lilka
|
Hej, hoj.... Danes pa naš Ožbej kar lepo spi , sem uspela počistit, polikat, si lase oprat.... A kera kaj ve kako je s solarijem in dojenjem, jaz bi res mogla it v solarij, ker sem obupnaza pogledat, pa ne vem, a to slučajno zelo ni vredu ker dojim al nima glih neke veze kot barvanje las npr.? aprilčica07: čakam , da se kaj oglasiš, ali pa mogoče že rojevaš Jaz sem se v petek prav sprla s taščo in tastom, prej ju 14 dni ni blo, ker sta bla na morju, pol pa prideta na obisk z nečakinjo zraven(3leta), namesto, da bi se Tinki in Ožbeju posvetila, sta sedela in si pustila strečt, Tinka je skos nekaj jokala, ker je zdej ful občutljiva in sta se z leto staro sestrično skos pričkali,ker se prav noben ni z njima ukvarjal, Ožbej je jokal, za znoret je blo in na koncu ko sem bla že čisto brez živcev sem pobasala oba v hišo in jima rekla, da če prideta naj prideta sama....ma ful mi gre to na živce, nečakinjo itak pazita vsak dan, pa da še ne obisk ne moreta sama prit, da bi se malo še mojima otrokoma posvetila, me pa tudi razjezi, že itak če gremo mi tja na obisk je nečakinja vedno tam(ker moja svakinja ima skos nekaj za delat ) in pol to ni to, Tinka nima pol nič od babice in dedeka, pa sej če se bomo hotli mi družit, bomo že šli drug drugemu na obisk. Ne vem no, mene je ful razpi , ker je Tinka sokos jokala, mož je njima stregel, jaz sem ožbeja nosila, v glavnem obupno popoldne, sem pričakovala da bom lahko en čik skaldila in se malo vsedla, pa sem pričakovala preveč....ko pa rečem, če bi kateri ta teden ponjo šel ko imam jaz roditeljski je pa mencanje in mencanje in pol tišina , prej pa vsi glasni, kako mi bodo pomagali, pa kaj še, že dolgo vem, da si lahko pomagaš samo sam....eh sem bla jezna. Nič grem zdej , pa pridem še kaj če bo šlo....