|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :))
6.9.2009 9:33:08   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dan user posted image

jana81, tilči in ostale, ja, zdaj se bodo spet začeli zamašeni noski... user posted image

Estrella*, a tvojo Aljo to trma daje? Ker Gregi je trma na kubik, se mi na momente res rola user posted image

Srčekgirll, user posted image za fajn nakupe. Naš se tudi zadnje 3 dni zbuja takooooooo slabe volje... user posted image

Anitka, kar pogumno, kmalu bo tudi Gal spoznal, da je v vrtcu luštno, da se je fajn igrati in da bosta popoldne vidva skupaj user posted image Mene je kar groza prihodnjega tedna, ker vem, da bo Gregor spet trmaril, rjul in pojma nimam, kako ga bosta tam "obrihtali", ker rita kot zmešan in se ga potem niti ne upata prijeti... user posted image user posted image user posted image user posted image

edinaos, kam se pa namenjate na počitnice?

Aja, punce, a veste, da nisem dobila moje barve za lase? V DM je trenutno nimajo user posted image Kaj naj zdaj ruknem gor?? V sredo imam razgovor na zavodu pri svetovalki in razmišljam o uni rutki/traku za lase, ker s takim narastkom res ne morem delovati resno...

kaj pa če probaš katero drugo barvo??
meni so ti traki zelo všeč, samo ne vem če boš skrila celoten narastek/no odvisno koliko ga imaš... ga držim pestke za službo..

O ja, gre cel narastek pod to user posted image user posted image Sem že za na sestanek v vrtcu preizkusila user posted image
Saj ne gre za razgovor za službo. Na zavod grem, ker bi se rada pogovorila okrog tega, da bi mi oni financirali nadaljnje izobraževanje user posted image Potrebujem še kakšno dodatno specifično znanje, če hočem uspeti na področju, ki me veseli, drugače bom večno "obsojena" samo na prostovoljstvo...

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 451
6.9.2009 9:46:43   
Srčekgirll
Jutro!

Spanje je blo danes spet bl slabo. Sm mislna da bo kej bl spal, k smo bli včeraj na enem pikniku in je norel po travi. Ma kadar je ta polna luna je siten k user posted image .
Hm... drgač pa pr nas sonček sije, hladno je znaj, mal piha, jst pa tašča pijeve kavico...
Aja, pa moj Videk ma danes 16 mescevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 452
6.9.2009 12:19:08   
Estrella*

Estrella*, a tvojo Aljo to trma daje? Ker Gregi je trma na kubik, se mi na momente res rola user posted image

Ja tako trmasta je in sitna, da je na momemte absolutmno "insoportable"!!!Tud men se meša od njenih muh.c user posted image Kaj takega pa še ne. Pri Andražu niti duha ne sluha ni bilo o trmi...user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 453
6.9.2009 12:20:28   
Estrella*

Dan user posted image

jana81, tilči in ostale, ja, zdaj se bodo spet začeli zamašeni noski... user posted image

Srčekgirll, user posted image za fajn nakupe. Naš se tudi zadnje 3 dni zbuja takooooooo slabe volje... user posted image

Anitka, kar pogumno, kmalu bo tudi Gal spoznal, da je v vrtcu luštno, da se je fajn igrati in da bosta popoldne vidva skupaj user posted image Mene je kar groza prihodnjega tedna, ker vem, da bo Gregor spet trmaril, rjul in pojma nimam, kako ga bosta tam "obrihtali", ker rita kot zmešan in se ga potem niti ne upata prijeti... user posted image user posted image user posted image user posted image

edinaos, kam se pa namenjate na počitnice?

Aja, punce, a veste, da nisem dobila moje barve za lase? V DM je trenutno nimajo user posted image Kaj naj zdaj ruknem gor?? V sredo imam razgovor na zavodu pri svetovalki in razmišljam o uni rutki/traku za lase, ker s takim narastkom res ne morem delovati resno...

kaj pa če probaš katero drugo barvo??
meni so ti traki zelo všeč, samo ne vem če boš skrila celoten narastek/no odvisno koliko ga imaš... ga držim pestke za službo..

O ja, gre cel narastek pod to user posted image user posted image Sem že za na sestanek v vrtcu preizkusila user posted image
Saj ne gre za razgovor za službo. Na zavod grem, ker bi se rada pogovorila okrog tega, da bi mi oni financirali nadaljnje izobraževanje user posted image Potrebujem še kakšno dodatno specifično znanje, če hočem uspeti na področju, ki me veseli, drugače bom večno "obsojena" samo na prostovoljstvo...

Če je ni , bi jaz uporabila rutko, ker menjati barvo...hmm nisem ravno pristaš tega.
Držim pesti, da ti odobrijo prošnjo.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 454
6.9.2009 12:22:32   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Jutro!

Spanje je blo danes spet bl slabo. Sm mislna da bo kej bl spal, k smo bli včeraj na enem pikniku in je norel po travi. Ma kadar je ta polna luna je siten k user posted image .
Hm... drgač pa pr nas sonček sije, hladno je znaj, mal piha, jst pa tašča pijeve kavico...
Aja, pa moj Videk ma danes 16 mescevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image se spomnim kako sem pri Andražu štela mesce .Želela sem si magično 36user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 455
6.9.2009 13:17:40   
Estrella*
Kam ste se vse poskrile???user posted image

Jaz se dala vse korekcije in čakam na ponovne vzorce. Celo na malico nisem šla, imela hudo gužvo in sem kar zmatranauser posted image . Upam, da mi Alja prizanese ko pridem domovuser posted image

< Sporočilo je popravil Estrella* -- 6.9.2009 13:18:13 >

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 456
6.9.2009 21:03:46   
špelin@
Čer user posted image

Estrella*, a si bila ti danes v službi? Kako pa to?
Glede trme: žal imam že izkušnje s tem user posted image S. je bila prvi 2 leti čisto neproblematična, kar se trme tiče. Šele potem jo je kakšnega pol leta "metalo" user posted image Je pa zato P. pravi user posted image user posted image Gregor ji pa zvesto sledi, kar se trme tiče... user posted image

Srčekgirll, 16 mesecev user posted image ... O, kako zdaj čas leti user posted image

Me prav zanima, kako bo jutri v vrtcu user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 457
7.9.2009 8:25:23   
tilči
Dobro jutro!

Spali smo celo do 7.30.A sedaj ko bo treba pa v vrtec hodit,bi pa spali?user posted image

Danes in jutri sta še doma,saj jima gre še vse gnojno iz nosa,pa da ne bi šlo kaj naprej.Glede na to,da sem ta teden še popoldne,se bomo pa v sredo še malo uvajali,če bo potrebno.

V službi moram pa danes eno novo uvajat.Pa kje so ravno mene najdli?user posted image Pa saj ni problema,samo je ženska ena ropotulja in razlaga sto zgodbic,kako je bilo tam,kjer je prej delala...Tukaj se dela pa po drugih pravilih in je glede vsega bolj strogo.Upam vsaj,da je odprte glave,ker imam še drugo delo,ne da bom vsak dan visela zraven.Me pa namestnica v službi vsak dan pohvali,saj naredim več v 4 urah kot pa večina v polnem delovnem času.Mogoče bodo pa kaj stimulacijo povečaluser posted image

Špelin@...a bo Gregi danes že spal v vrtcu?Kaj pa bi rada delala,če ni skrivnost?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 458
7.9.2009 8:38:14   
suzy85
jutro! user posted image

nocoj sva spale precej boljše v primerjavi s prejšnjimi nočmi user posted image  vikend sva ful izkoristle in se precej potepale user posted image  danes pa pride user posted image  domov in upam, da nam uspe it pogledat za evino sobico.
v soboto mi je celo uspelo zase kupiti bolj elegantne čevlje. kr ne morem verjet! user posted image

tilči upam, da bosta otročeka hitro zdrava!user posted image user posted image user posted image

špelin@ držim pesti, da bo Gregi ok v vrtcu in da se boš uspešno zmenila na zavodu! user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 459
7.9.2009 8:42:19   
kasso
Dobro jutro!

Evo, spet je minil en piknikaški vikend. Kljub temu da je pihalo in bilo kar mrzlo, smo imeli v PO na ulici moje tašče en ulični piknik. Ker je mesa še ogromno ostalo, pa smo včeraj spet za kosilo skočili v PO.

Edinaos, škoda, da se nismo srečale v Marche. Sem prišla z otroci, malo so se podili po igralih, malo zunaj, malo notri, pojedli en sladoled in potem smo šli nazaj v PO. Kam si se pa ti skrila user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 460
7.9.2009 9:17:39   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Gregor je v vrtcu. Danes sva vse uspela brez joka in trmarjenja user posted image Sam je šel peš v vrtec, direkt noter, nič težil, on bi šel kar v igralnico, sem ga morala poklicat nazaj, da se je preobul in preoblekel user posted image Pridno poglodal kos kruha z maslom in začel hoditi naokrog, čvekati, se smejati in igrati user posted image Potem sem se na hitro poslovila od njega in odšla, na srečo je bil čisto v elementu (med kockami). Upam, da mu bosta zdaj 2 urici lepo minili, jaz spijem kavo in grem pošteno pospravljat - včeraj je user posted image menjal ploščico na balkonu, popravljal visečo omarico v kuhinji in napeljeval en kabel, jaz pa nisem uspela kaj več kot na hitro pobrisati, zato je vse umazano kot pri user posted image

tilči, delo z ljudmi mene veseli, prav pomoč ljudem v stiski oz. bolnim in starim. Ne, danes Gregor še ne bo spal v vrtcu, grem v času malice tja, če ne bo hotel jesti, ga bom jaz nahranila in greva domov.
Kar se opravljenega dela v 4 urah tiče - točno to ves čas vsem trobim: če človek dela za 4 ure, dela 4 ure res učinkovito in skoncentrirano. Delodajalci premalo cenijo to možnost.

suzy85, user posted image za nakup, potepanje in boljše spanje. Danes pa le uživajte user posted image

kasso, user posted image za uživanje.

Pa hvala vsem za pestke user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 461
7.9.2009 9:19:14   
jana81
dober dan

mi smo kr precej prehlajeni, ponoči je sicer bil mir z noskom, je pa bilo nekaj joka mislim da zaradi zobkov, in v tistem kko sem ga dvignila me je celo polulal...a je možno da joče tik preden se polula, da ga plenička tišči?
Zjutraj sva ga oba peljala v vrtec , pa je spet jokal..sicer je bilo res vse na hitro, ker smo spali do 7.30.. HB da imamo samo 5 minut v vrtca..

kasso kako pa to zgleda ulični piknik ?

suzy kakšno sobico pa imaš v mislih?

in še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse naše bolančke

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 462
7.9.2009 9:30:25   
jana81

tilči, delo z ljudmi mene veseli, prav pomoč ljudem v stiski oz. bolnim in starim. Ne, danes Gregor še ne bo spal v vrtcu, grem v času malice tja, če ne bo hotel jesti, ga bom jaz nahranila in greva domov.
Kar se opravljenega dela v 4 urah tiče - točno to ves čas vsem trobim: če človek dela za 4 ure, dela 4 ure res učinkovito in skoncentrirano. Delodajalci premalo cenijo to možnost.

a veš špelin@ mi pa iščemo eno gospo za pomoč , ker je stara mama padla in ne sme hodit, pa še alzheimerjevo ima.. in zdej preko javnih del iščemo kakšno gospo, sicer je mama našla eno, ampak je tudi zvedla da če preko zavoda vzameš koga , zavod sofinancira nekja zraven..
Samo tebi je Prebold verjetno predaleč...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 463
7.9.2009 9:57:22   
Anonimen
JUTROuser posted image

zaspanaaaaaauser posted image user posted image user posted image  Anja lumpa user posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 464
7.9.2009 9:58:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Dobro jutro!

Evo, spet je minil en piknikaški vikend. Kljub temu da je pihalo in bilo kar mrzlo, smo imeli v PO na ulici moje tašče en ulični piknik. Ker je mesa še ogromno ostalo, pa smo včeraj spet za kosilo skočili v PO.

Edinaos, škoda, da se nismo srečale v Marche. Sem prišla z otroci, malo so se podili po igralih, malo zunaj, malo notri, pojedli en sladoled in potem smo šli nazaj v PO. Kam si se pa ti skrila user posted image

lumpa, pa zakaj nisi poklicala, jaz sem bila prepričana, da vas ne bouser posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 465
7.9.2009 10:05:47   
tilči
Edinaos...a ti je kolegica kaj rekla,kdaj približno bo prišla?Pa reci ji,naj ne obupa,če se ne bom takoj javila na telefonče se ravno tisti moment ne bom mogla oglasiti.Bom ves čas gledala,kdaj bo klicala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 466
7.9.2009 10:10:22   
tilči
Kako imate oblečene svoje malčke v vrtcu oz. varstvu?

Pri Nejcu imajo zelo toplo ves čas,saj so v mansardi in tudi tista 4 okna ne ustvarijo mraza,tako da je lahko v kratki majici in za ven obleče pulover.user posted image

Pri Tilnu pa je že zjutraj hladno,pa je še vse zaprto,ko gredo pa na teraso in vse prezračijo-odprejo balkon in okna,se pa precej shladi.user posted image Tako da sem mu mislila obleči dvoja dolga rokava,v času kosila,ko pa sonce posveti skozi okna, ga pa že slečejo.Tilen je sploh bolj  zmrznjenček,Nejc pa zašvica,samo da se sprehodi iz ene sobe v drugouser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 467
7.9.2009 10:13:34   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Pri Nejcu imajo zelo toplo ves čas,saj so v mansardi in tudi tista 4 okna ne ustvarijo mraza,tako da je lahko v kratki majici in za ven obleče pulover.user posted image

Pri Tilnu pa je že zjutraj hladno,pa je še vse zaprto,ko gredo pa na teraso in vse prezračijo-odprejo balkon in okna,se pa precej shladi.user posted image Tako da sem mu mislila obleči dvoja dolga rokava,v času kosila,ko pa sonce posveti skozi okna, ga pa že slečejo.Tilen je sploh bolj  zmrznjenček,Nejc pa zašvica,samo da se sprehodi iz ene sobe v drugouser posted image

Danes sem ga oblekla v body dolgi rokav in trenerko čez, pa zokne spodaj in trenerko, za ven pa ima še jakno..
Drugače pa je v body kratkih rokavih in dolga majica čez..žabic zaenkrat še nima..

a bo katera hodila v Kika po žabice ..sem videla da so od četrka že v akciji..

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 468
7.9.2009 10:14:43   
Estrella*

Čer user posted image

Estrella*, a si bila ti danes v službi? Kako pa to?
Glede trme: žal imam že izkušnje s tem user posted image S. je bila prvi 2 leti čisto neproblematična, kar se trme tiče. Šele potem jo je kakšnega pol leta "metalo" user posted image Je pa zato P. pravi user posted image user posted image Gregor ji pa zvesto sledi, kar se trme tiče... user posted image

Srčekgirll, 16 mesecev user posted image ... O, kako zdaj čas leti user posted image

Me prav zanima, kako bo jutri v vrtcu user posted image

Delala sem, ker manjka delavcev(dopusti in odpusti), se je pa delalo na vse izmeneuser posted image . Še en vikend se bo delalo ta mesec, samo upam, da ne naslednji.

Ojej....torej trma je popolnoma neozdravljivauser posted image user posted image user posted image Upam pa vseeno, da jo čimprej mine.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 469
7.9.2009 10:17:58   
Estrella*

Pri Alji imajo toplo in so kar v kratkih rokavih. Jo pa oblečem kreatke rokave/body in čez dolge rokave kako bombažno majco. Spodaj pa tanke hlače večinoma 3/4 ali trenikico+ štumfe. Ponavadi jo potem vedno preoblečejo še v kratke hlače. Sedaj ko pa je hladneje pa bodo kar dolge hlače.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 470
7.9.2009 10:27:00   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Dobro jutro!

lumpa, pa zakaj nisi poklicala, jaz sem bila prepričana, da vas ne bouser posted image

saj sem rekla, da pridem user posted image
Sem pričakovala, da boš tam, gsm, pa sem pustila v avtu, tako, da se mi potem z vsemi tremi znorjenimi ni dalo nazaj v avto ponj, da bi te poklicala. Sem predvidevala, da si ti najbrž že šla domov.

Drugače pa za v vrtec tudi jaz danes nisem vedela, kako oblečt, pa sem kar isto kot prejšnji teden. Dolge hlače, eno kratko majčko in dolgo za čez (trenerko). V igralnici pa imajo zelo toplo, tako, da jo ziher ne bo zeblo. V našem vrtcu pa otroke, ki so v jaslih moraš preobleči v vrtčevska oblačila. Se mi zdi to kar fajn, saj ni potrebno skrbet, ali bo zeblo, ali bo vroče... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 471
7.9.2009 10:33:31   
jana81

V našem vrtcu pa otroke, ki so v jaslih moraš preobleči v vrtčevska oblačila. Se mi zdi to kar fajn, saj ni potrebno skrbet, ali bo zeblo, ali bo vroče... user posted image

kako pa to zgleda? v njihove cotke? ne štekamuser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 472
7.9.2009 10:41:03   
tilči

najprej sem mislila iti nabavit,potem pa smo pri nas dobili novo robo,pa še v akciji bo,tako da imam že na kraj žabice,bodije,štunfke,pa verjetno se bo še kaj našlo

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 473
7.9.2009 10:44:35   
Anonimen

Edinaos...a ti je kolegica kaj rekla,kdaj približno bo prišla?Pa reci ji,naj ne obupa,če se ne bom takoj javila na telefonče se ravno tisti moment ne bom mogla oglasiti.Bom ves čas gledala,kdaj bo klicala

oj je rekla, da te pokliče danes ali jutri, pa nimam pojma kdajuser posted image , skratka te bo že dobilauser posted image  ji ne uidešuser posted image

(odgovor članu tilči)
  Neposredna povezava do sporočila: 474
7.9.2009 10:46:05   
Anonimen

najprej sem mislila iti nabavit,potem pa smo pri nas dobili novo robo,pa še v akciji bo,tako da imam že na kraj žabice,bodije,štunfke,pa verjetno se bo še kaj našlo

jaz sem včeraj kupila za AT ful lepe žabice v C&A take bele z bleščicamuser posted image , so take čisto tanke in sem ji danes kar oblekla, ker pri nas v vrtcu je fuul hladno po tlehuser posted image

(odgovor članu tilči)
  Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?