|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
7.9.2009 12:32:03   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dost mam tega. Upam, da me danes pa pregledu razveselijo, čeprav vedno bolj dvomim, da bom sploh šla kdaj rodit user posted image .

Mogoče boš pa ti prva, ki boš kar user posted image  ostala user posted image  user posted image  Sori, sej te ne bom dražila več user posted image  Boš šla boš šla, ko boš najmanj pričakovala, boš videla user posted image  user posted image

Ej, sem že js tudi pomislila, da bom kar noseča ostala. Malemu bi že pasalo. Ampak to, da bom šla, ko bom najmanj pričakovala, pa ni več možno... vsako minuto pričakujem user posted image user posted image user posted image .

Pregled: spet nič od nič, ctg - ok, uz pregled - vse OK... se vidimo jutri.

Sem se z user posted image zmenila, da ne bo brcal na ctg-ju in da bom rekla, da skoraj nič več ne miga... pa ni hotel sodelovat in je prav lepo razgrajal.

Ja pa neha pričakovat no user posted image  user posted image  user posted image  Ena lanska februarka je rodila po pedikuri, si to probala user posted image  user posted image

Little Miss seveda je zelo fajn imeti očka in moža ob sebi prve dni po porodu, ampak mi2 z Bety sva pisali v smislu sobivanja partnerja s teboj v P user posted image  Drugače pa se strinjam da je prav, da je nekaj dni doma, ko prideš iz P, ker so to za družinico čisto posebni dnevi user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
7.9.2009 12:35:39   
sontschica
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

Sonschica.....Tvoja razmišljanja so tudi naša.....Jaz osebno mislim, da tam poskušajo zdravniki vse skupaj malo zamešati, da le ne bi stvar prišla v javnost in cela resnica....Upam, da to Jasmina zdaj ne bere!.....

hvala za odgovor...čeprav bi bilo prav, da bi takšne stvari šle v javnost, ker to se ne bi smelo dogajat nikjer...

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
7.9.2009 12:51:55   
Tanik
dajte mi povedat kako je s CTG-jem če tamal spi? a more bit buden?

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
7.9.2009 12:57:08   
sontschica
IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

men je rekla G, da mora biti buden, ker drugače ne pokaže CTG realnega stanja oz. nakazuje, da bi blo lahko kej narobe.

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
7.9.2009 12:59:57   
Tanik

IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

men je rekla G, da mora biti buden, ker drugače ne pokaže CTG realnega stanja oz. nakazuje, da bi blo lahko kej narobe.

me prav zanima če bo naš tamal ob petih buden ko imam ctg. user posted image saj zvečer poročam.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

Neposredna povezava do sporočila: 4305
7.9.2009 13:02:18   
Nepoznana
Naša pupa je zadnjič očitno dremala, ko sem bila na CTG-ju, pa mi je sestra po 15 minutah naročila, da sem se obrnila (iz desnega na levi bok) in pol se je, kot po navadi, bejba zbudila in je blo ok. Sem jo pa pozabila vprašat, v čem je hec, da bejbi bedi...

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
7.9.2009 13:03:27   
sontschica

me prav zanima če bo naš tamal ob petih buden ko imam ctg. user posted image saj zvečer poročam.

pri meni je pred 2 tednoma spal, pa mi je babca tok prerukala trebuh (po moje ene 5 minut), da me je že kar bolelo, sam se je pa  user posted image zbudil.

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
7.9.2009 13:05:05   
sontschica
aja, ker ko user posted image spi, se izpiše na CTGju ravna črta (tista, ki drugače meri popadke). vsaj jaz tko sklepam, ker so popadki nekako povezani z gibanjem user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4308
7.9.2009 13:05:08   
litlleMiss
Dolenjka..a tak sta vidve mislile user posted image
To pa se strinjam z vamauser posted image Škoda je samo da treba delit sobo še z nekom user posted image čeprav je meni to pomagalo, ker je bila moja ''cimra'' že mamica in mi je veliko stvari povedala.

Lp user posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
7.9.2009 13:09:07   
polari
Dajte mi malo opisat, kak zgledajo vaši ctg-ji.......
Jaz se samo vležem na postlo na hrbet, mi da na trebuh malo gela, pa gor eno okroglo-za merit pač, ki si jo sama držim, pa je to to...mašinca poleg pa riše krivulje in čuje se srček....nihče me ne vpraša ali gleda, če mali spi al bedi, al ruka..nisem na boku...danes sem pa imela dve taki za merit, eno na zg.delu trebuha, s pasom pripeto-za popadke, pa eno sem držala.....na trebuhu blizu popka....in to je to.....

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

Neposredna povezava do sporočila: 4310
7.9.2009 13:11:33   
tulpek

Veste, kaj vse js počnem, da se zbudi user posted image : delam počepe, jem čokolado in kekse tam, hodim, se sklanjam, se pogovarjam z user posted image ... ampak danes, ko bi ga lepo pustila spat, da bi mislili, da je v stiski, je pa veselo razgrajal.

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
7.9.2009 13:11:52   
sontschica
IZVIRNO SPOROČILO: polari

Dajte mi malo opisat, kak zgledajo vaši ctg-ji.......
Jaz se samo vležem na postlo na hrbet, mi da na trebuh malo gela, pa gor eno okroglo-za merit pač, ki si jo sama držim, pa je to to...mašinca poleg pa riše krivulje in čuje se srček....nihče me ne vpraša ali gleda, če mali spi al bedi, al ruka..nisem na boku...danes sem pa imela dve taki za merit, eno na zg.delu trebuha, s pasom pripeto-za popadke, pa eno sem držala.....na trebuhu blizu popka....in to je to.....

ja približno tako je tudi pri meni, sam da moram ležati na boku. pri nas babca vsake tok časa malce prečekira, kaj se izpisuje na CTGju, ker če se ravna črta, ti mal preruka trebuh in to je to.

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
7.9.2009 13:13:02   
tulpek

aja, ker ko user posted image spi, se izpiše na CTGju ravna črta (tista, ki drugače meri popadke). vsaj jaz tko sklepam, ker so popadki nekako povezani z gibanjem user posted image .

Pri meni ni to nič kaj dosti povezano, razen če user posted image nacilja senzor za popadke. Saj sta dve črti, ena za user posted image in ena za popadke.

Neposredna povezava do sporočila: 4313
7.9.2009 13:15:26   
Mož*
Čestitke, Casiopeja, Maks in Klemen bosta torej svečke pihala na isti dan. Lep pozdrav!

(odgovor članu Casiopea)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
7.9.2009 13:15:58   
Nepoznana
Polari, precej podobno je pri meni izgledal CTG. Sestra mi je naročila, da se uležem kakor mi paše (na hrbtu pri meni odpade, ker me vse tišči in boli), torej sem se zvalila na bok, potem pa mi je naštimala tisti dve okrogli zadevi gor - pripela mi jih je z elastičnima trakovoma, tako, da mi ni bilo treba držat, mašinca je pa risala dve krivulji - eno za srčni utrip (baje je normalno od 120 do 160, naša bejba je imela skoz okrog 139), drugo za popadke.  Me je pa pustila 15 minut, pol prišla preverit kako deluje, videla, da bejbi miruje, sem zamenjala položaj in me pustila še 15 minut pri miru.

Hm, če ima pa gibanje otroka kaj povezave s popadki, pa ne bi vedela...Ker meni je CTG zaznal popadke tudi ko je bila bejba pri miru...Čeprav jih jaz nisem čutila.user posted image

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
7.9.2009 13:16:35   
tulpek
Če je samo en senzor, ki je namazan z gelom, je za spremljanje user posted image . Tisti drug, brez gela, je pa za popadke. Pri nas lahko počneš skoraj karkoli. Sicer te hočejo najprej dat ležat na bok, ampak ker js tega ne morem, ker imam malega pod rebri na tisti strani, na kateri bi mogla ležat, ležim na hrbtu. In se blazno čudijo, da mi to paše, boka se pa izogibam. Prejšnji teden sem dvakrat sedela, pa hodila... vsega po malo. 

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
7.9.2009 13:18:39   
jullie
..dan punce.. se vam po parih dneh javljam..prej nisem bila sposobna user posted image  ..dva dni me že zob boli..za pop.izdit... zbolela sem..vsaka mišica me boli..hodit prav ne morem, ker se mi zdi, da mi bo glavica ven pogledala pa še včeraj sem imela skoz neke krče in bolečine v križu..skratka začela sem jamrat user posted image  ..

..zdaj sem pravkar prišla od zobozdravnice..mi je zob odprla..ampak mene še vedno fuuuuul boli..tak, da bom čez 2-3 dni šla nazaj , da mi ga spuli... itak mi je vedno delal probleme ta zob..

..jest nič prav ne morem niti nimam apetita... skratka podn od podna..

......................................................

..dost jamranja...

...ČESTITKE VSEM, KI STE RODILE... vas je blo kr nekaj v tem času...user posted image

...pa ful lepe bebice imate..user posted image
..............................................................

Tulpek tebi pa seveda čimprejšnji porod user posted image user posted image

..................................................................

jutri imam CTG in bomo videli kako bo in kaj so tiste bolečine včeraj pomenile...

polari pri meni sta vedno na CTG-ju dva ''merilna kroga'', ki mi ju pritrdi z elastiko.. eden zame in eden za bebico..

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
7.9.2009 13:19:38   
sontschica
IZVIRNO SPOROČILO: Nepoznana

Hm, če ima pa gibanje otroka kaj povezave s popadki, pa ne bi vedela...Ker meni je CTG zaznal popadke tudi ko je bila bejba pri miru...Čeprav jih jaz nisem čutila.user posted image

sej jaz tut ne vem, sam sklepamuser posted image user posted image na koncu bomo že doktorirale iz CTGjev, popadkov, razno raznih znakov, nasploh iz user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
7.9.2009 13:20:26   
klaja
CTG v Mb-ju ponavadi sediš (vsaj v prejšnjih nosečnostih sem), sedaj še nisem bila, ga pa imam v sredo. Naj bi se dojenček premikal, ampak ni neke panike, če se ne.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
7.9.2009 13:25:54   
Nepoznana

IZVIRNO SPOROČILO: Nepoznana

sej jaz tut ne vem, sam sklepamuser posted image user posted image na koncu bomo že doktorirale iz CTGjev, popadkov, razno raznih znakov, nasploh iz user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene moj user posted image zafrkava, da se sploh ne znam več drugega pogovarjatuser posted image in kr zavija z očmi, ko začnem spet kaj na glas razmišljat in razglabljat. Pa ima precej visok prag potrpljenja in me je dolgo poslušal in prenašal, ker marsikaj tudi njega zanima. Očitno sem presegla njegovo mejo user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4320
7.9.2009 13:30:45   
polari

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala..user posted image .....za odgovore....tak me je zanimalo malo.......

Ja, prave strokovnjakinje smo že....user posted image user posted image user posted image user posted image

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

Neposredna povezava do sporočila: 4321
7.9.2009 13:39:52   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: klaja

CTG v Mb-ju ponavadi sediš (vsaj v prejšnjih nosečnostih sem), sedaj še nisem bila, ga pa imam v sredo. Naj bi se dojenček premikal, ampak ni neke panike, če se ne.

Pri nas se mora premikat oz. pulz se mu mora gibat, drugače te prerukajo oz. sosedo se kar obdržali in ji sprožili porod.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
7.9.2009 13:45:46   
klaja
Tulpek a tako, potem se bom pa prej raje čokolade najedla, da ga predramim, ziher je ziheruser posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
7.9.2009 13:50:00   
tulpek
Js sem se pa danes trudila, da ne bi migal, pa ni hotel sodelovat user posted image . Sem upala, da bi me kar v porodno poslali user posted image . Prejšnji teden sem bila pa vedno 1 uro priklopljena, da je vsaj malo pobrcal. 

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
7.9.2009 13:54:15   
Nepoznana
Tulpek, tale tvoj user posted image je pa res en navihanček... Vsak dan te bolj razumem, da imaš počasi dovolj...Pa imam jaz še 13 dni. Raje ne pomislim, da se mi to lahko zavleče na en mesec, pa še PDP mi pride na nedeljo, to se pravi, v najslabšem primeru, če grem čez rok 14 dni, mi bodo šele 15 dan sprožili. Brrrr, raje ne pomislim na to. user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?