|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-5
8.9.2009 8:40:26   
frrrr
jutro.

moci - upam, da je kratka viroza in boš čimprej ok!
spodnje majice - midva sva včer začela malega za vrtec oblačit tako - spodnja majica + dolgi rokavi. pol se pa tam preobleče v kratke rokave, spodnjo majico so mu pustili pa kr oblečeno in morm rečt, da je bla popoldne v senci kr potrebna. naša vzgojiteljica ga zihr ne bi imela preveč oblečenega... pozimi, ko fajn kuprijo je kr mau huda na une starše, k jih kot medvede oblečejo in take v igralnico dostavijo user posted image

Maxica in muki - kr fajn zažurajta, pol pa počasi gnezdit user posted image js sm tut imela divji november in december user posted image vidve imata že po 2 otročka je norenje lahk mau daljše user posted image

gre katera na otroški bazar?
in ali bi se ta teden kaj dobile, recimo v četrtek v penasu ali pa v kavalu? moci, do četrtka imaš čas, da se pozdraviš user posted image

drugo leto boste letnik 04 v šolo spravljali ja, pol bo Lu imela krizo, leto kasneje pa že vse po vrsti user posted image noro beži čas... treba res vsak dan živet...

men včeraj uspelo vse omare spedenat, celo jaševo obutev sem mau spedenala že, najina bo pa še mau počakala, ker sem js še na natikačih user posted image ne vem zakaj, a mene kr nič ne zebe user posted image
po delovni akciji sem si privoščila kopel, pa depilacijo... zvečer sem pa komi hodila, bla kot račka... sem mogla oddremat kitico, da sem bila za nočno spanje pripravljena user posted image
no, danes bom bolj pridna in bolj u izi. bom pa še mau pospravljala, pa sebe pedenala. v načrtu imam prah pobrisat in posesat (nič udarnega torej), pol pa pedenanje obrvi in pedikura v lastni režiji... če me pa kaj razjezi grem pa do najbližjega salona... sam ne vem kje bi to blo, ker še nikoli nisem imela takšnih podvigov user posted image

imejte lep sončkast dan...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
8.9.2009 8:41:06   
frrrr
mam pa res velik časa, da skoraj vsako novo stran js otvorim user posted image  

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
8.9.2009 8:52:18   
muki1
Kaj tale Mupi, ki se vozi tu na desni strani daje katera otrokom? Je to okusno? Ker če ni sladko mi ga Iva zavrže. Ko une bio gumijaste bombone. Premalo so sladki user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
8.9.2009 8:53:38   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

A Maxa pa ne boste dali v vrtec? Torej bo pičil v šolo direkt? Babe, naslednje leto imamo 4 prvošolčke! Neža, Max, Ema in Jure. To bo pestro. Si lahko svoj podforum odpremo, kjer bomo jokale, da so naši mali že tako veliki user posted image .

Ma, sva se odločila, da bo imel rajši vse te popoldanske obveznosti, dopoldne pa z varstvom tako ni problema. Itak bo pa zdaj zdaj ta september 2010. user posted image  Pa bomo spet vsi skupaj hodili v šolo. Priznam, da se zaenkrat ne veselim kaj zelo.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
8.9.2009 8:57:24   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

gre katera na otroški bazar?

Jaz sem mal gledala, da bi šli. Sam ne vem, če ne bo moral imeti september še ene 30 dni. user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
8.9.2009 9:08:56   
frrrr
mi imamo od vitaminov čebelico majo, pa smo jo poleti kr mau pozabili... bomo mogli spet začet. pa še legofer mu tu in tam poturim ,ker je imel slab hemoglobin ob pregledu pr dveh al kdaj že in je dobil 3 flaše, pol sva je uspela konzumirat user posted image sicer mu je pa kr dobro, sam nikol ne najdeva pravega časa... ponavadi se zvečer spomnem in seveda takrat odpade...

september - men bi tut sedlo, če bi imel 30 dni več user posted image sam trebuh bi kje odložila za te dni user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
8.9.2009 9:33:31   
@lina
hoj!

Naš mali je bil včeraj cel dan brez vročine in smo šli danes kar vsi v vrtec. Je tudi sam rekel, da bi šel. Popoldne gremo pa kar direkt iz vrtca na eno praznovanje rojstnega dne. Kako je meni težko kupovati darila za punčkeuser posted image  nimam pojma o pojmu... no ja, slišala sem za Winx, pa hello kitty, ampak pri dveh fantih doma res ne vem, nad čem se petletne punčke navdušujejo...

Žuranje - midva greva v soboto, imamo koncert na trgu - Big foot mama in Cetinski. Za varstvo je dogovorjeno. Mali nima nobenega problema, on prespi pri babiki kadarkoli, Jure pa kakor kdaj - ima obdobja, ko bi cel teden spal pri babiki, potem pa spet niti pod razno ne prespat. Zdaj je v obdobju ko bi bil kar naprej tam.user posted image

Gardaland je tudi nam letos ušel. Smo se s prijatelji dogovarjali za Mirabilandijo in nam je na voljo ostal samo še zadnji vikend v avgustu, pa smo se premislili, da bi se zadnji vikend italijanskih počitnic gužvali na njihovih avtocestah in v samem parku čakali po več ur na atrakcije, hvala lepa. Ampak v planu imamo izlet v maju, za Juretov 6. rojstni dan. 

Muki, glede prvošolčkov - sem v zadnjem tednu čist not padla glede šole drugo leto. V našem naselju imamo letos dve prvošolki, pa je bilo dosti čveka na to temo. Drugo leto pa naš in še ena deklica. Ko bo šel pa Matjaž v šolo ima pa kar dva soseda istega letnika. V glavnem jaz sem si že za drugo leto glavo razbijala glede logističnih možnosti, usklajevanja z jutranjim varstvom in podaljšanim bivanjem in te stvari.... Si dam posla, kaj?

Spodnje majice jaz ta teden že oblačim. V bistvu ju oblečem: spodnja majica, majica s kratkimi rokavi in zgornji del trenirke.

Frrrr, res bi bilo dobro prešaltat mal bolj v izi. Vseeno je konec septembra (kot planiraš) še kar daleč, da o uradnem PDP ne govorim...

Moci, čimprej se pozdravi!

Mejte se!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
8.9.2009 10:12:44   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

hoj!

Naš mali je bil včeraj cel dan brez vročine in smo šli danes kar vsi v vrtec. Je tudi sam rekel, da bi šel. Popoldne gremo pa kar direkt iz vrtca na eno praznovanje rojstnega dne. Kako je meni težko kupovati darila za punčkeuser posted image  nimam pojma o pojmu... no ja, slišala sem za Winx, pa hello kitty, ampak pri dveh fantih doma res ne vem, nad čem se petletne punčke navdušujejo...

Ne moreš dosti zgrešiti, če boš kupila kakšen komplet za izdelavo nakita. To naša Neža obožuje.
Potem kakšen set oblačilc, torbic in obutve za Barbie, ali pa kakšen kos oblačila za Baby borna. Pa Neža še zelo rada riše ali kakorkoli drugače ustvarja. Torej barvice, tempere, pobarvanke ali pa kakšen delovni zvezek za to starostno obdobje, kjer so not raznorazne naloge, kjer moraš pobarvati, obkrožiti, dorisati, prilepiti, najti pot iz labirinta... to vse neža obožuje. Pa tudi kakšen kos garderobe, dodatki ala torbice, nahrbtniki. Ma ni da ni, darilo za punčko je enostavno kupit user posted image .

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
8.9.2009 10:36:24   
Lu
Ja cajt resnično beži.

Tik tak bodo v šoli. Pol se bo šele začelo. Ajme user posted image

Vitamini. Ja, Maji dajem ene bonbončke _ ne vem imena. Magar pogledam doma pa napišem. So ji zelo okusni. Za Tiana pa še nič. Samo bo treba kaj.

Spodnje majčke. Jaz jima še nisem dala. Jima pa dam dolge rokave in jopico čez. Pop. pa kr.rokave, če je potrebno.

Včeraj sem šla z Majo po superge. ˝Omg˝ že številko 29 nosi. Smo vzele pa kar isti model kot prej. Tako da imamo zdaj viška št. 28 user posted image

Darila. @lina za deklice pa res ni problem. Kot ti je že Muki napisala. Meni je ponavadi bolj za fantka problem. Ko bom rabila se obrnem nate user posted image

Frrrr a jutri je pol diploma na vrsti? user posted image user posted image

Bolančki pocajtajte se.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
   [Brisano sporočilo]
8.9.2009 10:50:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4560
8.9.2009 11:04:42   
muki1
O šit, a spodnje majice že vsi nosijo? Jaz dam zjutraj kratke rokave in čez jopco z dolgimi. Zdaj sem se malo posekirala, kaj če ju zebe user posted image

Lu, a 29 številko ima že Maja? Neža je zdaj šele 27 dobila. Svašta. Koliko pa je visoka?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
8.9.2009 12:15:31   
moci
jaz sem zojo danes oblekla tako kot si ti tvoje, muki.

jaz bi šla na bazar, če bom zdrava. pa nekaj tega tedna zmanjkuje. povsod bi šla. no, upam, da bom vsaj do sobote okuser posted image

zoja ima čevlje 25, ima pa samo ene trenutno, pa spodnjo majico tudi samo eno, ki ji je prav. jap, treba bo v šoping. sem dobila pošto, da dobim dohodnino nazaj, ne bo za vso garderobo, nekaj pa le.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
8.9.2009 13:10:37   
frrrr
četrtek bo tik tak tu... pa moci ni najbolje... predlagam zmenek v torek 15.9. okrog 20ih. lokacija je torej lj, restavraciji sta 2 v igri, odločimo se po navdihu naknadno.

za so:
sivkamivka
moci
frrrr

še kdo?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
8.9.2009 13:13:47   
frrrr
pikapolona - včeraj smo dobili zmajčka... sem jim mail poslala, pa so mi 5 minut kasneje odgovorili, da je šlo v petek na pošto. no, v nabiralniku je pa že čakala pošiljka user posted image sva popoldne z malim že brala in lepila... prav luštna revija mi je

ko bi ve vedele kakšen kup perila čaka moža za zlikat user posted image včeraj že dobro uro likal, pa ene 3-4x je še za oprat. aja, sicer ne likamo... le po potrebi... talw oblačilca za bebico bo pa treba prve mesece... to bo možek opravil, ker zna bolje od mene user posted image

grem na kavč, pa obrvi mau oblikujem, da ne bom taka čita user posted image

lu - kam hodite lutke gledat?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
8.9.2009 13:38:52   
pikapolona2

četrtek bo tik tak tu... pa moci ni najbolje... predlagam zmenek v torek 15.9. okrog 20ih. lokacija je torej lj, restavraciji sta 2 v igri, odločimo se po navdihu naknadno.

za so:
sivkamivka
moci
frrrr

še kdo?

mogoče še jaz :-) ampak čist za 1000 posto nisem...ker mnislim da bom imela še eno večerjo naslednji teden....na 2 se mi pa ne ljubi vozit v LJ

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
8.9.2009 13:40:50   
pikapolona2
ja jst ji tudi že spodnjo majico gor dajem....muki pri nas je bilo 2 dni nazaj 6,5 stopinj zjutraj...pa čez kakšne tanke dolge rokave. V soboto pa je na pikniku imela že flis.
V bajti je pa že tudi mraz....ne spiva več pri odprtem oknu

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
8.9.2009 14:30:18   
altati
No pa se še jaz javim po dolgem času...sem malo brala vaše debate...
Ugotavljam da smo mi res totalno na 'izi'.
Vitaminov ne jemo, spodnjih majic ne nosimo, lulamo ponoči nič, pa zvečer jemo in pijemo na polno (Jaša mislim) , štejemo lulanj nič, ker nesreč ni, spimo vsi pri odprtih oknih, otroških revij ne kupujemo, ker imamo tega doma na 'tone', v vrtec ne hodimo, v glavnem živimo od danes na jutri...vmes pa pride kar pride. Imamo se pa fino!
Aja v šolo pa tudi hodimo že 8.leto tako da tudi tu nimamo nobenih travm.

Invalid sem pa pri naši hiši jaz, ki sem totalen štor. Ampak imam vsaj razlog da se zadevam s tabletamiuser posted image .

Za september delamo plane sproti, edini plan ki je, je pač popotovanje v dvojini.
Vikende pa itak izkoriščamo na polno, idej nam res ne manjka.

vsem novim 'vrtičkarjem' želim čim manj travm in čim manj bolezni, nosečnicam čim več energije in ko pride čas, čim lažji porod.

Uživajte vse po vrsti!

Neposredna povezava do sporočila: 4567
8.9.2009 15:02:32   
lucika
a jaz se še nisem nič oglasila? sem še na dopustu, a že tri dni doma:((( na morju je bilo fantastično. in je bil ogromen šok, iz 35 na 10 stopinj prit. tako da sem pridno v zoknih, drugače me zebe ko cucka.

pri nas imamo pa to prednost, da smo še vedno lahko v bodiju, heheh... kratki bodi, pa dolge tanke. ampak, naš ne hodi ob šestih zjutraj nikamor, on takrat zavit v dekico,nekje sred sanj, se prestavi k babici. sem imela malo pomislekov, ker še to leto ne gre v vrtec....ampak zdaj ko vidim kolikšen je osip v vrtcu po nekaj dneh....hja, hvala lepa, bomo malo še doma, zdravi. saj ima vse svoje prednosti, ampak tole bi mu še res prihranila, če se le da. drugo leto pa definitivno...

v hotelu so me taaak razvajali, da mi je zdaj cele tri dni na polno slabo od naše domače hrane. kakor hitro imam slino v ustih, na prazno, mi je slabo. ne vem, če ne bom šla malo v šoping, da najdem neke bombone ali čigumije, če bo to kaj pomagalo. ker mi je res totalo smotano in sem že cela tečna...

jutri pa v službo.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
8.9.2009 17:01:25   
Lu

lu - kam hodite lutke gledat?

V Grosuplju imamo. Bosta hodila k nam? Stane pa 50 eur za oba. user posted image Otrok+starš

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
8.9.2009 17:03:28   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

za so:
sivkamivka
moci
frrrr
Lu user posted image

še kdo?

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

Neposredna povezava do sporočila: 4570
8.9.2009 17:04:13   
Lu

O šit, a spodnje majice že vsi nosijo? Jaz dam zjutraj kratke rokave in čez jopco z dolgimi. Zdaj sem se malo posekirala, kaj če ju zebe user posted image

Lu, a 29 številko ima že Maja? Neža je zdaj šele 27 dobila. Svašta. Koliko pa je visoka? Ji kupujem cotke 116 ali pa že 122 kakšna. Je kar velika. No ene copatke SuperFitke imamo tudi viška v št. 27 user posted image Pa roza z češnjami user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
8.9.2009 17:46:44   
muki1
Fajn, kar mejte user posted image .

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
8.9.2009 17:57:47   
muki1
Načrtujem pa jaz ful rada, Altati. To me gor drži. Jaz že vem, kam bomo šli naslednje leto na morje. Ti ne planiraš nikoli?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
8.9.2009 19:04:15   
altati

Načrtujem pa jaz ful rada, Altati. To me gor drži. Jaz že vem, kam bomo šli naslednje leto na morje. Ti ne planiraš nikoli?

to tudi jaz vem, saj veš, kajneuser posted image
ampak jaz samo vem kam bi še rada šla, kaj žeim še videti, da bi pa tako v nulo delala plane po vikendih, dnevih itd...to pa ne....meni ni september nič prekratek, ker mi je oktober tudi lep, pa november ima svoje čare in seveda veseli december tudi...pa tudi dež kakšen vikend me ne moti oz. mi celo paše, priznam....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
8.9.2009 20:46:58   
muki1

IZVIRNO SPOROČILO: altati

to tudi jaz vem, saj veš, kajneuser posted image
ampak jaz samo vem kam bi še rada šla, kaj žeim še videti, da bi pa tako v nulo delala plane po vikendih, dnevih itd...to pa ne....meni ni september nič prekratek, ker mi je oktober tudi lep, pa november ima svoje čare in seveda veseli december tudi...pa tudi dež kakšen vikend me ne moti oz. mi celo paše, priznam....

Ja, saj pa to smo vse tak. Kaj bi sploh rada povedala, Altati? No, da te malo izzovem, ko že ti tako rada to delaš. What? user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zato bi se morali otroci več igrati
Igra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...
Ustvarjalne ideje za praznike
December – tako magičen, čaroben in popoln, a tako kratek in poln vseh aktivnosti, ki bi jih radi opravili pravočasno. D...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?