|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :))
4.9.2009 17:29:57   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Sem vam pozabila povedat, da je moja miška včeraj spala od 18h do 7h jutrajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

o pridna...podira rekorde  !

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 426
4.9.2009 17:29:59   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Tudi jaz sem tukaj user posted image

Ne boste verjele: ta moj mali razgrajač je zaspal šele zdajle ob 16h! Od pol sedme zjutraj do zdajle je bil pokonci user posted image user posted image

ta pa res ima energije.mislim da je po tebi

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 427
4.9.2009 17:30:05   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Orkodijo oz. porco dio = bog prasec
...da vidim, če bo cenzurirano user posted image

očitno jih italijanščina ne zanima

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 428
4.9.2009 17:33:18   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Orkodijo oz. porco dio = bog prasec
...da vidim, če bo cenzurirano user posted image

očitno jih italijanščina ne zanima

Pošteno povedano, se nikoli nisem poglabljala, kaj pomeni orkodijo - tako je včasih zaklel moj pokojni stari ata user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 429
4.9.2009 18:09:03   
Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Juhu!

Evo me, spet sm kle. Sm si mal časa vzela za RR, da vidm kaj dogaja. Nism vsega brala sam enih par postov. Danes sm šla jst iskat Vidka v vrtec in ga je vzgojiteljica pohvalila, da kok je priden in da popije fuulll tekočineuser posted image user posted image ,...sm ji rekla da fajn, kr k je biu bolan je ful malo pil...tko naprej, jeeee. Drgač pa vse po staremuser posted image , edino po noč je blo mal zbujanja, ma bo žeuser posted image

user posted image user posted image user posted image Vid
Vid je res korenjak user posted image
Naš pa v vrtcu noče nič pit - sem mu danes nesla tja njegov razredčen sok, ampak je vzg. rekla, da je flašo vrgel po tleh user posted image Itak - zato, ker se mu je ne ljubi držat, najraje vidi, da mu jo drug nagne v kljun user posted image

user posted image user posted image user posted image da se bo manj zbujal. Naš mali je preteklo noč odlično spal - samo 3x se je zbudil za pit in dudko, takoj mrknil nazaj in je celo noč prespal v svoji posteljici user posted image

user posted image user posted image user posted image Gregi za spanje.Tvoj noče piti,naš pa jesti neuser posted image
Ali imate v vrtcu flaške in dude,ali jih nosite s seboj? Pri nas ima vsak svoje kar v vrtcu,podpidano,pa da ne nosimo s seboj.

Včeraj je user posted image  prišel po Tilna v vrtec,se je ravno zbudil in mu ga je vzgojiteljica prinesla v naročje z dudo in posebej copatke,tako da je user posted image  samo pobasal vse in pozabil vzeti sandalce.Pa še popoldansko malico je pozabil,ker imajo posebej v omaricah,pa še ni navajen,kje je kaj

Flaške in dudke podpišemo in pustimo tam, ob petkih vzamemo domov. Sva se pa z vzg. zmenili, da za Gregorja nosim vsakodnevno s sabo jabolčni sok, ker samo to pije.

Jst pustim tam eno flašo in eno dudo. Če pa slučajno sabo kdaj prnese (časih tud kej viška odnese) pa pol zamenjamo.user posted image
Drgač je pa eniki ki vse je in veliko pije.
špelina@ - sej bo...user posted image user posted image user posted image za spanje
tilči - bravo atiuser posted image user posted image , sej naš tud vsake tolk kej pozab vzet al pa prnest v vrtec, moški pačuser posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 430
4.9.2009 18:09:05   
Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Dobro jutrouser posted image

Končno petekuser posted image  Danes grem še k frizerju in bo še toliko lepšiuser posted image . Tako pozdravila sem vas, sedaj pa veselo na delo.

user posted image user posted image user posted image
Si me spomnila: obvezno moram v DM po barvo za moj narasteeeeeeeeeeek user posted image

A TI PRIME kr blond barva, men pa sploh ne, obvezno samo prameni, pa ful gosti, spodaj pa svetla podlaga..

meni moja prime, ampak mora bit pepelnato blond (drugače mi pride rumeno, ker imam oranžen pigment) + dodam malo hidrogena.

Spet gre ena k frizerju, blagor ti. Jst, mogoče konc mesca, ampak mogoče.
Men frizerka zdej zmeša barvo (brez blanža) in pride super. Kr jst mam tud ful rdečga pigmenta in sm bla k piščanc, če mi ni prej zblanžirala. Zdej pa je bla na enem seminarju in so jih naučil, da se da tud brez blanža lepo pobarvat, sam barve in hidrogen.user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 431
4.9.2009 18:09:06   
Srčekgirll

Sem vam pozabila povedat, da je moja miška včeraj spala od 18h do 7h jutrajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 432
4.9.2009 18:10:40   
Srčekgirll
Hejla!

No, pr nas se je gospodič prejle zbudu oz. sve ga s taščo zbudile, spal je 2h pa pol 2. runda danes. Drgač pa pr nas piha k pr norcih. Nč, pridem še pol kej po kukat.user posted image

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 4.9.2009 18:13:45 >

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 433
4.9.2009 19:08:13   
jana81
tako najedli smo se.. zdej pa gremo naprej plesat pred tv in se pogovarjat z junaki iz risanke..user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 434
4.9.2009 20:21:31   
Anonimen
čeruser posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 435
4.9.2009 20:47:14   
Srčekgirll

čeruser posted image

čeruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 436
4.9.2009 20:48:30   
Estrella*

o pridna...podira rekorde  !

user posted image user posted image user posted image pridna AT. Pri nas je to praktično vsakdanjik oz vsakonočnikuser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 437
4.9.2009 20:49:35   
Estrella*
Čer SGuser posted image  a TE NI ODPIHNILO? Pr nas je tud bril kot pri norcihuser posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 438
4.9.2009 20:55:09   
Anonimen

čeruser posted image

čeruser posted image

čer čer

evo jaz sem sama, no AT pančka, moj je na neki žurko, jaz pa nam  iščem počitnice za sep.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 439
4.9.2009 21:03:52   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Čer SGuser posted image  a TE NI ODPIHNILO? Pr nas je tud bril kot pri norcihuser posted image

HB me ni, zdej se je mal umirilouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 440
4.9.2009 21:05:34   
Srčekgirll

čeruser posted image

čeruser posted image

čer čer

evo jaz sem sama, no AT pančka, moj je na neki žurko, jaz pa nam  iščem počitnice za sep.user posted image

Pr nas je Vid tud že v postelji, pančka. Je biu prej neki vroč, sm mu merla tempereturo in je meu 37,1, upam, da ne bo spet kaj zboleluser posted image . Moj je pa dol pr sosedu igrajo poker (na žetončke).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 441
4.9.2009 21:22:29   
Srčekgirll
Nč, grem jst pod tušuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 442
4.9.2009 22:17:09   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Anitka, kako kaj ti in Gal danes?

Špelin@ me veseli, da je bil današnji dan boljši v vrtcuuser posted image user posted image user posted image

Je bil spet jok na hipe, ko so drugi otroci jokali. Jutri pa me čaka en fajn izziv - zjutraj gre z mano v vrtec, potem pa bova še kakšnih 15 minutk skupaj dokler ne pride njegova vzgojiteljica. Že vidim, da bodo obema tekle solzeuser posted image user posted image Pa probali bomo počivati, ker je ati službeno odstoten in ne more po kosilu ponj.  Joj upam, da bom čimbolje prestala vse skupaj.

Edinaos ti si pa res caricauser posted image user posted image user posted image user posted image

Bom fajn močno stiskala pestke za jutri in mislila na vaju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvalauser posted image , veš kako mi je hudo ko izvem, da spet joka ali ga slišim pa ga ne morem iti pocartatuser posted image user posted image user posted image

IN zakaj ga ne smeš pocartat???

Meni to sploh ni jasno, pa kake veze ima če ga vsake toliko malo vzemeš v svojo skupino?

Ker je potem le še hujeuser posted image user posted image . Jaz bi ga z veseljem vzela k sebi. Morda kasneje, ko se bolj navadi. Sicer pa je danes bilo malce manj joka, pa prvič je v vrtcu tudi spaluser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 443
5.9.2009 8:23:34   
tilči
Dobro jutro!

Spali smo odlično,samo 2x se je zbudiluser posted image ,pa še to samo zato,ker je imel zabasan nosekuser posted image .Sedaj spi čez dan samo eno kitico,ga tudi doma navajam,da gre spat ob 12.,da ne bo potem panike v vrtcu.Ima pa okoli 10. malo krizeuser posted image .Zvečer pa že pred 19. dol pade,ko je tako utrujen.

Špelin@...mogoče bo pa Gregi spal v vrtcu,ko bo videl druge otroke.Pusti se presenetiti.V Tilnovi skupini je ena punčka,ki drugače čez dan nič ne spi,pa je zadnjič prva zaspala

Edinaos...user posted image user posted image  AT za spanje.Tak je bil moj Nejc,je večji del dneva in noči prespal.Ko bi Tilen vsaj nočuser posted image

Anitka..user posted image user posted image  Gal
Srčekgirl...user posted image user posted image za Vidka,da ne zboli

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 444
5.9.2009 10:07:04   
Anonimen
JUTROuser posted image

kak mraz bzzzzuser posted image tilči kak se mi zmenmo, jaz grem danes zvečer v LJ, a imaš kej časa?

(odgovor članu tilči)
  Neposredna povezava do sporočila: 445
5.9.2009 14:55:03   
Srčekgirll
Živjo!

Mi sm spal dns user posted image , zjutraj je biu tečen k driska, zbudu se je že ob 5huser posted image , pa sm gak seb dala v posteljo in je skoz neki norel pa nagajal, sam se je pol za neki časa umiril in zaspal. Ob 8h pa auf.
Pol sve s taščo kavico popile, pa sve šla v trgovino Vidku hlače pa nogavičke pa žabice kupit. Pol sve šle pa v PO v icibana po copatke za doma in ene čeveljčke za jesen, nato sve šle še mal v DM pogledatuser posted image . Zdej smo pojedli, sam še kofe skuham in se uležem in dam vse 4 od sebeuser posted image user posted image , aja še moj more prit iz službe.
Tko, šibam kofe do konca skuhat, voda vreuser posted image .

ČAWČ

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 446
6.9.2009 6:21:05   
Estrella*
Jutrouser posted image

Evo mene na delovnem mestu v polnem zagonu(na  netu)user posted image  Včeraj smo betonirali okoli hiške in HB končali. Delovci so bili s kuho zadovoljni, jaz pa, da je dan minil, ker je bil naporen za popi.zdituser posted image  Alči je še kar v klubu orto tečkuser posted image  in se z njo bolj težko vozi.

Za vse nespalčke in mamice user posted image user posted image user posted image user posted image  ter za današnjo noč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 447
6.9.2009 8:00:53   
jana81
morgen

estrella ti si pa zgodnja,,pridna..

da te mal potolažim je tud Nejc dans ponoč mel neke izbruhe jokcanja, zgleda zobki, pa nosek ima zabasan, mal tud tečkast je bil včri, dans je že ok..

Drgač pa je zunaj baje mrazzzzzzz, se morva fejst oblečt in greva na jutranji joging..do trgovine po kruh..

Neposredna povezava do sporočila: 448
6.9.2009 9:07:10   
špelin@
Dan user posted image

jana81, tilči in ostale, ja, zdaj se bodo spet začeli zamašeni noski... user posted image

Estrella*, a tvojo Aljo to trma daje? Ker Gregi je trma na kubik, se mi na momente res rola user posted image

Srčekgirll, user posted image za fajn nakupe. Naš se tudi zadnje 3 dni zbuja takooooooo slabe volje... user posted image

Anitka, kar pogumno, kmalu bo tudi Gal spoznal, da je v vrtcu luštno, da se je fajn igrati in da bosta popoldne vidva skupaj user posted image Mene je kar groza prihodnjega tedna, ker vem, da bo Gregor spet trmaril, rjul in pojma nimam, kako ga bosta tam "obrihtali", ker rita kot zmešan in se ga potem niti ne upata prijeti... user posted image user posted image user posted image user posted image

edinaos, kam se pa namenjate na počitnice?

Aja, punce, a veste, da nisem dobila moje barve za lase? V DM je trenutno nimajo user posted image Kaj naj zdaj ruknem gor?? V sredo imam razgovor na zavodu pri svetovalki in razmišljam o uni rutki/traku za lase, ker s takim narastkom res ne morem delovati resno...

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 449
6.9.2009 9:11:53   
jana81

Dan user posted image

jana81, tilči in ostale, ja, zdaj se bodo spet začeli zamašeni noski... user posted image

Estrella*, a tvojo Aljo to trma daje? Ker Gregi je trma na kubik, se mi na momente res rola user posted image

Srčekgirll, user posted image za fajn nakupe. Naš se tudi zadnje 3 dni zbuja takooooooo slabe volje... user posted image

Anitka, kar pogumno, kmalu bo tudi Gal spoznal, da je v vrtcu luštno, da se je fajn igrati in da bosta popoldne vidva skupaj user posted image Mene je kar groza prihodnjega tedna, ker vem, da bo Gregor spet trmaril, rjul in pojma nimam, kako ga bosta tam "obrihtali", ker rita kot zmešan in se ga potem niti ne upata prijeti... user posted image user posted image user posted image user posted image

edinaos, kam se pa namenjate na počitnice?

Aja, punce, a veste, da nisem dobila moje barve za lase? V DM je trenutno nimajo user posted image Kaj naj zdaj ruknem gor?? V sredo imam razgovor na zavodu pri svetovalki in razmišljam o uni rutki/traku za lase, ker s takim narastkom res ne morem delovati resno...

kaj pa če probaš katero drugo barvo??
meni so ti traki zelo všeč, samo ne vem če boš skrila celoten narastek/no odvisno koliko ga imaš... ga držim pestke za službo..

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?