Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 13:00:01
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Mogoć je pa INJA kaksna moja bivsa.... sej nisi George Clooney Ajd zdravo, grem na kavč ker ste me zmatral on ma baje raje fante ja skrajni cajt, da si kupim kakšen rumeni tisk, zgleda, da nisem na tekočem. ne zapravljaj denarja... pejdi na 24ur.com, tam vse piše ja pa kaj si ti misliš, pa jaz sem doma in nimam cajta, blagor vam, ko vsi delate.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 13:00:26
|
|
|
|
blaža
|
inja, a ti si še na porodniški?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 13:00:46
|
|
|
|
blaža
|
Uletim prah pobrisat.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 13:01:21
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Sefla, samo peglaj.... si zasluzla eno masazo nog.... a dej no nehi s čim pa
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 13:03:12
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Sefla, samo peglaj.... si zasluzla eno masazo nog.... a dej no nehi s čim pa k si celo dvorisce pometla.... pa se kej.... delas hujs kot Februarka....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 13:03:23
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Sefla, samo peglaj.... si zasluzla eno masazo nog.... a dej no nehi s čim pa Ja ko ga primerjaš z Georgom, ne?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 13:04:10
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Mogoć je pa INJA kaksna moja bivsa.... sej nisi George Clooney Ajd zdravo, grem na kavč ker ste me zmatral on ma baje raje fante ja skrajni cajt, da si kupim kakšen rumeni tisk, zgleda, da nisem na tekočem. ne zapravljaj denarja... pejdi na 24ur.com, tam vse piše ja pa kaj si ti misliš, pa jaz sem doma in nimam cajta, blagor vam, ko vsi delate. jah čuj...mormo zaslužit za plačo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 13:04:12
|
|
|
|
blaža
|
Nč se bat, inja je še, samo se je odjavla, da je ne vidimo,
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 13:04:49
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Mogoć je pa INJA kaksna moja bivsa.... sej nisi George Clooney Ajd zdravo, grem na kavč ker ste me zmatral on ma baje raje fante ja skrajni cajt, da si kupim kakšen rumeni tisk, zgleda, da nisem na tekočem. ne zapravljaj denarja... pejdi na 24ur.com, tam vse piše ja pa kaj si ti misliš, pa jaz sem doma in nimam cajta, blagor vam, ko vsi delate. jah čuj...mormo zaslužit za plačo Pa metno Poldek!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 13:05:02
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Sefla, samo peglaj.... si zasluzla eno masazo nog.... a dej no nehi s čim pa a nisih rekla da boš šla peglat....kavč... vidiš kako je tvoj možek zadovoljen, ko ti take reči delaš
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 13:06:13
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Mogoć je pa INJA kaksna moja bivsa.... sej nisi George Clooney Ajd zdravo, grem na kavč ker ste me zmatral on ma baje raje fante ja skrajni cajt, da si kupim kakšen rumeni tisk, zgleda, da nisem na tekočem. ne zapravljaj denarja... pejdi na 24ur.com, tam vse piše ja pa kaj si ti misliš, pa jaz sem doma in nimam cajta, blagor vam, ko vsi delate. jah čuj...mormo zaslužit za plačo Pa metno Poldek! si vidla a kok sem brihtna
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 13:06:49
|
|
|
|
pina-1
|
blaža te še kaka fensi šmensi novica zanima?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 13:06:50
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Nč se bat, inja je še, samo se je odjavla, da je ne vidimo, Inja je se tu.... vidim teeeeeeeeeeeee !!!!!! (mogoc pa z Murkotom kontaktira )
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 13:06:54
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Sefla, samo peglaj.... si zasluzla eno masazo nog.... a dej no nehi s čim pa k si celo dvorisce pometla.... pa se kej.... delas hujs kot Februarka.... ampak jamram pa samo na 4 oka, V javnosti ne, a ne
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 13:08:19
|
|
|
|
dolenjka
|
SEM NA POTI na kavč srečala eno ful dobro grozdje in zdaj se bašem, ležečki mi to ne gre tko dobr od rok
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 13:10:49
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Sefla, samo peglaj.... si zasluzla eno masazo nog.... a dej no nehi s čim pa k si celo dvorisce pometla.... pa se kej.... delas hujs kot Februarka.... ampak jamram pa samo na 4 oka, V javnosti ne, a ne morm te pohvalt.... da ne zgleda da samo kavc peglas
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 13:12:44
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Sefla, samo peglaj.... si zasluzla eno masazo nog.... a dej no nehi s čim pa k si celo dvorisce pometla.... pa se kej.... delas hujs kot Februarka.... ampak jamram pa samo na 4 oka, V javnosti ne, a ne morm te pohvalt.... da ne zgleda da samo kavc peglas če se ne boš lepo obnašal ne boš v splanici spal danes!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 13:16:00
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Sefla, samo peglaj.... si zasluzla eno masazo nog.... a dej no nehi s čim pa k si celo dvorisce pometla.... pa se kej.... delas hujs kot Februarka.... ampak jamram pa samo na 4 oka, V javnosti ne, a ne morm te pohvalt.... da ne zgleda da samo kavc peglas če se ne boš lepo obnašal ne boš v splanici spal danes! kaj bo pa delal? pri nas v spalnici spimo.... zadnje cajte
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 13:17:56
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Sefla, samo peglaj.... si zasluzla eno masazo nog.... a dej no nehi s čim pa k si celo dvorisce pometla.... pa se kej.... delas hujs kot Februarka.... ampak jamram pa samo na 4 oka, V javnosti ne, a ne morm te pohvalt.... da ne zgleda da samo kavc peglas če se ne boš lepo obnašal ne boš v splanici spal danes! kaj bo pa delal? pri nas v spalnici spimo.... zadnje cajte a jaz mam pa novo Mirenco in je akcija. Se pa ful pozna, da ni več Blaža v spalnici in je super.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 13:20:38
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Sefla, samo peglaj.... si zasluzla eno masazo nog.... a dej no nehi s čim pa k si celo dvorisce pometla.... pa se kej.... delas hujs kot Februarka.... ampak jamram pa samo na 4 oka, V javnosti ne, a ne morm te pohvalt.... da ne zgleda da samo kavc peglas če se ne boš lepo obnašal ne boš v splanici spal danes! kaj bo pa delal? pri nas v spalnici spimo.... zadnje cajte a jaz mam pa novo Mirenco in je akcija. Se pa ful pozna, da ni več Blaža v spalnici in je super. mislim da stipe živi za to, da bo 1.11. ko bomo spet aktivni jaz si sploh ne upam že nekaj časa, da ne bi šlakam predčasno...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 13:21:31
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Sefla, samo peglaj.... si zasluzla eno masazo nog.... a dej no nehi s čim pa k si celo dvorisce pometla.... pa se kej.... delas hujs kot Februarka.... ampak jamram pa samo na 4 oka, V javnosti ne, a ne morm te pohvalt.... da ne zgleda da samo kavc peglas če se ne boš lepo obnašal ne boš v splanici spal danes! kaj bo pa delal? pri nas v spalnici spimo.... zadnje cajte a jaz mam pa novo Mirenco in je akcija. Se pa ful pozna, da ni več Blaža v spalnici in je super. mislim da stipe živi za to, da bo 1.11. ko bomo spet aktivni jaz si sploh ne upam že nekaj časa, da ne bi šlakam predčasno... za vse bo še cajt. ti samo pazi svojega
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 13:22:17
|
|
|
|
dolenjka
|
Ženske, a sterilizacija je po 35. letu, a ne? Jaz ne vem če bi se zaj*** s to mireno Pomojem bom na začetku na tabletkah (une, k lahko odjiš), pol bom pa pomojem dala zapret tovarno
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 13:22:40
|
|
|
|
blaža
|
Meni pa prvo leto po porodu ni lih. me tudi psiha moti,...( otrok) Pol je pa spet kot v dobrih starih cajtih in še boljše.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 13:24:10
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Meni pa prvo leto po porodu ni lih. me tudi psiha moti,...( otrok) Pol je pa spet kot v dobrih starih cajtih in še boljše. tara je spala pri naju samo prve 3 mesece, tko da men to ni panika, ampak zdaj se ne bomo šli več na pazi, bo treba nekaj pogruntat, predvsem kaj pametnega
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Vnetje oči (konjunktivitis) pri otrokuVnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......