veselka
|
jutro, evo mi spet po ustaljenem tiru, najprej porihtala rožico - podojila, previla in zdej spet panča, mami pa ima svoje minutke za kavico. pol se moram spravit pa zlikat njena oblačilca. danes imamo drugi obisk patronažne. sem se pa učeraj čist ustrašla. moja mi je spila obe joški, sicer ne naenkrat, ampak kar naenkrat je blo vse prazno. in sem se ustrašla, da me doleti, da mleka ni več. pa sem šla hitro po netu brskat in ugotovila, da to ni možno, razen ob res ekstremnih situacijah. moje prsi pač niso več kot kamni kot na začetku, ampak so se že privadile na ritem moje rožice in so fino mehke kot povšterčki. tko da sem se kar oddahnila. drugače pa moja rožica res veliko je in veliko spi. jo pa moram kr zbudit za podojit - večinoma se greva kr previt prej, da se prebudi. ker joka pa sploh ne, če je lačna, da je pa lačna, se pa vidi, ko potem na joško plane, kot da cel dan ne bi jedla. zato pa tolk več jokamo med previjanjem in umivanjem mi je res hudo, ker je tolk dretja zravn, pa pol ko dam že frišno pleničko pod njo, se mi še polula in/ali pokaka in pol spet jovo na novo, po možnosti jo čist preoblečt, ker polula še naokrog. in seveda je posledično joka še več. ampak je treba kr trezno glavo obdržat. mojmu ne gre to preveč - mu je ful hudo, ker tolk joka, in kr pobegne, tko da jo trenutno previjam samo jaz. no, se bo že moral navadit. upam pa da bo sčasoma tud previjanje bolj prijetno za mojo rožico. pa še ena fotka od nekaj minut nazaj - jutranja idila mojih dveh najdražjih dons pride tud dedi (moj fotr) na obisk. me je kr presenetil, glede na to, da se za lastne otroke ni nikol kej preveč brigal. tud k sestri je pršu na obisk šele, ko je rodila. sej odnosa oče-hči ni nobenga, ampak se mi zdi pa super, da dedi pa bo za mojo rožico, vsaj na približno. na žalost je tist dedi (od lupčka ata), ki se je moje rožice z vsem srcem veselil umrl 3 mesece pred rojstvom sem se pa zjutraj stehtala in imam odkar sem doma še 3 kg manj, s tem da kar pridno jem. so mi pa spet nehale pasat sladke stvari. zdej jih je še 11 viška, bodo pa že šli, ko bo čas upam, da nas danes čaka kaka fina novica ali pa celo ekstra fina (ta se trenutno nanaša na Tulpek, bariko in ostale, ki ste že čez rok)