|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :))
7.9.2009 10:47:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Dobro jutro!

Evo, spet je minil en piknikaški vikend. Kljub temu da je pihalo in bilo kar mrzlo, smo imeli v PO na ulici moje tašče en ulični piknik. Ker je mesa še ogromno ostalo, pa smo včeraj spet za kosilo skočili v PO.

Edinaos, škoda, da se nismo srečale v Marche. Sem prišla z otroci, malo so se podili po igralih, malo zunaj, malo notri, pojedli en sladoled in potem smo šli nazaj v PO. Kam si se pa ti skrila user posted image

lumpa, pa zakaj nisi poklicala, jaz sem bila prepričana, da vas ne bouser posted image

saj sem rekla, da pridem user posted image
Sem pričakovala, da boš tam, gsm, pa sem pustila v avtu, tako, da se mi potem z vsemi tremi znorjenimi ni dalo nazaj v avto ponj, da bi te poklicala. Sem predvidevala, da si ti najbrž že šla domov.

Drugače pa za v vrtec tudi jaz danes nisem vedela, kako oblečt, pa sem kar isto kot prejšnji teden. Dolge hlače, eno kratko majčko in dolgo za čez (trenerko). V igralnici pa imajo zelo toplo, tako, da jo ziher ne bo zeblo. V našem vrtcu pa otroke, ki so v jaslih moraš preobleči v vrtčevska oblačila. Se mi zdi to kar fajn, saj ni potrebno skrbet, ali bo zeblo, ali bo vroče... user posted image

jaz sem bila od 13h-17h tamuser posted image  škoda

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 476
7.9.2009 10:50:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dan user posted image

jana81, tilči in ostale, ja, zdaj se bodo spet začeli zamašeni noski... user posted image

Estrella*, a tvojo Aljo to trma daje? Ker Gregi je trma na kubik, se mi na momente res rola user posted image

Srčekgirll, user posted image za fajn nakupe. Naš se tudi zadnje 3 dni zbuja takooooooo slabe volje... user posted image

Anitka, kar pogumno, kmalu bo tudi Gal spoznal, da je v vrtcu luštno, da se je fajn igrati in da bosta popoldne vidva skupaj user posted image Mene je kar groza prihodnjega tedna, ker vem, da bo Gregor spet trmaril, rjul in pojma nimam, kako ga bosta tam "obrihtali", ker rita kot zmešan in se ga potem niti ne upata prijeti... user posted image user posted image user posted image user posted image

edinaos, kam se pa namenjate na počitnice?

Aja, punce, a veste, da nisem dobila moje barve za lase? V DM je trenutno nimajo user posted image Kaj naj zdaj ruknem gor?? V sredo imam razgovor na zavodu pri svetovalki in razmišljam o uni rutki/traku za lase, ker s takim narastkom res ne morem delovati resno...

evo ravokar se rezervirala čat. topliceuser posted image user posted image user posted image , meni se zdi ful poceni: 370 EUR za vse tri, 4 noči-5 dni, polpenzion, vkl. karte za bazenuser posted image

gremo pa 21.9-komaj čakammmmmmmmmmmmuser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 477
7.9.2009 10:51:14   
tilči

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Edinaos...a ti je kolegica kaj rekla,kdaj približno bo prišla?Pa reci ji,naj ne obupa,če se ne bom takoj javila na telefonče se ravno tisti moment ne bom mogla oglasiti.Bom ves čas gledala,kdaj bo klicala

oj je rekla, da te pokliče danes ali jutri, pa nimam pojma kdajuser posted image , skratka te bo že dobilauser posted image  ji ne uidešuser posted image

ok

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 478
7.9.2009 10:54:15   
tilči

evo ravokar se rezervirala čat. topliceuser posted image user posted image user posted image , meni se zdi ful poceni: 370 EUR za vse tri, 4 noči-5 dni, polpenzion, vkl. karte za bazenuser posted image

gremo pa 21.9-komaj čakammmmmmmmmmmmuser posted image

user posted image user posted image user posted image

pri nas smo pa letos zaključili,ker je evrov zmanjkalouser posted image
pa tudi user posted image  ne bo dobil več dopusta

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 479
7.9.2009 10:56:43   
kasso

Dobro jutro!

Evo, spet je minil en piknikaški vikend. Kljub temu da je pihalo in bilo kar mrzlo, smo imeli v PO na ulici moje tašče en ulični piknik. Ker je mesa še ogromno ostalo, pa smo včeraj spet za kosilo skočili v PO.

Edinaos, škoda, da se nismo srečale v Marche. Sem prišla z otroci, malo so se podili po igralih, malo zunaj, malo notri, pojedli en sladoled in potem smo šli nazaj v PO. Kam si se pa ti skrila user posted image

lumpa, pa zakaj nisi poklicala, jaz sem bila prepričana, da vas ne bouser posted image

saj sem rekla, da pridem user posted image
Sem pričakovala, da boš tam, gsm, pa sem pustila v avtu, tako, da se mi potem z vsemi tremi znorjenimi ni dalo nazaj v avto ponj, da bi te poklicala. Sem predvidevala, da si ti najbrž že šla domov.

Drugače pa za v vrtec tudi jaz danes nisem vedela, kako oblečt, pa sem kar isto kot prejšnji teden. Dolge hlače, eno kratko majčko in dolgo za čez (trenerko). V igralnici pa imajo zelo toplo, tako, da jo ziher ne bo zeblo. V našem vrtcu pa otroke, ki so v jaslih moraš preobleči v vrtčevska oblačila. Se mi zdi to kar fajn, saj ni potrebno skrbet, ali bo zeblo, ali bo vroče... user posted image

jaz sem bila od 13h-17h tamuser posted image  škoda

kje si se pa skrivala od 16:00 do 16:50? Mi smo bili tam dokler niso začeli vse pospravljat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 480
7.9.2009 10:58:11   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

V našem vrtcu pa otroke, ki so v jaslih moraš preobleči v vrtčevska oblačila. Se mi zdi to kar fajn, saj ni potrebno skrbet, ali bo zeblo, ali bo vroče... user posted image

kako pa to zgleda? v njihove cotke? ne štekamuser posted image

ja, v vrtčevske cotke. Ko pripelješ otroka v vrtec, ga preoblečeš v njihove cotke.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 481
7.9.2009 11:05:28   
suzy85

dober dan

mi smo kr precej prehlajeni, ponoči je sicer bil mir z noskom, je pa bilo nekaj joka mislim da zaradi zobkov, in v tistem kko sem ga dvignila me je celo polulal...a je možno da joče tik preden se polula, da ga plenička tišči?
Zjutraj sva ga oba peljala v vrtec , pa je spet jokal..sicer je bilo res vse na hitro, ker smo spali do 7.30.. HB da imamo samo 5 minut v vrtca..

ravno zadnjič je bla ena debata o neki novi metodi odvajanja od pleničke, ki jo lahko začnemo že z rojstvom. baje da otroci postanejo malo sitni in jokavi, ko jih tišči in v tistem trenutku, biga naj razvili in dali na kahlico. nekaj v tem smislu. tako, da res možno, da ga plenička utesnjuje ali pa ga samo tišči

kasso kako pa to zgleda ulični piknik ?

suzy kakšno sobico pa imaš v mislih?
rada bi kupila vsaj posteljo, omaro in kakšen predalnik, če boma pa komplet sobico dobila kje po ugodni ceni, boma pa to vzela. zadnjič sva gledla v mercatorju alplesovo sobo in bi naju postelja, omara in predalnik prišlo 460 eur. greva danes pogledat še v rutarja, dipota in lesnino. boma pa vsekakor to sobico prišparala potem še za 2. user posted image

in še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse naše bolančke

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 482
7.9.2009 11:06:20   
suzy85

JUTROuser posted image

zaspanaaaaaauser posted image user posted image user posted image  Anja lumpa user posted image

upam, da bo nocojšnja noč boljša! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 483
7.9.2009 11:07:35   
suzy85
a bo katera hodila v Kika po žabice ..sem videla da so od četrka že v akciji..

jst bom verjetno šla pogledat. moram ji kupit še majčke z dolgimi rokavi in dolge hlače, pa bom pogledla, če imajo kaj pametnega.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 484
7.9.2009 11:08:35   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Kako imate oblečene svoje malčke v vrtcu oz. varstvu?

Pri Nejcu imajo zelo toplo ves čas,saj so v mansardi in tudi tista 4 okna ne ustvarijo mraza,tako da je lahko v kratki majici in za ven obleče pulover.user posted image

Pri Tilnu pa je že zjutraj hladno,pa je še vse zaprto,ko gredo pa na teraso in vse prezračijo-odprejo balkon in okna,se pa precej shladi.user posted image Tako da sem mu mislila obleči dvoja dolga rokava,v času kosila,ko pa sonce posveti skozi okna, ga pa že slečejo.Tilen je sploh bolj  zmrznjenček,Nejc pa zašvica,samo da se sprehodi iz ene sobe v drugouser posted image

Pri Alji imajo toplo in so kar v kratkih rokavih. Jo pa oblečem kreatke rokave/body in čez dolge rokave kako bombažno majco. Spodaj pa tanke hlače večinoma 3/4 ali trenikico+ štumfe. Ponavadi jo potem vedno preoblečejo še v kratke hlače. Sedaj ko pa je hladneje pa bodo kar dolge hlače.

tudi eva je tako oblečena. zjutraj ji dam čez še vetrovko, ima pa pri varuški še kratke rokave in kratke hlače, čeprav mislim, da jih ne bodo več rabli user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 485
7.9.2009 11:14:32   
kasso
jana, v ulici kjer živi tašča so se letos drugič zbrali vsi oz. kdor se je prijavil in želel praktično na ulici. Naredili so zaporo ulice (uradno), tako, da ni bilo avtomobilov. Prišlo je staro in mlado, na eni fasadi so z diaprojektorjem kazali slike, kako je ulica nastajala, kako so rastle hiše (v 60 ih letih), bil je odojek, pekli vse živo od mesa, peciva ni manjkalo. Prišel je tudi en moški zbor in zapel ene par pesmi, ko smo mi šli domov pa še muzika na harmoniko. En je tudi s kamero letal okrog, tako da bomo danes zvečer ša na PO tv.user posted image
Škoda pa, ker nam vreme ni bilo najbolj naklonjeno (mraz in burja).

< Sporočilo je popravil kasso -- 7.9.2009 11:20:32 >

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 486
7.9.2009 11:15:57   
suzy85

najprej sem mislila iti nabavit,potem pa smo pri nas dobili novo robo,pa še v akciji bo,tako da imam že na kraj žabice,bodije,štunfke,pa verjetno se bo še kaj našlo

kje pa bo ta akcija? user posted image  lahko tudi na zs

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 487
7.9.2009 11:24:28   
jana81

najprej sem mislila iti nabavit,potem pa smo pri nas dobili novo robo,pa še v akciji bo,tako da imam že na kraj žabice,bodije,štunfke,pa verjetno se bo še kaj našlo

kJE PA TI DELAŠ? lahko na ZS ..in po koliko jih boste imeli?

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 488
7.9.2009 11:27:16   
jana81

jana, v ulici kjer živi tašča so se letos drugič zbrali vsi oz. kdor se je prijavil in želel praktično na ulici. Naredili so zaporo ulice (uradno), tako, da ni bilo avtomobilov. Prišlo je staro in mlado, na eni fasadi so z diaprojektorjem kazali slike, kako je ulica nastajala, kako so rastle hiše (v 60 ih letih), bil je odojek, pekli vse živo od mesa, peciva ni manjkalo. Prišel je tudi en moški zbor in zapel ene par pesmi, ko smo mi šli domov pa še muzika na harmoniko. En je tudi s kamero letal okrog, tako da bomo danes zvečer ša na PO tv.user posted image
Škoda pa, ker nam vreme ni bilo najbolj naklonjeno (mraz in burja).

o ful dobro..

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 489
7.9.2009 11:34:16   
tilči
Suzy in Jana..imata zsuser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 490
7.9.2009 11:35:12   
suzy85

hvala! bom šla pogledat!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 491
7.9.2009 12:27:56   
nia5
Dan user posted image
Končno imam čas, ker sem doma!!! Ta teden sem delala po 12 ur in niti povohat nisem imela časa računalnika, kaj šele kaj drugo. No mojadva sta šla danes na morje, tako da sem doma, mogoče kako popoldne dobim varstvo, da grem kaj delat, drugače pa boma kar samevale tri tedne doma, odvisno koliko bo user posted image delal.
Vidim, da ste nekaj malega naklofale user posted image , bom prebrala, ko bo Nia spala.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 492
7.9.2009 12:29:07   
tilči
Naš mali traktorist:user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 493
7.9.2009 13:35:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Dan user posted image
Končno imam čas, ker sem doma!!! Ta teden sem delala po 12 ur in niti povohat nisem imela časa računalnika, kaj šele kaj drugo. No mojadva sta šla danes na morje, tako da sem doma, mogoče kako popoldne dobim varstvo, da grem kaj delat, drugače pa boma kar samevale tri tedne doma, odvisno koliko bo user posted image delal.
Vidim, da ste nekaj malega naklofale user posted image , bom prebrala, ko bo Nia spala.

BOGICAuser posted image user posted image  da ne boš pregorela, kaj pa delaš?

(odgovor članu nia5)
  Neposredna povezava do sporočila: 494
7.9.2009 13:51:33   
Čmrlika
Hojla čveke!

Kako ste kaj? Midve sva super...pa palček v bušiju tudi user posted image  

Da ne pozabim, sem ravno Tajo naročila v posvetovalnico. 19.10

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 495
7.9.2009 14:02:29   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Jutro!

Spanje je blo danes spet bl slabo. Sm mislna da bo kej bl spal, k smo bli včeraj na enem pikniku in je norel po travi. Ma kadar je ta polna luna je siten k user posted image .
Hm... drgač pa pr nas sonček sije, hladno je znaj, mal piha, jst pa tašča pijeve kavico...
Aja, pa moj Videk ma danes 16 mescevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vse najboljše mali Videk! user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 496
7.9.2009 14:02:37   
Čmrlika

V našem vrtcu pa otroke, ki so v jaslih moraš preobleči v vrtčevska oblačila. Se mi zdi to kar fajn, saj ni potrebno skrbet, ali bo zeblo, ali bo vroče... user posted image

kako pa to zgleda? v njihove cotke? ne štekamuser posted image

To še nisem slišala user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 497
7.9.2009 14:02:49   
Čmrlika

Tudi jaz sem radovednauser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 498
7.9.2009 14:02:59   
Čmrlika

Dobro jutro!

Spali smo celo do 7.30.A sedaj ko bo treba pa v vrtec hodit,bi pa spali?user posted image

Danes in jutri sta še doma,saj jima gre še vse gnojno iz nosa,pa da ne bi šlo kaj naprej.Glede na to,da sem ta teden še popoldne,se bomo pa v sredo še malo uvajali,če bo potrebno.

V službi moram pa danes eno novo uvajat.Pa kje so ravno mene najdli?user posted image Pa saj ni problema,samo je ženska ena ropotulja in razlaga sto zgodbic,kako je bilo tam,kjer je prej delala...Tukaj se dela pa po drugih pravilih in je glede vsega bolj strogo.Upam vsaj,da je odprte glave,ker imam še drugo delo,ne da bom vsak dan visela zraven.Me pa namestnica v službi vsak dan pohvali,saj naredim več v 4 urah kot pa večina v polnem delovnem času.Mogoče bodo pa kaj stimulacijo povečaluser posted image

Špelin@...a bo Gregi danes že spal v vrtcu?Kaj pa bi rada delala,če ni skrivnost?

Da boste kmalu zdravi...user posted image user posted image  pa da pade kak euro zraven user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 499
7.9.2009 14:03:07   
Čmrlika

Naš mali traktorist:user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?