Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: kasso Dobro jutro! Evo, spet je minil en piknikaški vikend. Kljub temu da je pihalo in bilo kar mrzlo, smo imeli v PO na ulici moje tašče en ulični piknik. Ker je mesa še ogromno ostalo, pa smo včeraj spet za kosilo skočili v PO. Edinaos, škoda, da se nismo srečale v Marche. Sem prišla z otroci, malo so se podili po igralih, malo zunaj, malo notri, pojedli en sladoled in potem smo šli nazaj v PO. Kam si se pa ti skrila lumpa, pa zakaj nisi poklicala, jaz sem bila prepričana, da vas ne bo saj sem rekla, da pridem Sem pričakovala, da boš tam, gsm, pa sem pustila v avtu, tako, da se mi potem z vsemi tremi znorjenimi ni dalo nazaj v avto ponj, da bi te poklicala. Sem predvidevala, da si ti najbrž že šla domov. Drugače pa za v vrtec tudi jaz danes nisem vedela, kako oblečt, pa sem kar isto kot prejšnji teden. Dolge hlače, eno kratko majčko in dolgo za čez (trenerko). V igralnici pa imajo zelo toplo, tako, da jo ziher ne bo zeblo. V našem vrtcu pa otroke, ki so v jaslih moraš preobleči v vrtčevska oblačila. Se mi zdi to kar fajn, saj ni potrebno skrbet, ali bo zeblo, ali bo vroče... jaz sem bila od 13h-17h tam škoda
|