|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :))
8.9.2009 9:45:30   
Anonimen
user posted image
JUTRO

vidim, da smo pri pohištvuuser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 526
8.9.2009 9:47:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Čer user posted image

Uf, danes pa ob vseh opravkih prav lovim samo sebe... user posted image

V vrtcu se je imel Gregor fino, nič ni jokal, lepo se je igral, krepko se je pokakal, da sta ga morali previti in preobleči (btw: tako kot pri kasso tudi pri nas otroci prve starostne skupine v vrtcu nosijo vrtčevska oblačila) user posted image Tulit je začel, ko sem prišla. Kot bi se spomnil, da sem ga zapustila user posted image V glavnem: v vrtcu mu ni hudega.

user posted image user posted image user posted image gregi!

za Gregijiuser posted image user posted image  moja pa že 2 dni joka ko jo pustim user posted image

nimam pojma, kaj je zdaj, se bom prec danes z vzg. pogovorilauser posted image

(odgovor članu suzy85)
  Neposredna povezava do sporočila: 527
8.9.2009 9:53:56   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Čer user posted image

Uf, danes pa ob vseh opravkih prav lovim samo sebe... user posted image

V vrtcu se je imel Gregor fino, nič ni jokal, lepo se je igral, krepko se je pokakal, da sta ga morali previti in preobleči (btw: tako kot pri kasso tudi pri nas otroci prve starostne skupine v vrtcu nosijo vrtčevska oblačila) user posted image Tulit je začel, ko sem prišla. Kot bi se spomnil, da sem ga zapustila user posted image V glavnem: v vrtcu mu ni hudega.

user posted image user posted image user posted image gregi!

za Gregijiuser posted image user posted image  moja pa že 2 dni joka ko jo pustim user posted image

nimam pojma, kaj je zdaj, se bom prec danes z vzg. pogovorilauser posted image

user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa danes zjutraj rahlo zaje.bala situacijo, ker je Gregor ravno lepo glodal kifeljček in ga je pom. vzgojiteljice poskušala zamotit, da sem odšla. Ampak ni vrag: mali je ravno ob mojem zapiranju vrat opazil, da odhajam in v jok user posted image Sem še malo čakala v garderobi in tehtata, kaj naj. Samo sem sama pri sebi zaključila, da nima smisla, da rinem nazaj in sta ga potem kar hitro potolažili. Drugič moram obvezno spakirat pred zajtrkom. Če sva pozna, pa potem ko pokljuva zajtrk, drugače je sra.nje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 528
8.9.2009 9:54:06   
jana81
punce poglejte tole.. a ni lepo ?user posted image

http://bibaleze.si/clanek/nosecnost/14-najbolj-hudih-trebusckov-na-svetu.html

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 529
8.9.2009 10:20:51   
tilči
Punce,rabim vašo pomoč,ker ne vem več,kaj narediti:user posted image

Naš Nejc postaja vedno bolj nasilen do Tilna.Sploh ne razume,da sedaj ni samo on in je ful ljubosumen na Tilna.Iz same žlehtnobe je včeraj zmetal vsa oblačila iz omare,ko je šel po kosilu spat.
Igrače mu dobesedno puli iz rok,pa ne da bi se potem igral z njimi,samo zato,da jih ne bi imel Tilen.Pa sem že poskusila s tem,da sem ga poslala v sobo,je šel klečat za 4 minute,tako kot so mene kaznovali,samo pri meni je delovalouser posted image Sploh ne razume,kaj ne sme delati ampak bo nalašč naredil kontra.Sedaj mu govorim,da naj pihne iz nosa,ker ima vse polno,ampak nalašč ne bo.Pa mu govorim,da bo resno zbolel,če ne bo spucal nosa,da bo moral k P,pa sploh ne razume.Ga pa že voham,kako mu že rahlo smrdi iz ust po gnojuuser posted image

Nekaj časa sta se lepo igrala skupaj,ko smo bili zunaj,sta se tako lepo prijela za roke in se sprehajala.Prav simpatična sta bila.user posted image
Sedaj ne vem,ali je zato ljubosumen,ker tudi Tilen hodi v vrtecuser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 530
8.9.2009 10:26:25   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Naš Nejc postaja vedno bolj nasilen do Tilna.Sploh ne razume,da sedaj ni samo on in je ful ljubosumen na Tilna.Iz same žlehtnobe je včeraj zmetal vsa oblačila iz omare,ko je šel po kosilu spat.
Igrače mu dobesedno puli iz rok,pa ne da bi se potem igral z njimi,samo zato,da jih ne bi imel Tilen.Pa sem že poskusila s tem,da sem ga poslala v sobo,je šel klečat za 4 minute,tako kot so mene kaznovali,samo pri meni je delovalouser posted image Sploh ne razume,kaj ne sme delati ampak bo nalašč naredil kontra.Sedaj mu govorim,da naj pihne iz nosa,ker ima vse polno,ampak nalašč ne bo.Pa mu govorim,da bo resno zbolel,če ne bo spucal nosa,da bo moral k P,pa sploh ne razume.Ga pa že voham,kako mu že rahlo smrdi iz ust po gnojuuser posted image

Nekaj časa sta se lepo igrala skupaj,ko smo bili zunaj,sta se tako lepo prijela za roke in se sprehajala.Prav simpatična sta bila.user posted image
Sedaj ne vem,ali je zato ljubosumen,ker tudi Tilen hodi v vrtecuser posted image

a Nejc še vedno je zraven Tilna kosilo? Mogoče mu pa ni po godu, da je z manjšimi , hoče bit bolj samostojen.. po moje to ni ravno posrečen način da ga kaznuješ, bo verjetno bolj zaleglo če se pogovorita in mu 1000x poveš eno in isto stvar..sicer svojih izkušenj nimam, ampak ko polsušam druge straše kaznovanje ne pomaga.. ali pa ima samo obdobje ljubosumja..

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 531
8.9.2009 10:35:38   
špelin@

Uf, tole me močno spominja na eno fazo, ki jo je imela moja mala pika user posted image Pa srčno upam, da je zdaj dokončno mimo!!!
Čez poletje smo imeli kakšen mesec s presledki točno takšne težave:

"Igrače mu dobesedno puli iz rok,pa ne da bi se potem igral z njimi,samo zato,da jih ne bi imel Tilen."
"Sedaj mu govorim,da naj pihne iz nosa,ker ima vse polno,ampak nalašč ne bo."
"Iz same žlehtnobe je včeraj zmetal vsa oblačila iz omare,ko je šel po kosilu spat."
No, moja mala je zmetala vse knjige s police user posted image

Ti povem, da sem preizkusila vse živo: zlepa, s kaznijo (morala je iti ležat v svojo posteljo in se hladit, ni dobila sladkarij, ni smela na kolo, ampak je morala peš, ko smo šli na sprehod,...), v obupu sem jo poskušala celo podkupiti (da bo dobila sličice, ki jih zbira, če se bo umirila). Pomagalo nič. Običajno niti trenutno ni nič zaleglo user posted image Dokler se nisem z njo usedla in sva predebatirali zadeve. Tako čisto resno, saj toliko stari že ogromno razumejo. Več kot si mislimo. V glavnem: zdaj si striktno vzamem nekaj minut, da se ukvarjam samo z njo. Ponavadi takrat, ko se Gregor v drugi sobi lepo zaigra sam. Od nekje sredine avgusta je bolje oz. sploh ni več težav. Pa da se ne bom prehitro hvalila...

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 532
8.9.2009 10:43:55   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

a Nejc še vedno je zraven Tilna kosilo? Mogoče mu pa ni po godu, da je z manjšimi , hoče bit bolj samostojen.. po moje to ni ravno posrečen način da ga kaznuješ, bo verjetno bolj zaleglo če se pogovorita in mu 1000x poveš eno in isto stvar..sicer svojih izkušenj nimam, ampak ko polsušam druge straše kaznovanje ne pomaga.. ali pa ima samo obdobje ljubosumja..

Nejc je samo 1x jedel z manjšimi,zato da smo šli skupaj domov,ker je bil takrat ati bolj pozen in bi moral Nejc ostati dalj časa v vrtcu,ker ne bi mogel ponj.Jaz sem pa tudi Tilna dala po kosilu spati in ga ne bi mogla samega pustiti,da bi šla po Nejca

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 533
8.9.2009 10:47:55   
tilči
Tudi pogovorila sva se že,pa vedno pravi,da bo priden,da bo ubogal,da ne bo nagajal,a čez pet minut je isto.
Je pa nekaj:Nejc se zelo težko izraža z besedami,sploh mi ne zna povedati,kako se počuti,dobesedno mu moram jaz polagati besede na jezik.Tudi govori bolj slabo,vsaj meni se zdi tako

Špelin@..kako tvoja mala pika govori? Tvori cele stavke z razločnimi besedami? Ker naš Nejc pol besed poje.Drugače imam namen to P omeniti,pa naj naju pošlje k logopedu
Tudi knjigice sva začela na veliko brati,da se bo ja naučil besede

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 534
8.9.2009 11:22:33   
suzy85

suzy85, sta našla kakšno primerno pohištvo?

našla, pa me je cena skor na rit vrgla! še dobro, da sem sedela user posted image
najprej sva šla v rutarja pogledat in so imeli komplet sobo - 14. po vrsti - (3 delna omara, postelja, nočna omarica, pisalna miza, predalnik pod mizo in stenska omarica) znižano iz 1200 na 700 eur, samo se je akcija včeraj zaključila user posted image
pol sma šla pa v lesnino in nama je bla ena sobica ful všeč in nama je gospa nardila izračun. postelja, 3 delna omara, nočna omarica in predalnik s 4 predali - 1700 eur! user posted image user posted image user posted image
tako da bova najverjetneje šla kar v mercator po alplesovo. pa bo mir.sva se odločla, da bova zaenkrat kupila posteljo, omaro, predalnik in mogoče nočno omarico. ko bo pa 2. user posted image dosti star, dobi to evino sobo, eva pa novo za skoz

EVA ZAKAJ PA NE GRESTA V IKEO ALI MOMAX ? MEN SE ZDI DOST BOLJ UGODNO GOR.

sem ravno pogledla momax-ovo stran in bi naju postelja, omara in predalnik prišla čez 700 eur! razen če majo gor še druge zadeve cenejše. ker tele na spletu niti niso poceni

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 535
8.9.2009 11:24:42   
špelin@

našla, pa me je cena skor na rit vrgla! še dobro, da sem sedela user posted image
najprej sva šla v rutarja pogledat in so imeli komplet sobo - 14. po vrsti - (3 delna omara, postelja, nočna omarica, pisalna miza, predalnik pod mizo in stenska omarica) znižano iz 1200 na 700 eur, samo se je akcija včeraj zaključila user posted image
pol sma šla pa v lesnino in nama je bla ena sobica ful všeč in nama je gospa nardila izračun. postelja, 3 delna omara, nočna omarica in predalnik s 4 predali - 1700 eur! user posted image user posted image user posted image
tako da bova najverjetneje šla kar v mercator po alplesovo. pa bo mir.sva se odločla, da bova zaenkrat kupila posteljo, omaro, predalnik in mogoče nočno omarico. ko bo pa 2. user posted image dosti star, dobi to evino sobo, eva pa novo za skoz

sem ravno pogledla momax-ovo stran in bi naju postelja, omara in predalnik prišla čez 700 eur! razen če majo gor še druge zadeve cenejše. ker tele na spletu niti niso poceni

Tole je fuuuuuuuuul drago! Itak da imajo tudi cenejše stvari user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 536
8.9.2009 11:25:49   
jana81

ja ko sva bila midva v momaxu, so imeli kr precej otroških sob tam razstavljenih in meni osebno so ble zelo všeč, cene pa tudi..sva pa bila pred pol leta tam..

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 537
8.9.2009 11:32:12   
špelin@
Midva sva nazaj iz vrtca in se je Gregor spet fino zabaval user posted image Edino piti noče, pa tudi poje le za vzorec. Jutri bo ostal tam malo dlje.

Tudi pogovorila sva se že,pa vedno pravi,da bo priden,da bo ubogal,da ne bo nagajal,a čez pet minut je isto.
Je pa nekaj:Nejc se zelo težko izraža z besedami,sploh mi ne zna povedati,kako se počuti,dobesedno mu moram jaz polagati besede na jezik.Tudi govori bolj slabo,vsaj meni se zdi tako

Špelin@..kako tvoja mala pika govori? Tvori cele stavke z razločnimi besedami? Ker naš Nejc pol besed poje.Drugače imam namen to P omeniti,pa naj naju pošlje k logopedu

Hja, naša P. zna izredno lepo govoriti, če ji je do tega. Je pa res ona od vseh mojih 3 otrok najhitreje spregovorila in je nasploh govorno bolj napredna. Pravilno formira stavke, uporablja pester nabor zaimkov, veznikov (najraje ima "ampak" user posted image ),...
Zna pa tudi tako spakedrati besede, da je noben ne razume - to počne, kadar je slabe volje, tečna ali jo popade žlehtnob'ca. V takih stanjih tudi ni sposobna povedati, kaj točno jo moti, je narobe,... Pri njej je to absolutno povezano s psihičnim stanjem in ne z njenimi sposobnostmi.

A Nejc drugače, kadar je dobre volje, sproščen in zdrav, pravilno govori, zna pripovedovati zgodbice (magari kaj izmišljenega, samo, da čveka)?

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 538
8.9.2009 11:33:11   
mafi

kaj pa če bi si vzela kako dan ali uro samo za Nejca, kjer ne bi bilo Tilna v bližini. Mogoče pa hoče malo pozornosti nase.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 539
8.9.2009 11:34:23   
mafi

Midva sva nazaj iz vrtca in se je Gregor spet fino zabaval user posted image Edino piti noče, pa tudi poje le za vzorec. Jutri bo ostal tam malo dlje.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Gregi.

Pri nas je pa jokuser posted image pa nič ne spravi vase, protestira cel dopoldne

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 540
8.9.2009 11:41:54   
Anonimen
Dan

Matr sm jeznauser posted image . Še takrat ko mam čas mal za rr pa za razne stvari štroma zmanjka, grrrrr. Sm ga čakala dve uri pa sm obupala pa šla v Kamnik. Tko da zdj čakam pri naših da grem pol po Gajo v vrtec.

Edina ja škoda da vm ni znesl, sm upala da vam bo ratal. Pa drugič, bi bil že cajt da gremo na kofe.

user posted image user posted image Nejc za lulanje na kahlico.

Suzy ja škoda za uno da ni več v akciji. Mi smo dal 500€, ni neki full kvalitetna ampak bo za neki časa.

Srčekgirl kako je pol Vid spal?

Tilči a ti v Kiku delaš? Kolk pa so žabice? Pa držim pesti, da zadeve z Nejcem kmalu rešite.

Špelin@ super za Gregija, da tko dobr prenaša vrtec. Tud jest sm včeri tuhtala al naj še počakam al naj grem pa sm raj kr šla, to je treba čez dat, kaj čmo.
Drugač pa počutje kr ok, mal sm zmatrana,zvečer grem spat ob pol devetihuser posted image , pa trebuh me že ovira, mal bolš je zdej k je Gaja v vrtcuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 541
8.9.2009 11:47:55   
tilči

Hja, naša P. zna izredno lepo govoriti, če ji je do tega. Je pa res ona od vseh mojih 3 otrok najhitreje spregovorila in je nasploh govorno bolj napredna. Pravilno formira stavke, uporablja pester nabor zaimkov, veznikov (najraje ima "ampak" user posted image ),...
Zna pa tudi tako spakedrati besede, da je noben ne razume - to počne, kadar je slabe volje, tečna ali jo popade žlehtnob'ca. V takih stanjih tudi ni sposobna povedati, kaj točno jo moti, je narobe,... Pri njej je to absolutno povezano s psihičnim stanjem in ne z njenimi sposobnostmi.

A Nejc drugače, kadar je dobre volje, sproščen in zdrav, pravilno govori, zna pripovedovati zgodbice (magari kaj izmišljenega, samo, da čveka)?

user posted image user posted image user posted image Gregi

Nejc zelo slabo govori,kdaj te res preseneti in tako lepo pove stavek,da smo kar šokirani.Samo to je redkost.Zgodbic pa ne zna pripovedovati

Hvala špelin@,Jana in Mafi za vaše nasvete.Bova se resno pogovorila,za vikend se bom zmenila z user posted image ,da bova šla z Nejcem nekam sama na izlet.Mogoče me pa res pogreša in tako išče pozornost,saj sem bila prej samo njegova.Čeprav imam oba enako rada,se obema posvetim,pa se verjetno počuti zapostavljenega.
Saj sva marsikaj počela skupaj sama tudi sedaj,ko je Tilen z nami.
prav spomnim se,ko sem Tilna še nosila,kako je zjutraj prišel k meni v posteljo in sva še malo poležala,se pogovarjala,....sedaj pa tega ni več,saj Tilen zahteva takojšnjo akcijo

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 542
8.9.2009 11:49:56   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Gregi.

Pri nas je pa jokuser posted image pa nič ne spravi vase, protestira cel dopoldne

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 543
8.9.2009 11:51:47   
suzy85

kaj pa če bi si vzela kako dan ali uro samo za Nejca, kjer ne bi bilo Tilna v bližini. Mogoče pa hoče malo pozornosti nase.

podpišem!

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 544
8.9.2009 11:52:19   
suzy85

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 545
8.9.2009 11:53:48   
suzy85

tudi vaš poba se bo počasi navadil na vrtec in ne bo več toliko jokal! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 546
8.9.2009 11:54:46   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Dan

Matr sm jeznauser posted image . Še takrat ko mam čas mal za rr pa za razne stvari štroma zmanjka, grrrrr. Sm ga čakala dve uri pa sm obupala pa šla v Kamnik. Tko da zdj čakam pri naših da grem pol po Gajo v vrtec.

user posted image user posted image user posted image  najdejo pravi čas, ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 547
8.9.2009 11:54:50   
Anonimen

mafi pri nas je tud jok, sploh ker vsi jokajo, sej bo minil, upam da kmal

(odgovor članu mafi)
  Neposredna povezava do sporočila: 548
8.9.2009 11:55:56   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Dan

user posted image user posted image user posted image  najdejo pravi čas, ne?

ma ja no. Zmer k se odločim da bom doma ( kar ni velikokratuser posted image ) zmanjka štroma al pa vodeuser posted image

(odgovor članu suzy85)
  Neposredna povezava do sporočila: 549
8.9.2009 12:02:49   
špelin@

Midva sva nazaj iz vrtca in se je Gregor spet fino zabaval Edino piti noče, pa tudi poje le za vzorec. Jutri bo ostal tam malo dlje.

Hja, naša P. zna izredno lepo govoriti, če ji je do tega. Je pa res ona od vseh mojih 3 otrok najhitreje spregovorila in je nasploh govorno bolj napredna. Pravilno formira stavke, uporablja pester nabor zaimkov, veznikov (najraje ima "ampak" ),...

Gregi

Nejc zelo slabo govori,kdaj te res preseneti in tako lepo pove stavek,da smo kar šokirani.Samo to je redkost.Zgodbic pa ne zna pripovedovati
Ej, nekako takole je v isti starosti govorila moja velika pika. Potem pa sem ji začela res vsakodnevno brati knjige + v vrtcu so imeli eno tako vzgojiteljico, ki je bila "mahnjena" na zgodbice in je otroke navajala, da so po sliki pripovedovali zgodbice oz. si jih izmišljali.

Hvala špelin@,Jana in Mafi za vaše nasvete.Bova se resno pogovorila,za vikend se bom zmenila z ,da bova šla z Nejcem nekam sama na izlet.Mogoče me pa res pogreša in tako išče pozornost,saj sem bila prej samo njegova.Čeprav imam oba enako rada,se obema posvetim,pa se verjetno počuti zapostavljenega.
Saj sva marsikaj počela skupaj sama tudi sedaj,ko je Tilen z nami.
prav spomnim se,ko sem Tilna še nosila,kako je zjutraj prišel k meni v posteljo in sva še malo poležala,se pogovarjala,....sedaj pa tega ni več,saj Tilen zahteva takojšnjo akcijo
Odlična ideja Pa vedi, da ti ni treba vsakič vzeti si veliko časa, da si samo z njim, bolj pomembno je, da to počneš vsakodnevno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?