|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
2.9.2009 15:32:22   
Anonimen
pa, saj ayo....res je smesno!!!!
samo sem nastrojena ko user posted image . sem se sla kr na novo temo spihat hahaha

(odgovor članu Ayo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4301
2.9.2009 18:33:09   
*anč*

Dragi Anja in 23tina!

Čestitke za vajini pikici! Lepo se crklajte še naprej! Tina, krasno ime sta ji zbrala pa lepe slikice!

user posted image user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
2.9.2009 19:05:38   
kerala
Ojla drage moje!

Končno mi je uspelo malo do računalnika. Kaj vem, sploh mi ne rata, kljub temu, da je naš Taras zlat in neverjetno priden...
Če sem pravilno videla, ste v enem kosu samo še 2 - Hel, tvoj malo bo očitno septamberček, pa upam, da se ne boš prav zelop načakala in Tulpek, tudi ti še vedno čakaš? Vsem vam želim, da čimprej stisnete svoje user posted image  v naročje. Vem, kako zgleda tole čakanje, čeprav tole potem kar najhitreje pozabiš!

Pa čestitke vsem, ki pestvate! Vesela sem, da je pri vseh vse v najlepšem redu, kaj bi si pa več lahko želeliuser posted image

Pri nas je pa takoooo lepouser posted image ... ne morem se naužiti vseh radosti, uživsam vsak trenutek, ki je neponovljiv! Patronažna pravi, da mali lepo napreduje, čeprav natančno koliko ne vem, ker s sabo nima tehtnice, da bi ga stehtali. A vi vsi tehtate ob obiskih? Smo se pa včeraj že prvič kopali, res hitro se je posušil popek, mali pa je full užival! Danes ponovimo vajouser posted image , ko punce pridejo domov.
Vozičkamo pa tudi že od 5. dneva naprej, samo ne pa vsak dan. Vozička pa ne uspem voziti, mi ga punce takoj prevzamejo! Onidve se sprehajata, midva pa na pivce, joj, kakoooo paše!user posted image
Glede dojenja nismo najbolj disciplinirani. Dopoldan, ko je celo malo buden, smo na joški prepogosto, skoraj na 1,5 ure, popoldan ga moram pa buditi, ker bi samo spal. Poje na eni strani in ne morem ga prepričati, da bi se lotil še druge... Zvečer imamo 2-urni session, malo na joški, malo dodatka, pa spet malo joške... Ne vem, kako naj se tega večernega dodatka znebim. Sams, ti imaš tudi neke težavice s tem, kaj? Jaz sploh nisem pomislila na kaj takega, pri puncah je bilo mleka več kot dovolj, je kar špricalo okrog, zdaj smo pa bolj zmerni. Upam, da se čimprej uredi!

Ayo, eee, sams - prav vesela sem predloga, da se septembra kaj dobimo! Se bo še katera pridružila? Sams, saj mi boš sporočila, če ne bom več tako pogosto tle goriuser posted image  

Če bom nadaljevala pisanje s takim tempom, potem se naslednjič javim na novem forumu, saj tu ne bo več nobene... Upam, da ga bom našlauser posted image

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
2.9.2009 19:22:07   
Anonimen
heeeey kerala. super da se fajn rihtate!
tudi pri nas ni problemov.
nekam prevec mirno se mi zdi danes tukaj.
da ne bomo zaprle teme z danasnjim dnem.
imam obcutek, da sta hel in tulpek v porodnisnici...

(odgovor članu kerala)
  Neposredna povezava do sporočila: 4304
2.9.2009 19:25:19   
tulpek
Js še nisem v P, ne me obsojat po nepotrebnem user posted image user posted image user posted image user posted image . Moj user posted image moče ven user posted image user posted image user posted image . Nič ga ne prežene.
Za Hel pa ne vem, zjutraj je še bila tukaj, ampak njo skoz nekaj zvija, tak da možno, da jo je dokončno zašraufalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
2.9.2009 19:45:10   
Anonimen
tulpek, pa ne da bos imela to cast, biti zadnja! to tudi nekaj steje!user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4306
2.9.2009 19:56:01   
hel32
Hja, drage moje, ne veselite se prehitro, jaz sem še tu.
Naš mali tudi noče še zaenkrat ven, mamico še malo jezi.

Sem pa tako na koncu z močmi, da je groza, križ me boli kouser posted image ,
noge, nožnica, še sramne usnice me bolijo, res čist sem fertih,
nevem kako dolgo bo še tako, danes me res neverjetno boli vse,
pa kr naprej se mi zdi da me tišči kakat, pa grem, pa ni ničuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ful se že sama sebi smilim, res!!!!!!!!!

Imam pa v petek pregled v P, če seveda jutri ne bo akcija.

Kerala, upam, da res s časom pozabiš na to čakanje, ker jaz mislim, da se vleče v nedogled in nikoli ne bom rodila!!
Lepo, da je tvoj Taras tako priden fatičuser posted image user posted image , upam, da bo naš tudi. Tako, se še malopred spanjem javim, grem spet pred TV, ker kaj druga pšač ne morem več.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
2.9.2009 20:16:07   
tulpek
Hel in Altaja, bejžta rodit, ker je meni namenjeno, da sem zadnja... in dokler ne gresta, moram tudi js čakat user posted image . Kaj če bi si izmislili tolažilno nagrado za zadnjo user posted image user posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
2.9.2009 21:44:03   
Anonimen
Čer, čer user posted image

No da na brzaka napišem kako je bilo user posted image

Torej v soboto sem pisala, da me nekaj čudno zvija in šraufa kajneda. Jasno so bili to popadki, jaz pa se kar nisem hotela sprijazniti z njimi user posted image

Ob dveh sem rekla možu, da bi se vseeno šla pokazat v porodnišnico, ker me na tak način še ni bolelo (niso bili redni popadki, da bi jih lahko merila, bila je konstantna neprijetna rahla bolečina).

S seboj sem vzela torbo (za vsak slučaj) in ko so me v porodnišnici priklopili na CTG so se začeli popadki na 5 minut. Odprta sem bila za 2-3 cm in babca mi je predlagala, da gremo kar v porodno.

Torej, okoli pol štirih so mi predrli mehur, namontirali EA, dodali umetne popadke in še preden je EA prijela sem rodila mojo zlato punčko user posted image

V glavnem, ta hudega je bilo vse skupaj eno uro, do zadnjega sem popadke predihavala stoje med sprehajanjem.

V glavnem, nič šivana, nič poškodovana, kot da nebi rodila. Če bo tretji porod tud tak, grem še ene trikrat user posted image

(odgovor članu tulpek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4309
3.9.2009 8:30:23   
tulpek
Anja, to je bilo pa super ekspres user posted image

Js še vedno po starem, nič od nič user posted image . Imam danes ctg, ampak itak čutim, da se nič ne dogaja.

Hel?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
3.9.2009 9:14:45   
Anonimen
HEEEEEEEEEL?????!!!!!!!!

(odgovor članu tulpek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4311
3.9.2009 9:18:33   
tulpek
Sama sem ostala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
3.9.2009 9:28:11   
Anonimen
mislis?????user posted image jst bom pocakala cisto zadnjo na forumu.

(odgovor članu tulpek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4313
3.9.2009 9:34:41   
tulpek
Miška, meni se zdi, da bom še dolgo čakala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
3.9.2009 9:36:55   
hel32
Tuuuuuuuuukkkkaaaaaaaaaajjj semmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!

Pri meni je vse po starem, lahko pa samo tekmujema Tulpek, katera bo zadnja, da bo bolj zanimivo.

Včeraj sva se konkretno aktivirala in 2x user posted image  pa NOBENEGA rezultata.

Malemu še ni za ven it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
3.9.2009 9:40:27   
aprilčica07
Jutro,

od včeraj smo doma... Prva noč je minila dobro, upam, da bo tako naprej.. v glavnem sem se hotla zahvalit vsem za čestitke, če posebej pa tebi anč, sem skoraj jokala, ko sem brala... user posted image user posted image user posted image

kaj več napišem ob priliki, malo se še lovimo, pa Jakob ima svoje neke fore, ampak počasi bo zalaufalo..

glede poroda pa: so mi rekli, da lahko pridem še 10xuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pridem nazaj:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
3.9.2009 9:47:21   
aprilčica07
hel: a še vztrajaš? očitno je detecu res lepo notri:)
tulpek: ti tudi?

anjaph: čestitke za pupiko!user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
3.9.2009 10:55:40   
eee35
hel, tulpek: ne se sekirat, nobena ne bo tukaj sama ostala, ker mi ostale itak skoz gor čekiramouser posted image

aprilčica: kako lepo, da si nazajuser posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
3.9.2009 11:03:22   
Taanikaa
AnjaPH čestitam za pupiko!!!! Sem včasih malo pokukala k vam,da vidim če je naša junijka 2008 že rodila,sem vesela,da je porod bil hiter in dokaj lahek (predvidevamuser posted image )

vsem,ki pa še čakate,pa želim čim lažji in hiter porod in lepo cartanje naprej.user posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
3.9.2009 11:28:52   
hel32
Aprilčica, lepo pozdravljena nazaj, upam, da bo moj porod tudi približno tako kahek, kot tvoj,
glede na to da sva isti letnik, mogoč boma še isto dolgo nosleuser posted image user posted image user posted image .

Sicer pa ne morem nič, kot čakat, de se začne, imam še malo časa, jutri itak vprašam, kako dolgo čakajo v MB P
ker imajo v vsaki P svoje postopke in metode, upam, da ne čakajo 14 dni čez rok, to pomeni, da bi najkasneje 16.9. rodila, to je pa še doooooooolgooooooo.
Zdaj si moram beležit gibe, ampak naš nogometaš tako brca, da že do 8-ih naštejem več kot 10 gibovuser posted image user posted image user posted image .

Malo sem se pa tudi umirila in nisem tako neučakana, predvsem, zaradi vseh vas, ko me tako vzpodbujate, hvala vam user posted image user posted image user posted image user posted image
Zlate ste.
Najbolj me je strah, kako bo, ko gre dragi v službo nazaj ko bom dopoldan sama, pa gdo me bo na preglede vozil, joj imam skrbiuser posted image ,
no ja mogoče se pa do takrat zgodi čudež in že do takrat rodim.

Sem se spet načvekala, pozdravljene vse!!

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
3.9.2009 12:05:26   
Anonimen
Najlepša hvala vsem za čestitke user posted image

Tanika vohunka user posted image  V drugo gre ven kot štofelc od šampanjca user posted image

(odgovor članu hel32)
  Neposredna povezava do sporočila: 4321
3.9.2009 13:17:51   
Reby
Hel in tulpek - upam, da ne bosta več dolgo čakali.

Da še jaz povem, kako je bilo pri meni. V četrtek mi je odteklo nekaj vode - cca. 3 dcl in sem šla v porodnišnico v CE. Ker še popadkov ni bilo in plodovnice dovolj, so me obdržali noter. V petek zjutraj me je G odpirala na roke - imela sem nekaj popadkov na 5-10 minut, bolelo je ko user posted image  , odprla me je za 1 prst in ob štirih popoldne so že začeli močnejši popadki na 3 minute, odpirala pa se nisem nič. Bolelo me je, sestre so govorile, naj spim in se spočijem. Kako naj človek spi, če ima popadke na 3 minute user posted image  Spet mi odteče nekaj vode, začnem krvavet, pa me sestra pošlje v porodno ob enih zjutraj in ker nisem bila odprta več kot za 1 prst, me pošljejo nazaj počivat?!? Čakam do drugega dne do vizite do pol desetih in mi reče, naj pridem, da me pregleda. In me G spet hoče na roke odpret, pa sem rekla, da ne dovolim, da imam dovolj in naj mi dajo umetne. Pa mi reče, da se moram psihično pripraviti itd. itd. Sam dejte mi. Sem šla na klistir in ob 11. v porodno, čez 6 ur pa sem rodila. Tako, da je res, da v CE vedno ful čakajo in ne vem zakaj... No, glavno da je za nami. Ko rodiš, dobiš zakladek v roke in vse pozabiš user posted image

http://www.sladkinasmehi.si
S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
3.9.2009 13:43:58   
tulpek
Evo mene s pregleda, fizično sem ok, psihično pa vsako uro slabše   user posted image user posted image user posted image user posted image .
Še vedno vse po starem, CTG lep (pa ja, oni sploh ne vejo, kaj je lep CTG), vse pod kontrolo, v soboto naslednji pregled.
Kasneje bom šla verjetno z utežmi v rokah po stopnicah hodit, ker imam dost tega čakanja.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
3.9.2009 13:57:49   
aprilčica07
MOja porodna zgodba gre pa tako: 8 dni čez rok, sem šla v nedeljo zjutraj na pregled. Gospa ne bo še nič, domov pejte, pa pridite nazaj jutri, za sprejem in sprožitev. In ob teh besedah se je dete odločilo, da pa le ne bo tako Smo šli do tašče na kosilo. In ob 11 30 me začne ščipat, ampak na lahko. In se začne kr stopnjevat. Jst seveda, da ne grem nikamor, ker ni še čas. In da ne bo ot v prvo, ko je blo tako celo noč. Ob 13 30 nisem več mogla niti hodit, malo sem predihavala, malo preklinjala in je nekako šlo.. Je pa moj pol znorel in rekel, da gremo. In sva šla. Pridemo ob 14 40 v P, me pregleda, gospa odrpta 6 prstov, kr v porodno. Jst pa v jok, ne ne, ne... sem vedla, da zdaj ni več šale. Babica je šla povedat mojemu, da gre zares, da naj se naštima in gremo dihat, brez klisitrja, brez vseh papirjev.... In smo šli. Okoli 15 sem se ulegla na mizo, bolelo je svinjsko, in ob 15 15 je bla Julija zunaj. Me je sililo pritiskat že takoj, ampak mi niso pustile, ker nisem bla do konca odprta.. Sem jih poslušala in me niso nič rezali, le dva lepotna šivčka imam, pa nista nič boleča.. Tako, a hvala dohtarci in predvsem dvema babicama, ki sta naši nagajivki Juliji pomagali na svet... Po porodu je blo malo zaskrbljajoče edino to, ker mi je ful narastel pristik, ga nimam nikoli visokega, takrat pa so mi namerili 160 za 120... me je kmalu zadelo, ko sem vidla. Počutla sem se pa ok. Pol so to spremljali in po enih 2 urah sem se počutla ful slabo, vrtelo, glava bolela, bele pike vidla.. Pa mi zmerijo in je pač pritisk pričel padat in po dobre pol urce sem bla kot nova. Narastel je zaradi napora in hitrosti poroda. Od tega ima tudi Julija popokane žilice v očkah in eno buško na glavi, Pa vsa modra je prišla ven. Ni kaj, prej tolko zamude, pol pa na svet z svetlobno hitrostjo user posted image user posted image user posted image to je na kratko.

Trenutno moja sončka spita, oba. Ta velik sonček pa smrči tle zraven. Se navajmo na novo bitjece, Jakob ima malo težav, ampak počasi bo že. Očitno me pogreša, pa ne zna pokazat, kot na način, da dela neumnosti. Prej je bla tle patronažna in je mogla naprej njega pogledat, da je dovolil, da smo Julijo pol poštimali..user posted image Se trudim dojit, bomo vidli kolko bomo uspešni. V P je blo dobro, ker se je mali zredila in smo domov prišli skoraj z porodno težo. Zdaj mi pa nekam joške uplahujejo, ampak bom vztrajala in bomo vidli kako bo dalje..

Grem malo počivat. Se počutuim sicer ok, me nič ne boli, ampak prah in umazana posoda bo tudi kasneje lahko poštimana, kajne?

tulpek, hel: držita se" vem kako zgleda, ampak se pozabi!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
3.9.2009 14:05:23   
altaja
Tulpek, ne bit preveč prepričana, da boš zadnja. Jst bom tle do decembra user posted image . Moj noče vn in pika....

Jst tud upam, da ne bodo čakal 14 dni čez PDP....ker še en teden? ZNORIM!

Hel: moj se je pa zgleda umiril. Dans ga zelo slabo čutim..do sedaj sem zabeležila samo 3 rahle, rahle gibe. Če bo pop isto stanje grem v P na CTG. Včeraj zvečer je pa divjal ko norc... Mogoče se bo pa le odločil...

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?