|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski lumpi 2007
19.8.2009 9:37:45   
lilka
No, pa sem uspela popraviti trakceuser posted image

Pa na nohtih sem si francosko naredila, dans malo boljše Ožbej spi, včeraj je bla pa kriza dopoldne prav nič nisem mogla naredit je skos jokal, danes sem pa že vse uštimala, ker popoldne greva s Tinko  spet malo naokoli, da se malo sami druživa, ker pol je pa mož 14 dni popoldanski, pa ne bo spet nič, malo pa morem biti samo z njo tako,da ni Ožbeja zraven, prav pogrešam tudi jaz, da se ji malo posvetim.
Torej zdej sem urejena na rokah in na nogahuser posted image

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
19.8.2009 10:07:57   
*piškotek*
Hej, Lilka, super da si tole vse porihtala, želim vama tudi en lep popoldan user posted image
Veš kaj sem se spomnila???? Nič nisi napisala, kako je zdaj s tistim špiralom, so ga "našli" in odstranili???

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
19.8.2009 10:35:12   
zalbi
Hej!

lilka - ja sej res - bo vsaj morje toplo - jst srčno upam, da nam rata it v sredo na morje za ene 5 dni... v bistvu itak živim za dopust, Sara pa skoz sanja o morju, pa vsakemu pove da bo ona šla na morje...

Včeraj sem bla s puncami v kinu pod zvezdami - smo šle gledat en romantičen film, je prou pasal...pa ženski čvek... mam take čudne dni v službi, kr neki, ljudje so neki našpičeni, pa tečni, mislm, a vse daje ta vročine, vglavnem čist mimo mi je - jst pa sem noseča, pa naj bom z vsemi prijazna in nasmejana cel dan... brrrr. Pol pa še spat nisem mogla - verjetno zaradi vsega skupaj kar s etrenutno dogaja v službi, tako da danes skor rabim zobotrebce... al pa še kako veliko kavo...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
19.8.2009 11:58:54   
aprilčica07
Ojla pupe,

en pozdravčk od ene tečne in nemogoče nosečkeuser posted image user posted image user posted image mene bo pobralo od vročine.. joj, kolko me matra, noge ima tako zatečene, kot da bi gledala baročne stolpe.. mislim katastrofa, pa ne jem nič slanega in se ful čuvam, pa ne pomaga nič.. edino če grem rodit bo verjetno bolše..

No, moj dan d je že skoraj tle, v soboto.... luna je pa jutri, tako, da upam, da me kaj prime.. ni nobenih znakov sicer, ampak ok, lahko se situacija obrne.. pa še lubi konča danes dežirstvo, tako, da bo na razpolago za akcijo...user posted image user posted image user posted image

Glede spanja imamo mi isti problem, moram bit zraven dokler ne zaspi, sicer je kažin.. Kaj več ne bom komenitrala, ker sproti pozabim kaj preberem..

Lepo se imejte, ko bo kaj novega, pa sporočimo:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
19.8.2009 12:09:57   
thumbelina
Pri nas pa ne rabmo nič bit v sobi. zdaj sta oba skupaj na pogradu, Matevž spodaj, Jerca zgoraj. Edino kar se ponavadi zvečer dogaja je, da mulc testira in se noče uležat, pa ga prosim, naj malo vode spije, da nau ponoči se zbudil žejen in pol me zajbava in se dela kao dap ije, pa ne in se mi reži, ampak ko preberemo zgodbico, se polupčkamo, zmolimo angelčka, in zapoejmo uspavanko, grem ven in je to to. Zdaj tud  une fore z naknadnim lulanjem več ne uporablja, tako da trkam, zvečer je hitro mir. Je pa res da je od rojstva bil sposoben sam zaspat in nisem nikoli rabla zraven bit... 

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
19.8.2009 21:00:04   
sabri
Oj, nisem kaj dosti brala za nazaj, smo ravno dobr prišli z morja, bilo je fantastično, vreme super, vroče, tamala v vodi uživala, se tunkala, brez strahu, mi je bila prav všeč. Sva pa peljala ponoči 6 ur in prišla ob pol 4 ponoči domov, tako da sem danes na hitro oprala cunje, razpakirala, zdaj pa spat. Se kaj beremo.
Aja, to sem pa ujela ČESTITKE TEJKAuser posted image user posted image user posted image , bom kmalu pofirbcala album, da vidim lepo nevesto. Nočko.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
20.8.2009 9:23:10   
smotka lonib
hojla!

lilka in gaja! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Iskrene čestitke za user posted image !

gospa tejkag!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Srečen zakon vama želim!

Enostavno nimam časa, včasih niti volje biti za računalnikom. me služba psihično (ne fizično) tako utrudi, da sem čist fuč. Da ne omenjam vročineuser posted image . Grem enkrat na postaji po štengah gor in dol, pa sem mokra do gatuser posted image .

Na morju je bilo super. Sem pa imela aktivne počitnice. Zala je letala iz enega bazena v drugega, jest pa za njouser posted image .

kahlica: zadnjič sem vam pisala, da nam še ni ratalo, zdej pa se samo včasih polula, ko ji uide. Mi je pa soseda 2 dni nazaj dala tist za sedet za malčke za na wc školjko, da lahko sama sedi in od takrat noče več na kahlico ampak na stranišče. user posted image  Sem vesela, da je uspela osvojit. Tud za kakat pove tako, da imam zdej eno pleničko ponoči že 4 dniuser posted image .

govorjenje: ful si zapolni stvari oziroma besede, ki jih mi govorimo. Je zadnjič pri moji mami rekla "TOK SEM ŽIVČNA, DA BOM KR ZNORELA"user posted image . Včasih moja mami kej takega reče, ko se Vanja in Nejc skregata za brezveze.

Zdej bom pa počasi nehala. Aja še to. Naša Zala je dobila norice. še študiram od koga, ker ponavadi se noče dotikat z nobenim otrokom. Edino mogoče, da jih je dobila na Dolenjskem, ko smo bili na vikendu in se je tam igrala z bratrančevo hčerko Laro.  Vsaj prebolela jih bo zdej, ko je še doma. Septembra pa greva v nov vrtec.

Lepo se imejte! Rada vas imamuser posted image user posted image user posted image

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
20.8.2009 9:26:30   
smotka lonib
Aprilčica!
Vidim, da si še tukaj. Mogoče te pa luna res preseneti. Želim ti čimhitrejši in neboleč porod.

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
20.8.2009 13:20:04   
zalbi
Hej hej!

Tako - jaz sem imela danes pregled pri G, vse je v najlepšem redu... pa imam mir za en mesec:).

Vroče mi je - grozno... komi čakam to sobotno ohladitev, ker je res tolk vroče, da tut spat ne morem... zato sem še vedno zombi z velikimi podočnjaki... in čist zaspana...
Odštevam dneve do dopusta. V sredo greva s Saro na morjeuser posted image ...., bova najdlej do 31.8 - pol pa ima itak prvega uvajanje v nov vrtec... tako da bo luštno in zanimivo...

Spet se nam tut obeta naporen vikend.. najbrž bomo šli v petek popoldne na štajersko... da malo prečekiram kako je gor, k moji staršev ni... pa da malo zalijemo rože...pol v soboto smo povabljeni na en otroški rojstni dan, zvečer pa je še en sosed povabil... upam, da bo nedelja mirna, pa da mal izležavam in se spočijem...

aprilčica - kako? čakam  in čakam... a je že kej?

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
20.8.2009 13:30:46   
aprilčica07
zalbi: ah nič se ne dogaja, jst pa bi tako že šla, ampak prav nobenga znaka ni, da bo kaj kmalu akcija..user posted image   jutri grem na pregled, danes sem bla pr kozmetičarki, da sem res vsa prštimana za it, ma očitno se detetu nikamor ne mudi.. oh ja, kaj čem, ne morem vplivat.... me bo pa ta vročina spravla nekamuser posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
21.8.2009 8:56:09   
lilka
Hej, hoj...

zalbi:joj jaz ful pogrešam en ženski čvek, ne vem kdaj mi bo uspelo. Ja morjeeeee, zmešalo se mi bo, če nam nebo ratalo it, Tinka se tudi zelo veseli, je že pozabila, da smo bli konec maja na morju, jaz upam, da nam bo ratalo in da bo vreme...

aprilčica07: joj še malo pa bo, tudi jaz ti držim pesti, da te čim prej zgrabijo popadki in en laek porod

No včeraj je Tinka dobila vabilo, spoznavni dan v vrtcu imamo 28., pa ful sem vesela, ker bo ena druga vzgojiteljica zdej v tej skupini, do zdej je bla ena , ki je že mene mela in mi že kot otroku ni bla všeč, tako da sem si kar oddahnila.

Zdej si grem pa lase oprat, dokler je moj princ priden, pa pridem še kaj....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

Neposredna povezava do sporočila: 3986
22.8.2009 11:06:40   
aprilčica07
Še vztrajam dva v enem.. danes je pdp, zankov nobenih.. v pondeljk moram it v P, naredijo amnioskopijo, pa uz in pol bomo vidli kako dalje.. Oh ja, še malo in bomo pestvali... joj, me je strah....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
22.8.2009 15:29:20   
gaja*
aprilčica: želim ti en lahek in hiter (pa ne tako kot moj) porod user posted image   Pa naj se odvije tako samo od sebe. Saj ponedeljek je še daaaaleč user posted image

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

Neposredna povezava do sporočila: 3988
24.8.2009 10:43:46   
lilka
Hej, hoj....

Danes pa naš Ožbej kar lepo spiuser posted image , sem uspela počistit, polikat, si lase oprat....

A kera kaj ve kako je s solarijem in dojenjem, jaz bi res mogla it v solarij, ker sem obupnaza pogledat, pa ne vem, a to slučajno zelo ni vredu ker dojim al nima glih neke veze kot barvanje las npr.?

aprilčica07: čakam , da se kaj oglasiš, ali pa mogoče že rojevašuser posted image

Jaz sem se v petek prav sprla s taščo in tastom, prej ju 14 dni ni blo, ker sta bla na morju, pol pa prideta na obisk z nečakinjo zraven(3leta), namesto, da bi se Tinki in Ožbeju posvetila, sta sedela in si pustila strečt, Tinka je skos nekaj jokala, ker je zdej ful občutljiva in sta se z leto staro sestrično skos pričkali,ker se prav noben ni z njima ukvarjal, Ožbej je jokal, za znoret je blo in na koncu ko sem bla že čisto brez živcev sem pobasala oba v hišo in jima rekla, da če prideta naj prideta sama....ma ful mi gre to na živce, nečakinjo itak pazita vsak dan, pa da še ne obisk ne moreta sama prit, da bi se malo še mojima otrokoma posvetila, me pa tudi razjezi, že itak če gremo mi tja na obisk je nečakinja vedno tam(ker moja svakinja ima skos nekaj za delatuser posted image ) in pol to ni to, Tinka nima pol nič od babice in dedeka, pa sej če se bomo hotli mi družit, bomo že šli drug drugemu na obisk. Ne vem no, mene je ful razpiuser posted image , ker je Tinka sokos jokala, mož je njima stregel, jaz sem ožbeja nosila, v glavnem obupno popoldne, sem pričakovala da bom lahko en čik skaldila in se malo vsedla, pa sem pričakovala preveč....ko pa rečem, če bi kateri ta teden ponjo šel ko imam jaz roditeljski je pa mencanje in mencanje in pol tišinauser posted image user posted image user posted image , prej pa vsi glasni, kako mi bodo pomagali, pa kaj še, že dolgo vem, da si lahko pomagaš samo sam....eh sem bla jezna.

Nič grem zdej , pa pridem še kaj če bo šlo....

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
24.8.2009 11:22:57   
aprilčica07
lilka: ah, ne rojevam, ne... bla na pregledu, ctg živahen, vse zaprto, nič zmehčano in v sredo pač nazaj tja.. oh ja, se bomo načakali tokrat....user posted image

Ti verjamem, da ti je kapo odprlo, meni bi tudi... saj ne rabiš dosti, ampak lih tolko, da človek vidi, da kdaj naj pomaga in kdaj ne bi pa od tašče in tasta že pričakovala... Jst trkam, moja dva sta pa taka, da bi skozi pomagala, in pedenala otroke, tako, da HB zanju in za svoje starše, to itak..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti kadiš? Nisem vedla, mene me zadnje dneve tako meče, da bi jih jedla in pila bi samo pivo, verjetno živčki..

Nič, grem kaj skuhat, pa ko bojo novosti se oglasim:)

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
24.8.2009 12:33:38   
zalbi
hej...

aprilčica - joj vrjamem da čakanje ubija, jst sem Saro rodila 3 dni čez rok, tako da ti želim, da se danes ponoči pa le kej zgodi, jst sem spomnim da mi je takrat rekla ena G v porodnišnici, naj gerem domov in naj lepo počivam, da se bo otrok lahko pripravil na porod in res... celo popoldne sem preležala...

lilka - o groza, joj jst te čist razumem.. sicer jst lih nimam takih problemov, mam pa druge, da sta moja tašča in tast precej oddaljena in pol tašča skoz teži da je Sara ne mara, jah itak če pa jo vidi parkrat na leto, itak da lih pol ni skoz pri njej, vglavnem sem kr živčna ko gremo tja... sej pol se lepo navadi, pa sej bi pomagal, pol pa začne jamrat kako ej bolna in boga... tko da - v bistvu nimam nič od nje.

Midve s Saro greva v sredo na morje - res že komi čakam, še jutri sem v službi, pol pa zaslužen dopust - res ga rabim, ker ej že tako dolgo časa od prejšnega dopusta, da sem pozabla že, da sem splog bla na morju... tko da... se res veselim, da bom malo na off. Pol pridem najkasneje v ponedeljek nazaj, pol pa gre Sara v nov vrtec... to pa je to... pol pa bomo videli kako naprej.

Neposredna povezava do sporočila: 3991
24.8.2009 15:28:18   
lilka
Hej, hoj....

Aprilčica07: mogoče se pa ne boš načakala, sej veš kako je, ta trenutek nič, čez par ur pa že.....je pa res da takole na samem koncu je pa res že težko čakat.....držim pesti

zalbi: joj sem vama fauš, jaz sem tudi že pozabila, da sem bla maja na morju, Tinka tudi, samo upam, da nam rata septembra....

Ožbej je nekam priden danes, me je kar strah, kaj bo ponočiuser posted image

Naš prizidek bomo zgleda končno dokončali, manjka namreč še fasada in včeraj je prišel pomerit mojster, naredil predračun in zdej bo menda počasi začel, končno no, pa sej mrdamo s tem mini prizidkom že celo večnost.

Ja tašče in tasti, jah, so pač ko jim paše, ne da bi ti bili na razpolgo, amapk ko jim paše, ne takrat ko jih ti rabiš, amapk ko jim paše, mislim no, tast je v penziji, tašča je 4 ure v penziji, pa rečem zadnjič, če bi lahko v četrtek Tinko pobrala in jo pazila, ker imam rodisteljski v vrtcu , da ne puščam obeh moji mami, pa nisem dobila odgovorauser posted image , tako pač je očitno se bom mogla sprijaznit, samo grejo mi pa na živce, da se razlike dela, med enim in drugim vnukom, no oni so par ulic narazen mi pa 10 km pa kaj no.....eh škoda da sploh razglabljam.

Ja Pušenjak menda pravi, da solarij nima prav nobenega vpliva na dojenje, razen bradavice je treba malo pokrit, da se nebi preveč izsušile. Torej grem jutri v solarij, ker je mož popldanski...jupiii!!!!

Zdej grem pa možu napedenat kosilo...user posted image

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
24.8.2009 17:32:10   
tejkag
Oj!
Naša bejba je začela štrajkat pri popoldanskem spanju. V soboto ni šans, da bi zaspala, jo je zmanjkalo že malo po 20 uri. Včeraj smo bili na obisku pri moževih starših pa ni hotela zaspat, ko pa smo okoli 17h šli domov, je zaspala v avtu. Danes spet....ko jo je babica hotela vzet sabo v trgovino, je zaspala v vozičku-celo!!!In zdaj torej spi. Malo še, pa jo grem zbudit, da ne bo zvečer preveč norenja.
Tako, da ne vem kako bo.
Aja prejšnji teden sem možeka poslala v mesto po hlačne plenice-zvečer se bejba še polula- in dragi ji je zraven kupil še kolo. Tistega, ki zgleda kot neki čoperuser posted image (ja pisava pa to) in se mala res rada vozi z njim.
o.k. mislim, da je mož prišel iz službe in bo treba dat kosilo na mizo.

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
25.8.2009 10:19:26   
lilka
Hej, hoj...

Moj mož je ta teden od 10.00-18.00 v službi, sem izkoristila in šla zjutraj v solarij, na banko, v cvetličarno(madona še vedno peveč zalivam rože, mi crknejo, ker mam same take ko jih ni treba), v trgovinouser posted image , zdej sem pa že posesala, naš črvek pa še spi. Za jutri imam pa obiske popldne napovedane, moževa sestrična z družino, ma.... pa nej bo, samo, ko ni že konec teh obiskov, pa iz njegove in moje službe sploh še niso prišli, to bo še pestro.

aprilčica07: no a je že kaj?

tejkag: ja moja nečakinja je tudi ful hitro nehala s popoldanskim spanjem, naša še vedno zaspi ko ubita, verjetno zato ker hitro vstaja in zato, ker je že od vrtca navajena, čez vikend spi več kot 2 uri, pa traja samo 5 minut pa zaspi.

Nič, zdej pa grem, se bo moj princ počasi zbudil.

Lepo bodite in pište kaj!

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
25.8.2009 10:46:11   
aprilčica07
Jutro,

lilka: še vedno sem z podnajemnikom v sebiuser posted image user posted image user posted image user posted image dogaja se ne nič, ščipa me ne, voda ni šla, čep tudi ne, bomo vidli kaj rečejo jutri v ambulanti, zdaj moram hodit vsaka dva dni na pregled, ctg in to..je naporno, ampak kaj čem... nimam izbireuser posted image user posted image user posted image bejba ima drgačne načrte, očitno hoče septemberka postatuser posted image user posted image mi je pa dohtarca včeraj rekla, da če ta teden ne bo nič, v pondeljk ostane notri in naj bi inducirali porod, no, bomo vidliuser posted image   tega si pa ne želim, ker hočem, da začne samo, itak je boleče vse skupaj, če je sproženo je pa še uber bolj naporno nza mamo in detece.. no, v glavnem, da bo z vsemi vse ok, bomo preživeli...  Je pa priden Ožbej, da tolko spančka, super... lahko vsaj kaj nardiš, drgači  je precej naporno..
tejkag: naš je imel tudi eno obdobje, ko ni hotel spat več, ampak je minilo, je blo par dni mogoče.. pol je pa uvidel, da tako ne gre več in je začel spet hodit spat, brez težav.. zdaj spi cca 2 urci vsak dan, brez ežav, zaspi hitrooooo in spi v miruuser posted image user posted image user posted image poznam pa tudi jst eno deklico, ki je stara ko naši, pa ne več spi popoldan in to že ne lep cajt.. kaj vem, mogoče vaša ne rabi več..

Ma kje ste vse, no? v glavnem se tle gori z lilko in zalbi pogovarjamo.. kje pa ste ostale??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem kaj skuhat::)

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
25.8.2009 12:44:18   
zalbi
Hej!

aprilčica - joj naj bo že čim prej... držim pesti, jih ful stiskam da bo...

lilka - kako je blo v solariju, a je pasal?

Tako, jaz danes odštevam ure, da imam frejjjjj. Včeri smo šli Sari po nove copate za nov vrtec, pol pa sva ji kupla še voziček, k si ga je fulll želela - pol je bla zvečer čist blažena je prišla k meni mi dalal lubčka in rekla - mami hvala za vozička... joj kok jih je fajn kdaj pa kdaj takole razveseliti. Jutri dopoldne odrineva na morje, teta naju že nestrpno pričakuje, tako da bova poskusile čim prej pobegnit iz Ljubljane... vreme je baje dol luštno, voda je toplo, tako da se bomo imeli res super. Vračava se v nedeljo ali ponedeljek dopoldne - precej je odvisno od vremena, če bo vreme kul, bomo kar do ponedeljka, drgač pa v nedeljo. Pol pa sploh fajn k bom še na dopustu do četrtka.

Tako, še en kup stvari za narest... pol pa...na off.

Neposredna povezava do sporočila: 3996
25.8.2009 23:16:19   
sabri
Oj punce, mi smo bili malo na štajerskem, je prav pasalo. Gremo pa v četrtek še malo namorje pogledat, za dan, dva, kam jo pa vidve mahneta Zalbi? V glavnem uživajta.
aprilčica: tik tak tik takuser posted image še malo...
lilka:ti se kar tukaj razkadi, meni je zmer pasalo, ko me je kdo razkuru, da sem tle napisala, je blo kar bolje.user posted image
Grem pa spat, sem kar nekaj zbita. Se bolj redno beremo.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
26.8.2009 9:18:12   
lilka
Hej, hoj...

Ja ko bo šla aprilčica rodit, pa Zalbi na dopust, bom mela pa monologe zgledauser posted image

aprilčica07: ma boljše, da ti sprožijo, kot da predogo čakajo, to še nikoli ni blo dobro. Ma meni so tudi predrli, da je voda stekla, pa umetne dali, pa bi lahko še celo noč počakali, kot so prvič, ma meni je blo boljše, da je blo čim prej mimo.

Joj danes pa kar naprej jokcauser posted image .....

sabri: ja paše se tukaj spihat, čeprav imam že na jeziku, da jima bom enkrat povedala svoje, pa svakinji tudi....

Grem malo pomigat voziček....

Solarij je pasal, čeprav sem 5 minut začela, grem jutri spet, sem si kar bon kupila za 115 minut, pa bom lepo pokoristila do morja, da ne bo koga kap, ko me bo videl na plaži. Ma ful mi paše, ker nič nisem na soncu.....

No danes popoldne še opravim obiske, pol bo pa menda mir, ker je mož popoldanski, za danes si je pa zamenjal, je še izkoristil, ker gre pol šefica na porodniško s petkom in ji nebo rabil vrnituser posted image

Jaz imam jutri roditeljskega v vrtcu za Tinko, v petek imava pa spoznavni dan, pa bo minil teden, Ožbeja bo pa babi popazila.

< Sporočilo je popravil lilka -- 26.8.2009 9:27:53 >

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
27.8.2009 9:53:57   
*piškotek*
Živjo punce user posted image

Evo mene, sem danes končno spet v službi user posted image

Sem bila sedaj 2 dni doma, ker me je ujela neka viroza oziroma trebušna gripa in sem še danes vsa boga in zanič, sam kaj morem, sem pač mogla delat, ker je konec meseca in mam za narest DDV-je.

Nejc je danes zjutraj v vrtcu čisto "znorel" user posted image  Ko bi jaz vedela kaj se mu je zapletlo po glavi, res je čist ven padu user posted image
Lepo je šel iz avta, tekel v vrtec z veseljem in še ko sva notri stopila rekel da ga lulat pa sem rekla ja ok, pl pa greva hitro lulat. In tle se zgodba začne: ko sem ga postavila pred WC je začel tulit da ne tukaj, da on noče tle lulat, da bo lulal kar tako po tleh user posted image  in pol sem valda rekla da to pa pač ne, da naj se lepo vsede in lula, pa je začel kar skakat po wc-ju, se metat po tleh, splazil se v vogal tam za kotliček in ni šans da pride ven, in se do onemoglosti dru in jokal - tisto čisto histerični jok user posted image  V 20 minutah ga nisem uspela pomirit, me je odrival, tepel, kričal - vsi so naju čudno gledali, tista vzgojiteljica, ki ga je že cel teden zjutraj sprejela je bila čisto paf, ker sploh ni mogla verjet kaj bi to bilo, ker je namreč ves čas čisto lepo brez vsakega joka in težav zjutraj odšel k njej ali h katerikoli drugi. Pojma nima kaj se mu dogaja????? Vem pa in mi je tudi tale vzgojiteljica zjutraj potrdila, da jih ima spet tista vzgojiteljica kot med letom (ta, ki semo se je zdaj s 1.9. rešili) In zdaj spet ne vem, ali je to v povezavi z njo ali ne? Ali se je kaj zgodilo včeraj v vrtcu ko je šel lulat in se je danes zjutraj spomnil? Ker včeraj popoldan in še danes zjutraj je bil doma čisto ok, brez kakega joka in histerije pri lulanju ali kjerkoli drugje. Tako da res ne vem... In mi tole ne da miru in sploh ne morem prit k sebi user posted image  Res komaj čakam na drug teden, da vidim potem kako se bo obnašal, ko ne bo imel več tele "grozne" vzgojiteljice....

Imamo pa tudi mi v ponedeljek poldan spoznavni sestanek z novima vzgojiteljicama, tako da ju bomo tudi videli, se lahko pogovorili in to mi je res super. Sicer pomočnico že poznam, ker ga ima že zdaj in mi je super (no, vsaj takole, kolikor jo vidim ko ga pridem iskat). Komaj čakam ponedeljek, res...

Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
27.8.2009 11:41:52   
aprilčica07
Ojla

pr nas se še vedno nič ne dogaja, sem pa 5 dni preko roka že... mislim, zdaj sem pa res brez idej kaj naj nardim, da se bo kaj začelo premikat.. seks ne pomaga, stopnice tudi ne, makadam, kolo, nič od niča... mislim, da ima to dete drgačne načrte od mame, jst sem pa mislila kako bom rodila lih tako kot Jakoba ob roku ali pa dan preko.. japajade, sem delala račune brez krčmarja...user posted image user posted image user posted image

Sem pa sitna tako, da ne znam opisat, pa znašam se nad vsemi, tako, da trenutno še samo sebe težko prenašam. Jutri grem spet v p na kontrolo in pol bomo vidli kaj rečejo...

Oh ja....

Lepo se mejte.. Se opravičujem ma ne bom komentirala, ker se mi  ne da in veje iz mene itak sama nestrpnost in negativna energija od čakanja in presedanja..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Novoletni prazniki – za skrb in za veselje
Nekoč so bila darilca predvsem praktična in smo jih hitro ter preprosto pripravili: za otroke, domače in prijatelje neka...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?