom občasno na hitro vas prišla pogledat to je tudi vse...

Pri meni je zaenkrat vse mirno... Sem sedaj malo odspala... Me pa začenja nekaj glava bolet ampak nič hudega zaenkrat... Špikanje ostaja... Kaj večjega pa ne

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
8.9.2009 15:40:16   
baby blue
aha potem gre nazaj prištevanje user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4446
8.9.2009 16:02:27   
Erdbeere
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere

no no punce...kr lepo počasi...nič se prerivat....

Jest pa šibam zdej k G, da bo povedala, da CTG je lep user posted image user posted image user posted image user posted image

No pejt se pofočkat, pol pa nazaj, ker mora najprej Tulpek rodit, da lahko še ktera kam gre user posted image

evo sem se pofočkala....CTG je lep user posted image user posted image user posted image user posted image kaj sem vam rekla, naslednji pregled 11.9. upam, da ga ne bo več

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
8.9.2009 16:44:06   
Tanik
jaz sem tudi eno rundo odspala. zadnje čase popoldne kar odremam eno kitico user posted image
trebuh me pa še kar neki boli, mislim da so prebavne motnje. ah saj bo.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
8.9.2009 16:55:33   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

no no punce...kr lepo počasi...nič se prerivat....

Jest pa šibam zdej k G, da bo povedala, da CTG je lep user posted image user posted image user posted image user posted image

No pejt se pofočkat, pol pa nazaj, ker mora najprej Tulpek rodit, da lahko še ktera kam gre user posted image

evo sem se pofočkala....CTG je lep user posted image user posted image user posted image user posted image kaj sem vam rekla, naslednji pregled 11.9. upam, da ga ne bo več

No lepo, zdej bo pa Tulpek počas rodila user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
8.9.2009 16:56:17   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

jaz sem tudi eno rundo odspala. zadnje čase popoldne kar odremam eno kitico user posted image
trebuh me pa še kar neki boli, mislim da so prebavne motnje. ah saj bo.

mene panapenja, da še tamala stran beži user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?