Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 12:42:52
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force A ni Pina tud neki jamrala danes zjutraj.... ..... Ji priporocam isto knjigo kot Februarki..... ti si res stalno dobre volje, svaka čast kdaj si ti mene slišal jamrat jaz sem se samo malce potožla, ampak sem spet dobre volje: nisem naspana, otroci so sitni, finance me j ,... cosa vuoi di piu dalla vita? oz. Kaj je lahko še slabše???? zato se smejemo in je
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 12:42:56
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža ma se mi pije ena kava, ma mi je nima kdo skuhat. Sem zadnjič rekla mojmu, da moj tata vedno mami skuha kavo. jaz bi tudi eno kavo.... grem zdej na avtomat da mi jo skuha. Pridi dol pa jo skuha tudi tebi.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 12:43:29
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force A ni Pina tud neki jamrala danes zjutraj.... ..... Ji priporocam isto knjigo kot Februarki..... ti si res stalno dobre volje, svaka čast kdaj si ti mene slišal jamrat jaz sem se samo malce potožla, ampak sem spet dobre volje: nisem naspana, otroci so sitni, finance me j ,... cosa vuoi di piu dalla vita? oz. Kaj je lahko še slabše???? zato se smejemo in je a nisem?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 12:43:41
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža ma se mi pije ena kava, ma mi je nima kdo skuhat. Sem zadnjič rekla mojmu, da moj tata vedno mami skuha kavo. jaz bi tudi eno kavo.... grem zdej na avtomat da mi jo skuha. Pridi dol pa jo skuha tudi tebi. ja če bi bla bliže, bi takoj uletela.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 12:43:42
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža jeeeeeeeeeee. inja, kva dogaja? okorajži se no, pa kej napiši. če se ne motim kupuje čevlje A čmo ji kak link prilimat? pomojem ni potrebe, ker nas itak stalno čekira in bi mogla že vse obvladat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 12:44:41
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža ma se mi pije ena kava, ma mi je nima kdo skuhat. Sem zadnjič rekla mojmu, da moj tata vedno mami skuha kavo. jaz bi tudi eno kavo.... grem zdej na avtomat da mi jo skuha. Pridi dol pa jo skuha tudi tebi. ja če bi bla bliže, bi takoj uletela. pa kaj je zate 20 min... za dobro kafe in družbooooo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 12:45:35
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža ma se mi pije ena kava, ma mi je nima kdo skuhat. Sem zadnjič rekla mojmu, da moj tata vedno mami skuha kavo. jaz bi tudi eno kavo.... grem zdej na avtomat da mi jo skuha. Pridi dol pa jo skuha tudi tebi. ja če bi bla bliže, bi takoj uletela. pa kaj je zate 20 min... za dobro kafe in družbooooo ja ni dostim, ma moram pizzo nardit in še prah pobrisat, če mi bo v vaši družbi ratalo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 12:46:57
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža ma se mi pije ena kava, ma mi je nima kdo skuhat. Sem zadnjič rekla mojmu, da moj tata vedno mami skuha kavo. jaz bi tudi eno kavo.... grem zdej na avtomat da mi jo skuha. Pridi dol pa jo skuha tudi tebi. ja če bi bla bliže, bi takoj uletela. pa kaj je zate 20 min... za dobro kafe in družbooooo ja ni dostim, ma moram pizzo nardit in še prah pobrisat, če mi bo v vaši družbi ratalo. a zopet jamrašp al kaj?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 12:48:41
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža ma se mi pije ena kava, ma mi je nima kdo skuhat. Sem zadnjič rekla mojmu, da moj tata vedno mami skuha kavo. jaz bi tudi eno kavo.... grem zdej na avtomat da mi jo skuha. Pridi dol pa jo skuha tudi tebi. ja če bi bla bliže, bi takoj uletela. pa kaj je zate 20 min... za dobro kafe in družbooooo ja ni dostim, ma moram pizzo nardit in še prah pobrisat, če mi bo v vaši družbi ratalo. a zopet jamrašp al kaj? ej stara, ma sem prav vedla, kaj mi boš napisala. ne ne jamram, ki rada delam pizzo, malčič pa le jamram, ki si moram sama skuhat kafe
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 12:50:31
|
|
|
|
Stipe air force
|
Mogoć je pa INJA kaksna moja bivsa....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 12:53:16
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža ma se mi pije ena kava, ma mi je nima kdo skuhat. Sem zadnjič rekla mojmu, da moj tata vedno mami skuha kavo. jaz bi tudi eno kavo.... grem zdej na avtomat da mi jo skuha. Pridi dol pa jo skuha tudi tebi. ja če bi bla bliže, bi takoj uletela. pa kaj je zate 20 min... za dobro kafe in družbooooo ja ni dostim, ma moram pizzo nardit in še prah pobrisat, če mi bo v vaši družbi ratalo. a zopet jamrašp al kaj? ej stara, ma sem prav vedla, kaj mi boš napisala. ne ne jamram, ki rada delam pizzo, malčič pa le jamram, ki si moram sama skuhat kafe a jaz sem pa mislila, da jamraš ker moraš prah pobrisat za kafe pa nič ne jamraj, ker sem ti ga dobrosrčno ponudla, pa si ga hladnokrvno zavrnila
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 12:53:35
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Mogoć je pa INJA kaksna moja bivsa.... sej nisi George Clooney Ajd zdravo, grem na kavč ker ste me zmatral
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 12:53:56
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Mogoć je pa INJA kaksna moja bivsa.... ja lahko pa je res. In zdej te opazuje. Im luking you.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 12:54:41
|
|
|
|
Stipe air force
|
Sefla, samo peglaj.... si zasluzla eno masazo nog....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 12:55:38
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Mogoć je pa INJA kaksna moja bivsa.... sej nisi George Clooney Ajd zdravo, grem na kavč ker ste me zmatral sem se tako začela režat, da mi je prav na mehur udarilo morm odlit, pol pa po eno politanko, ker danes še nobene nisem
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 12:56:17
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Mogoć je pa INJA kaksna moja bivsa.... sej nisi George Clooney Ajd zdravo, grem na kavč ker ste me zmatral Ne je pa tom Cruise iz Top guna.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 12:56:50
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Mogoć je pa INJA kaksna moja bivsa.... sej nisi George Clooney Ajd zdravo, grem na kavč ker ste me zmatral on ma baje raje fante al maš ti stipe tudi neki skriti fetiš?
< Sporočilo je popravil pina-1 -- 8.9.2009 12:57:19 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 12:56:54
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Sefla, samo peglaj.... si zasluzla eno masazo nog.... Ja priden možek si ni kaj
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 12:57:32
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Mogoć je pa INJA kaksna moja bivsa.... sej nisi George Clooney Ajd zdravo, grem na kavč ker ste me zmatral on ma baje raje fante ja skrajni cajt, da si kupim kakšen rumeni tisk, zgleda, da nisem na tekočem.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 12:57:54
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Mogoć je pa INJA kaksna moja bivsa.... sej nisi George Clooney Ajd zdravo, grem na kavč ker ste me zmatral sem se tako začela režat, da mi je prav na mehur udarilo morm odlit, pol pa po eno politanko, ker danes še nobene nisem Ko se bo Inja javla.... bos sla takoj v P.....co..... boljs ne beri .... ko bo zacela umazan peril gor metat...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 12:58:35
|
|
|
|
blaža
|
pina, za kafe pa že še kej uletim kot zadnjič.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 12:58:42
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Mogoć je pa INJA kaksna moja bivsa.... sej nisi George Clooney Ajd zdravo, grem na kavč ker ste me zmatral on ma baje raje fante ja skrajni cajt, da si kupim kakšen rumeni tisk, zgleda, da nisem na tekočem. ne zapravljaj denarja... pejdi na 24ur.com, tam vse piše
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 12:59:20
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Mogoć je pa INJA kaksna moja bivsa.... sej nisi George Clooney Ajd zdravo, grem na kavč ker ste me zmatral sem se tako začela režat, da mi je prav na mehur udarilo morm odlit, pol pa po eno politanko, ker danes še nobene nisem Ko se bo Inja javla.... bos sla takoj v P.....co..... boljs ne beri .... ko bo zacela umazan peril gor metat... če bi vedla, da si tak, se ne bi družla s tabo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 12:59:28
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Mogoć je pa INJA kaksna moja bivsa.... sej nisi George Clooney Ajd zdravo, grem na kavč ker ste me zmatral on ma baje raje fante al maš ti stipe tudi neki skriti fetiš? Moj fetis u djecijem vrticu se zvao Inja.... , uvijek je imala punu pleniiiiiiccccccuuuuuu....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 12:59:51
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža pina, za kafe pa že še kej uletim kot zadnjič. ok deal... ma pridem prej jaz k tebi na kafe
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Vnetje oči (konjunktivitis) pri otrokuVnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......