|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-5
9.9.2009 11:00:59   
Maxica
Lih sem hotela vprašati, kdaj je Pikin festival. Nismo še nikoli bili, pa bi ful šla enkrat pogledat, pa moram mal vnaprej vedeti, da splaniram in se zorganiziram. user posted image
A je tudi za fantke interesantno?

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
9.9.2009 11:06:40   
frrrr
muki user posted image mi malemu kje v naravi rečemo, da mora drevo al pa travo zalit... si je na morju enkrat vpiknil v glavo, da bo rožice zalil (vrtiček pred prikolo, ki smo ga s parcelo podedovali) user posted image smo ga komi prepričali, da je sedel na kahlo user posted image

prigode...
sta se pa včer z možem neki valjala po postelji in ga je mož neki v zrak dvigoval...
pol je pa rekel mož: ne morem več.
mali pa nazaj: moreš, moreš. kr poskusi.
in mo: no, prav.
pa mali: vidiš, da zmoreš user posted image

zvečer je pa ugotovil, da njegova tipkovnica (eno ima on za klanfat v svoji sobi in jo na posteljo priključi) ni tam, kjer bi morala bit. je šel moža vprašat, če si jo je on sposodil. mož pritrdi. in mali: zdaj mi jo pa takoj vrni. TAKOJ. drugič pa prej vprašaj. user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
9.9.2009 11:08:08   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Lih sem hotela vprašati, kdaj je Pikin festival. Nismo še nikoli bili, pa bi ful šla enkrat pogledat, pa moram mal vnaprej vedeti, da splaniram in se zorganiziram. user posted image
A je tudi za fantke interesantno?
če je tolk pikanogavičk okol v žabicah, je verjetno tut fantom zanimivo user posted image
mi vsake tolk časa pogledamo eno risanko... pikin polet z balonom... mu je všeč in si jo prav zaželi vsake tolk časa.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
9.9.2009 11:09:29   
muki1
Pikin festival je od 20. - 26. septembra.
Je za fantke tudi interesantno, kakopak. Sicer pri nas je glavno, da sta oblečeni v Piko in da je tam ,,prava Pika,, user posted image .
Imajo pa oder, kjer se vseskozi odvijajo plesi.... potem imaš stojnice, Vilo Čira Čara, kjer je prav fajn nametano, pa še skrinja z zakladom je notri, potem je ena hala, kjer potekajo različne delavnice. Lani je bilo res dovolj prostora, da se lahko pridružijo k vsaki mizi. Pa otroke šemijo, seveda. Pa po jezeru se lahko voziš, vrtiljake imajo in vlakce.... prav pestro.
Saj najbrž bo kje na netu tudi kakšen program. Upam, da bo lepo vreme, ker nas je lani zeblo kot prasce.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
9.9.2009 11:12:42   
muki1
http://www.slovenia.info/si/Otro%C5%A1ke-prireditve/20-Pikin-festival-najve%C4%8Dji-otro%C5%A1ki-festival-v-Sloveniji.htm?prireditve_festivali=24125&lng=1

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
   [Brisano sporočilo]
9.9.2009 11:22:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4606
9.9.2009 11:25:09   
pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

mi bomo šli mogoče na pikin festival v nedeljo, ali na otvoritev, ali pa na zaključni dan, tudi v nedeljo

nismo bili pa še nikoli: ali to se našemiš ali lahko prideš tudi v civilu? naš mali ne bi bil pika, se mi zdi user posted image

nič se ti ni treba našemit......če ga pa tam prime mu pa tudi kakšne pikice na obraz narišejo.
Joj naša pa prav sanja da bi bila pika....še lasuljo hoče imet...sam nam pa nevem če nam bo uspelo it letos....mi pa tako planiramo in planiramo...da sm že vse preplaniralauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
9.9.2009 16:50:19   
*anč*
oj!

vas sam na hitro pozdravim. mi smo ok, sam mama ma pomanjkanje spanja ... sej bo bolš če z kake 2 leti user posted image . muki, maxi  žurerki ... jst mislim,da smo mi zaključli z dojenčki, tko da se vama čez par let pridružim user posted image .
drugače mamo pa selitev v prvem planu .. .kupujemo stanovanje, smo ga že našli, zdej pa krediti, beljenje, selitev... zabavno, sploh z malim user posted image , ki mora bit non stop na joški.

planiranje, spontanost ... oboje ma svoje prednosti in slabosti .. jst sm bolj taka na izi oseba, ne planiram in kompliciram preveč pa bi mal mogla začet, da ne bomo čist razpuščeni ... vas nekatere prav občudujem, kaj vse speljete in kolk se vam dogaja user posted image .

z veseljem bi se vam pridružila na čveku v lj, sam zaenkrat to res ni mogoče. sm včeraj šibnla na kolokvij na fax, me ni blo 2,5 ure. dojila se je tik preden sm šla, potem vmes popila 90ml napumpanega mleka in komaj zdržala zadnjih 10 min, tako me je že klicala user posted image .

fajn se mejte!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
9.9.2009 18:33:38   
Anonimen
uau, sem imela ene 3,4 strani za prebrat

jaz dajem Tinkari sp. majičko čisto po jutranjem občutku, sej če ji je vroče jo potem v vrtcu preoblečejo

prehlad: mi smo vsi prehlajeni, najprej je bil S. potem je pa še naju okužil, Tinkara kašlja , jaz imam pa tudi že poln nos, kiham in po grlu me praska, pa niso v vrtcu nič krivi, verjetno bo T. koga okužila, samo jaz ne dobim bolniške, če nima vročine, sicer pa smo vsi starši enaki, vsaj v naši skupini, če nimajo vročine grejo otroci v vrtec, neglede na nos, kašelj....

Tinkara bo tudi hodila na telovadbo letos, samo vpisujejo šele tam nekje okoli 20.sept.
v gledališče bomo hodili po trenutnem navdihu in programu....

Mi imamo tudi letos leto nakupov: fotoaparat in radio sta že, računalnik čakamo, avto izbiramo, pralni stroj imam še na sumu, nova očala dobim drug teden- taka rozauser posted image ....

Jaz bi šla tudi na klepet ampak drug teden ne morem, ker sva s Tinkaro sami, S. gre spet v Nemčijo, pa drugič....

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4609
9.9.2009 19:51:38   
pikapolona2
Remy...mene pa danes skor na rit vrglo k mi je dohtrca kr za cel teden bolniške napisala....pa tamal nima nič vročine. Malo kašlja, šmrka pa fuuul je zahripana.
Jst sem jo mislila že peljat v vrtec...pa ona pravi da nenene....grlo še ni OK.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
10.9.2009 8:35:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

Remy...mene pa danes skor na rit vrglo k mi je dohtrca kr za cel teden bolniške napisala....pa tamal nima nič vročine. Malo kašlja, šmrka pa fuuul je zahripana.
Jst sem jo mislila že peljat v vrtec...pa ona pravi da nenene....grlo še ni OK.

pri nas pa pravijo, da dokler ni vročine je to samo prehlad.....

Neposredna povezava do sporočila: 4611
10.9.2009 8:37:55   
frrrr
dobro jutro!

mali v vrtcu. popoldne gremo na bazar. jutri verjetno kr dopoldne in bo imel v vrtcu dopust. pol pa proti koroški... verjetno zadnjič za neki časa, ker se mi ne da pakirat user posted image
danes ponoči sem imela dobre pol ure divje. sem se zbudila, ker me je nos zasrbel... ugotovila, da zaradi krvi. in pol mi ni in ni nehalo tečt iz nosu. sem bila vsa krvava, pa en kup robčkov okrvavljenih, pa tla... ah. in ko je iz nosu že nehalo lit, sem čutila kako še v grlo kaplja... bila sem zaspana, zaspat nisem upala... uh ja...
danes vas bom z letošnjimi oktobrkami varala, ker gremo na sladoled user posted image mau še prečekiram kaj je novega, potem se bom mogla pa že počasi spravit, če hočem peški prit do žabarja pravi čas.

Remy - pr nas tut ne komplicirajo z bolniško za otroka... naj se Tinkara pocajta...

*anč* - naspi se! imate pa res pestro, če ob mali dojenčici razmišljate še o selitvi in pedenanju novega stanovanja.

lep dan!

Neposredna povezava do sporočila: 4612
10.9.2009 8:41:37   
frrrr
aja, lutkovni abonma za otroke v LGLju se pa men zdi prav poceni 14 al 15€ je za enega. torej otrok + starš = 30€. in prve 2 predstavi sta pri tem abonmaju prva srečanja z lutkami na Židovski, kjer je mali prostor, malo otrok in malo staršev... Jaši Sapramiška ni bla všeč ravno zaradi tega, ker je bilo na velikem odru in so imeli valjda tudi ozvočenje, ki je bilo zanj preglasno... 

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
10.9.2009 8:54:43   
moci
jaz bi šla tudi na bazaruser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
10.9.2009 8:55:31   
moci
zna katera rešit dokument narejnen najprej v wordu, potem pa malo v writerju, pa zdaj spet word?user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
10.9.2009 9:00:28   
Maxica
Jaz sem naša dva tudi ravno včeraj prijavila v gledališki abonma. Pride pa pet predstav 20€.
Pa še našo prigodo napišem od včeraj. Sva z Lanom peljala Maxa v glasbeno šolo, potem sva ga pa dobre pol ure čakala. Sva šla malo po mestu, pa v knjigarno, pa se še malo sprehajala, z enim simpatičnim očkom smo se mal pogovarjali, ki je tudi čakal hčerko. Pa konča Max šolo, gremo do avta, primem Lana, da ga bi dala v avtosedež, pa cel polulan. user posted image  Kje in kdaj se je polulal, nimam pojma. Sem ga spraševala, če se je v knjigarni, je rekel, da ja, sem ga vprašala, če se je v glasbeni šoli, je rekel, da ja, sem ga vprašala, če se je pred avtom, je tudi rekel, da ja. OMG, bogsigavedi, kje smo pustili lužico za sabo. user posted image  Ja, nič, se dogaja in zgodi, kaj se čmo lepga delat. user posted image  Sem ga pa potem pol ure peglala in mu dopovedovala, da naj vendarle pove, če ga lulat tišči. Pa dobro, saj drugače vedno pove in gre trikrat na deset minut lulat, tu pa ne vem, kdaj se je spozabil. user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
10.9.2009 9:05:14   
muki1
Maxica, mogoče se je pa polulal, ko te je videl da se z enim drugim simpatičnim atijem meniš in se je pubec zasekiral . Vrag te vedi, kakšen pogled si imela . Otroci, ki so v stiski pač lulajo user posted image .

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
10.9.2009 9:46:54   
moci
hm, zanimivo. muki, govoriš iz izkušenj? user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
10.9.2009 9:50:26   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Maxica, mogoče se je pa polulal, ko te je videl da se z enim drugim simpatičnim atijem meniš in se je pubec zasekiral . Vrag te vedi, kakšen pogled si imela . Otroci, ki so v stiski pač lulajo user posted image .

user posted image  Ne vem, jaz zaradi takega očka ne bi bila nič v stiski. user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
10.9.2009 10:01:06   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: moci

Ma ja...naši sta skoz poscani, ko kam gremo same user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
10.9.2009 10:39:16   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

IZVIRNO SPOROČILO: moci

Ma ja...naši sta skoz poscani, ko kam gremo same user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
10.9.2009 12:10:27   
Lu
user posted image user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
10.9.2009 13:30:35   
frrrr
Maxica, ni te hotel motit med pogovorom... se je raje žrtvoval user posted image

sem se načvekala, nabasala sladoleda... že mau počivala... še mau pa po tamauga v vrtec, pol pa na bazar... jupi

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
10.9.2009 16:43:48   
*anč*
user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
10.9.2009 21:52:04   
frrrr
mi smo noro uživali... kr premau časa za tolk dogodivščin. mali z možem ostal v lumpijevi igralnici, js sm se mau okol zašetkala... pol smo šli še skup mau pogledat gasilski avto, pa policijske konje. sprobal je policijski motor, pa po gasilski cevi se je spustil. tut fitnes naprave za otroke je sprobal. bi zeeelo priden, navdušen, zadovoljen in oh in sploh. jutri gremo že dopoldne na gospodarca. si je zaslužil user posted image

zdaj morm pa fotke iz fotoaparata in telefona spravt, ker se jih je že full nabralo... potem pa ležečki... lep vikend!

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...
Čudovit način, da otroku poveste resnico o...
Otrok je star sedem let in postaja vedno bolj sumničav glede Miklavža, Dedka Mraza, Božička. Zastavlja veliko vprašanj, ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?