|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
8.9.2009 7:28:08   
mani2
Dobro jutro

Po dolgem času se vam spet malo javljam. Sineka sem odposlala v šolo, naša mala princesa Maria pa še kar spi. Zdaj se bo pri nas doma končno življenje postavilo na stare tire. Je možek imel dva tedna dopusta pa smo kar naprej skakal okoli al pa ga je blo treba pedenat. Zdaj pa sem od pol osmih pa do enih sama z Mario. In ko so babe same doma imajo žur. zdaj pa je že čas da grem miškico zbudit da gre jest. Je takšen zaspanček da se ji zjutraj ne da sami pobunitda je lačna. Jo morem budit. Je sposobno biti tiho v posteljici tudi do 10-ih. Spat pa gre najkasneje ob 20-ih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
8.9.2009 7:43:51   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

katmat- une torte ki si jih nalimala tolk dober zgledajo, da jih jaz niti razrezat ne bi mogla.

sej so cist easy....not je torta k torta figurce pa iz marcipana nardis....

DOBRO JUTRO!!!

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
8.9.2009 7:52:34   
dito
Dobro jutro,

Gal še zmeraj spi. Seveda na moji postelji. Okrog 4 h se je zbudil, jedel potem pa se začel smejati, pogovarjati. ko sem ga dala nazaj k meni se je še malo podojil in zaspal. Ne morem verjet, da se mi to dogaja. Ves čas sem govorila, da otrok ne bo spal pri meni user posted image , voziček nikoli ne bom treslauser posted image ... in se mi ravno to dogaja. Hčerka je bila pravi cuker glede tega. V 5 letih je pri meni spala 4 krat, od rojstva je prespala celo noč. Mali se pa še 2-3 krat hoče dojit. Upam, da bo boljše ko mu
bom začela dodajat riževo kašico.

sedaj pa budnica in klicanje "zize".

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
8.9.2009 8:13:15   
Anonimen
dobro jutro
sem flaški obljubila kavo user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

mal več vrst k vse ne pijete isteuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dito)
  Neposredna povezava do sporočila: 2504
8.9.2009 8:16:56   
Dudica1
katmat hvala ti za včeraj user posted image ...si me nasmejala,je še moj vprašu kaj je...pa sm mu povedala...user posted image

Evo kavica odpade oz. bo malo kasneje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
8.9.2009 8:23:25   
KatMat
sam da sem izvabila nasmesek....to je vazn

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
8.9.2009 8:27:05   
FLASK_A
Maja, pozdravi se!!!user posted image

Pa kaj vas je zdaj vse vrglo? A sem odprla sezono med vikendomuser posted image

Leela, jaz bom tudi začela dajat kašico okrog petega meseca. Da bi pa bila samo na mleku do 6. mi je pa res hecno, nevem no. Ona bi že zdaj sendvič, take očke dobiuser posted image user posted image
Pa hvala za izčrpno mnenje o fotkiuser posted image Lepo je kaj takega slišat.

Lake, jaz sem tut ta film gledalauser posted image Zabaven je. Pa še z mojim se mi ni blo treba pogovarjat. Sva prišla v kratek stik čim sva bila na pol metra skupuser posted image

Pokica, super da si dobila denar! Nekaj pa je, ane!

Hrana
- vsak pravi drugače. Jaz bom kar sebe in Majo poslušala, bova že vedele, kdaj je pravi čas. Patronažna pravi tako, Pediatri drugače,... Kdo se bo kregal z njimi, brez vezeuser posted image A katera sploh še doji? Papua vem da, a še katera?

PapuaNG, spuper za kopalnico, glej da daš gor fotke- before and afteruser posted image

Andrejka, super za večerno spanje!!! Čimvečkrat tako!

Čveki, hvala za kofeuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
8.9.2009 8:28:05   
KatMat
jaz dojim....

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
8.9.2009 8:29:38   
petrazg
Dobro jutro... Kako smo kaj danes? Si grem najprej eno pravo kavico skuhat, pa hvala Cveki za virtualno...

Dito... pri nas Lukec tudi spi v najini postelji, Anže ni nikoli, pa tudi sama sem bila striktno proti temu user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
8.9.2009 8:30:11   
KatMat
zdej gruntam ce bi ji umetn mlek dajala za ponoc pa kr odlasam ker mislim da ne nic vec spala kot zdej...od pol osmih do treh-do sedmih...tko je blo dons

< Sporočilo je popravil KatMat -- 8.9.2009 8:43:47 >

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
8.9.2009 8:32:59   
petrazg
Mi se tudi samo dojimo... Pri nas Luka ne kaže še nobenega zanimanja za drugo hrano. Gleda nas že z velikimi očkami, ampak interesa, da bi jedel ni. Je zadnjič Anžeta skoraj pojedel z očkami , ko je jedel banano, sem mu jo hotela malo dati, pa ni bilo interesa.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
8.9.2009 8:34:20   
FLASK_A
Aha, pa Blue tudi še doji, ane? No, jaz tudi. Nekaj pa nas je šeuser posted image

Mislim, da Tija ne bi nič dlje spala. Lahko pa probaš. Pri nas ni bilo učinka, to vem.

Včeraj sem izvedela, da bo najino stanovanje prosto 20.10 ali kaj prej user posted image user posted image user posted image Se pravi, da bo kmalu selitev! Sem ful navdušena!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
8.9.2009 8:35:20   
Dudica1
Jaz sm mu pa včeri dopoldne tko vsake tok časa dala mal frutka in je začel pluvat ven user posted image ...no pol popoldne je pa že lepo jedu brez da bi se kej stresu al pa ven plunu user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
8.9.2009 8:37:34   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Dobro jutro... Kako smo kaj danes? Si grem najprej eno pravo kavico skuhat, pa hvala Cveki za virtualno...

Dito... pri nas Lukec tudi spi v najini postelji, Anže ni nikoli, pa tudi sama sem bila striktno proti temu user posted image user posted image

jaz sem drugace tud razmisljala da bi jo cez dan puscala na najini postelji ker zaspi ko se podojive in jo zbudim ko jo prestavim....ampak kr vstrajam pac kaksnkrat se morm se kaksno urco pol z njo igrackat...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
8.9.2009 8:38:56   
petrazg
Flaska... selite se... super? Kam pa greste?

Dojenje
- mislim da K.atja in Petra a oba še vedno polno dojita... Ja, nas je še kar nekaj.

Blue je še kar bubkana? user posted image user posted image user posted image , da bo čimprej bolje...

Kati
... jst sem Lukcu prvi mesec parkrat, ko se mi je zbujal na 2,3 ure ponoči, dala mleko zvečer. P ni nič pomagalo, se je glih tako zbudil... Poskusi, sej škodi ne...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
8.9.2009 8:39:13   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Aha, pa Blue tudi še doji, ane? No, jaz tudi. Nekaj pa nas je šeuser posted image

Mislim, da Tija ne bi nič dlje spala. Lahko pa probaš. Pri nas ni bilo učinka, to vem.

Včeraj sem izvedela, da bo najino stanovanje prosto 20.10 ali kaj prej user posted image user posted image user posted image Se pravi, da bo kmalu selitev! Sem ful navdušena!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

blue je zmankal mleka...zdej je na umetnem....al samo dodaja

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
8.9.2009 8:39:40   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Jaz sm mu pa včeri dopoldne tko vsake tok časa dala mal frutka in je začel pluvat ven user posted image ...no pol popoldne je pa že lepo jedu brez da bi se kej stresu al pa ven plunu user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
8.9.2009 8:42:42   
KatMat
dons mam pa razvojno

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
8.9.2009 8:43:38   
FLASK_A
Kati, a kar naenkrat je zmanjkalo? To je pa šituser posted image
Pa super, da toliko punc še doji, lepo!

Ja, seliva se v najino stanovanje (do zdaj sva ga oddajala, da sva bila pri njegovemu očetu ob smrti njegove žene). Zdaj si je oče našel svojo družbo in ga skoraj ni več doma, midva greva pa DOMOV!!!!!user posted image Končno DOM, ki ga bova ustvarila in se ne bova premaknila od tam nekaj časauser posted image Načrti so že pri mizarju, hehehe. Ne morem iz svoje kožeuser posted image Poklicna deformacija pačuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
8.9.2009 8:43:47   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

super za selitevuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 2520
8.9.2009 8:46:06   
KatMat

Ja, seliva se v najino stanovanje (do zdaj sva ga oddajala, da sva bila pri njegovemu očetu ob smrti njegove žene). Zdaj si je oče našel svojo družbo in ga skoraj ni več doma, midva greva pa DOMOV!!!!!user posted image Končno DOM, ki ga bova ustvarila in se ne bova premaknila od tam nekaj časauser posted image Načrti so že pri mizarju, hehehe. Ne morem iz svoje kožeuser posted image Poklicna deformacija pačuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image cestitke....!!!!flaska a se nam bos pridruzila v PO....bi te rada ze enkrat u zivo spoznala no

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
8.9.2009 8:49:28   
Dudica1
flaska čestitke za selitev v vajin domek user posted image user posted image user posted image
katmat ja flasko moraš pa res spoznat...super ženska,res tko za pogovarjat user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
8.9.2009 8:51:07   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

user posted image user posted image user posted image user posted image cestitke....!!!!flaska a se nam bos pridruzila v PO....bi te rada ze enkrat u zivo spoznala no

hvalauser posted image

V postojno??! user posted image

Ne.user posted image Razen, če mi doniraš kakšne pošteno izolativne čepke za ušesa, da ne bom Maje poslušala celo vožnjo v histeričnem dretju, ker si sama vrže dudo venuser posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
8.9.2009 8:51:20   
KatMat
sem smo same super babe tle gor to sploh ne dvomim.....no flaska???

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
8.9.2009 8:51:51   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

flaska čestitke za selitev v vajin domek user posted image user posted image user posted image
katmat ja flasko moraš pa res spoznat...super ženska,res tko za pogovarjat user posted image

evo, zdej mi bo pa res nerodn no user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?