|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
30.8.2009 19:53:45   
Anonimen
jeeeeeeiiiii,aprilčica!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bravo za mamico in malo julijo!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cavalierka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4226
30.8.2009 20:43:38   
Arwen
Aprilčica07, bravo!!user posted image user posted image   Pa si jo končno dočakala, vašo poredno pikico, ki ni in ni hotela ven.user posted image

Kakor mi je uspelo slediti, vidim, da sta na čakalni listi samo še hel32 in tulpek. Upam, da nisem katero zgrešila. user posted image Potrpita, samo še malo, pa bosta tudi vidve držali v naročju vajini štručki. Vsak dan čekiram forum, kaj je novega, tako da fejst mislim na vaju in stiskam pesti.user posted image user posted image user posted image

Nočko vsem skupaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
30.8.2009 21:06:14   
tulpek
Aprilčica, čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj smo pa samo še js, Anja in Hel.... Punce, a se gremo, katera bo dlje zdržala v enem kosu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ?
Meni se že meša in mislim, da me imajo septembrke že vrh glave... bom začela še tukaj malo bolj težit in jamratuser posted image .

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
30.8.2009 21:12:35   
hel32
Tulpek, ti kr teži ker jaz sem tudi tečna že kot 100 user posted image ,
mislim, da te bomo kr brale, malo mormo bit tečne,
gdaj pa bomo, če ne zdaj. Ja, teoretično si ti pred mano, lahko pa se obrne vse natobe, kaj vemo, pustimo se presenetit!
Mislim, da bom jaz zadnja! Vsaj kaže tako.

Arwen, ti kr fejst drži pesti, mogoče bo kaj pomagalo, Aprilčici je že.

Pri meni ni nič posebnega, razen tu pa tam kak mali popadek, in to je to.
Dragi pravi, da prej, kot v Torek nebom rodila, da vidimo.

Nočko

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
30.8.2009 21:18:58   
altaja
Še ena tečnoba tuki, ki bi mogla dobit avgustovčka, bo pa zgleda septembrček user posted image

Čestitke vsem mamicam!

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
30.8.2009 21:53:44   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: hel32

Tulpek, ti kr teži ker jaz sem tudi tečna že kot 100 user posted image ,
mislim, da te bomo kr brale, malo mormo bit tečne,
gdaj pa bomo, če ne zdaj. Ja, teoretično si ti pred mano, lahko pa se obrne vse natobe, kaj vemo, pustimo se presenetit!
Mislim, da bom jaz zadnja! Vsaj kaže tako.

Arwen, ti kr fejst drži pesti, mogoče bo kaj pomagalo, Aprilčici je že.

Pri meni ni nič posebnega, razen tu pa tam kak mali popadek, in to je to.
Dragi pravi, da prej, kot v Torek nebom rodila, da vidimo.

Nočko

Hel.... mene niti enkrat v zadnjih 14 dneh ni nič špiknilo!!! Pa me sicer vedno kaj boli po nepotrebnem, a sedaj, kot da sploh ne bi bila noseča. Moje telo se obnaša, kot da še 3 mesece ne grem rodit in mislim, da nimaš osnovnih šans, da bi bila zadnja. Če ne bi imela teže trebuha sploh ne bi vedela, da sem noseča.

In potem še en šok danes med čakanjem na CTG, ko so mi druge nosečke rekle, da so najprej mislile, da sem noseča 7 ali 8 mesecev...  moj velik buši se jim sploh ne zdi dovolj resen za akcijo user posted image .

Saj en velik vzrok moji tečnobi je ravno to, da se nič ne dogaja. Če bi me vsaj kaj pikalo, bi bila bolj tiho, tak pa me noče.

Altaja, ti si kar daj duška, težko me boš prekosila user posted image . Si bojo septembrke prav oddahnile, ko bom končno šla rodit user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
30.8.2009 22:14:18   
zima07
Aprilčica, iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
31.8.2009 6:58:15   
Anonimen
punce moje zlate!!!! ve samo sitnarite po mili volji!
zdaj vam je pa res vse dovoljeno, ker je pa reeees ze skrajni cas, da vasi bebiji pokukajo na svet!!!!
zato si le dajte duska, me pa vas bomo bodrile!!!!
u glavnem, jaz bom pocakala tazadnjo na tem forumu. pol pa lahko temo "zakljucimo" in se preselimo na avgustovcke!

no, pri nas je bila noc malo bolj zivahna. se je mala 3n3 4x zbudila. in okoli treh, gledala ko cukec. samo hvala bogu ne sitnari in jokca nic. samo okoli gleda, pa josko isce!user posted image
se danes, pa se zacne sola!!!!
hvala bogu. komaj cakam, da se vzpostavi nek rezim in red, ker zdaj je pa res totala kavbojka pri nas. vse razpusceno, nobenega reda....user posted image user posted image user posted image
pa se dopoldneve bove imele z niniko samo za sebe.user posted image user posted image user posted image
ko pa se situacija ustali in normalizira, pa se bom tudi vec oglasala na RR!

< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 31.8.2009 7:01:04 >

(odgovor članu zima07)
  Neposredna povezava do sporočila: 4233
31.8.2009 9:10:07   
eee35
Aprilčica: Čestitke!!!Končno!user posted image

Cavalierka: ti pa si bila skrajno pridna, bravo!

hel, tulpek: še tukaj?user posted image . mogoče danes bo kaj, držim pesti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
31.8.2009 10:07:59   
tulpek
Pri meni po starem, NIČ od NIČ pravim js temu user posted image user posted image user posted image .

Miška, bom videla, če bom s sitnarjenjem ujela tebe.... ampak nove teme v stilu... kdaj bom šla rodit... zagotovo ne bom odprla user posted image user posted image . Čeprav... vprašanje kako se bom počutila čez nekaj dni, če še ne bo nič. Sedaj razmišljam, da  bi si postavila rezervni pdp - 10.9. in se skoncentrirala na njega, mogoče bi lažje zdržala.

Hel, Anja? Sta obe sumljivi :( Na koncu bom še 10 dni sama tu gor user posted image .

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
31.8.2009 10:12:16   
hel32
Jutro

Altaja, nate smo pa skoraj pozabili, ti le tečnari, bomo imele kr septemberčke, zgledauser posted image  nič hudega, sam, da bodo zdravi.

Tulpek, praviš, da te čist nič ne špika, hmmm,.....mene kr naprej nekaj boli, pa se nikamor ne premakne, pravzaprav, bom pa vidla jutri, kako in kaj
ko grem v P na pregled, upam, da se kaj premakne.user posted image user posted image  Aja, zakaj, naj tvoj buši nebi zgledal še pravi za rodit, eh, vsake čenče, pa ne rabiš poslušat
vsaka ženska ima drugačnega.user posted image
Me pa res zanima, katera bo zadnja, Aprilčice tudi ni nič špikalo, sam zadnje 3 dni, in je v majn kot eni uri rodila!

Miška in eee35, hvala, hvala za podporo jaz že tako zelo teško čakam mojo malo štručko, da to ni res, da se mi počasi fuzlauser posted image user posted image user posted image
Doma imam vse pripravljeno, vsaki dan čekiram če je je vse pripravljeno, brišem prah, sesam, ful sem tečna sama sebi.

Dragemu se bo počasi iztekel dopust, potem pa ne ve gdaj bo lahko koristil očetovskega, ker imajo baje gužvo in si že zaradi položaja ne more privoščit
takoj dopusta spet, najmajn 14 dni bo moral delat, sreča, da imam še mamo! Tolk, da mi skuha, popuca in spere prvi teden, potem, bom pa že sama.

Tako, zdaj pa si grem zrihtat lase, pa nekaj pojest
se vrnem

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
31.8.2009 13:48:05   
TjasaJ
Altaja, Anja, Hel in tulpek - držite se in tečnarite kolikor hočete! Saj nas je kar nekaj, ki vas razumemo! Sicer moram rečt, da ko sem preživela prvo neprespano noč, sem se spraševala, zakaj sem ga hotela tako hitro zunajuser posted image

Ayo in Drnula - tudi meni je CR "vzel" izkušnjo, ko po porodu držiš svojega sončka pri sebi... Tako nenavadno je bilo, ko so mi ga prinesli v sobo, še prej pa so ga vsi že videli, le mamica ga ni še pestovala... Sem zavidala vsem, ki sem jih kasnejše dni poslušala v porodni sobi... Upam, da mi bo naslednjič dano roditi po naravni poti.

Moja porodna zgodba je tudi kratka... Ob 3.30 mi je začela odtekati voda in kar prestrašila sem se, ko je bila krvava. Pa sem se umirila, stuširala, pregledala torbo, zbudila dragega (ki se je moral še zmanikiratiuser posted image ) in sva šla. P je le 3 min stran. Sprejela me je babica, ugotovila, da nisem še nič odprta, popadki so se sicer izrisali, a jih nisem čutila (čeprav kao močni). Do 14h so me še enkrat pregledali, preštokali, a smo ostali na istem - zaprta, brez popadkov. Pa me je G vprašal, če gremo kar na CR - in smo šli, da ne bi predolgo čakali. Čeprav sem bila vesela, da prej ni bilo bolečin, je po prebujanju bolelo kot sam user posted image , pa nisem preveč občutljiva. Po triurnem prebujanju (ob 18.30) so me pripeljali v sobo, počakali smo dragega, nato so mi prinesli sinčka, ki se je rodil ob 15h. In to je bil šok zame - nobenih čustev, ni bil videti nič moj, kar neko dete. Še tri dni me je to mučilo, nisem vzpostavila stika z njim, saj me je vse bolelo in sem ga komaj dojila (dojenje je steklo kot po maslu HB), obrniti se nisem mogla... Potem pa tretji dan, po neprespani noči, ko te boli vsak obrat kot user posted image , pa jok. Ugotovila sem, da si nisem pustila, da ga imam rada, da to začutim, ker sem imela preveč dela z drugim. In od takrat naprej čutim to materinsko ljubezen, vsak dan bolj. Zdaj, ko smo doma in ko ni več težav z vstajanjem iz postelje in lahko sama poskrbim za svoje dete, zdaj nam (mi) je res lepo.

Vsaki, ki ima popadke, a bo rodila naravno, želim, da jih sprejema odprtih rok in da se po bolečinah in mučenju zaveda sreče, ki jo dobi takoj v roke!

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
31.8.2009 13:55:20   
tulpek
Tjaša, hvala za zgodbo, lepo napisano. Bom ob najmočnejših popadkih pomislila na tebe in poskušala sprejemat popadke. 

(odgovor članu TjasaJ)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
31.8.2009 14:13:25   
hel32
Hojla
Mene je danes že 3x orng sašraufalo, začelo, kot prav oni orng popadki, in čez 2 uri, NIČ
zdaj se je umirilo in lahko lepo spet čakamuser posted image user posted image  zakaj me tak jezi
Pa še ena taka srednja kepica želatinaste bele snovi je bila na spodnjicah, ja pa 3x sem bila že na veliki potrebi,
joj, ko bi se že orng akcija začelauser posted image
Mogoč pa bo ponoči.

Tjaša J dobra porodna zgodba, vrjamem da pri cr ni enakih občutkov, kot pri vaginalnem porodu, bom med bolečinami mislila na to.

Jutri itak grem v P, pa tako ali drugače,....

Grem ,..... saj se vrnemuser posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
31.8.2009 14:31:57   
altaja
Danes mela CTG, ki je pokazal eno RAVNO ČRTO user posted image

Pol mi pa še G reče da je lep. A da je lep? No, zgleda da mava različne kriterije kaj pomeni lep CTG ko si že čez rok.

Punce, hvala ker nas bodrite in nam dovolite da smo tečne kolikor želimo.

Majčko "Pridem avgusta" lahko pa kar pospravim...čeprav mam še vedno bušija user posted image . Prejšn vikend sem mela oblečeno pa me je en vprašal "a drugo leto?" Se mi je zdelo ful smešno, danes se mi ne zdi več user posted image

Babe, zdržmo, sej bo!!!!!!!!!

Aja, makedam NE POMAGA!

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
31.8.2009 14:35:51   
eee35
TjasaJ: zgleda, da tudi CR en drugemu včasih ni podoben...A so te čist uspavali? Jaz sem vesela, da sem se odločila, da bom budna, ker so mi malo miško takoj pokazali, pa dali poljubčkat, fuuul mi je bilo to doživetje! Čeprav sem se tresla, pa bila v šoku, pol ko so me zašili so mi ga dali še enkrat, je bil že lepo zrihtan, umit, pa mojuser posted image ga je imel ta čas na rokah. V šok sobi so me itak skoz filali z nekimi protibolečinskimi injekcijami, tako, da ne morem rečt, da me je ne vem kok bolelo, samo sem ležala, pa se obračala malo na boke - so rekli, da mi bo pol lažje, pa res je bilo tako. In pol sem user posted image spet dobila v sobo, tako blizu, da čeprav sem bila malo nepokretna, sem se ga lahko dotaknila, pa je bil ful priden, nič ni jokal, čeprav je bil buden.
No vseeno se veselim, da so se čustva vrnile k tebi, crkljajte se še naprej lepo! Pozdravčke!

hel: ti pa vzemi potovalko, pa kakšen šotorček, pa se jim utabori pred P, mogoče se te bojo usmilili, ali dete bo spoznalo, da zdaj bi že RES rada rodilauser posted image

< Sporočilo je popravil eee35 -- 31.8.2009 14:36:24 >

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
31.8.2009 14:35:58   
altaja
Miška...vse najboljše user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
31.8.2009 14:43:11   
Drnula
Aprilčica ČESTITAM za JULIJO  ! ! !

TjasaJ
- škoda, da nisi imela spinalne agnezije ali EA .... pravzaprav kako to, da nisi imela ??? Veliko bolje, ko si 100% zraven, čutiš ko ti otroka potegnejo ven, slišiš 1. jok in ga tudi takoj dobiš k sebi da ga vsaj malo z ličko pobožaš in poljubiš preden ga opedenajo. Potem pa mučno čakanje da zaključijo s čiščenjem in šivanjem in preoblačenjem in prestavljanjem na drugo posteljo ... joj, ne bom nikoli pozabila, ko sem se ozrla za sabo, ko so me odpeljali iz operacijske: moja vsa okrvavljena srajčka vržena čez mizo, zelene plahte vse v krvi, spodaj kanta in čez njo bog si ga vedi kaj je bilo tisto in zraven visijo krvave rokovice in vsa kanta in okrog nje od krvi, potečeno po mizi ... kot bi šla iz klavnice Pa tudi takoj ko so me priklopli na aparate na intenzivni sem sva se s Hano brez problemov dojili tri urce, takrat me še ni bolelo, sam sestre so morale ta malo nosit okrog iz ene strani na drugo.
Res škoda da nisi imela EA, še najbolj morda zato, ker je okrevanje BISTVENO BOLJŠE, LAŽJE, HITREJŠE.
Je pa zate še upanje, da boš rodila. Zame ga ni. Želim si sicer še 3.otroka ampak noben mi ne bo več dovolil da probavam porod user posted image

Hel32- no, pa si le dočakala! Zapomni si - na pogumnih stoji svet in z njim dobra volja. !!!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
31.8.2009 15:16:59   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: hel32

Jutri itak grem v P, pa tako ali drugače,....

Grem ,..... saj se vrnemuser posted image

Js tudi... in se verjetno tudi vrnem jutri user posted image .

< Sporočilo je popravil tulpek -- 31.8.2009 15:17:18 >

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
31.8.2009 17:26:56   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: TjasaJ

Vsaki, ki ima popadke, a bo rodila naravno, želim, da jih sprejema odprtih rok in da se po bolečinah in mučenju zaveda sreče, ki jo dobi takoj v roke!

to si pa lepo napisala tjaša!  se čist strinjam s tabo.  fajn, da zdaj uživate!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu TjasaJ)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
31.8.2009 18:24:25   
*anč*

Draga naša Aprilčica !

Pa si jo končno dočakala user posted image . Čestitke ob rojstvu male  Julije!  Sem tako vesela, da se je vse tako lepo končalo, ko samo pomislim kaj vse sva morali dati skozi par mesecev nazaj ... Želim ti hitro okrevanje in obilo družinskih radosti!

user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
31.8.2009 18:31:58   
*anč*

Drage Mony, Sligica in Reby!

Čestitke ob rojstvu vaših zakladkov! Veliko cartanja vam želim!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
31.8.2009 18:52:27   
hel32
user posted image user posted image user posted image Sem še tu

Samo, da se malo javim, drugače je vse po starem, kaj več bom pa vedela jutri.

Nevem, če sem kaj bolj čakala kot to detece.

Ja drnula, hvala za podporo, imaš prav.

Eee35, bom uzela šotor in potovalko, ja,....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
31.8.2009 19:40:50   
tulpek
No, js sem iz dolge vožnje po makadamu, ki pa na žalost ni bil tako zrukan, kot sem pričakovala. Upam pa, da se bo vseeno začelo ponoči kaj dogajat. Se mi pa zdi, da je ta makadam vplival predvsem na mojo zgago in želodec user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tulpek -- 31.8.2009 19:41:07 >

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
31.8.2009 20:31:51   
eee35
drnula: jaz pa user posted image nisem dobila na dojenje, ful mi je škoda, ampak zgleda, da je to odvisno od tvojega stanja po posegu, jaz sem se fuuuuuul tresla, da ta malega sem težko imela v naročju, nekaj je moralo biti že, da so ga odnesli. Glede mize in ostankov, sploh ne vem, kaj je bilo, vem, da so me prestavili na posteljo, pa ven peljali, kje je že čakal user posted image z user posted image .

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?