Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 7:28:08
|
|
|
|
mani2
|
Dobro jutro Po dolgem času se vam spet malo javljam. Sineka sem odposlala v šolo, naša mala princesa Maria pa še kar spi. Zdaj se bo pri nas doma končno življenje postavilo na stare tire. Je možek imel dva tedna dopusta pa smo kar naprej skakal okoli al pa ga je blo treba pedenat. Zdaj pa sem od pol osmih pa do enih sama z Mario. In ko so babe same doma imajo žur. zdaj pa je že čas da grem miškico zbudit da gre jest. Je takšen zaspanček da se ji zjutraj ne da sami pobunitda je lačna. Jo morem budit. Je sposobno biti tiho v posteljici tudi do 10-ih. Spat pa gre najkasneje ob 20-ih.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 7:43:51
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela katmat- une torte ki si jih nalimala tolk dober zgledajo, da jih jaz niti razrezat ne bi mogla. sej so cist easy....not je torta k torta figurce pa iz marcipana nardis.... DOBRO JUTRO!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 7:52:34
|
|
|
|
dito
|
Dobro jutro, Gal še zmeraj spi. Seveda na moji postelji. Okrog 4 h se je zbudil, jedel potem pa se začel smejati, pogovarjati. ko sem ga dala nazaj k meni se je še malo podojil in zaspal. Ne morem verjet, da se mi to dogaja. Ves čas sem govorila, da otrok ne bo spal pri meni , voziček nikoli ne bom tresla ... in se mi ravno to dogaja. Hčerka je bila pravi cuker glede tega. V 5 letih je pri meni spala 4 krat, od rojstva je prespala celo noč. Mali se pa še 2-3 krat hoče dojit. Upam, da bo boljše ko mu bom začela dodajat riževo kašico. sedaj pa budnica in klicanje "zize".
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 8:13:15
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro sem flaški obljubila kavo mal več vrst k vse ne pijete iste
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 8:16:56
|
|
|
|
Dudica1
|
katmat hvala ti za včeraj ...si me nasmejala,je še moj vprašu kaj je...pa sm mu povedala... Evo kavica odpade oz. bo malo kasneje...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 8:23:25
|
|
|
|
KatMat
|
sam da sem izvabila nasmesek....to je vazn
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 8:27:05
|
|
|
|
FLASK_A
|
Maja, pozdravi se!!! Pa kaj vas je zdaj vse vrglo? A sem odprla sezono med vikendom Leela, jaz bom tudi začela dajat kašico okrog petega meseca. Da bi pa bila samo na mleku do 6. mi je pa res hecno, nevem no. Ona bi že zdaj sendvič, take očke dobi Pa hvala za izčrpno mnenje o fotki Lepo je kaj takega slišat. Lake, jaz sem tut ta film gledala Zabaven je. Pa še z mojim se mi ni blo treba pogovarjat. Sva prišla v kratek stik čim sva bila na pol metra skup Pokica, super da si dobila denar! Nekaj pa je, ane! Hrana- vsak pravi drugače. Jaz bom kar sebe in Majo poslušala, bova že vedele, kdaj je pravi čas. Patronažna pravi tako, Pediatri drugače,... Kdo se bo kregal z njimi, brez veze A katera sploh še doji? Papua vem da, a še katera? PapuaNG, spuper za kopalnico, glej da daš gor fotke- before and after Andrejka, super za večerno spanje!!! Čimvečkrat tako! Čveki, hvala za kofe
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 8:28:05
|
|
|
|
KatMat
|
jaz dojim....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 8:29:38
|
|
|
|
petrazg
|
Dobro jutro... Kako smo kaj danes? Si grem najprej eno pravo kavico skuhat, pa hvala Cveki za virtualno... Dito... pri nas Lukec tudi spi v najini postelji, Anže ni nikoli, pa tudi sama sem bila striktno proti temu
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 8:30:11
|
|
|
|
KatMat
|
zdej gruntam ce bi ji umetn mlek dajala za ponoc pa kr odlasam ker mislim da ne nic vec spala kot zdej...od pol osmih do treh-do sedmih...tko je blo dons
< Sporočilo je popravil KatMat -- 8.9.2009 8:43:47 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 8:32:59
|
|
|
|
petrazg
|
Mi se tudi samo dojimo... Pri nas Luka ne kaže še nobenega zanimanja za drugo hrano. Gleda nas že z velikimi očkami, ampak interesa, da bi jedel ni. Je zadnjič Anžeta skoraj pojedel z očkami , ko je jedel banano, sem mu jo hotela malo dati, pa ni bilo interesa.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 8:34:20
|
|
|
|
FLASK_A
|
Aha, pa Blue tudi še doji, ane? No, jaz tudi. Nekaj pa nas je še Mislim, da Tija ne bi nič dlje spala. Lahko pa probaš. Pri nas ni bilo učinka, to vem. Včeraj sem izvedela, da bo najino stanovanje prosto 20.10 ali kaj prej Se pravi, da bo kmalu selitev! Sem ful navdušena!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 8:35:20
|
|
|
|
Dudica1
|
Jaz sm mu pa včeri dopoldne tko vsake tok časa dala mal frutka in je začel pluvat ven ...no pol popoldne je pa že lepo jedu brez da bi se kej stresu al pa ven plunu
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 8:37:34
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Dobro jutro... Kako smo kaj danes? Si grem najprej eno pravo kavico skuhat, pa hvala Cveki za virtualno... Dito... pri nas Lukec tudi spi v najini postelji, Anže ni nikoli, pa tudi sama sem bila striktno proti temu jaz sem drugace tud razmisljala da bi jo cez dan puscala na najini postelji ker zaspi ko se podojive in jo zbudim ko jo prestavim....ampak kr vstrajam pac kaksnkrat se morm se kaksno urco pol z njo igrackat...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 8:38:56
|
|
|
|
petrazg
|
Flaska... selite se... super? Kam pa greste? Dojenje - mislim da K.atja in Petra a oba še vedno polno dojita... Ja, nas je še kar nekaj. Blue je še kar bubkana? , da bo čimprej bolje... Kati... jst sem Lukcu prvi mesec parkrat, ko se mi je zbujal na 2,3 ure ponoči, dala mleko zvečer. P ni nič pomagalo, se je glih tako zbudil... Poskusi, sej škodi ne...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 8:39:13
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Aha, pa Blue tudi še doji, ane? No, jaz tudi. Nekaj pa nas je še Mislim, da Tija ne bi nič dlje spala. Lahko pa probaš. Pri nas ni bilo učinka, to vem. Včeraj sem izvedela, da bo najino stanovanje prosto 20.10 ali kaj prej Se pravi, da bo kmalu selitev! Sem ful navdušena! blue je zmankal mleka...zdej je na umetnem....al samo dodaja
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 8:39:40
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Jaz sm mu pa včeri dopoldne tko vsake tok časa dala mal frutka in je začel pluvat ven ...no pol popoldne je pa že lepo jedu brez da bi se kej stresu al pa ven plunu
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 8:42:42
|
|
|
|
KatMat
|
dons mam pa razvojno
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 8:43:38
|
|
|
|
FLASK_A
|
Kati, a kar naenkrat je zmanjkalo? To je pa šit Pa super, da toliko punc še doji, lepo! Ja, seliva se v najino stanovanje (do zdaj sva ga oddajala, da sva bila pri njegovemu očetu ob smrti njegove žene). Zdaj si je oče našel svojo družbo in ga skoraj ni več doma, midva greva pa DOMOV!!!!! Končno DOM, ki ga bova ustvarila in se ne bova premaknila od tam nekaj časa Načrti so že pri mizarju, hehehe. Ne morem iz svoje kože Poklicna deformacija pač
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 8:43:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Aha, pa Blue tudi še doji, ane? No, jaz tudi. Nekaj pa nas je še Mislim, da Tija ne bi nič dlje spala. Lahko pa probaš. Pri nas ni bilo učinka, to vem. Včeraj sem izvedela, da bo najino stanovanje prosto 20.10 ali kaj prej Se pravi, da bo kmalu selitev! Sem ful navdušena! super za selitev
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 8:46:06
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Kati, a kar naenkrat je zmanjkalo? To je pa šit Pa super, da toliko punc še doji, lepo! Ja, seliva se v najino stanovanje (do zdaj sva ga oddajala, da sva bila pri njegovemu očetu ob smrti njegove žene). Zdaj si je oče našel svojo družbo in ga skoraj ni več doma, midva greva pa DOMOV!!!!! Končno DOM, ki ga bova ustvarila in se ne bova premaknila od tam nekaj časa Načrti so že pri mizarju, hehehe. Ne morem iz svoje kože Poklicna deformacija pač cestitke....!!!!flaska a se nam bos pridruzila v PO....bi te rada ze enkrat u zivo spoznala no
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 8:49:28
|
|
|
|
Dudica1
|
flaska čestitke za selitev v vajin domek katmat ja flasko moraš pa res spoznat...super ženska,res tko za pogovarjat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 8:51:07
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Kati, a kar naenkrat je zmanjkalo? To je pa šit Pa super, da toliko punc še doji, lepo! Ja, seliva se v najino stanovanje (do zdaj sva ga oddajala, da sva bila pri njegovemu očetu ob smrti njegove žene). Zdaj si je oče našel svojo družbo in ga skoraj ni več doma, midva greva pa DOMOV!!!!! Končno DOM, ki ga bova ustvarila in se ne bova premaknila od tam nekaj časa Načrti so že pri mizarju, hehehe. Ne morem iz svoje kože Poklicna deformacija pač cestitke....!!!!flaska a se nam bos pridruzila v PO....bi te rada ze enkrat u zivo spoznala no hvala V postojno??! Ne. Razen, če mi doniraš kakšne pošteno izolativne čepke za ušesa, da ne bom Maje poslušala celo vožnjo v histeričnem dretju, ker si sama vrže dudo ven
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 8:51:20
|
|
|
|
KatMat
|
sem smo same super babe tle gor to sploh ne dvomim.....no flaska???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 8:51:51
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 flaska čestitke za selitev v vajin domek katmat ja flasko moraš pa res spoznat...super ženska,res tko za pogovarjat evo, zdej mi bo pa res nerodn no
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?