taška30
|
Aprilčica, iskrene čestitke za punčko. Pa zelo lepo ime ste zbrali, moram reči. Hitro se javi in napiši kako je šlo. Upam, da te je tudi tečnoba minila, da so jo odnesli nosečniški hormoni, mal heca. Lepo se cartajte. No, pa smo začeli z "2.in 4.razredom" vrtca. Neke hude spremembe ni, ker je to bolj mali vrtec (6 skupin vsega skup), tako da nove igralnice v glavnem že kar poznajo, vzgojiteljice pa tudi, saj so se skos neki menjale pa nadomeščale med skupinami. Sabri, preklinjanja pri nas ni, niti pri Manci, sem prav presenečena, da še ni iz vrtca domov prinesla kake sočne, najhuje do sedaj je bilo, da je komu (no, meni v glavnem) rekla, da sem butasta. Če lahk temu rečeš kletvica?!? Je pa res najboljša taktika ignoranca, ostalim pa kar malo zateži. Danes sem našla eno fajn telovadbo za obe, sem uspela (kar sploh ni preprosto) dobiti isti termin za obe, ker po starosti pač ne moreta bit skupaj, to je pa sočasno v sosednjih telovadnicah, s tem, da je Manca seveda sama pri telovadbi, z Julijo bo pa en od naju (to je telovadba, kjer starši sodelujemo). Tko da imamo 1x na teden po 1 urco, malo popestritve za čez zimo. Piškotek, čestitke za velikega fanta brez dude. Jaz jo zaenkrat še ne nameravam vzet (itak jo ima le za ponoči), ker je kot sem že napisala, odlično sredstvo izsiljevanja, če zvečer preveč nori po postelji. Samo zagrozim, da ji jo bom vzela in kar deluje. Drugače se pa zadnje čase, se mi zdi odkar smo prišli iz morja, tamalidve tako lepo razumeta, da ne morem verjet. Skupaj se igrata, pogovarjata, skrivata...tudi po uro in več ju ni iz sobe, res prav prijateljici se mi zdi da sta postali, ne ravsata se več veliko...tko da Lilka, Aprilčica, Gaja...še malo počakte, pa se bodo tud vaši zabavali med sabo in boste imele več miruuuuu. Do takrat bo pa treba še mal garat, ja. Ampak res kolk pri tadrugem hitro čas beži se mi zdi, da gre vse ful hitreje kot prvič, ker nekako veš kako si bo razvoj sledil in te ne popadajo une črne misli: joj, tega joka, zbujanja, tečkanja... ne bo nikoli konc...no, vsaj meni se tko zdi. Nč, sem se razpisala, pa dobr, ko se bolj malokrat, se mi oprosti, a ne? Lepo se mejte.
|