mis
|
Evo me po dolgem času. tolk se dogaja, da tud na RR ne uspem pokukat. Prejšnji teden sem bila v službi in je bilo noro veliko za pripravit, ta torek pa vse na novo. Dobila sem 19 prvošolčkov, zgubljenih in zbeganih. No, zdej so nekako že postrojeni. Potem se nam je v sredo pridružil dvajseti, albanec, ki ne zna reči nič po slovensko in ful joka ko ga pripeljejo, če sploh ga... Skratka dogaja. Neža je v torek prvič šla v vrtec. Ta teden je do 10h, drug teden bo šla tudi spat tam. Tam je ok, ne joka, se bolj drži vzgojiteljice, doma popoldan je pa precej težko. Jokava, cmerava, skoz po meni pleza, me zahteva, težko zaspi, se kdaj zbuja ponoči... Skratka, ni da ni. Tina je carica, šla je v novo skupino, postala je miška in ji je super fino. Nobenih težav, z veseljem gre v vrtec in z veseljem domov. Lepo gre spat v vrtcu in zvečer cca 20:30, vstaja okoli 7h. Zvečer gre na stranišče, pa potem zjutraj. Tako je ene 3 mesece že, trkam, ji je kdaj ušlo ponoči, ampak ni hujšega. Ni nam dolgčas. Sem pa izmučena, psihično in fizično. Kar na jok mi gre ko vidim kako občutljiva je Neža, smili se mi, pa vem da bo minilo. Pa pamži v šoli me zdelajo. Bo bo...