thumbelina
|
Zdaj pa še jaz malo: PREKLINJANJE - kar precej, pobral pa je od večje sestrice in seveda od naju. Sem ugotovila, da sicer ne preklinjava na veliko, ampak na cesti ali pa v ekstremnih primerih mi pa udie kakšna sočna in očitno si zapomnita. Tamal je najbolj smešen, ker mu R še ne gre čist dobro od jezika in potem reče POKADUŠ in POKAFLEK. Z jerco sva se pa zadnjič pogovarjali, da ma d ona ni glih najlepša beseda in naj se je poskuša izognit in potem me frajla vpraša, ja ker pa pol lahk uporabljam. Pa sem rekla da recimo JEBELACESTA, pa me ona vpraša kaj pa p i z da? Mislim, od kje jim mulcem take... VELIKOST IN MERE - mere pojma nimam, ker priznam da me tele mere že od nekdaj niso ganile. Za oba vem koliko sta bla velika in težka ko sta se rodila, potem pa nič več. Men je važn da je na zdr. pregledih vse po jusu, ostalo pa res ne. Matevž je tak drobčken in ima nekatere kratke majce velikost 80 /86. Jih je lani dobil za rojstni dan, pa so mu letos v piko prav. Samo jaz kar malo preveliko kupim, pa kaj zavihamo, zarobimo pa malo dlje zdrži... čeveljčke ima zdaj 22/23. PLENICE - Naš je zdaj že dva meseca suh. Prejšnji teden je bil prehlajen in se je parkrat tudi ponoči polulal, ampak se je zdaj že normaliziralo. V vrtcu in doma sam pove za lulat in kakat, tako da kar se tega tiče sem pra zadovoljna da je šlo tako gladko. PRIDNOST / NEPRIDNOST - Hja pri nas je zdaj ravno tahudo obdobje preizkušanja mej in to je za ponoret. Ob vsaki pomembnejši zadevi zgubljam živce in na koncu norim, kričim, on se mi pa v ksiht smeje. Zadnjič ko sem že n-tič popenila in rekla naj končno da mir zvečer in naj ne leze k Jerci na pograd (ker ona tega res ne mara in potem joka in kriči) in ko mi je počil živc, sem šla noter, 3x poknila po riti in šla ven. No potem je pa utihnil in zaspal... Pa tako ne maram tepst, ampak me je kar sram priznat, da ga zdaj pa res po riti, ker mulc čisto nič ne uboga... Pol ure leze na pručko k lijaku da si umijeva zobe in prav na slow motion daje prvo nogo gor, pa drugo, me gleda in se mi smeji, češ stara pa mi nared kej če moreš.... vsak večer oba z možem bijeva pravo živčno vojno, da ga spravimo v pojstlo. Ampak je bil ahčerka popolnoma ista in vem da mine... Zdaj pri Jerčinih petih letih se da z njo vse zmenit, praktično nobenega trmanja več, če s epomeniš, sama vidi, da je bolje da uboga, ipd... ŽIVLJENJE NASPLOH - mal naokrog hodimo, smo šli v ZOO, pa v Čateške se kopat (mi smo samo pol ure oddaljeni), pa na kakšno kosilce v gostilno/picerijo, z enimi kolegi se večkrat dobimo (imata hčerko staro tok kot Jerca in sina ki je tok star kot Matevž). Veliko šivam. zdaj sem si kupila še overlock stroj, ki zarobi in sešije obenem in imam bombažne stvari res ultra hitro narejene. Moram rečt, da mi zdaj pa res stvari dobro gredo od rok. za na eno poroko sem si kar sama večerno obleko naredila.... Lepo nedeljo želim punce moje...
|