Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 13:24:29
|
|
|
|
Stipe air force
|
A ni 1.11. dan mrtvih
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 13:25:24
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ženske, a sterilizacija je po 35. letu, a ne? Jaz ne vem če bi se zaj*** s to mireno Pomojem bom na začetku na tabletkah (une, k lahko odjiš), pol bom pa pomojem dala zapret tovarno tablete in Mirena so en in isti drek, ker imata obe zaščiti hormone in je za telo enako. Več ali manj. Jaz sem mela migrenske glavobole pri tabletah po 48 ur skupaj in niti otrok nisem mogla čuvat. Samo ležat v postelji. Zato sem se odločla, da še to probam. In bom mela to, če mi bo ok 5 let, pol pa naprej. V teh petih letih bom vidla, če se res ne bomo odločli še za enega otročka in pol bo šel najverjetneje moj na poseg. Nisva še sigurna kako in kaj.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 13:26:15
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force A ni 1.11. dan mrtvih
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 13:28:07
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ženske, a sterilizacija je po 35. letu, a ne? Jaz ne vem če bi se zaj*** s to mireno Pomojem bom na začetku na tabletkah (une, k lahko odjiš), pol bom pa pomojem dala zapret tovarno sterilizirali te ne bojopred 35. letom. meni je pa z mireno mega... nobenih težav. res.... dobra prjatelca
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 13:29:19
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force A ni 1.11. dan mrtvih Aha in praznik zate verjetn
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 13:30:15
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ženske, a sterilizacija je po 35. letu, a ne? Jaz ne vem če bi se zaj*** s to mireno Pomojem bom na začetku na tabletkah (une, k lahko odjiš), pol bom pa pomojem dala zapret tovarno sterilizirali te ne bojopred 35. letom. meni je pa z mireno mega... nobenih težav. res.... dobra prjatelca ja, sej se mi je zdel da je po 35. letu, čeprav v PO je zadnjič ena podpisala izjavo in so jo pri 34 tut že bomo vidl, je reku slep
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 13:31:13
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ženske, a sterilizacija je po 35. letu, a ne? Jaz ne vem če bi se zaj*** s to mireno Pomojem bom na začetku na tabletkah (une, k lahko odjiš), pol bom pa pomojem dala zapret tovarno tablete in Mirena so en in isti drek, ker imata obe zaščiti hormone in je za telo enako. Več ali manj. Jaz sem mela migrenske glavobole pri tabletah po 48 ur skupaj in niti otrok nisem mogla čuvat. Samo ležat v postelji. Zato sem se odločla, da še to probam. In bom mela to, če mi bo ok 5 let, pol pa naprej. V teh petih letih bom vidla, če se res ne bomo odločli še za enega otročka in pol bo šel najverjetneje moj na poseg. Nisva še sigurna kako in kaj. men mirena zato ne potegne, k je tok februark jamral da jim je pacala in pol je vseen če je nimam
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 13:31:39
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ženske, a sterilizacija je po 35. letu, a ne? Jaz ne vem če bi se zaj*** s to mireno Pomojem bom na začetku na tabletkah (une, k lahko odjiš), pol bom pa pomojem dala zapret tovarno sterilizirali te ne bojopred 35. letom. meni je pa z mireno mega... nobenih težav. res.... dobra prjatelca ja, sej se mi je zdel da je po 35. letu, čeprav v PO je zadnjič ena podpisala izjavo in so jo pri 34 tut že bomo vidl, je reku slep ma dobre ste tiste, ki bi se sterilizirale. meni je to res skrajna možnost. ne vem.... s tem si zapreš vrata for ever.... blaža a vi boste še zibali???
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 13:32:22
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force A ni 1.11. dan mrtvih Aha in praznik zate verjetn ....kaj ce me bo takrat glava bolela, pa lacni v Darfurju, pa novi davki, pa nizje place javni upravi, pa svinjska gripa..... Sala mala..... Stipe bo ziv in zdrav !!!!!!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 13:32:40
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ženske, a sterilizacija je po 35. letu, a ne? Jaz ne vem če bi se zaj*** s to mireno Pomojem bom na začetku na tabletkah (une, k lahko odjiš), pol bom pa pomojem dala zapret tovarno tablete in Mirena so en in isti drek, ker imata obe zaščiti hormone in je za telo enako. Več ali manj. Jaz sem mela migrenske glavobole pri tabletah po 48 ur skupaj in niti otrok nisem mogla čuvat. Samo ležat v postelji. Zato sem se odločla, da še to probam. In bom mela to, če mi bo ok 5 let, pol pa naprej. V teh petih letih bom vidla, če se res ne bomo odločli še za enega otročka in pol bo šel najverjetneje moj na poseg. Nisva še sigurna kako in kaj. men mirena zato ne potegne, k je tok februark jamral da jim je pacala in pol je vseen če je nimam ma meni ni packala nič. in od kar imam mirerno mam tetko redno na obisku. pride za 3 do 4 dni čisto malo malo.... meni je mega....
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 13:32:55
|
|
|
|
mlavla
|
dan.. danes vas pa sploh ne dohajam...tako pridno čvekate.. Midve z Nežo sva bile danes spet na uvajanju v vrtcu (kot da bi bile prvič, ker je bil vmes eno tedenski premor..zaradi bolezni)..danes je bilo čist ok..sam čist prestrašene je opazovala druge..saj nekateri otroci tako tulijo.. ma se mi smilijo...bomo videli kako se bo naša držala... se vam še kaj oglasim..
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 13:33:32
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force A ni 1.11. dan mrtvih Aha in praznik zate verjetn ....kaj ce me bo takrat glava bolela, pa lacni v Darfurju, pa novi davki, pa nizje place javni upravi, pa svinjska gripa..... Sala mala..... Stipe bo ziv in zdrav !!!!!! mater še to malo kar mamo nam bodo znižali
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 13:35:18
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ženske, a sterilizacija je po 35. letu, a ne? Jaz ne vem če bi se zaj*** s to mireno Pomojem bom na začetku na tabletkah (une, k lahko odjiš), pol bom pa pomojem dala zapret tovarno tablete in Mirena so en in isti drek, ker imata obe zaščiti hormone in je za telo enako. Več ali manj. Jaz sem mela migrenske glavobole pri tabletah po 48 ur skupaj in niti otrok nisem mogla čuvat. Samo ležat v postelji. Zato sem se odločla, da še to probam. In bom mela to, če mi bo ok 5 let, pol pa naprej. V teh petih letih bom vidla, če se res ne bomo odločli še za enega otročka in pol bo šel najverjetneje moj na poseg. Nisva še sigurna kako in kaj. men mirena zato ne potegne, k je tok februark jamral da jim je pacala in pol je vseen če je nimam ma meni ni packala nič. in od kar imam mirerno mam tetko redno na obisku. pride za 3 do 4 dni čisto malo malo.... meni je mega.... sej zato jo bom mogoče probala, pol bomo pa vidl, ven jo še vedno lahko vzamemo. Predvsem bi mi blo fajn če bi imela 3 dni, ker jo imam vedno 7 al pa celo 8 z izcedkom vred Je pa sterilizacija res odločitev forever in je treba fajn premislit kaj in kako, sej jaz bi imela še 1 , ampak v naslednjem življenju
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 13:35:49
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force A ni 1.11. dan mrtvih Aha in praznik zate verjetn ....kaj ce me bo takrat glava bolela, pa lacni v Darfurju, pa novi davki, pa nizje place javni upravi, pa svinjska gripa..... Sala mala..... Stipe bo ziv in zdrav !!!!!! mater še to malo kar mamo nam bodo znižali eto, prjatlca.... se en razlog da ti ni treba.... sej ves....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 13:36:17
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force A ni 1.11. dan mrtvih Aha in praznik zate verjetn ....kaj ce me bo takrat glava bolela, pa lacni v Darfurju, pa novi davki, pa nizje place javni upravi, pa svinjska gripa..... Sala mala..... Stipe bo ziv in zdrav !!!!!! mater še to malo kar mamo nam bodo znižali če jim boste dovolili Zdaj pa res grem na kavč, ker ne morem sedet, sempreveč grozdja pojedla in ima mali akcijo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 13:40:05
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ženske, a sterilizacija je po 35. letu, a ne? Jaz ne vem če bi se zaj*** s to mireno Pomojem bom na začetku na tabletkah (une, k lahko odjiš), pol bom pa pomojem dala zapret tovarno tablete in Mirena so en in isti drek, ker imata obe zaščiti hormone in je za telo enako. Več ali manj. Jaz sem mela migrenske glavobole pri tabletah po 48 ur skupaj in niti otrok nisem mogla čuvat. Samo ležat v postelji. Zato sem se odločla, da še to probam. In bom mela to, če mi bo ok 5 let, pol pa naprej. V teh petih letih bom vidla, če se res ne bomo odločli še za enega otročka in pol bo šel najverjetneje moj na poseg. Nisva še sigurna kako in kaj. men mirena zato ne potegne, k je tok februark jamral da jim je pacala in pol je vseen če je nimam ma meni ni packala nič. in od kar imam mirerno mam tetko redno na obisku. pride za 3 do 4 dni čisto malo malo.... meni je mega.... sej zato jo bom mogoče probala, pol bomo pa vidl, ven jo še vedno lahko vzamemo. Predvsem bi mi blo fajn če bi imela 3 dni, ker jo imam vedno 7 al pa celo 8 z izcedkom vred Je pa sterilizacija res odločitev forever in je treba fajn premislit kaj in kako, sej jaz bi imela še 1 , ampak v naslednjem življenju probaj, ker kot praivš jo vedno lahko vzameš ven.... pejdi sedaj kavč peglat, da si zaslužiš masažo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 13:40:30
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla dan.. danes vas pa sploh ne dohajam...tako pridno čvekate.. Midve z Nežo sva bile danes spet na uvajanju v vrtcu (kot da bi bile prvič, ker je bil vmes eno tedenski premor..zaradi bolezni)..danes je bilo čist ok..sam čist prestrašene je opazovala druge..saj nekateri otroci tako tulijo.. ma se mi smilijo...bomo videli kako se bo naša držala... se vam še kaj oglasim.. a potem si ti ostala v vrtcu, Neza pa sla domov....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 13:40:39
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force A ni 1.11. dan mrtvih Aha in praznik zate verjetn ....kaj ce me bo takrat glava bolela, pa lacni v Darfurju, pa novi davki, pa nizje place javni upravi, pa svinjska gripa..... Sala mala..... Stipe bo ziv in zdrav !!!!!! mater še to malo kar mamo nam bodo znižali če jim boste dovolili Zdaj pa res grem na kavč, ker ne morem sedet, sempreveč grozdja pojedla in ima mali akcijo kot da lahko na to kaj dosti vplivamo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 13:46:23
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: mlavla dan.. danes vas pa sploh ne dohajam...tako pridno čvekate.. Midve z Nežo sva bile danes spet na uvajanju v vrtcu (kot da bi bile prvič, ker je bil vmes eno tedenski premor..zaradi bolezni)..danes je bilo čist ok..sam čist prestrašene je opazovala druge..saj nekateri otroci tako tulijo.. ma se mi smilijo...bomo videli kako se bo naša držala... se vam še kaj oglasim.. a potem si ti ostala v vrtcu, Neza pa sla domov.... ne ne.. danes sva bili obe tam skupaj eno urico.. jutri pa bom ene pol ure jst z njo na začetku..potem bo pa še sama tam ene pol urce..nato jo odmahava domov k Blažu sem pristaš tega, da se otroka počasi uvede..oz. ko vidiš kako mu gre in se mu prilagodiš.. začeti pa je vsekakor potrebno postopno..
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 13:47:02
|
|
|
|
Stipe air force
|
Pina, jaz grem s 30im decembrom v penzion in me znizanje plac v javni upravi ne prizadene... (po domaće..... kori me bulac !!!!!!!)
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 13:47:40
|
|
|
|
dolenjka
|
No, zdej sem pa še piškote srečala Ne grem se več, dijooooo, grem na kavč, sam ne vem če je še dost širok
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 13:48:49
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ženske, a sterilizacija je po 35. letu, a ne? Jaz ne vem če bi se zaj*** s to mireno Pomojem bom na začetku na tabletkah (une, k lahko odjiš), pol bom pa pomojem dala zapret tovarno sterilizirali te ne bojopred 35. letom. meni je pa z mireno mega... nobenih težav. res.... dobra prjatelca ja, sej se mi je zdel da je po 35. letu, čeprav v PO je zadnjič ena podpisala izjavo in so jo pri 34 tut že bomo vidl, je reku slep ma dobre ste tiste, ki bi se sterilizirale. meni je to res skrajna možnost. ne vem.... s tem si zapreš vrata for ever.... blaža a vi boste še zibali??? najbrž, da ne, ma tepet, če bi se kej situacija popravla glede služb, pa če bi se premislila oz navdušla, še obstaja majhna možnost. Pol bom pa itak prestara.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 13:49:40
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka No, zdej sem pa še piškote srečala Ne grem se več, dijooooo, grem na kavč, sam ne vem če je še dost širok da se ne zagozdiš. - v kavč mislim.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 13:50:04
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: mlavla dan.. danes vas pa sploh ne dohajam...tako pridno čvekate.. Midve z Nežo sva bile danes spet na uvajanju v vrtcu (kot da bi bile prvič, ker je bil vmes eno tedenski premor..zaradi bolezni)..danes je bilo čist ok..sam čist prestrašene je opazovala druge..saj nekateri otroci tako tulijo.. ma se mi smilijo...bomo videli kako se bo naša držala... se vam še kaj oglasim.. a potem si ti ostala v vrtcu, Neza pa sla domov.... ne ne.. danes sva bili obe tam skupaj eno urico.. jutri pa bom ene pol ure jst z njo na začetku..potem bo pa še sama tam ene pol urce..nato jo odmahava domov k Blažu sem pristaš tega, da se otroka počasi uvede..oz. ko vidiš kako mu gre in se mu prilagodiš.. začeti pa je vsekakor potrebno postopno.. se strinjam s teboj Jaz sem s taro hodila 1 teden samo na "obisk" k gospej ki jo čuva, 4. dan sem jo pustila pol ure, nato pa 1 uro.....lahko rečem, da je bilo dokaj neboleče uvajanje je pa res, da kriza nastopi, povsod, v vrtcu, privat varstvu.... ampak tudi mine
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.9.2009 13:50:49
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka No, zdej sem pa še piškote srečala Ne grem se več, dijooooo, grem na kavč, sam ne vem če je še dost širok da se ne zagozdiš. - v kavč mislim.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......