Ayo
|
Dan! TjasaJ, zal mi je zaradi tvoje izkusnje s CR, te pa se kako razumem in sem vesela, da se ti je sedaj povrnil optimizem! Se pa cudim, da so ti tako hitro po tem ko se nisi odpirala ponudili CR. Kaj pa umetni popadki, flasa baje pomaga k odpiranju, vsaj meni je. In tudi kako to da nisi iemla besede pri izbiri, da ti dajo amo lokalno anastazijo? To da spis je res se predpotopna varianta Drnula, a ti si pa vso to "umazanijo" po CR videla? Jaz je nisem in moram rect, da glede tega sem ful zadovoljna. No, pri nas je tako, da te dajo na operacijsko (brez srajce, si nagec), nasopajo anastezijo, nastelajo zaveso nad tabo, da pac dol ne vidis, pride partner preoblecen v tiste njihove zelene uniforme, vsa zdravstvena posadka je v pull position, pride G in...zareze. Cca 15 minut in otrok je zunaj. Moj je celo pri finisu lahko gledal cez zaveso, tako da je prakticno videl kako so mojo princesko vzeli ven In najlepsi trenutek, na kateraga cakas 9 mesecev je, ko izves za spol, tako da mi je moj mozek porocal, takoj ko je videl, da imamo puncko Potem ti otrocka G pokaze cez zaveso, ga preda pediatru, partner gre takoj h otrocku, ga s pediatrom skupaj umijejo/obrisejo in ti ga prinesejo, da se ga dotaknes, mu govoris, jaz sem ji dala lupca...potem ga pediater skupaj s partnerjem odnese, da opraviji merila, ga oblecejo medtem ko mamico zasijejo. Traja to nekje pol ure, ta cas ima ocka otrocicka v narocju in caka na mamico. Ko je mamica popadenana, jo odpeljejo v relax sobo, pride ocka z in te pustijo tam v intimnosti kolikor cas zelis. Seveda imas svojega otorcka takoj na prsih Tako da nekako v tistem trnutku srece pozabis, da si sploh imel CR. Jaz sem pri Gabrielu ful jokala (se moj ni mogel zadrzevati solz), pa potem se cel mesec me je vsaka minimalna stvar spravila do joka. Pri Ilarii je bilo pa cisto drugace, sem custveno bolje dozivljala samo rojstvo (pri Gabrielu sem bila med samim CR bolj odsotna in cisto zadrogirana po 11-ih urah v porodni z EA in potem se dodatna anastezija za CR), pa edinstveno je bilopresenecenje da imamo , to me je res nenormalno osrecilo (ker sem bila skoraj prepricama da bo sen en ), ampak jokala pa prakticno nisem. In tudi sedaj po porodu sem ok. Pa cisto zaljubljena v svojo princesko!!!!! Tako zelo sta moja oba moja2 soncka!!!!!!!!! Anja CESTITAM!! Dejmo se ostale, zdaj pa res se cisto cisto malo!!!!!