Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 9:17:39
|
|
|
|
meduzica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dito Ves čas sem govorila, da otrok ne bo spal pri meni , voziček nikoli ne bom tresla ... in se mi ravno to dogaja. Jaz sem tudi bila zagovornik nespanja v sobi/postelji, da ne bo razvajenček ... sam sem nekak dojela da so bili te pogledi samo sugestija okolice in da jaz v resnici želim imeti malčka ob sebi. Pa morm rečt da se mi zdi da je daleč od razvajenosti, celo še huje .. razen takrat ko se doji sploh noče bit pri meni v naročju, sem mu čist preveč dolgočasna 100x raje je na tleh pri svojih igračkah... aja pa dobro jutro punce moram pa nekaj vam priznat. Jaz se zanalašč nisem hotela preveč "razgalit" tukaj na forumu, ker mi je všeč da sem anonimna in kdaj pa kdaj lahko brez slabe vesti pojamram. Slovenija je enostavno premajhna da se nebi na koncu vsi skupaj poznali. Imam pa zadnje čase pomisleke glede tega
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 9:18:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Pridem, ko boste kofetkale v Atlantisu po plavanju. To je sprejemljivo zame Pa še vsak teden bomo lepo čvekale. A bo kul? ah pejd v rit...mene pa ne bo mene tud ne boste vidle v atlantisu me preveč odbija, k je prevelika gužva, jz mam bolj rada majhne bazene oz. majšo gužvo v bazenih zato pa hodim na morje k ni take gužve
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 9:18:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Tanja_ ZD Šiška je za kinom Šiška, hotel Ilirija,... parkirišče je sicer pred ZD, a večinoma polno,... malo se zapelji, boš že kaj našla, če ne pa kje v bližini,... se bo našlo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 9:21:04
|
|
|
|
FLASK_A
|
Katmat, ja za vraga, a samo v postojno hodiš? Ti ni LJ nič bližje Sej si pa ja v Domžalah Boš pa še ti priložnostno prišla v atlantis čvekat, ko jaz Dej poglejte moj album (če katera hoče), imam načrte stanovanja not. Samo mislim, da jih nobena ne more videt, vabila pa ne znam poslat Hm.... A moram dat tam pošlji prijatelju al kaj?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 9:22:27
|
|
|
|
KatMat
|
450g Marshmallows (beli) 1 kg sladkorja v prahu 3 JŽ vode V ognjevarno posodo damo marshmallowse in vodo. Postavimo v mikrovalovno pečico in dvakrat oz trikrat zagrevamo na 600 W po 30 sekund. Nato primešamo 0,5 kg sladkorja v prahu in dobro premešamo. Nato pa umesimo še drugo polovico sladkorja in oblikujemo v gladko maso, ki jo hranimo nepredušno zavito v foliji za živila. Ta fondant se najlažje uporablja, če je rahlo ogret. s tem tud lepo prevleces torte
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 9:22:58
|
|
|
|
Anonimen
|
moram pa nekaj vam priznat. Jaz se zanalašč nisem hotela preveč "razgalit" tukaj na forumu, ker mi je všeč da sem anonimna in kdaj pa kdaj lahko brez slabe vesti pojamram. Slovenija je enostavno premajhna da se nebi na koncu vsi skupaj poznali. Imam pa zadnje čase pomisleke glede tega user posted image a viš zato so forumi, da včasih mal pojambraš si olajšaš dušo... in seveda da malo podebatiraš...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 9:23:53
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro midve sva se šele zdaj skotalile iz postle. Ma je pasal!Zunaj je ful lep sonček, tak da danes morma it mal ven, ker sva včeri ful zabluzile. Skoz sem na telefonu visela. In ugotovila, da že pol leta plačujemo stroške za 4 namesto za 2. In pol un komunalc vpraša a zdej vas je pa 5? Kakih pet?? No in sem ugotovila, da mečemo dnar skoz okno. No, zdaj ko nas je več, bomo pa manj plačal... vsaj nekaj . Flaška si se selila al kaj jaz to neki čujem? Ja faaaajn to. Katmat...ti pa pediatrinjo zamenjaj. NIma filinga. Ampak kako so hecni...tu pa je menda ena pediatrinja razlagala, da je mela pacientko, ki je mela ful pozno otroka in je prišla menda z listkom, kolikokrat točno je treba otroka previt na dan in take štose. In je potem zamenjala pediatra, ker ni dobila natančnih številk. Tako, da bi blo bolje, če bi mlajša imela otroke, da stare ful komplicirajo. Eh...jaz tudi mislim, da prestar ni dobro bit...Na šolski prireditvi: a vi ste pa stara mama?...ne, mamica
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 9:24:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat jaz dojim.... tudi jaz še vedno,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 9:24:35
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Pridem, ko boste kofetkale v Atlantisu po plavanju. To je sprejemljivo zame Pa še vsak teden bomo lepo čvekale. A bo kul? ah pejd v rit...mene pa ne bo mene tud ne boste vidle v atlantisu me preveč odbija, k je prevelika gužva, jz mam bolj rada majhne bazene oz. majšo gužvo v bazenih zato pa hodim na morje k ni take gužve prides v po??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 9:24:53
|
|
|
|
petrazg
|
k.tja.... sem te napeljevala na to na fb Mi še spimo trenutno, potem gremo tudi ven... Tanja... sej bo vse ok s Hano Kar se pa tiče varstva pri babici,mogoče je imela samo slab dan. Naj jo ima naslednjič eno urco babi, ti bodi pa zraven... pa bo mala vidla, da babi glih tako zna, pa še mami bo zraven za vsak slučaj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 9:25:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Pridem, ko boste kofetkale v Atlantisu po plavanju. To je sprejemljivo zame Pa še vsak teden bomo lepo čvekale. A bo kul? ah pejd v rit...mene pa ne bo mene tud ne boste vidle v atlantisu me preveč odbija, k je prevelika gužva, jz mam bolj rada majhne bazene oz. majšo gužvo v bazenih zato pa hodim na morje k ni take gužve prides v po?? bomo videl.....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 9:26:01
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch jutro midve sva se šele zdaj skotalile iz postle. Ma je pasal!Zunaj je ful lep sonček, tak da danes morma it mal ven, ker sva včeri ful zabluzile. Skoz sem na telefonu visela. In ugotovila, da že pol leta plačujemo stroške za 4 namesto za 2. In pol un komunalc vpraša a zdej vas je pa 5? Kakih pet?? No in sem ugotovila, da mečemo dnar skoz okno. No, zdaj ko nas je več, bomo pa manj plačal... vsaj nekaj . Flaška si se selila al kaj jaz to neki čujem? Ja faaaajn to. Katmat...ti pa pediatrinjo zamenjaj. NIma filinga. Ampak kako so hecni...tu pa je menda ena pediatrinja razlagala, da je mela pacientko, ki je mela ful pozno otroka in je prišla menda z listkom, kolikokrat točno je treba otroka previt na dan in take štose. In je potem zamenjala pediatra, ker ni dobila natančnih številk. Tako, da bi blo bolje, če bi mlajša imela otroke, da stare ful komplicirajo. Eh...jaz tudi mislim, da prestar ni dobro bit...Na šolski prireditvi: a vi ste pa stara mama?...ne, mamica bi zamenjala pa noben drug ne sprejema novih
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 9:27:10
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja Tanja_ ZD Šiška je za kinom Šiška, hotel Ilirija,... parkirišče je sicer pred ZD, a večinoma polno,... malo se zapelji, boš že kaj našla, če ne pa kje v bližini,... se bo našlo. Mislim, da je hotel M, Mercator varianta... Da ne bi Tanja ilirije iskala...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 9:33:03
|
|
|
|
Dudica1
|
Ja kdaj pol v Po?...men bi odgovarjala naslednji torek ali sreda... Sej bomo najbrž morale v mercator ker zuni bo pomoje že mraz sedet ne??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 9:35:33
|
|
|
|
FLASK_A
|
Majch, ja, še dva meseca pa gremo drugam Dej poglejte moj album (če katera hoče), imam načrte stanovanja not. Samo mislim, da jih nobena ne more videt, vabila pa ne znam poslat Hm.... A moram dat tam pošlji prijatelju al kaj?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 9:35:38
|
|
|
|
maja1488
|
Jutro! Bom sam na hitro pokomentirala, ker mam en kup opravkov. Spala sem od 6ih do zdaj. Zarjo že 14 dni ponoči neki matra in se premetava in joka in očitno ji neki ne paše. Sem danes dognala, da je mogoče zaradi dodatka, ki ga pije pred spanjem. Ji najbrž težko pade. Čez dan se sam dojiva, za zvečer pa zmanjka. Si bom probala kaj načrpat čez dan, če bo šlo in v lekarno grem kupit pregomin. Če mleko ni krivo, potem ne vem kaj je razlog za to, da se ona ob poloči zbudi in cvili do šestih zjutrej. Sem mojga zbudila, jo je vzel in ko sem se zbudila je ona spala v lupinci zraven mene na postelji Onadva pa sta šla v vrtec. Flaša, sej te lahko tudi katmat pobere. A nisi ti iz LJ? Pa nej se skupi derejo. Reeeesssss bi te rade spoznale! Pa vse ostale tudi!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 9:35:42
|
|
|
|
Leela
|
dobro jutro Katmat me prav zanima kaj ti bodo rekli v RA. Tvoja leta so pa idealna za otroke imet. Za moje pojme je fajn imet otroke do 40. kasneje pa ne. flaska najbrž moraš res pošlji prijatelju prtisnt. Pošlji še meni načrte. zdaj grem pa pospravljat, sem ravno zato tavelzga v vrtec poslala, da bom hitreje naredila. Se oglasim zvečer. 25. pa tudi jaz pridem.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 9:36:01
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Katmat, ja za vraga, a samo v postojno hodiš? Ti ni LJ nič bližje Sej si pa ja v Domžalah Boš pa še ti priložnostno prišla v atlantis čvekat, ko jaz Dej poglejte moj album (če katera hoče), imam načrte stanovanja not. Samo mislim, da jih nobena ne more videt, vabila pa ne znam poslat Hm.... A moram dat tam pošlji prijatelju al kaj? sej grem tud v lj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 9:38:32
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Flaša, sej te lahko tudi katmat pobere. A nisi ti iz LJ? Pa nej se skupi derejo. Reeeesssss bi te rade spoznale! Pa vse ostale tudi! sam to pa tud res
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 9:39:06
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela dobro jutro Katmat me prav zanima kaj ti bodo rekli v RA. Tvoja leta so pa idealna za otroke imet. Za moje pojme je fajn imet otroke do 40. kasneje pa ne. flaska najbrž moraš res pošlji prijatelju prtisnt. Pošlji še meni načrte. zdaj grem pa pospravljat, sem ravno zato tavelzga v vrtec poslala, da bom hitreje naredila. Se oglasim zvečer. 25. pa tudi jaz pridem. Leela, nekej sem ti poslala Dej povej, če si kej dobila Pa pozor, so bolj arhitekturne narave
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 9:39:29
|
|
|
|
Anonimen
|
ne, načrtov ni nikjer... no, sam potem boš mela pa lahko housewarming party za vse zmajčice...joke
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 9:41:10
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch ne, načrtov ni nikjer... no, sam potem boš mela pa lahko housewarming party za vse zmajčice...joke TO PA OBVEZNO!!!! Ko bo zunanjost narejena, enkrat naslednje leto
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 9:47:25
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg k.tja.... sem te napeljevala na to na fb Mi še spimo trenutno, potem gremo tudi ven... Tanja... sej bo vse ok s Hano Kar se pa tiče varstva pri babici,mogoče je imela samo slab dan. Naj jo ima naslednjič eno urco babi, ti bodi pa zraven... pa bo mala vidla, da babi glih tako zna, pa še mami bo zraven za vsak slučaj Ja, jst tud verjamem, da bo vse okej. Ker je čist živahna punčka.Edin ful mi je bedno, k ji bojo tiste cevke skoz nos tlačli Pa hvala vama za navodila za do ZDja. Torej moram po Derčevi na Vodnikovo in prvo ulico desno. Tam se vedno zgubim. Sem imela zadnji izpit v bolnici petra Držaja in sm te ulice falila in sem skor zamudila. Sem pršla čista zaripla k s +m tok laufala, pol je pa prof. mislu, da sm tok nervozna, mi je najprej piškote pa čaj ponudu, šele pol me je k pac. peljal
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 10:01:16
|
|
|
|
Anonimen
|
jz sovražim center LJ. sam zarad tega k nikol ne dobiš prker placa
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......