jpnincy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek IZVIRNO SPOROČILO: jpnincy Tako da, Tulpek, si imela neredne cikluse? Mogoče pa zato noče ven... pa saj bo, čez en mesec tak čas se boš že smejala na ta račun, kako tvoje majceno detece ni in ni hotelo prijokat na svet. Ti zeloooo držim pesti, da greš čim prej oziroma še nocoj... za nagrado (zaradi čakanja) pa naj ti podari čim lažji in čim krajši porod. Joj, saj vem, da mi hočeš dobro, ampak zadnje dni mi vsi s temi cikli "težijo" js pa točno vem, kateri dan sem imela ovulacijo. Res sem imela dolge cikle- 35 dni, ovulacijo pa točno 21 dan (več mesecev zapored) in tako očitno, da bi jo iz avijona videl . Tak da imam rok itak en teden kasneje (30.8), kot bi ga imela po menstruaciji (23.8) in praktično ni možno, da bi bil še kasneje (ok, en dan bi še tolerirala, če bi prišlo do zamika pri oploditvi). In prvi UZ sem imela pri točno 6. tednih starosti ploda (glede na ovulacijo, oz. glede na M - en teden več, bi mogla biti že 7. teden, ampak mi je bilo jasno, zakaj en teden manj) in takrat je bil velik točno 6 tednov, naslednjega pa pri 9. tednih glede na starost ploda (oz. 10 t od M) in je bil spet točno tako velik, kot mora biti... pri tako zgodnji nosečnosti se pa skoraj vsak dan poza. Pa še js sem ziher, kdaj so bili kritični dnevi in datuma 23.8. nisem nikoli niti malo upoštevala. Uh, sem zakomplicirala, ampak danes to že zihr četrtič razlagam in tretjič pišem... bi lahko že kar copy-paste delala. Imamo pa to zamudo v družini, je sestra 7 dni čez rok rodila... tak da upam, da se me kmalu usmili ali pa kak ginekolog. Aja, pa še nekaj sem ugotovila... če mi sprožijo 14.9. bom noseča skoraj celih 10 mesecev (ZM 16.11) . Ojoj, sorry, seveda si o tem že pisala in seveda sem vse prebrala - ampak pozabila (hormoni očitno). Hotla sem te še mal potolažit...ker vem, da si že vsega naveličana. Pa saj bo... še nobeden ni not ostal, tudi tvoj ne bo. Če te kaj potolaži, je moja prijateljica pred 4 leti rodila 11 dan čez rok in je tudi mislila, da bo dobila živčni zlom, ker ni in ni hotela tamala na svet. Ampak ko je rodila, je bilo vse čakanje in "poskusi sprožitve" pozabljeno. Tako da.... še vedno držim pesti, da greš nocoj...
|