|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
8.9.2009 12:33:15   
lake
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

aja mi smo ze iz razvojne...prav da nic ne vidi in da je tija fejst punca mogoce mal bolj napredna od ostalih....

user posted image user posted image user posted image

Taja ma pa jutri kontrolo v razvojni. Upam da ne bo kej najdla da je narobe. Pri kateri zdr. sta pa ble?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
8.9.2009 12:34:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

flaska ne vidim albuma user posted image . na moja ringaraja mi pokaže, da si ga naredila in ene načrte, ko pa gor kliknem me pa na prvo stran albumov vrže. Pod moji prijatelji pa pokaže samo javne.
čudno to.

dudi kakšne face poka user posted image

cveka s kamilicami se učkov ne sme spirat, preveč izsušijo oko in posledično se še bolj solzi. Spiraj s fiziološko.

kaj!!!!!!!
a res men je pa čukica rekla da naj s kamelcam spiramuser posted image user posted image user posted image

ok bom s fiziološko!!!
a kr v živo to naredijo pa kaj a so bukov al kajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2602
8.9.2009 12:35:14   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: lake

aja mi smo ze iz razvojne...prav da nic ne vidi in da je tija fejst punca mogoce mal bolj napredna od ostalih....

Taja ma pa jutri kontrolo v razvojni. Upam da ne bo kej najdla da je narobe. Pri kateri zdr. sta pa ble?

držimo pesti za Tajo da je vse ok user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
8.9.2009 12:36:08   
Andrejka9386
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

madonca kaj nej še naredim, da niki ne bo več tojk gnojček teku iz učka, ma zamašen solzovod in ji čist skojz ven gnojček tečeuser posted image user posted image user posted image ji umivam skojz z kamelcami, kapelce ne pomagajo, kaj še lahko naredimuser posted image user posted image user posted image user posted image

tudi mi imamo te težave. in mi je pediatrinja napisala recept za Tobrex kapljice, vendar mi je v lekarni potem dala mazilo, ker je v kapljicah baje nek konzervans ki ni rano ok za otročke. tako da mu zdaj dajemo tisto. treba pa dajt to 7 dni po 2-3x na dan. spiram mu pa s fiziološko...enkrat je boljše, drugič spet nič...pa skoz se mu solzi očka...tudi Niki?

Drugač me je pa zjutra vsekalo v križu da je groza. Prav hodit ne morm. Pa še mali je dans neki tečn, kot da bi vedu. Pa še nosit ga ne morm. Komaj čakam da pride moj domov...(čeprav bo to šele ob 18)user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
8.9.2009 12:40:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Andrejka9386

madonca kaj nej še naredim, da niki ne bo več tojk gnojček teku iz učka, ma zamašen solzovod in ji čist skojz ven gnojček tečeuser posted image user posted image user posted image ji umivam skojz z kamelcami, kapelce ne pomagajo, kaj še lahko naredimuser posted image user posted image user posted image user posted image

tudi mi imamo te težave. in mi je pediatrinja napisala recept za Tobrex kapljice, vendar mi je v lekarni potem dala mazilo, ker je v kapljicah baje nek konzervans ki ni rano ok za otročke. tako da mu zdaj dajemo tisto. treba pa dajt to 7 dni po 2-3x na dan. spiram mu pa s fiziološko...enkrat je boljše, drugič spet nič...pa skoz se mu solzi očka...tudi Niki?

Drugač me je pa zjutra vsekalo v križu da je groza. Prav hodit ne morm. Pa še mali je dans neki tečn, kot da bi vedu. Pa še nosit ga ne morm. Komaj čakam da pride moj domov...(čeprav bo to šele ob 18)user posted image

joj boga upa da bo boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja niki se skojz sovzijo in gnojijo skojz ima gnojček v očesuuser posted image
bom zdej probala z fiziološko pa bom vidla če bo kaj boljeuser posted image

(odgovor članu Andrejka9386)
  Neposredna povezava do sporočila: 2605
8.9.2009 12:41:14   
Dudica1
Ooo boga ANDREJKA pa zakaj te pa je to vsekal?...upam da bo čimprej boljš da bo čimprej ura 18...jaz pa čakam uro šele 19 ko moj pride,me pa kr neki mrazi in ful sm zanič...HB Maj spi že drugo rundo

Neposredna povezava do sporočila: 2606
8.9.2009 12:44:16   
dito
Jutri grem z otrokoma na morje. Sem se kar na hitro odločla, ker v nedeljo bo že oblačno in dež. user posted image user posted image user posted image . Prijateljice me kar občudujejo kako si upam sama na pot. Vendar ni panike, ker oba dva uživata v vožnji in mi celo pot spita. Upam, da bo tudi drug teden še lepo, ker imam namen ostat do 20.

Da se malo pohvalim. Z dragim sva kupila nov motor. Komaj čakam, da ga bova sprobala in šla na krajši izlet.

Tiste, ki dojite- koliko g se vam mesečno zredijo vaši user posted image ?

Sedaj pa pospravljanje, pakiranje in kuhanje.

Neposredna povezava do sporočila: 2607
8.9.2009 12:45:37   
dito
Dudica1 - Maj je že pravi korenjak. A sedi že v stolčku? Gal je komaj začel sam držat glavo.

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
8.9.2009 12:46:08   
lake
Moja še prve runde ni odspala, upam da bo zdele kmal. Čeprov ni vidt ker ma hude debate.

Tale tobrex tud vsak drgač prav, jst sm ji ga že trikrat mazala pa ni nč boljš. Mi je pa rekla pediatrinja da ne smem več kot pet dni naenkrat dajat.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
8.9.2009 12:48:33   
Dudica1
dito super za morje tudi jaz bi še šla...samo vreme je pa res bolj tako tako...upam da ujamete še sončekuser posted image ...Glede vožnje tudi men govorijo kako si upam sama...jah če ne grem sama sm lahko pol skoz doma al kajuser posted image ...napokam oba in gremo Maj itak takoj zaspi večji pa skozi okno gleda in se morva skoz pogovarjat..user posted image .Ko grem k svojim mam 1 uro vožnje in se da čist lepo...še zmeraj mam pa najrajši da se sama usedem in grem v Lj user posted image

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
8.9.2009 12:49:11   
Anonimen
dito pa varno vožnjo na morje in potem z motorjemuser posted image user posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 2611
8.9.2009 12:49:13   
FLASK_A

user posted image

Leela, čudno touser posted image Bom še probala.

Dudi, kaj je fletenuser posted image

Andrejka, upam da bo kej bolje... Pa da bo čas čimprej minil in ti bo tvoj pomagal.

Dudi, ti tudiuser posted image Dejte no, kaj čte bit bolani, ni časa za to!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
8.9.2009 12:49:37   
lake
No zdej sm jo pa naučila eno neumnost, tolčt po računalniku user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
8.9.2009 12:49:42   
KatMat
aja....mamo 60cm in 5650g pri 3.mesecih

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
8.9.2009 12:50:48   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: dito

Dudica1 - Maj je že pravi korenjak. A sedi že v stolčku? Gal je komaj začel sam držat glavo.

U men se zdi da sploh nikoli ni imel tako mehke glavice,da jo je kr že skoz bolj pokonci držal...zdaj jo pa že čist sam ja...samo zmeri mam še vedno roko zadaj ker se hoče na vsak način obrnt za 360 stopinj user posted image

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
8.9.2009 12:51:16   
FLASK_A

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
8.9.2009 12:51:16   
Anonimen
jz se že cel teden futram z lekadoli ker sem že cel teden neki čudna tako da ....

september je tuki, čas jeseni in bolezni...user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 2617
8.9.2009 12:51:19   
KatMat

600-700 na mesec

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
8.9.2009 12:52:04   
FLASK_A
No, zdaj bi moglo bit. Mislim, da lahko načrte pogledaš, Leela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
8.9.2009 12:52:23   
Dudica1
flaska ni časa ne samo kaj čmo...ne sej mislim da ni hujšega,pomoje bo zaradi neprespanosti in mi je mal sistem podrl 

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
8.9.2009 12:52:33   
KatMat
user posted image

jz se že cel teden futram z lekadoli ker sem že cel teden neki čudna tako da ....

september je tuki, čas jeseni in bolezni...user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
8.9.2009 12:52:46   
FLASK_A

600-700 na mesec

jaz pa ne vem. Zdej ima 6310g. Pa računajteuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
8.9.2009 12:53:21   
Anonimen

bravo mamica, že zna eno naumnostuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej ti bo vedno pokazala kdaj hoče da greš dol iz računalnikauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 2623
8.9.2009 12:54:30   
lake
Ja da bo ona gor. Še ena slaba lastnost ki jo je pobrala od očeta user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
8.9.2009 12:55:34   
Anonimen

Ja da bo ona gor. Še ena slaba lastnost ki jo je pobrala od očeta user posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?