|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
31.8.2009 20:58:23   
Alisa
Vse čestitke mamicam ki ste rodile Aprilčica, Reby,Sligica, (upam da nisem katere spustila), zdaj pa je tudi za te ko ste ostale čas da dobite svoje sončke. gremo punce držim pesti da dobite te male nagajivčke čim prej v naročje!  Verjemite da je kar pestro ko jih imamo.
Lp, od nas 4

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
31.8.2009 21:59:33   
hel32
Evo, mene že celi dan nekaj heca,
pa so poadki, pa miso, skratka, bomo vidli jutri.
Sem pa ugotovila, da če ni zrelo, ne pomaga NIČ.

Nočko, pa upam na akcijo ponoči.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
31.8.2009 23:31:08   
Drnula
IZVIRNO SPOROČILO: eee35
jaz pa user posted image nisem dobila na dojenje, ful mi je škoda, ampak zgleda, da je to odvisno od tvojega stanja po posegu,

Ja, ziher. V prvo, pri Neci, tudi jaz nisem dobila Nece v roke, sam mal so mi jo pripeljali še pokazat, takrat sem bila čist paf, takrat so mi orng poglobili EA in nisem bila čist ta prava, še glas sem imela tak, da me je komi kdo slišal, še sama sem se komi, še premaknit se nisem mogla in za povrh sem kar naprej jokala user posted image user posted image ... ma čist drugo kot zdaj, ko sem bila res 'čist pri pameti'. Enako zraven še ena, ki je bila povrh zgovorna kot raztrgan dohtar in se še fotografirala in na veliko telefonarila ... ja, je imela privilegij, ji ni noben težil zarad telefona, verjetno, ker je bila sicer ena od sester v porodnišnici

Mi počasi prihajamo v ritem. Z Neco namrečuser posted image , Hana ni noben problem. Vse postaja tako lepouser posted image , da bi za zmeri ostala na porodniški in ... bi kar mela še enga čim prej ... joj ko bi se slišala pred ene tremi leti user posted image
Imamo vedno manj joka,skor nič več, tud za spat zvečer postaja lepo, čeprav se v postelci tiščimo vse tri (mojga ta teden ni doma). Danes je Hana zaspala meni na trebuhu, Neca pa tesno privita k meni ob strani, ko sem nekako utegnila še knjigo držat in brat Rdečo kapico in ... user posted image user posted image user posted image ... al sem morda še mal na hormonih user posted image Ja pa pozno je, pri meni za prmej drži pregovor, da ima noč svojo moč, mi vse udar ven user posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
1.9.2009 7:57:18   
eee35
Meni HB tudi ni noben težil zaradi telefona, sem ga imela na omarci zraven, sami so mi ga tam daliuser posted image pa ful sporočil dobivala, ker dragi je sporočil veselo novico naprej. No sama pa nisem telefonarila, samo par smsov sem poslala, mami in fotru pa babici.

Jaz pa sem zbežala zdaj iz spalnici, malega sem dala zraven mojega, mogoče bo zaspal. Ponoči pa je spal v košari od vozeka, a mislite, da je to kaj narobe? Ful mu je zgleda pasalo, ker je manjša od postelje. Zvečer pa naju je kar dobro, sori nategniluser posted image Ob 19.00 sem ga nafutrala, pa je šel spat, pa midva sva mislila, da čez 2 - 2,5 urce se bo zbudil, ker ni pojedel veliko. Pa namesto, da greva zaspat sva ga čakala, pa mala baraba je spala do 23.45!!!!user posted image Tok spanca sem zamudila!user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
1.9.2009 8:36:45   
tulpek
Vse po starem, še vedno NIČ od NIČ. Grem pa na ctg.

Hel? Anjo imam pa na sumu, da že carta.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 1.9.2009 8:37:09 >

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
1.9.2009 8:39:19   
sams
ojla,
aprilčica, KONČNO!!!! Čestitke, res!!!! user posted image user posted image

sligica in ostale, tudi čestitke!!
tulpek, anjaPH in hel32, upam, da boste tudi vi kmalu cartale user posted image

Jaz pa sem tako-tako. Ful me daje poporodna otožnost.... Non-stop mi gre na jok in razmišljam, da sem verjetno preživela najlepše poletje v mojem življenju in mi gre potem spet na jok.... ah....

ayo, eee35, seveda sem ZA srečanje!!! Upam, da do takrat s tamalo ujameva ritem, ker meni se že trže.

Drnula, ayo, vi pravite, da pogrešate naravni porod, jaz pa sem ful žalostna, ker nisem do sedaj (pač obakrat) imela tisti famozni naval mleka. Prvič sem morala kar nekaj časa dodajati, zdej pa ne vem, kaj naj naredim. Jaz dojim in dodam in zdej sem začela tehtati tamalo in ugotavljam, da se samo baše... user posted image  ker bi imela svojega mleka dovolj. Samo nikakor jo ne morem potem uspavati. To noč smo bili "aktivni" od polnoči do 2:30 user posted image . Potem je spala do 6h in sem jo zdej spet podojila in spet teži..... Res ne vem. Vem edino, da ima kot moj mali fuuul močen sesalni refleks in moram začeti uvajati dudo. Ampak izgleda, da ta, ki jo imam, ji ni všeč...Ah, v glavnem, nič kaj lepo mi ni.....Sej bo boljše.

Grem, sirena kliče, jaz res ne vem, vem samo, da jo po ure in ure ne mislim imeti na joški.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
1.9.2009 9:33:26   
Anonimen
hey hey babnice....
evo, ta velka 2 sta v soli!!!!user posted image user posted image user posted image
mam malo casa, dokler mala spi! glede dojenja: sams, tudi meni se bo vsak cas prirastla na josko. non stop samo cuza. ampak mi jo je uspelo mal nategnit, in vsake tolko casa tudi duda zadostuje.
opazam pa, da sem pri nini dosti bolj umirjena, kot sem bila pri prvih dveh. nic me ne spravi iz tira! ocitno sem se pri tadeju utrdila( je bil pravi mali user posted image -ek)
ponoci kar spimo, okoli 22ih jo postimam, nafutram preoblecen in imam mir do 2-3-eh zjutraj. ko zacne jamrat, jo s5 nafutram in lepo zaspancka nazaj. portem pa zjutraj okoli 6ih-7-ih.....
morm TRKAAAAAT!!!!!!

punce, ki cakate: zdaj bo pa res vsak vsak cas, zato izkoristite zadnje minute za jamranje in sitnarjenje, dokler imate opraviceno!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sams)
  Neposredna povezava do sporočila: 4257
1.9.2009 9:39:08   
23tina
en lep pozdravček še od ene sveže mamice!

naša princeska je prijokala na svet 28.8. ob 2.48,v ljubljanski porodnišnici.

in še porodna zgodba,ki se je skoraj slabo končala,ampak hvala bogu še je na koncu vse izšlo!
v porodnišnico sem prišla 3 cm odprta z blagimi popadki,po klistiranju so se popadki stopnjevali in v porodni so bili že na 5 minut,vendar sem dobila še malo pospeška(umetnih).rodila sem dokaj hitro(4 ure),sam porod ni biu normalno boleč vendar nisem bila zunaj nič šivana le notri sem dobila dva šiva!
Lijo so umivali,ko je kar naenkrat nastala panika,mojega so poslali ven jaz pa se spomnim samo kako je bila kar naenkrat polna soba,in panika zakaj se kri ne ustavi!potem sem zaspala in se ne spomnim nič več.
ko sem se zbudila s kisikom in transfuzijo so mi povedali,da sem izgubila 2,5 l krvi,da je bila posteljica zelo raztrgana in jo je precej ostalo notri!anastezist,ki me je potem prišel pogledt je rekel,da bi taka izguba ob nepravi anasteziji ali drugi nepravilnosti lahko vplivala na možgane,vendar je HB vse ok.
kot vidite pa sva zelo hitro prišle domov(včeraj),ker se počutim ok,vso kri so mi "vrnili" s transfuzijo!moram sicer počivt,ker se po petih korakih že zelo zadihan in tudi nasplošno nimam neke prave moči ampak bo!

moram pa resnično pohvalit mojo babco Jožico,ki me je res lepo vodila skozi porod in tudi na koncu ko je imela moja pikica 5 popkovino okrog vratu se je res odrezala.pa tud z ostalimi same pozitivne izkušnje!

nisem še uspela nič brat za nazaj,zato vsem ki ste prav tako v teh dneh povile svoje štručke iskrene čestitke!

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
1.9.2009 9:50:31   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image 23tina!!!!
joj, groza, ampak samo da se je srecno koncalo!!!!!tega je bilo mene fuuuul strah. da ne bi zacela krvavet in da ne bi mogli krvavitve ustavit....joj splih ne smem pomislit na to. me kar mrazi. kaj bi pol moji trije soncki in moje veliko sonce????user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 23tina)
  Neposredna povezava do sporočila: 4259
1.9.2009 11:24:23   
HeGa
Čestitke Mony5, Reby, sligica, aprilčica07 in 23tina user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse, ki pa še nestrpno pričakujete svoje štručke, tudi vaš trenutek bo vsak čas tukaj. Zdaj pa vas res ne loči veliko od tega, da spoznate svoje sončke. Držim pesti, da vam hitro mine in čimlažji porod in okrevanje vsem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
1.9.2009 11:41:25   
Tanchy
Dan,

že dolgo časa se nisem oglasila, pa vidim da je še nekaj user posted image , ki čakate na svoje sončke. Zdaj je že september, zato in pesti, da jih kmalu dobite v svoja naročja....če je možno, se pa prej še NASPITE! user posted image

Vsem novim mamicam in otročkom pa seveda ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

zdej grem pa še na avgustovčke počekirat....

Držite se!!!

Najlepše je živeti za svoje otroke!

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
1.9.2009 12:36:10   
tulpek
Tina, čestitam. Samo, da se je dobro končalo.

Js po starem, v enem kosu, ctg nič presenetljivega, plodovnice dost, posteljica vredu, pretoki tudi... tak da še čakam.

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
1.9.2009 12:53:52   
Sanikaa
JEEEEJ Aprilčica!!!! Čestitkeuser posted image user posted image user posted image !!! Čim prej kakšno slikico prosim user posted image
Seveda tudi vsem ostalim ki ste dobile svoje štručke v naročje od srva čestitam!!user posted image user posted image user posted image
lp

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
1.9.2009 13:13:50   
altaja
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Tina, čestitam. Samo, da se je dobro končalo.

Js po starem, v enem kosu, ctg nič presenetljivega, plodovnice dost, posteljica vredu, pretoki tudi... tak da še čakam.

Avgustovčki 2009 bodo že v puberteti ko bova midve še tle user posted image Hel32 ma vsaj neke znake, vsaj nekaj jo matra.. midve pa matrava samo sebe. Majkuš, še spim ko polh, user posted image brca,... še izcedkov nimam več user posted image

A je Hel32 sploh še z nama? Tulpek, zadnji bova user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
1.9.2009 14:08:15   
tulpek
Altaja, mučiva sami sebe in še septembrke user posted image user posted image user posted image user posted image .
Js sem se zdaj odločila, da ne bom več nestrpna, moram še eno knjigo do konca prebrat, preden pride user posted image . Tak da naj počaka še kak dan ali dva user posted image user posted image user posted image . Če ga še vedno ne bo, si bom pa še kakšno našla user posted image .

Glede znakov sva na istem. Niti enega znaka nimam, ki bi namigoval na bližino poroda. Spim pa tudi super, brez obiskov wc-ja.

Hel je sumljiva. Danes je njen pdp. Mogoče pa samo čaka na pregled.

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
1.9.2009 14:20:24   
eee35
sams, miška: moj tudi nekaj teži skoz - hoče na jošk, noče na jošk, mleko teče kot noro in pol namesto, da prime solidno in začne cuzat, on samo liže nekaj, frajer mali, bom znorela, zlasti ponoči...

sams: upam, da do 15.9 bomo mi za vozit nekam, za zdaj je hudičko mali, pa nisem čist sigurna...Če mi ne bo do takrat uspelo, upam, da se z ayo boste vidle, jaz bom vsekakor prišla na obalo, če ne do polovice mesca, mogoče pod konec, 6 tednov bo že star, pa mogoče malo bolj kulturenuser posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
1.9.2009 14:23:57   
hel32
Evo, mene

Uz pregleda v P, CTG, v redu, neki mali popadki, pritisk v redu, vse v galvnem ok.
edin listek za štetje bebyevih gibov sem dobila, jih moram pisat.

Gužva je ful, so baje vse sobe polne, babice so prijazne, kolk sem spoznala.Tk da mislim, da bo v MB kr prijetno rodit.

Naslednji pregled imam v petek, če seveda prej ne rodim, pa srčno upam, da bo.
Tako, zdaj grem pa za nazaj brat.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
1.9.2009 14:52:53   
23tina
evo še slikice moje pike pokeuser posted image user posted image user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
1.9.2009 15:01:43   
Anonimen
sams, miška: moj tudi nekaj teži skoz - hoče na jošk, noče na jošk, mleko teče kot noro in pol namesto, da prime solidno in začne cuzat, on samo liže nekaj, frajer mali, bom znorela, zlasti ponoči...

kadar se moja zacne tko afnat, pa vem da je lacna, jo stisnem na josk, pa celo bradavico zatlacim v usta, in dokler ne potegne ji ni spasa!user posted image
ampak deluje!user posted image

tina....iiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 23tina)
  Neposredna povezava do sporočila: 4269
1.9.2009 15:31:15   
Flora2
Ojla punce,
čestitke vsem novim mamicamuser posted image , še malo pa bomo avgustovke zaključileuser posted image .

Tina
nate sem pa mislila, čestitam za Lijo, pa kako je luškana pravi cuker. Glede poroda pa še dobro da se ni kaj zakompliciralo in da so te spedenelai kot je treba. Me pa zanima koliko je bila težka in velika vaša punči, ko so ti napovedovali veliko punco?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
1.9.2009 15:38:30   
Flora2
Pa še to, ne morem da ne bi, naša pupa je bila včeraj stara 1mesecuser posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
1.9.2009 17:52:35   
hel32
23tina in Flora, joj, kake lepe male sončke imata,
Flora, ne morem verjet, že en mesec bo stara, ja čestitke ane. Ja še malo, sam 3 smo še ostale, pa v imenu vseh upam, da bomo kmalu rešene.

Mi pa na našega še kr čakamo, je zgleda v hotelu mama še udobno,
pa upam, da ne dolgo več, ker je že prav mučno to čakanje.user posted image user posted image user posted image

Prav tečna sem sama sebi že, sploh pa danes ker sem bila pri sestrični še na obisku, je rodila v petek,in sem se kr stopila, ko
sem vidla malo štručkouser posted image user posted image .
Hega in Tanchy, hvala za podporo, že tako je težko čakat, pa ko vem, da imam vas tu da me tolažite, je kr malo boljši user posted image user posted image

Altaja, ne bosta še sami ne z Tulpek, vsaj danes bom še težila, jaz namreč vsaki dan upam, da bo kaj, sicer pa v MB čakajo samo 5 dni po pdp.ju, potem pa sprožijo, tak, da zadnji dan je torej 6. oz 7.9.potem, pa če še ne bo bom res že rešena.

Se še vrnem, grem še malo tečnarit okrog, ker extra kaj tk več ne morem nardit.

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
1.9.2009 18:01:31   
tulpek
Hel, samo 5 dni čakajo????? V Ce pa 14, pa za eno vem, ki je danes 11 dni čez rok in je v LJ P, ampak je noter, da sprožijo. Novic še nimam, mogoče že carta. 

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
1.9.2009 18:07:34   
Anonimen
Alo user posted image  Anja rodila 29.8.09 hčerko Klementino, veliko 51 cm in lahko 3125 g.

(odgovor članu tulpek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4274
1.9.2009 18:26:24   
23tina
anja-čestitkeeee,veliko cartanjauser posted image user posted image user posted image
flora-iiiiiiii že kr en mesec,ne morem vrjet,kakšna velka punca je že.pa cortkana!!!!!
ja HB,da se je tko končal,sam se kr mal prestrašla,tko da še ne vem če bo mela Lija sestrco al pa bratca!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?