muki1
|
Dan. Vidim, da se vsi z enakimi problemi ukvarjamo. Cicido, Zmajčke. Mi smo lani imeli oba. Pa sem kar malo vnemar vse skupaj pustila. Se spomnim, ko sva bili z Nežo še sami, sva ga predelali do zadnje vejice in pike enih desetkrat. Zdaj pa bolj tako tako. Ampak jih imamo vseeno, ker jaz sem nora na te revije. Pa še zadnjič sem gledala, ker me je prijateljica prosila, da ji v knjigarni dvignem manjkajočo knjigo za prvi razred, da imajo notri veliko enakih slik, kot so jih imeli v Cicidoju - od Ane, Mimi in Kukuja. Oba sta po svoje fajn in jaz sem potem diplomata zaigrala, pa je Neža mela Cicido, Iva pa Zmajčka. So pa v obeh nalepke, v zmajčku še Brina . Je pa Zmajček bolj obsežen. Cote sem tudi včeraj prepakirala. Sem določila, da je dovolj oblekc brez rokavov, kratkih hlač in majčk brez rokavov. Poletje se je končalo, zdaj je jesen in začeli bomo z jesensko garderobo. Prejšnji teden sem nabavila obema neke cunjice v C&A, ki se je zdaj na novo odprl pri nas in imajo že vso jesensko kolekcijo. Vmes so res super luštkane stvari, za Ivo, ki nosi 92 še bolj, za Neo ne več. Pa v soboto smo bili še v MB in sem nabrala cunj v Zari, tak da za zdaj smo opremljeni. Iva še kakšne čeveljčke za k oblekcam rabi in to je to. Bom pa šla novembra malo po nextu pošnofat, greva z možem podaljšan vikend v London (sama!!!!!) in si vzamem par uric za šoping v Nextu. Je pa zrasla Neža od pomladi in včeraj, ko sem pakirala cotke, sem ji pomerila par majčk in so ji tiste, ki so ji bile spomladi prav vse premale. Skoraj vse, se mi zdi, da sem odstranila 9 majčk z dolgimi rokavi. Iva bi pa itak samo oblekice nosila in sem jo komaj prepričala, da jih zdaj v vrtec res ne more vlačit, ker so hlače bolj udobne (lani spet v oblekco ni marala ) in zdaj se je navdušila nad tunikami in vsak dan hoče met tuniko . Viroze in bolezni se nas zaenkrat še izogibajo, upam da bomo uspešno vzdrževali to stanje. Ta teden začneta spati v vrtcu, upam, da bosta kul, ker prejšnji smo ju še po kosilu hodili iskat, da sta se lažje aklimatizirali. Po skoraj treh mesecih počitnic ni tako mačji kašelj spet v ta vrvež. Ampak paše pa ful, da se je stanje doma malo normaliziralo, še posebej večerne rutine. Uh...bomo videli zdaj, ko bosta spet naspani in večer bolj naspidirani.