|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
8.9.2009 9:17:39   
meduzica
IZVIRNO SPOROČILO: dito
Ves čas sem govorila, da otrok ne bo spal pri meni user posted image , voziček nikoli ne bom treslauser posted image ... in se mi ravno to dogaja.

Jaz sem tudi bila zagovornik nespanja v sobi/postelji, da ne bo razvajenček ... sam sem nekak dojela da so bili te pogledi samo sugestija okolice in da jaz v resnici želim imeti malčka ob sebi. Pa morm rečt da se mi zdi da je daleč od razvajenosti, celo še huje .. razen takrat ko se doji sploh noče bit pri meni v naročju, sem mu čist preveč dolgočasna user posted image user posted image 100x raje je na tleh pri svojih igračkah...

aja pa dobro jutro punce user posted image user posted image

moram pa nekaj vam priznat. Jaz se zanalašč nisem hotela preveč "razgalit" tukaj na forumu, ker mi je všeč da sem anonimna in kdaj pa kdaj lahko brez slabe vesti pojamram. Slovenija je enostavno premajhna da se nebi na koncu vsi skupaj poznali. Imam pa zadnje čase pomisleke glede tega user posted image

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
8.9.2009 9:18:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Pridem, ko boste kofetkale v Atlantisu po plavanju. To je sprejemljivo zame user posted image Pa še vsak teden bomo lepo čvekale. A bo kul?
ah pejd v rit...mene pa ne bo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mene tud ne boste vidle v atlantisu me preveč odbija, k je prevelika gužva, jz mam bolj rada majhne bazene oz. majšo gužvo v bazenihuser posted image user posted image user posted image   zato pa hodim na morje k ni take gužveuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2552
8.9.2009 9:18:57   
Anonimen
Tanja_ ZD Šiška je za kinom Šiška, hotel Ilirija,... parkirišče je sicer pred ZD, a večinoma polno,... malo se zapelji, boš že kaj našla, če ne pa kje v bližini,... se bo našlo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2553
8.9.2009 9:20:56   
Anonimen
Kje je ZD v Šiški?In kje naj tam parkiram?Pridem pa iz Črnuč.

http://zemljevid.najdi.si/search_maps.jsp?q=zdravstveni+dom+%C5%A1i%C5%A1ka&tab=maps

če ti kaj pomaga??!!

(odgovor članu meduzica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2554
8.9.2009 9:21:04   
FLASK_A
Katmat, ja za vraga, a samo v postojno hodiš? Ti ni LJ nič bližjeuser posted image Sej si pa ja v Domžalahuser posted image Boš pa še ti priložnostno prišla v atlantis čvekat, ko jazuser posted image

Dej poglejte moj album (če katera hoče), imam načrte stanovanja not. Samo mislim, da jih nobena ne more videt, vabila pa ne znam poslatuser posted image Hm.... A moram dat tam pošlji prijatelju al kaj?

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
8.9.2009 9:22:27   
KatMat
450g Marshmallows (beli)
1 kg sladkorja v prahu
3 JŽ vode

V ognjevarno posodo damo marshmallowse in vodo.
Postavimo v mikrovalovno pečico in dvakrat oz trikrat zagrevamo na 600 W po 30 sekund.
Nato primešamo 0,5 kg sladkorja v prahu in dobro premešamo.
Nato pa umesimo še drugo polovico sladkorja in oblikujemo v gladko maso, ki jo hranimo nepredušno zavito v foliji za živila.
Ta fondant se najlažje uporablja, če je rahlo ogret.

s tem tud lepo prevleces torte

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
8.9.2009 9:22:58   
Anonimen
moram pa nekaj vam priznat. Jaz se zanalašč nisem hotela preveč "razgalit" tukaj na forumu, ker mi je všeč da sem anonimna in kdaj pa kdaj lahko brez slabe vesti pojamram. Slovenija je enostavno premajhna da se nebi na koncu vsi skupaj poznali. Imam pa zadnje čase pomisleke glede tega user posted image

a viš zato so forumi, da včasih mal pojambraš si olajšaš dušo... in seveda da malo podebatiraš...

(odgovor članu meduzica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2557
8.9.2009 9:23:53   
Anonimen
jutro

midve sva se šele zdaj skotalile iz postle.user posted image Ma je pasal!Zunaj je ful lep sonček, tak da danes morma it mal ven, ker sva včeri ful zabluzile. Skoz sem na telefonu visela. In ugotovila, da že pol leta plačujemo stroške za 4 namesto za 2. In pol un komunalc vpraša a zdej vas je pa 5? Kakih pet?? No in sem ugotovila, da mečemo dnar skoz okno. No, zdaj ko nas je več, bomo pa manj plačal...user posted image vsaj nekajuser posted image .

Flaška si se selila al kaj jaz to neki čujem? Ja faaaajn to.

Katmat...ti pa pediatrinjo zamenjaj. NIma filinga.user posted image Ampak kako so hecni...tu pa je menda ena pediatrinja razlagala, da je mela pacientko, ki je mela ful pozno otroka in je prišla menda z listkom, kolikokrat točno je treba otroka previt na dan in take štose. In je potem zamenjala pediatra, ker ni dobila natančnih številk.user posted image Tako, da bi blo bolje, če bi mlajša imela otroke, da stare ful komplicirajo.

Eh...jaz tudi mislim, da prestar ni dobro bit...Na šolski prireditvi: a vi ste pa stara mama?...ne, mamicauser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 2558
8.9.2009 9:24:16   
Anonimen

jaz dojim....

tudi jaz še vedno,...

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2559
8.9.2009 9:24:35   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

Pridem, ko boste kofetkale v Atlantisu po plavanju. To je sprejemljivo zame user posted image Pa še vsak teden bomo lepo čvekale. A bo kul?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mene tud ne boste vidle v atlantisu me preveč odbija, k je prevelika gužva, jz mam bolj rada majhne bazene oz. majšo gužvo v bazenihuser posted image user posted image user posted image   zato pa hodim na morje k ni take gužveuser posted image user posted image user posted image

prides v po??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
8.9.2009 9:24:53   
petrazg
k.tja.... sem te napeljevala na to na fb user posted image Mi še spimo trenutno, potem gremo tudi ven...

Tanja... sej bo vse ok s Hano user posted image user posted image user posted image Kar se pa tiče varstva pri babici,mogoče je imela samo slab dan. Naj jo ima naslednjič eno urco babi, ti bodi pa zraven... pa bo mala vidla, da babi glih tako zna, pa še mami bo zraven za vsak slučaj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
8.9.2009 9:25:26   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

prides v po??

bomo videl.....

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2562
8.9.2009 9:26:01   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Majch

jutro

midve sva se šele zdaj skotalile iz postle.user posted image Ma je pasal!Zunaj je ful lep sonček, tak da danes morma it mal ven, ker sva včeri ful zabluzile. Skoz sem na telefonu visela. In ugotovila, da že pol leta plačujemo stroške za 4 namesto za 2. In pol un komunalc vpraša a zdej vas je pa 5? Kakih pet?? No in sem ugotovila, da mečemo dnar skoz okno. No, zdaj ko nas je več, bomo pa manj plačal...user posted image vsaj nekajuser posted image .

Flaška si se selila al kaj jaz to neki čujem? Ja faaaajn to.

Katmat...ti pa pediatrinjo zamenjaj. NIma filinga.user posted image Ampak kako so hecni...tu pa je menda ena pediatrinja razlagala, da je mela pacientko, ki je mela ful pozno otroka in je prišla menda z listkom, kolikokrat točno je treba otroka previt na dan in take štose. In je potem zamenjala pediatra, ker ni dobila natančnih številk.user posted image Tako, da bi blo bolje, če bi mlajša imela otroke, da stare ful komplicirajo.

Eh...jaz tudi mislim, da prestar ni dobro bit...Na šolski prireditvi: a vi ste pa stara mama?...ne, mamicauser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bi zamenjala pa noben drug ne sprejema novih

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
8.9.2009 9:27:10   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

Tanja_ ZD Šiška je za kinom Šiška, hotel Ilirija,... parkirišče je sicer pred ZD, a večinoma polno,... malo se zapelji, boš že kaj našla, če ne pa kje v bližini,... se bo našlo.

Mislim, da je hotel M, Mercator varianta... Da ne bi Tanja ilirije iskala...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
8.9.2009 9:33:03   
Dudica1
Ja kdaj pol v Po?...men bi odgovarjala naslednji torek ali sreda...
Sej bomo najbrž morale v mercator ker zuni bo pomoje že mraz sedet ne??

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
8.9.2009 9:35:33   
FLASK_A
Majch, ja, še dva meseca pa gremo drugamuser posted image

Dej poglejte moj album (če katera hoče), imam načrte stanovanja not. Samo mislim, da jih nobena ne more videt, vabila pa ne znam poslat Hm.... A moram dat tam pošlji prijatelju al kaj?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
8.9.2009 9:35:38   
maja1488
Jutro!

Bom sam na hitro pokomentirala, ker mam en kup opravkov. Spala sem od 6ih do zdaj. Zarjo že 14 dni ponoči neki matra in se premetava in joka in očitno ji neki ne paše. Sem danes dognala, da je mogoče zaradi dodatka, ki ga pije pred spanjem. Ji najbrž težko pade. Čez dan se sam dojiva, za zvečer pa zmanjka. Si bom probala kaj načrpat čez dan, če bo šlo in v lekarno grem kupit pregomin. Če mleko ni krivo, potem ne vem kaj je razlog za to, da se ona ob poloči zbudi in cvili do šestih zjutrej. Sem mojga zbudila, jo je vzel in ko sem se zbudila je ona spala v lupinci zraven mene na postelji user posted image Onadva pa sta šla v vrtec.

Flaša, sej te lahko tudi katmat pobere. A nisi ti iz LJ? Pa nej se skupi derejo. Reeeesssss bi te rade spoznale! Pa vse ostale tudi!

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
8.9.2009 9:35:42   
Leela
dobro jutro

Katmat me prav zanima kaj ti bodo rekli v RA. Tvoja leta so pa idealna za otroke imet. Za moje pojme je fajn imet otroke do 40. kasneje pa ne.

flaska najbrž moraš res pošlji prijatelju prtisnt. Pošlji še meni načrte.

zdaj grem pa pospravljat, sem ravno zato tavelzga v vrtec poslala, da bom hitreje naredila. Se oglasim zvečer.

25. pa tudi jaz pridem.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
8.9.2009 9:36:01   
KatMat

Katmat, ja za vraga, a samo v postojno hodiš? Ti ni LJ nič bližjeuser posted image Sej si pa ja v Domžalahuser posted image Boš pa še ti priložnostno prišla v atlantis čvekat, ko jazuser posted image

Dej poglejte moj album (če katera hoče), imam načrte stanovanja not. Samo mislim, da jih nobena ne more videt, vabila pa ne znam poslatuser posted image Hm.... A moram dat tam pošlji prijatelju al kaj?

sej grem tud v lj

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
8.9.2009 9:38:32   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Flaša, sej te lahko tudi katmat pobere. A nisi ti iz LJ? Pa nej se skupi derejo. Reeeesssss bi te rade spoznale! Pa vse ostale tudi!
sam to pa tud res

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
8.9.2009 9:39:06   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

dobro jutro

Katmat me prav zanima kaj ti bodo rekli v RA. Tvoja leta so pa idealna za otroke imet. Za moje pojme je fajn imet otroke do 40. kasneje pa ne.

flaska najbrž moraš res pošlji prijatelju prtisnt. Pošlji še meni načrte.

zdaj grem pa pospravljat, sem ravno zato tavelzga v vrtec poslala, da bom hitreje naredila. Se oglasim zvečer.

25. pa tudi jaz pridem.

Leela, nekej sem ti poslalauser posted image Dej povej, če si kej dobilauser posted image Pa pozor, so bolj arhitekturne naraveuser posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
8.9.2009 9:39:29   
Anonimen
ne, načrtov ni nikjer...user posted image no, sam potem boš mela pa lahko housewarming party za vse zmajčice...jokeuser posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2572
8.9.2009 9:41:10   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

ne, načrtov ni nikjer...user posted image no, sam potem boš mela pa lahko housewarming party za vse zmajčice...jokeuser posted image

TO PA OBVEZNO!!!! Ko bo zunanjost narejena, enkrat naslednje letouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
8.9.2009 9:47:25   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

k.tja.... sem te napeljevala na to na fb user posted image Mi še spimo trenutno, potem gremo tudi ven...

Tanja... sej bo vse ok s Hano user posted image user posted image user posted image Kar se pa tiče varstva pri babici,mogoče je imela samo slab dan. Naj jo ima naslednjič eno urco babi, ti bodi pa zraven... pa bo mala vidla, da babi glih tako zna, pa še mami bo zraven za vsak slučaj user posted image

Ja, jst tud verjamem, da bo vse okej. Ker je čist živahna punčka.Edin ful mi je bedno, k ji bojo tiste cevke skoz nos tlačliuser posted image
Pa hvala vama za navodila za do ZDja. Torej moram po Derčevi na Vodnikovo in prvo ulico desno. Tam se vedno zgubim. Sem imela zadnji izpit v bolnici petra Držaja in sm te ulice falila in sem skor zamudila. Sem pršla čista zaripla k s +m tok laufala, pol je pa prof. mislu, da sm tok nervozna, mi je najprej piškote pa čaj ponudu, šele pol me je k pac. peljaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
8.9.2009 10:01:16   
Anonimen
jz sovražim center LJ. sam zarad tega k nikol ne dobiš prker placauser posted image

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......