|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
8.9.2009 8:52:37   
KatMat
sej nasa tud joka...pa dudo popravim pa je....glej se blue pride v PO

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
8.9.2009 8:52:56   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

dons mam pa razvojno

Čak, čak, tole sem pa jaz spustila. Zakaj razvojna?

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
8.9.2009 8:53:55   
FLASK_A

Ne, v našem spejsmobilu ne sežem niti do zadnjega sedeža, kaj šele v lupino po dudouser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
8.9.2009 8:57:05   
FLASK_A
Mater, zanč sem bla pa jezna. Je moj cote pospravljal, pa je ravno naletel na ene gate (bridget jones stiluser posted image ), ki linijo delajo in mal želatinast trebuh popravijo. Pa se je režal, da je cela vas slišalauser posted image Ampak za vraga no, SAMO takrat ko jih imam gor, bi me pa najraje slekel, ker sem mu tako lepa. user posted image Jaz pa itak nočem. Lahko vpliva doživljenjsko na njegovo psiho in najino spolnostuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
8.9.2009 8:58:00   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

dons mam pa razvojno

ma takrat k sem bila pri P jo je glih zbudila in se je pretegnila tko k vsak normaln clovek....ona pa prec...joj kok zateguje-razvojna....

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
8.9.2009 8:58:37   
KatMat

Ne, v našem spejsmobilu ne sežem niti do zadnjega sedeža, kaj šele v lupino po dudouser posted image

jest jo vozm spredi

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
8.9.2009 8:59:52   
dito
flask_a- tudi jaz samo dojim in
čestitke za selitev

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
8.9.2009 9:00:16   
KatMat

Mater, zanč sem bla pa jezna. Je moj cote pospravljal, pa je ravno naletel na ene gate (bridget jones stiluser posted image ), ki linijo delajo in mal želatinast trebuh popravijo. Pa se je režal, da je cela vas slišalauser posted image Ampak za vraga no, SAMO takrat ko jih imam gor, bi me pa najraje slekel, ker sem mu tako lepa. user posted image Jaz pa itak nočem. Lahko vpliva doživljenjsko na njegovo psiho in najino spolnostuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja ucasih majo res take izpade....

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
8.9.2009 9:00:21   
FLASK_A

dons mam pa razvojno

ma takrat k sem bila pri P jo je glih zbudila in se je pretegnila tko k vsak normaln clovek....ona pa prec...joj kok zateguje-razvojna....

Aaaaa! Kr kocine mi grejo pokonc. Jaz sem bila tut kregana, da me že skos opozarja, da je Maja zategnjena. Naslednjič ji pa ne bom dolžna ostala. Kar nekej, sej nihče ni perfect no! Se bo že odtegnila, jo imamo vsi radi in je ne nosimo ko žakelj krompirja okoluser posted image Eh kr nekej

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
8.9.2009 9:04:07   
Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

flaska čestitke za selitev v vajin domek user posted image user posted image user posted image
katmat ja flasko moraš pa res spoznat...super ženska,res tko za pogovarjat user posted image

evo, zdej mi bo pa res nerodn no user posted image

ehhhh kaj ti če bit nerodno...potem pridi do logatca pobereš še mene in krotim oba odzadi...Maja in Majo user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
8.9.2009 9:06:20   
KatMat

flaska čestitke za selitev v vajin domek user posted image user posted image user posted image
katmat ja flasko moraš pa res spoznat...super ženska,res tko za pogovarjat user posted image

ehhhh kaj ti če bit nerodno...potem pridi do logatca pobereš še mene in krotim oba odzadi...Maja in Majo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

FLASKA ZMANKAL TI JE IZGOVOROV!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
8.9.2009 9:07:27   
FLASK_A

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

FLASKA ZMANKAL TI JE IZGOVOROV!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
8.9.2009 9:08:06   
KatMat

dons mam pa razvojno

Aaaaa! Kr kocine mi grejo pokonc. Jaz sem bila tut kregana, da me že skos opozarja, da je Maja zategnjena. Naslednjič ji pa ne bom dolžna ostala. Kar nekej, sej nihče ni perfect no! Se bo že odtegnila, jo imamo vsi radi in je ne nosimo ko žakelj krompirja okoluser posted image Eh kr nekej

SEJ JEST BOM PEDIATRINJO PRITEGNILA....je tok smotana ej....ze s pogledom ti pove da ne odobrava da majo mladi otroke in te tud obravnava manjvredno....ces,kaj pa sprasujes ,kdo ti je pa kriv da mas otroka....obup

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
8.9.2009 9:08:21   
FLASK_A
Pridem, ko boste kofetkale v Atlantisu po plavanju. To je sprejemljivo zame user posted image Pa še vsak teden bomo lepo čvekale. A bo kul?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
8.9.2009 9:08:40   
Anonimen
jz mam pa dones relaksacijouser posted image user posted image user posted image user posted image pospravljanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2540
8.9.2009 9:09:49   
FLASK_A

dons mam pa razvojno

SEJ JEST BOM PEDIATRINJO PRITEGNILA....je tok smotana ej....ze s pogledom ti pove da ne odobrava da majo mladi otroke in te tud obravnava manjvredno....ces,kaj pa sprasujes ,kdo ti je pa kriv da mas otroka....obup

Kaj pa naj imam pri 40h otrokauser posted image A-a. Takrat bojo otroc po svoje, jaz pa z možekom uživam v savni/ žakuziju/ na poljuuser posted image . Tako to gre. Ga ni čez komotuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
8.9.2009 9:10:34   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

jz mam pa dones relaksacijouser posted image user posted image user posted image user posted image pospravljanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image Kul! Jesensko pospravljanje. To bo lepouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
8.9.2009 9:13:10   
Dudica1

Pridem, ko boste kofetkale v Atlantisu po plavanju. To je sprejemljivo zame user posted image Pa še vsak teden bomo lepo čvekale. A bo kul?

mene ne bo na plavanje ker gremo vsi v čatežke...tako da bi lahko prišla v postojno user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
8.9.2009 9:13:37   
KatMat
200 g sladkorja v prahu
100 - 200 g mandljevih jedrc
1 - 2 beljaka

predpriprava
■ V posodi pristavimo in zavremo vodo za blanširanje mandljev.
■ Pečico segrejemo na 50 °C.
■ Mandeljne stresemo v krop. Blanširamo jih 15 sekund, nato pa jih odcedimo in olupimo.
■ Olupljene mandeljne stresemo na pekač, ki ga potisnemo v segreto pečico, da se mandeljni posušijo.

priprava
■ Posušene mandeljne dvakrat zmeljemo, da se pretvorijo v prah.
■ Sladkorju v prahu primešamo toliko beljakaa in mletih mandeljnov, da dobimo gosto zmes, ki jo lahko oblikujemo s prsti.

ekola za une k rade mal packajo .....domaca priprava marcipana...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
8.9.2009 9:14:04   
Dudica1
Kaj pa naj imam pri 40h otrokauser posted image A-a. Takrat bojo otroc po svoje, jaz pa z možekom uživam v savni/ žakuziju/ na poljuuser posted image . Tako to gre. Ga ni čez komotuser posted image

user posted image user posted image se zelo strinjam s temle user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
8.9.2009 9:14:16   
KatMat

ah pejd v rit...mene pa ne bo

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
8.9.2009 9:15:42   
Dudica1

ah pejd v rit...mene pa ne bo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
8.9.2009 9:15:47   
Anonimen
blek.... ne maram marcipanauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2548
8.9.2009 9:16:52   
Tanja_
Jutro!

Mi smo mel pa včeraj priprave na krst in sem Hano za eno dobro urco pustila pri mojih. Od tega je 40 minut jokala. Pa ni bla lačna,k sm jo tik preden sm šla podojila. Moja mami je bla tok žalostna.Pa ni, da je ne bi poznala, k se velikrat vidimo, tam prespimo. Jst sm zdej čist obupana-a to pomeni, da je no bom mogla nikol tam pustit, da bi z možem kam šla sama?

GH- jaz začnem pri 4 mesecih zaradi polivanja. Čeprav se zdaj dobro redi. V četrtek greva v bolnico, pa bomo vidli kaj nam bojo rekli glede tega.Sem pa zanč naročila ene vzorčke hrane, tako da za prvič poskusit riževe kosmiče bo.
Aja, glede uvajanja, pa ni res pri 6 mesecih. Lahko že pri 4 in sedaj velja za gluten da se ga da od 4.-7. meseca najkasneje, ravno zato, ker naj bi tako preprečil alergijo nanj,

Kje je ZD v Šiški?In kje naj tam parkiram?Pridem pa iz Črnuč.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
8.9.2009 9:17:11   
Anonimen
petrazg, greš danes kaj na potep??

Urban trenutno še spi, a ko se zbudi, greva ven,...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......