Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 12:17:59
|
|
|
|
blaža
|
In prosim, če me pustite na miru, da grem posesat.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 12:18:17
|
|
|
|
blaža
|
6100
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 12:20:45
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Blaza.... si vzemi knjigo od Damjana Murkota in uzivi..... ..... je fuuuuuuuuuuuuuul dinamicna in polna inteligentnih razmislekov in avantur.... bos veliko lazje zjutraj vstala.... .... Lahko pa sluzi kot jutranje branje.... Za jutranje branje? A da mi vzame voljo za zajtrk? Očitno je zelo priporočljivo čtivo za dieto
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 12:22:14
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Blaza.... si vzemi knjigo od Damjana Murkota in uzivi..... ..... je fuuuuuuuuuuuuuul dinamicna in polna inteligentnih razmislekov in avantur.... bos veliko lazje zjutraj vstala.... .... Lahko pa sluzi kot jutranje branje.... Za jutranje branje? A da mi vzame voljo za zajtrk? Očitno je zelo priporočljivo čtivo za dieto potem si jo morm pa nabavit za po porodu
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 12:22:18
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža In prosim, če me pustite na miru, da grem posesat. no, ti kar, pol pa še kaj pametnega napiš
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 12:23:44
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Blaza.... si vzemi knjigo od Damjana Murkota in uzivi..... ..... je fuuuuuuuuuuuuuul dinamicna in polna inteligentnih razmislekov in avantur.... bos veliko lazje zjutraj vstala.... .... Lahko pa sluzi kot jutranje branje.... Za jutranje branje? A da mi vzame voljo za zajtrk? Očitno je zelo priporočljivo čtivo za dieto potem si jo morm pa nabavit za po porodu Aha, a spet jamraš gorenjski Očitno se še vedno dost dobr počutiš da tle visiš
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 12:28:01
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Blaza.... si vzemi knjigo od Damjana Murkota in uzivi..... ..... je fuuuuuuuuuuuuuul dinamicna in polna inteligentnih razmislekov in avantur.... bos veliko lazje zjutraj vstala.... .... Lahko pa sluzi kot jutranje branje.... Za jutranje branje? A da mi vzame voljo za zajtrk? Očitno je zelo priporočljivo čtivo za dieto potem si jo morm pa nabavit za po porodu Aha, a spet jamraš gorenjski Očitno se še vedno dost dobr počutiš da tle visiš itak da se dobro počutim... na levem boku, pod trebuhom povšter in čvekam... nič ne jamram, samo na kile mislim
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 12:30:09
|
|
|
|
Stipe air force
|
Februarka, ce bos brala to knjigo pred porodom.... bos garant padla med Septemberke...... .... Kar pocaki da rodis.... ti jo bom drage volje kupil za darilo.... ob branju hitr shusas....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 12:30:20
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Blaza.... si vzemi knjigo od Damjana Murkota in uzivi..... ..... je fuuuuuuuuuuuuuul dinamicna in polna inteligentnih razmislekov in avantur.... bos veliko lazje zjutraj vstala.... .... Lahko pa sluzi kot jutranje branje.... Za jutranje branje? A da mi vzame voljo za zajtrk? Očitno je zelo priporočljivo čtivo za dieto potem si jo morm pa nabavit za po porodu Aha, a spet jamraš gorenjski Očitno se še vedno dost dobr počutiš da tle visiš itak da se dobro počutim... na levem boku, pod trebuhom povšter in čvekam... nič ne jamram, samo na kile mislim no pol pa nehaj mislit al pa žret, imaš 2 varianti
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 12:33:44
|
|
|
|
dolenjka
|
No, pa imamo po dolgem času obis na naši temi pa ni naša, pa tko rada nas bere, le zakaj smo tko zanimive
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 12:34:44
|
|
|
|
Februarka08
|
Ok, pol bom pa raje nehala mislit, če že morm zbirat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 12:35:42
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka No, pa imamo po dolgem času obis na naši temi pa ni naša, pa tko rada nas bere, le zakaj smo tko zanimive le zakaj, ja
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 12:36:39
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka No, pa imamo po dolgem času obis na naši temi pa ni naša, pa tko rada nas bere, le zakaj smo tko zanimive A je inja? Grem gor pogledat, da vidim, če sem zadela.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 12:37:03
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Ok, pol bom pa raje nehala mislit, če že morm zbirat Zelo dobra odločitev, sedi 5 pa mama naj klobase v šolo prinese
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 12:37:20
|
|
|
|
blaža
|
jeeeeeeeeeee. inja, kva dogaja? okorajži se no, pa kej napiši.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 12:38:25
|
|
|
|
Stipe air force
|
A ni Pina tud neki jamrala danes zjutraj.... ..... Ji priporocam isto knjigo kot Februarki.....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 12:38:28
|
|
|
|
blaža
|
aja. p.s. sem že posesala.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 12:38:52
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force A ni Pina tud neki jamrala danes zjutraj.... ..... Ji priporocam isto knjigo kot Februarki..... bom jaz poslala kopije.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 12:40:00
|
|
|
|
blaža
|
ma se mi pije ena kava, ma mi je nima kdo skuhat. Sem zadnjič rekla mojmu, da moj tata vedno mami skuha kavo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 12:40:04
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža jeeeeeeeeeee. inja, kva dogaja? okorajži se no, pa kej napiši. če se ne motim kupuje čevlje
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 12:40:59
|
|
|
|
Stipe air force
|
A potem Inji posljemo knjigo od Murkota....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 12:41:22
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force A ni Pina tud neki jamrala danes zjutraj.... ..... Ji priporocam isto knjigo kot Februarki..... kdaj si ti mene slišal jamrat jaz sem se samo malce potožla, ampak sem spet dobre volje: nisem naspana, otroci so sitni, finance me j ,... cosa vuoi di piu dalla vita? oz. Kaj je lahko še slabše???? zato se smejemo in je
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 12:41:24
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža jeeeeeeeeeee. inja, kva dogaja? okorajži se no, pa kej napiši. če se ne motim kupuje čevlje A čmo ji kak link prilimat?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 12:41:58
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force A potem Inji posljemo knjigo od Murkota.... dokler se nam ne oglasi pisno, nič.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 12:42:03
|
|
|
|
dolenjka
|
OK, kdo je pa zdej lana70 Pa mater se enim 0 ne dogaja, da morajo naš čvek brat
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Vnetje oči (konjunktivitis) pri otrokuVnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......