hel32
|
23tina in Flora, joj, kake lepe male sončke imata, Flora, ne morem verjet, že en mesec bo stara, ja čestitke ane. Ja še malo, sam 3 smo še ostale, pa v imenu vseh upam, da bomo kmalu rešene. Mi pa na našega še kr čakamo, je zgleda v hotelu mama še udobno, pa upam, da ne dolgo več, ker je že prav mučno to čakanje. Prav tečna sem sama sebi že, sploh pa danes ker sem bila pri sestrični še na obisku, je rodila v petek,in sem se kr stopila, ko sem vidla malo štručko . Hega in Tanchy, hvala za podporo, že tako je težko čakat, pa ko vem, da imam vas tu da me tolažite, je kr malo boljši Altaja, ne bosta še sami ne z Tulpek, vsaj danes bom še težila, jaz namreč vsaki dan upam, da bo kaj, sicer pa v MB čakajo samo 5 dni po pdp.ju, potem pa sprožijo, tak, da zadnji dan je torej 6. oz 7.9.potem, pa če še ne bo bom res že rešena. Se še vrnem, grem še malo tečnarit okrog, ker extra kaj tk več ne morem nardit.