Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 8:52:37
|
|
|
|
KatMat
|
sej nasa tud joka...pa dudo popravim pa je....glej se blue pride v PO
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 8:52:56
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat dons mam pa razvojno Čak, čak, tole sem pa jaz spustila. Zakaj razvojna?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 8:53:55
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat sej nasa tud joka...pa dudo popravim pa je....glej se blue pride v PO Ne, v našem spejsmobilu ne sežem niti do zadnjega sedeža, kaj šele v lupino po dudo
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 8:57:05
|
|
|
|
FLASK_A
|
Mater, zanč sem bla pa jezna. Je moj cote pospravljal, pa je ravno naletel na ene gate (bridget jones stil ), ki linijo delajo in mal želatinast trebuh popravijo. Pa se je režal, da je cela vas slišala Ampak za vraga no, SAMO takrat ko jih imam gor, bi me pa najraje slekel, ker sem mu tako lepa. Jaz pa itak nočem. Lahko vpliva doživljenjsko na njegovo psiho in najino spolnost
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 8:58:00
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat dons mam pa razvojno Čak, čak, tole sem pa jaz spustila. Zakaj razvojna? ma takrat k sem bila pri P jo je glih zbudila in se je pretegnila tko k vsak normaln clovek....ona pa prec...joj kok zateguje-razvojna....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 8:58:37
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat sej nasa tud joka...pa dudo popravim pa je....glej se blue pride v PO Ne, v našem spejsmobilu ne sežem niti do zadnjega sedeža, kaj šele v lupino po dudo jest jo vozm spredi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 8:59:52
|
|
|
|
dito
|
flask_a- tudi jaz samo dojim in čestitke za selitev
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 9:00:16
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Mater, zanč sem bla pa jezna. Je moj cote pospravljal, pa je ravno naletel na ene gate (bridget jones stil ), ki linijo delajo in mal želatinast trebuh popravijo. Pa se je režal, da je cela vas slišala Ampak za vraga no, SAMO takrat ko jih imam gor, bi me pa najraje slekel, ker sem mu tako lepa. Jaz pa itak nočem. Lahko vpliva doživljenjsko na njegovo psiho in najino spolnost ja ucasih majo res take izpade....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 9:00:21
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat dons mam pa razvojno Čak, čak, tole sem pa jaz spustila. Zakaj razvojna? ma takrat k sem bila pri P jo je glih zbudila in se je pretegnila tko k vsak normaln clovek....ona pa prec...joj kok zateguje-razvojna.... Aaaaa! Kr kocine mi grejo pokonc. Jaz sem bila tut kregana, da me že skos opozarja, da je Maja zategnjena. Naslednjič ji pa ne bom dolžna ostala. Kar nekej, sej nihče ni perfect no! Se bo že odtegnila, jo imamo vsi radi in je ne nosimo ko žakelj krompirja okol Eh kr nekej
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 9:04:07
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 flaska čestitke za selitev v vajin domek katmat ja flasko moraš pa res spoznat...super ženska,res tko za pogovarjat evo, zdej mi bo pa res nerodn no ehhhh kaj ti če bit nerodno...potem pridi do logatca pobereš še mene in krotim oba odzadi...Maja in Majo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 9:06:20
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 flaska čestitke za selitev v vajin domek katmat ja flasko moraš pa res spoznat...super ženska,res tko za pogovarjat evo, zdej mi bo pa res nerodn no ehhhh kaj ti če bit nerodno...potem pridi do logatca pobereš še mene in krotim oba odzadi...Maja in Majo FLASKA ZMANKAL TI JE IZGOVOROV!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 9:07:27
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 flaska čestitke za selitev v vajin domek katmat ja flasko moraš pa res spoznat...super ženska,res tko za pogovarjat evo, zdej mi bo pa res nerodn no ehhhh kaj ti če bit nerodno...potem pridi do logatca pobereš še mene in krotim oba odzadi...Maja in Majo FLASKA ZMANKAL TI JE IZGOVOROV!!!!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 9:08:06
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat dons mam pa razvojno Čak, čak, tole sem pa jaz spustila. Zakaj razvojna? ma takrat k sem bila pri P jo je glih zbudila in se je pretegnila tko k vsak normaln clovek....ona pa prec...joj kok zateguje-razvojna.... Aaaaa! Kr kocine mi grejo pokonc. Jaz sem bila tut kregana, da me že skos opozarja, da je Maja zategnjena. Naslednjič ji pa ne bom dolžna ostala. Kar nekej, sej nihče ni perfect no! Se bo že odtegnila, jo imamo vsi radi in je ne nosimo ko žakelj krompirja okol Eh kr nekej SEJ JEST BOM PEDIATRINJO PRITEGNILA....je tok smotana ej....ze s pogledom ti pove da ne odobrava da majo mladi otroke in te tud obravnava manjvredno....ces,kaj pa sprasujes ,kdo ti je pa kriv da mas otroka....obup
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 9:08:21
|
|
|
|
FLASK_A
|
Pridem, ko boste kofetkale v Atlantisu po plavanju. To je sprejemljivo zame Pa še vsak teden bomo lepo čvekale. A bo kul?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 9:08:40
|
|
|
|
Anonimen
|
jz mam pa dones relaksacijo pospravljanje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 9:09:49
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat dons mam pa razvojno Čak, čak, tole sem pa jaz spustila. Zakaj razvojna? ma takrat k sem bila pri P jo je glih zbudila in se je pretegnila tko k vsak normaln clovek....ona pa prec...joj kok zateguje-razvojna.... Aaaaa! Kr kocine mi grejo pokonc. Jaz sem bila tut kregana, da me že skos opozarja, da je Maja zategnjena. Naslednjič ji pa ne bom dolžna ostala. Kar nekej, sej nihče ni perfect no! Se bo že odtegnila, jo imamo vsi radi in je ne nosimo ko žakelj krompirja okol Eh kr nekej SEJ JEST BOM PEDIATRINJO PRITEGNILA....je tok smotana ej....ze s pogledom ti pove da ne odobrava da majo mladi otroke in te tud obravnava manjvredno....ces,kaj pa sprasujes ,kdo ti je pa kriv da mas otroka....obup Kaj pa naj imam pri 40h otroka A-a. Takrat bojo otroc po svoje, jaz pa z možekom uživam v savni/ žakuziju/ na polju . Tako to gre. Ga ni čez komot
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 9:10:34
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 jz mam pa dones relaksacijo pospravljanje Kul! Jesensko pospravljanje. To bo lepo
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 9:13:10
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Pridem, ko boste kofetkale v Atlantisu po plavanju. To je sprejemljivo zame Pa še vsak teden bomo lepo čvekale. A bo kul? mene ne bo na plavanje ker gremo vsi v čatežke...tako da bi lahko prišla v postojno
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 9:13:37
|
|
|
|
KatMat
|
200 g sladkorja v prahu 100 - 200 g mandljevih jedrc 1 - 2 beljaka predpriprava ■ V posodi pristavimo in zavremo vodo za blanširanje mandljev. ■ Pečico segrejemo na 50 °C. ■ Mandeljne stresemo v krop. Blanširamo jih 15 sekund, nato pa jih odcedimo in olupimo. ■ Olupljene mandeljne stresemo na pekač, ki ga potisnemo v segreto pečico, da se mandeljni posušijo. priprava ■ Posušene mandeljne dvakrat zmeljemo, da se pretvorijo v prah. ■ Sladkorju v prahu primešamo toliko beljakaa in mletih mandeljnov, da dobimo gosto zmes, ki jo lahko oblikujemo s prsti. ekola za une k rade mal packajo .....domaca priprava marcipana...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 9:14:04
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Kaj pa naj imam pri 40h otroka A-a. Takrat bojo otroc po svoje, jaz pa z možekom uživam v savni/ žakuziju/ na polju . Tako to gre. Ga ni čez komot se zelo strinjam s temle
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 9:14:16
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Pridem, ko boste kofetkale v Atlantisu po plavanju. To je sprejemljivo zame Pa še vsak teden bomo lepo čvekale. A bo kul? ah pejd v rit...mene pa ne bo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 9:15:42
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Pridem, ko boste kofetkale v Atlantisu po plavanju. To je sprejemljivo zame Pa še vsak teden bomo lepo čvekale. A bo kul? ah pejd v rit...mene pa ne bo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 9:15:47
|
|
|
|
Anonimen
|
blek.... ne maram marcipana
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 9:16:52
|
|
|
|
Tanja_
|
Jutro! Mi smo mel pa včeraj priprave na krst in sem Hano za eno dobro urco pustila pri mojih. Od tega je 40 minut jokala. Pa ni bla lačna,k sm jo tik preden sm šla podojila. Moja mami je bla tok žalostna.Pa ni, da je ne bi poznala, k se velikrat vidimo, tam prespimo. Jst sm zdej čist obupana-a to pomeni, da je no bom mogla nikol tam pustit, da bi z možem kam šla sama? GH- jaz začnem pri 4 mesecih zaradi polivanja. Čeprav se zdaj dobro redi. V četrtek greva v bolnico, pa bomo vidli kaj nam bojo rekli glede tega.Sem pa zanč naročila ene vzorčke hrane, tako da za prvič poskusit riževe kosmiče bo. Aja, glede uvajanja, pa ni res pri 6 mesecih. Lahko že pri 4 in sedaj velja za gluten da se ga da od 4.-7. meseca najkasneje, ravno zato, ker naj bi tako preprečil alergijo nanj, Kje je ZD v Šiški?In kje naj tam parkiram?Pridem pa iz Črnuč.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 9:17:11
|
|
|
|
Anonimen
|
petrazg, greš danes kaj na potep?? Urban trenutno še spi, a ko se zbudi, greva ven,...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 6 lepih imen za fantke z le tremi črkamiKratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......