|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski lumpi 2007
5.9.2009 23:30:53   
taška30
O, Mojčca, upam, da si uživala na žurki. Midva že 100let nisva bila kje skupaj zunaj zvečer. No, saj tudi sama žee dolgo nisem bila zvečer zunaj. Se mi kar ne dauser posted image  Tudi ko so tamale na počitnicah, sva ene lenobe in se kar doma rajš valjava. Kar je pa tud fajn.user posted image
V bistvu se že ful veselim novoletne službene žurke, kjer si bomo dali mal duška in zažurali. Ja, vem, da se hecno sliši, ampak mi bomo že te dni rezervirali. Nas je čez 30 in glede na to, da hočmo imet točno določen petek pred prazniki (takrat ko je največ teh službenih žurk) , pa približno v centu Lj bomo, je v Lj kar hitro vse zasedeno. Pa komaj smo z morja prišli.user posted image

Za srečanje sem pa jaz ful. Zdej si že upam tudi z obema kam sama, ha!
Res me zanima kako zdaj vaši otročki zgledajo, kaj če bi slikce nalimale sem gor. Bom jaz začela:
na srečanju pri 9 mes:
user posted image
sedaj:
user posted image

No, dejte še ve.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
6.9.2009 8:48:56   
tejkag
OJLA!
Sem že včeraj hotela nekaj napisat, pa mi je Lana vse zbrisalauser posted image .
No kje naj začnem, aja pri kletvicah, ja naša uporablja tisto ta sočno, sicer samo pred domačimi, HB pred drugimi (še) ne.
Konfekcijska št:  104 pa tud večje, odvisno, sem ji ta teden kupila v Kiku majčke že št. 116. Čevlje nosi št. 24.
Čez dan je suha, ponoči pa ima še pleničko, ker dosti pije in posledično tud lula. Bo že.
Govori kot raztrgan dohtar, še preveč. Dnevno postavi 1000 vprašanj, kako je ime temu stricu al pa tej teti, pa kje je doma....skratka radovedna 100/h.
Rada riše z vodenimi barvicami (samo zunaj!!), ker si čez čas začne barvat še nohte in roke ...  rada pleše in poje.

Tako nekaj o nas, zdaj bom pa probala prilimat sliko, iz našeega srečanja, ko so bili stari 9 mesecev Ana, Nelson in naša Lana. Upam, da ne bom kaj zaj...

http://www.shrani.si/f/p/q7/3FrVAebn/picture-104.jpg

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
6.9.2009 8:56:03   
tejkag
In še ena naše bejbe slikana 8.8.09 

user posted image

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
6.9.2009 9:16:01   
lilka
Hej, hoj...

Tika in mož sta šla v trgovino, smo čisto zmedeni, ko je babi na morju, se vidi, da drugače ona kuhauser posted image  oz. vzame v službi kosilo, zdej pa nič nimamo v hladilnikuuser posted image , sem mogla nagruntat kaj bom kuhala danes in kaj jutri, nisem navajena....

mojčca: sem vama kar fauš, tudi midva že nisva bla kje 100 let.
No a nas boste počakali na morjuuser posted image , sej greste spet v Straško a ne, mi pridemo 16 menda, sej morem še moža vprašat....

Pa sej ne morem verjet kako ste se popravile, kar na prvi strani smo že par dni, pridne, pridneuser posted image

V cirkusu je blo super, Tinka je blazno uživala, ka ne morem verjet, da je sedela 2 uriuser posted image

slike: jaz jih ne znam nalimatuser posted image , samo v album jih znam dat.

čevlji: sem vedla da ima moja malo nogico, glede na to da je kar velika je 22 malo, no zdej ji bom kupila 23 jesenska....

Šibam Ožbej se je zbudil...

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
6.9.2009 11:38:59   
aprilčica07
Ojla

še ena, ki ne zna dat slikic gor, ma jst ne znam niti albuma naštimat.. mater, sem računalniško zanič, škoda, ker imam računalničarja zravenuser posted image user posted image user posted image pa ga ne maram kaj preveč spraševat, ker se mi baraba smeje, kako tega ne znam...user posted image user posted image user posted image

Trenutno Julija spi, Jakoba še ni, prideta z mojim po kosilu nazaj. Žurka je baje uspela (so vsi slabi, kar je pokazatelj usepšnostiuser posted image user posted image user posted image user posted image ), le preveč hrane je bilo in bomo zdaj cel teden še jedli. Ok, ne bo treba kuhat dostiuser posted image user posted image user posted image

Jakob ima številko nogice 24, oblekice pa odvisno od proizvajalca, kaj vem... neki kupujemo 98, neki je tudi manjše, smo pa kupli tudi že večje stvari.. Kilogramov ima pa 14.. Še vedno smo v pleničkah, ampak napredujemo. Pove, kdaj bo kakal, pa tudi lulat smo šli že  večkrat na školjko. Počasi, počasi bo tudi naš zaštekal, da je lepše imet gatke na ritki ko une gnile pleničke..

Sem se prej gledala v špegel in sem si bla nekam čudna. Celo nosečnost se mi lasi niso kodrali, danes sem si pa glavo oprala in sem vsa kodrasta, ampak res, do fula, sem si prav smešna.. Samo nevem kako naj si frizuro poštimam, da bom vsaj za silo zgledala...user posted image user posted image

Mi pa danes mama kuha, HB. Tako, da lahko malo blizuim tle gori in še kje drugje, namesto, da bi kaj pametnega nardila, ma se mi ne da. Sem komaj teden po porodu, mi ja pripada malo bluzenja, ne?

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
6.9.2009 11:51:40   
taška30
Oj,
naša Manca in mož sta šla v hribe, na Kriško goro al kaj je že tam pri Golniku, tako da sva z Juli zdaj ostali sami. Pravi, da noče na sprehod, da bo rajš Telebajske gledala. Tud prav, sej se meni tudi ne da nikamor, čeprav je ful lepo vreme. Bova popoldne šli do ene prijateljice, ki ima dojenčka.

Lilka, to je pa res dolgo zdržala Tinka v cirkusu. No, saj če je zanimivo, jih kar pritegne. Mi v cirkusu še nismo bili, meni enostavno ne potegne, že od nekdaj ne maram, pa sploh ne vem zakaj. Klovni mi niso simpatični, so mi tako kr malo grozljiviuser posted image , živali se mi smilijo...no, saj bomo šli 1x itak, ampak v užitek mi pa res ni.user posted image

IIiii, kako je lušna Lana, a to je bilo slikano na dan vajine poroke? Zelo lepa punčka.

Ampak gledam te vaše mere oz. mislim številke cunc, vse okoli 104. Pa pismu, še naši Manci je kaj 104 preveliko, res mi ni jasno, pri nas ima Juli 86-92 ali manj, pa sem jo prejle dala na vago ima 12,1kg, Manca pa 16, se mi sploh ne zdi tako malo.user posted image

No, evo sem vedela, da dlje kot 5 minut ne bo zdržala pri Telebajskih. Kako dolgo pa vaši lahko gledajo risanke? Pri nas max.5-10 minut, pa je konc zanimanja. Mogoče greva pa vseen malo ven.

Lepo nedeljo vam želim.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
6.9.2009 11:55:46   
mojčca
Žurka uspela, bilo je super.

Taška, škoda, ker nisi šla z tvojim in Manco. Bi vidve z Julijo ostali pri nas, tvoj in Manca pa bi šla v hribe. Jaz Kriško gledam direktno iz kuhinje. Res škoda.

Pridem nazaj, se Matic joka. Na hitro mu bom dala malico, potem pa bo šel spat.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
6.9.2009 11:56:43   
taška30
O, Aprilčica, ja itak da ti pripada bluzenje in to 6 tednov, ne le en teden. Tako pravjo.user posted image

Slikce: greš na www.shrani.si in tam klikneš Browse in najdeš slikco v svojem compu, potem pa klikneš Shrani. No, in potem se ti odprejo 4 linki, izbereš (označiš) tistega "za forum s predogledom" recimo, in ga kopiraš sem v post. Simpl.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
6.9.2009 12:00:34   
taška30
A res Mojčca? No, bom za drugič vedela, če bosta šla gor. Sicer pa komaj čakam drugo leto, da bomo skupi lahko hodil v hribe, zdej je Juli ravno nekaj vmes, ni za v ruzak, ni za peš hodit.

Ha, ha, zdej vtika tiste plastične žebljičke v luknjice in šteje: osemnajst, devetnajst, pa desetnajst.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
6.9.2009 12:04:43   
mojčca
Ni panike. Če bosta hodila še kaj v hribe (v našem koncu) ste dobrodošli. Drugače pa se drugo leto zmenimo in gremo skupaj, ni panike.

Je pa Kriška obsijana s sončkom, tako da vreme imata lepo. Sedaj pa grem nazaj v kuhinjo, ker Matic ravno je skuto in mu ne zaupam najbolj. Ponavadi naredi kakšno traparijo, če sam sedi za mizo.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
6.9.2009 12:12:49   
thumbelina
Zdaj pa še jaz malo:
PREKLINJANJE - kar precej, pobral pa je od večje sestrice in seveda od naju. Sem ugotovila, da sicer ne preklinjava na veliko, ampak na cesti ali pa v ekstremnih primerih mi pa udie kakšna sočna in očitno si zapomnita. Tamal je najbolj smešen, ker mu R še ne gre čist dobro od jezika in potem reče POKADUŠ in POKAFLEK. Z jerco sva se pa zadnjič pogovarjali, da ma d ona ni glih najlepša beseda in naj se je poskuša izognit in potem me frajla vpraša, ja ker pa pol lahk uporabljam. Pa sem rekla da recimo JEBELACESTA, pa me ona vpraša kaj pa p i z da? user posted image user posted image user posted image Mislim, od kje jim mulcem take...

VELIKOST IN MERE - mere pojma nimam, ker priznam da me tele mere že od nekdaj niso ganile. Za oba vem koliko sta bla velika in težka ko sta se rodila, potem pa nič več. Men je važn da je na zdr. pregledih vse po jusu, ostalo pa res ne. Matevž je tak drobčken in ima nekatere kratke majce velikost 80 /86. Jih je lani dobil za rojstni dan, pa so mu letos v piko prav. Samo jaz kar malo preveliko kupim, pa kaj zavihamo, zarobimo pa malo dlje zdrži... čeveljčke ima zdaj 22/23.

PLENICE - Naš je zdaj že dva meseca suh. Prejšnji teden je bil prehlajen in se je parkrat tudi ponoči polulal, ampak se je zdaj že normaliziralo. V vrtcu in doma sam pove za lulat in kakat, tako da kar se tega tiče sem pra zadovoljna da je šlo tako gladko.

PRIDNOST / NEPRIDNOST - Hja pri nas je zdaj ravno tahudo obdobje preizkušanja mej in to je za ponoret. Ob vsaki pomembnejši zadevi zgubljam živce in na koncu norim, kričim, on se mi pa v ksiht smeje. Zadnjič ko sem že n-tič popenila in rekla naj končno da mir zvečer in naj ne leze k Jerci na pograd (ker ona tega res ne mara in potem joka in kriči) in ko mi je počil živc, sem šla noter, 3x poknila po riti in šla ven. No potem je pa utihnil in zaspal... Pa tako ne maram tepst, ampak me je kar sram priznat, da ga zdaj pa res po riti, ker mulc čisto nič ne uboga... Pol ure leze na pručko k lijaku da si umijeva zobe in prav na slow motion daje prvo nogo gor, pa drugo, me gleda in se mi smeji, češ stara pa mi nared kej če moreš.... vsak večer oba z možem bijeva pravo živčno vojno, da ga spravimo v pojstlo. Ampak je bil ahčerka popolnoma ista in vem da mine...
Zdaj pri Jerčinih petih letih se da z njo vse zmenit, praktično nobenega trmanja več, če s epomeniš, sama vidi, da je bolje da uboga, ipd...

ŽIVLJENJE NASPLOH - mal naokrog hodimo, smo šli v ZOO, pa v Čateške se kopat (mi smo samo pol ure oddaljeni), pa na kakšno kosilce v gostilno/picerijo, z enimi kolegi se večkrat dobimo (imata hčerko staro tok kot Jerca in sina ki je tok star kot Matevž). Veliko šivam. zdaj sem si kupila še overlock stroj, ki zarobi in sešije obenem in imam bombažne stvari res ultra hitro narejene. Moram rečt, da mi zdaj pa res stvari dobro gredo od rok. za na eno poroko sem si kar sama večerno obleko naredila....

Lepo nedeljo želim punce moje...

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
6.9.2009 12:12:53   
*piškotek*
Wawwww pa saj ne morem verjet, ste se pa res malo poboljšale, le upam da tako tudi ostane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nejc je šel ravno spat, jaz sem na hitro skočila tlele mal pogledat, zdej pa grem malo teraso pospravit, cunje mam za oprat pa za sušit dat, potem pa grem kuhat kosilo. Bom danes naredila lazanjo, jo imamo vsi zelo radi, še posebno pa moj user posted image  in si jo je tudi on zaželel, pa naj mu bo, da ga malo pocrkljam.

Slike pa bom zrihtala jutri, danes ni toliko časa in ravno tako bom vse pokomentirala jutri. Pa še dopust imam samo še ne vem koliko dni si bom lahko privoščila - ene 2 do 3 sigurno - pol me bo pa že moj pogrešal na delovnem mestu user posted image

Pridne bodite, lepo pišite še naprej, pa se oglasim jutri... Lep preostanek nedelje... user posted image

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
6.9.2009 12:19:58   
thumbelina
RISANKE - naša dva sta čist upiljena na risanke. Zjutraj sta sposobna v nedeljo dve uri sedet in gledat. Matevž sam mal ustane, naredi en džiro po bajti, pa gre nazaj gledat. Če mu pa daš Disneyevo risanko Avtomobili, pa se tud premakne ne. Je pa res, da mulca čez teden dobita samo eno risanko zvečer pred spanjem, ob nedeljah živ žav in če je bolezen pri hiši ali salbo vreme izjemoma kaj daljšega. 

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
6.9.2009 12:37:17   
aprilčica07
user posted image

Provam, če bo ratalo slikice prpopat.. joj, sem butasta..

taška: upam, da mi ratauser posted image user posted image

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
6.9.2009 12:39:42   
aprilčica07
ooooo, pa je ratalo.. to je Julija, zdaj bom pa prpopala še eno, ko sta slikana Julija in big brader Jakobuser posted image user posted image user posted image

user posted image

Slikano takoj ko smo prišli iz P domov: :)

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
6.9.2009 12:45:35   
aprilčica07
taška: no, je le ratalo, zdaj sem pa vsa važna, da sem uspela, hvalauser posted image user posted image user posted image   glede novoletnih žurk je pr nas isto, če hočeš dober la in dober termin moraš rezervirat najkasneje oktobra, ker drgače ne dobiš več nič pametnega....
mojčca: paše, kajne it vsake tolko kam san.. midva sva šla en cajt nazaj, ampak ni blo to to, ker sem imela trebuh in pač sem bla primerno temu mobilna.. bova pa zdaj lahko kam šla, ne takoj, ampak počasi pa že....
lilka: si nardila plan kaj boš kuhala?
piškotek: res je veselje pogledat gori, ko je tolko postovuser posted image user posted image
tejkag: lepa pupika je vaša Lanauser posted image user posted image user posted image user posted image
taška, thumbelina: risanke: če je Nodi, ali pa Rory, skratka, da so avtomobilčki, ali pa mogoče Telebajski gleda kot začaran, drgači pa ni šans.. no, še Maksi in Rubi ga prepriča, ostale pa no way..

Naša mala še kr spančka, jst sem kosilo pojedla in zdaj počasi bosta moja dedca prišla nazaj. Pol ne bo več miru... Bi pa šla takoj malo ven, ampak pr nas piha burja za ****user posted image user posted image in si ne upam, da ne fašem kašnega prepiha ali kašnega drugega sranja.... Čakam torek, ko bomo lahko šle malo ven... Uffa, sem štufa bit notri...

Grem malo pred tv, če je kaj pametnega, drgači pa bom počivala, dokler lahko:):):)

Uživajte:)

Neposredna povezava do sporočila: 4066
6.9.2009 18:43:58   
mojčca
OJ

Smo ravno prišli iz piknika (no, moj je ostal še tam, jaz pa sem šla domov, ker je treba otročke skopati, saj je jutri nov delovni dan). Bilo je super, imeli smo se noro.

V sredo bi morali iti na morje, pa imamo drug teden keramika, pa tuš kabino pridejo montirati, za vikend tri žurke tako da ne vem, če ne bomo zadeve premaknili za en teden (če bo seveda možno).

Se javim kasneje.

Neposredna povezava do sporočila: 4067
7.9.2009 7:33:40   
mojčca
Dobro jutro punceeeeee

user posted image

No, pa je spet ponedeljke in nov delovni teden.

Ja, včeraj smo se prav po hitrem postopku malo po 12 odpravili na piknik in je bilo super. Ful je bilo otročkov, tako da so se med sabo veselo igrali, strejši pa smo se tudi lahko usedeli in malo počvekali. Smo pa prišli domov okoli 7, moja boljša polovica pa ne vem kdaj (sem šla spat ob pol polnoči, pa o njem ne duha ne sluha user posted image user posted image user posted image user posted image ). Danes bo pa pel: jej, jej, mam težko glavo.

Slikco našega škrata in njegove sestrica dobite, ko pridem domov, samo ena naj mi še zaupa, kako se jih prilepi sem gor.

Tejkag, joj, kako je bila vaša princeska lepa za vajino poroko user posted image user posted image user posted image .

Lilka, kar se tiče morja, ni dvakrat za reči, da ne bomo mi prestavili za en teden, ali pa bomo šli v toplice namesto morja. Ne vem, moram poklicati mojega in se pogovoriti (včeraj nisva imela časa user posted image ). Če bomo takrat na morju kot vi pa obvezno pade kavica, pa ne tako kot lani (mi boš na ZS napisala telefonsko številko, pa bova naprej kontaktirali).

Aprilčica, ja vsaka nosečnost ati pusti kakšne "posledice". Pri moji prijateljici je bilo ravno kontra, prej je imela skodrane, sedaj pa ravne. Joj, kaj bi jaz dala, da bi imela skodrane lase (če bi imela skodrane bi pa sigurno želela imeti ravne - saj nam tako nikoli ni prav).

Taška, kako sta se imela Manca in tvoj na Kriški gori????

Imam stranko, se javim kasneje.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
7.9.2009 8:34:29   
zalbi
Hej!

Sem pobrskala za slikco, pa mam v službi eno na računalniku:

user posted image

piškotek in sabri - joj semjezna, da nisem v petek pogledala računalnika, pa sem bla v lj in imela čas, da bi priletela na kavo. Sam sem v petek zvečer šla na koncert Perpetuum jazzile - super, pol pa sem samo padal v posteljo, tako da žal... drugič pa sigurno pridem...

Fulll ste pridno začele pisat - je blo prou luštno zdele malo prebrat. Mi za vikend nismo počeli čisto nič posebnega, malo sem pospravljala doma, sem še svoje omares s cunjami mogla malo pospravit, predvsem pa pregledat kaj lahko še nase navlečem - ja piškotek - sem že kar okrogla in imam že precej velik trebuh, taka prava nosečnica:). V soboto popoldne smo bili pri mojem bratu na zgodnji večerji, ali pač poznem kosilu, včeraj dopodldne smo se potepali pri enih sosedinh, popoldne pa smo bili kar doma - uhhh meni je pasalo.

risanke - kakor kakšn dan, ponavadi ji je všeč una večerna risanka, predvsem da se stisne k meni ali user posted image  in potem se crklja in gleda risanko, drgač pa ni nevem kakšnega znimanja, malo pogleda, pol pa je vse drugo veliko bolj pomembno...

Uuu zdej pa moram it na kavico... se še javim

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
7.9.2009 9:10:46   
zalbi
evo pa še ena slikca - najnovejša:

user posted image

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
7.9.2009 9:37:29   
aprilčica07
Jutro,

zalbi: kašna lepotička je Sara!user posted image user posted image user posted image je ful fotogenična:):):)
mojčca: ja, itak vsaka nosečnost neki pusti, ma mi je smešno, takoj ko sem rodila, evo spet moje laske nazaj, prej pa... in nikoli nismo kontente, jst bi hotla nazaj ravne, itakuser posted image user posted image
lilka: kako dobim rojstni list? a moram jst kaj nardit, ali ga dobima avtomatsko domov? sem vse pozabla od prvič..user posted image

Moj in Jakob sta zunaj, jst pa čakam, da se mala zbudi, da jim dam spet jest.. danes ima očitno  urce spanja, ker bi kr spala... je vstala ob 8 30, smo se zrihtale in malo pojedle, zdaj pa že nazaj spi, pa tudi ponoči je lepo spančkala.. očitno rabi..

Pridem nazaj.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
7.9.2009 10:55:36   
mojčca
No, da poskusim, če znam prilimati sliko.

http://www.shrani.si/f/1L/13V/10XttrcD/20090811327.jpg

Neposredna povezava do sporočila: 4072
7.9.2009 10:56:43   
mojčca
Recimo da bo, za prvo silo. No, to je skupinska slikca naše družine, ko smo šli v mesto z vlakcem Tomažem.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
7.9.2009 12:50:22   
*piškotek*
O punce kako paše bit malo frej, pa sam doma, kakšen mir in tišina user posted image user posted image user posted image
Sem že nekaj pospravljala, potem pa sem si privoščila eno super kopel, mi je moja "svakinja" prinesla nek vzorček  - peno ki jo sreseš v vodo - in mi je ful pasalo, res... Sem čist razvajena user posted image user posted image user posted image

Moram vam povedat vsem skupaj da imate zelo luštne otročke user posted image user posted image user posted image  Tiste, ki sem jih že srečala, so se že kar nekoliko spremenili, sicer se pa že res dolgo nismo videli in se je nujno potrebno dogovorit v najkrajšem možnem času za srečanje!!!!!

Risanke: ja, gleda Nodija, celih 5 minut user posted image  Naš nima pri nobeni strvari obstanka več kot 5 do maksimalno 10 minut, tako da niti risanke ne gleda. Mogoče 1 x na teden, sedaj čez poletje še to ni, je pa tako, da ko se kaj igra, imamo prižgano TV z risankami in tako občasno vrže uč gor, da bi pa res gledal pa ne...

Zalbi: ja res škoda no, da nisi nič poškilila sem da bi še ti prišla na kavico, zdej pa le bolj pridno glej na RR user posted image

Mojčca in Lilka: jaz bi tudi šla na morje, sem vama kar malo fovš... Mi pa letos ne gremo nikamor več, mogoče še za kak dan na vikend na Pokljuko, drugače pa smo zaključili...

Taška30: hvala za navodila za slikice, takoj ko tole napišem se grem "matrat" in upam da mi jih bo uspelo prilimat user posted image

Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
7.9.2009 12:58:18   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: *piškotek*

Taška30: hvala za navodila za slikice, takoj ko tole napišem se grem "matrat" in upam da mi jih bo uspelo prilimat user posted image

Jaz bi tudi navodila, prosimmmmm.

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Novoletni prazniki – za skrb in za veselje
Nekoč so bila darilca predvsem praktična in smo jih hitro ter preprosto pripravili: za otroke, domače in prijatelje neka...
Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?