Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dan jana81, tilči in ostale, ja, zdaj se bodo spet začeli zamašeni noski... Estrella*, a tvojo Aljo to trma daje? Ker Gregi je trma na kubik, se mi na momente res rola Srčekgirll, za fajn nakupe. Naš se tudi zadnje 3 dni zbuja takooooooo slabe volje... Anitka, kar pogumno, kmalu bo tudi Gal spoznal, da je v vrtcu luštno, da se je fajn igrati in da bosta popoldne vidva skupaj Mene je kar groza prihodnjega tedna, ker vem, da bo Gregor spet trmaril, rjul in pojma nimam, kako ga bosta tam "obrihtali", ker rita kot zmešan in se ga potem niti ne upata prijeti... edinaos, kam se pa namenjate na počitnice? Aja, punce, a veste, da nisem dobila moje barve za lase? V DM je trenutno nimajo Kaj naj zdaj ruknem gor?? V sredo imam razgovor na zavodu pri svetovalki in razmišljam o uni rutki/traku za lase, ker s takim narastkom res ne morem delovati resno... kaj pa če probaš katero drugo barvo?? meni so ti traki zelo všeč, samo ne vem če boš skrila celoten narastek/no odvisno koliko ga imaš... ga držim pestke za službo.. O ja, gre cel narastek pod to Sem že za na sestanek v vrtcu preizkusila Saj ne gre za razgovor za službo. Na zavod grem, ker bi se rada pogovorila okrog tega, da bi mi oni financirali nadaljnje izobraževanje Potrebujem še kakšno dodatno specifično znanje, če hočem uspeti na področju, ki me veseli, drugače bom večno "obsojena" samo na prostovoljstvo... Če je ni , bi jaz uporabila rutko, ker menjati barvo...hmm nisem ravno pristaš tega. Držim pesti, da ti odobrijo prošnjo.
|