|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-5
8.9.2009 20:57:07   
pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: altati

No pa se še jaz javim po dolgem času...sem malo brala vaše debate...
Ugotavljam da smo mi res totalno na 'izi'.
Vitaminov ne jemo, spodnjih majic ne nosimo, lulamo ponoči nič, pa zvečer jemo in pijemo na polno (Jaša mislim) , štejemo lulanj nič, ker nesreč ni, spimo vsi pri odprtih oknih, otroških revij ne kupujemo, ker imamo tega doma na 'tone', v vrtec ne hodimo, v glavnem živimo od danes na jutri...vmes pa pride kar pride. Imamo se pa fino!
Aja v šolo pa tudi hodimo že 8.leto tako da tudi tu nimamo nobenih travm.

Invalid sem pa pri naši hiši jaz, ki sem totalen štor. Ampak imam vsaj razlog da se zadevam s tabletamiuser posted image .

zakaj si cinična?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
8.9.2009 22:05:09   
frrrr
kakšno čudno ozračje... to danes ni zame, ker sem že itaq slabe volje zaradi slabih dnevnih novic... grem raje spat.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
8.9.2009 22:06:06   
frrrr
lu - hvala za odgovor, bom prebrskala po netu, pa se potem odločim.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
9.9.2009 5:03:42   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

Vitaminov ne jemo, spodnjih majic ne nosimo, lulamo ponoči nič, pa zvečer jemo in pijemo na polno (Jaša mislim) , štejemo lulanj nič, ker nesreč ni, spimo vsi pri odprtih oknih, otroških revij ne kupujemo, ker imamo tega doma na 'tone', v vrtec ne hodimo, v glavnem živimo od danes na jutri...vmes pa pride kar pride. Imamo se pa fino!

Invalid sem pa pri naši hiši jaz, ki sem totalen štor. Ampak imam vsaj razlog da se zadevam s tabletamiuser posted image .

zakaj si cinična?

ker mi je smešno kako se iz muh delajo sloniuser posted image   in ugotavljam da sem to fazo 3 x ven spustilauser posted image

dobro jutro!

< Sporočilo je popravil altati -- 9.9.2009 5:04:50 >

Neposredna povezava do sporočila: 4579
9.9.2009 7:39:13   
Maxica
user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
9.9.2009 8:19:33   
moci
ah ja.
vsaka po svoje ane, kakor se ji najbolj prav zdi.
nismo pa vse popolne. škoda.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
9.9.2009 8:22:32   
pikapolona2

zakaj si cinična?

ker mi je smešno kako se iz muh delajo sloniuser posted image   in ugotavljam da sem to fazo 3 x ven spustilauser posted image

dobro jutro!

potem jo pa čisto zares izpusti in jo niti ne komentiraj...
sorry jst imam pa prvega otroka in mi je vse zanimivo...od tega kako prdne do tega kako lula user posted image

Dobro jutro nazaj

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
9.9.2009 8:24:17   
pikapolona2
tamalo sem peljala v vrtec....šla v štarcuno...si kupila krof iga požrla in zdej mi je slabouser posted image

frrr...bo porodniška manjša kot si pričakovala?

Neposredna povezava do sporočila: 4583
9.9.2009 8:32:37   
frrrr

frrr...bo porodniška manjša kot si pričakovala?

pojma nimam... nisem nič računala, se pustim kr presenetit. vem pa, da bo nizka... a briga me, denar ni vse.

Neposredna povezava do sporočila: 4584
9.9.2009 8:33:41   
frrrr
pa dobro jutro...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
9.9.2009 8:33:57   
pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

kakšno čudno ozračje... to danes ni zame, ker sem že itaq slabe volje zaradi slabih dnevnih novic... grem raje spat.

viš jst tko na hiter berem...sem prebrala denarnih novic....in ne dnevnih....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
9.9.2009 8:38:10   
altati

zakaj si cinična?

dobro jutro!

sorry jst imam pa prvega otroka in mi je vse zanimivo...od tega kako prdne do tega kako lula user posted image

Dobro jutro nazaj

svoboda govora, tiska itd...je menda pri nas v veljaviuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4587
9.9.2009 8:42:08   
frrrr

viš jst tko na hiter berem...sem prebrala denarnih novic....in ne dnevnih....user posted image user posted image user posted image
sej sem rekla denar ni vse user posted image
upam, da se krof čimprej prebavi in ti neha bit slabo...

Neposredna povezava do sporočila: 4588
9.9.2009 8:46:44   
frrrr
mogoče je pa dobr, da tu gor kaj napišemo kaj dogaja... da ne tolk hitr pozabimo vseh križev in težav... sicer jih je fajn pozabit, sam ni pa fajn se vn metat kolk je ves lajf popoln in brez skrbi, če temu le ni vedno tako...

to je vse, kar mislim o tej debati napisat, ker virtualno se mi pa res ne da komu računov polagat... še posebej o tem ne kakšne mamice smo svojim otrokom, preveč zaskrbljene ali preveč brezbrižne... vsaj tako zgledajo ta prcanja zadnje čase... ah

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
9.9.2009 8:53:12   
borovnicka
oj!

mi še nismo končali z virozo. včeraj je zakuhal še Tjan tako da sem spet doma. tjaš pa z veseljem hodi v vrtec.

pogrešamo atija in se veselimo skupnih dni.

uživajte

nagajivčka TT

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
9.9.2009 8:56:11   
@lina

tamalo sem peljala v vrtec....šla v štarcuno...si kupila krof iga požrla in zdej mi je slabouser posted image

tako je bilo meni včeraj slabouser posted image  za otroka sem za večerjo naredila šmorn (oz. bolj pravilno praženecuser posted image ), pa sem še sama jedla... pa še s cukrom posipala...potem pa nisem nič našla v hladilniku, s čimer bi ta cuker potlačila doluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4591
9.9.2009 8:57:57   
altati

mogoče je pa dobr, da tu gor kaj napišemo kaj dogaja... da ne tolk hitr pozabimo vseh križev in težav... sicer jih je fajn pozabit, sam ni pa fajn se vn metat kolk je ves lajf popoln in brez skrbi, če temu le ni vedno tako...

Vidiš, ravno to je tisto, kar mi je smešno...da se ne zavedate/mo da to sploh niso pravi križi in težave, da dokler so samo takšne malenkosti v igri, bi se res morali zavedati, da je lajf dejansko popoln in brez skrbi.

Pravi  križi, težave in problemi so drugih dimenzij.

< Sporočilo je popravil altati -- 9.9.2009 8:58:29 >

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
9.9.2009 8:58:20   
@lina
in dobro jutrouser posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
9.9.2009 9:00:54   
Maxica

zakaj si cinična?

dobro jutro!

Dobro jutro nazaj

Točno tako, se strinjam. Ampak velja pa obojestransko, a ne? user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
9.9.2009 9:24:31   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

zakaj si cinična?

dobro jutro!

Dobro jutro nazaj

Točno tako, se strinjam. Ampak velja pa obojestransko, a ne? user posted image

vsekakor!
saj zato pa so desni, levi, skrajno desni, skrajno levi in ta srednji, a neuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
9.9.2009 10:38:54   
muki1
Vam povem eno štorijo z pišanjem, da malo razbijemo to naelektreno ozračje.

Iva pač od aprila nima plenice in se kar pridno drži reda. Vmes je kaj ušlo, zadnje mesece praktično ne več. Še ponoči se zbudi in reče, da jo lulat, če jo že kdaj.

No in včeraj smo imeli na obisku eno punčko. So se fajn igrale v sobici in se zabavale. Vsake kvatre sem jih šla malo pogledat in je bilo vse ok. Pa grem spet gor malo pokukat, pa sem že zunaj slišala curek, kot da neko vodo polivajo in hihitanje. Odprem vrata, Iva stoji sredi sobe, gola ko od majke rođena in piška na laminat. Z grozo zakričim, kaj da počne, pa mi je zelo skulirano rekla, da jo je lulat prijelo in ni imela časa it dol. Ja, valda, da ne bi kaj zamudila. Potem sem še izvedela, da jo je baje Neža k temu napeljala user posted image

No, potem sta zurili vsaka v svojo steno in jaz sem jima brala kozje molitvice in pucala tisto scanco tam z poda.

No, toliko o lulanju user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
9.9.2009 10:44:06   
pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Vam povem eno štorijo z pišanjem, da malo razbijemo to naelektreno ozračje.

Iva pač od aprila nima plenice in se kar pridno drži reda. Vmes je kaj ušlo, zadnje mesece praktično ne več. Še ponoči se zbudi in reče, da jo lulat, če jo že kdaj.

No in včeraj smo imeli na obisku eno punčko. So se fajn igrale v sobici in se zabavale. Vsake kvatre sem jih šla malo pogledat in je bilo vse ok. Pa grem spet gor malo pokukat, pa sem že zunaj slišala curek, kot da neko vodo polivajo in hihitanje. Odprem vrata, Iva stoji sredi sobe, gola ko od majke rođena in piška na laminat. Z grozo zakričim, kaj da počne, pa mi je zelo skulirano rekla, da jo je lulat prijelo in ni imela časa it dol. Ja, valda, da ne bi kaj zamudila. Potem sem še izvedela, da jo je baje Neža k temu napeljala user posted image

No, potem sta zurili vsaka v svojo steno in jaz sem jima brala kozje molitvice in pucala tisto scanco tam z poda.

No, toliko o lulanju user posted image

pripravljata se na pikin festival....pika tuidi vse sorte traparije naumi :-)))

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
9.9.2009 10:52:37   
muki1
Ja točno. In Altati, na Pikin festival moraš it ko je, torej to moraš načrtovati user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

Neposredna povezava do sporočila: 4598
9.9.2009 10:56:56   
pikapolona2
jst mam take nostalgične spomine na pikin festival.....ko sem bila srednješolka sem vsako leto delala kot prostovoljka...sem risala pikice na obraze.....spletala kitke.....barvala kamne. Kdaj pa je letos pikin festival?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
9.9.2009 10:59:44   
Maxica
user posted image  Hehe, sta faci, no, saj kakšni pa bosta pri taki mami, a ne, Mukoslava? user posted image

Pri nas sta tudi postala prava zaveznika. Včeraj sem jima rekla, naj se hitro oblečeta, ker smo imeli še sto opravkov, jaz pa sem skočila pod tuš. In sem zaslišala, kako  se mečeta po kavču in Lan je govoril Maxu : "Ti si moj bratec, ful te imam rad." in se objemala in režala. user posted image  
Pa sploh pumpata en drugega s kakšnimi forami. Jojmene. user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?