Dulsineya
|
Čaw Bau, po dolgem času še z moje strani. Z malo princesko sva super, zdej je stara že 23dni in pridno raste. Zredila se je že za pol kile, kar smo se najbolj bali, da se ne bi, ker je bila zaspanček, ker se je 3 tedne prej rodila. Imava pa problem, ker sva se začele dojiti šele naslednji dan po porodu in je prav lepo sesala, tretji dan je šla pa pod lučko, ker je bla zlatenična, v P so ji dali moje mleko (kolikor sem si ga spumpala) in pa nadomestek po steklenični in četrti dan, ko je prišla nazaj mi ni hotela več sesat tako, da si sedaj stiskam mleko in ji ga dajem po steklenički-imam pa ga HB dovolj zaenkrat za njene potrebe. Jo pa še vedno ful pristavljam in par dni nazaj sem dobila nastavke iz kavčuka in celo nekaj vleče-bomo videli, upam, da nama rata ...ker to iztiskanje, shranjevanje in pogrevanje ubija...no če bo treba bo tut to moglo it kake pol leta al pa leto, čim več tem boljše... Drugače smo pa super, imava tam nekje 3-4 urni cikel in Veselka tudi meni so rekli enako glede vrstnega reda za previjanje in hranjenje . Sem našla nek vmesni način, ker če ne se mi Lili preveč dere med previjanjem, jaz sem cela živčna zraven in ene 2-3 plenice grejo vsakič. Sedaj spije približno 80-90ml mleka in najprej ji dan nekje 2/3, podrema kupčka in počakam 10 min, potem se greva previt in umit in pol je še glih toliko lačna, da spije ostanek še 1x podre kupček in zaspi nazaj. No, vidim, da vas je že kar nekaj čez rok, tako da vam želim čim hitrejši porod, vsem ostalim, ki še čakate, pa čim manj problemov, ki jih ne manjka zadnje tedne ( si sploh ne predstavljam, da bi šele sedaj na rok rodila ) Sem hotela slike naše princeske pripet pa Aplov brskalnik tega ne dovoljuje a ima še katera Aplov pc oz če ve katera kak drugi način? Čestitke vsem novim mamicam in očkom in polno zdravja dojenčicam in dojenčkom.
|