|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
3.9.2009 14:10:31   
HeGa

IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

Se trudim dojit, bomo vidli kolko bomo uspešni. V P je blo dobro, ker se je mali zredila in smo domov prišli skoraj z porodno težo. Zdaj mi pa nekam joške uplahujejo, ampak bom vztrajala in bomo vidli kako bo dalje..

Ne sekiraj se. Tudi jst sem mislila, da sem ostala brez mleka. Uplahnile (v primerjavi s tistim kar je bilo v p in potem še en teden doma), pa še skoz je na joškah visel (skoraj vsaki 2 uri). Pol sva se pa vagala včeraj, se je pa v 7 dneh zredil za 400g. Ti kar lepo vztrajaj in slabe misli iz glave, pa bo!

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
3.9.2009 14:12:02   
HeGa
tulpek, hel, altaja mogoče vam bo pa luna kaj pomagala. Držim pesti!

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
3.9.2009 14:27:34   
hel32
Aprilčica, lepa porodna zgodba, in expresna, ni kaj.

Reby, ja srčno upam, ker še en teden ne vem kako bo, ker me vse že boli od tega ogromnega trebuha.

Tulpek, ne nem obupaj zdaj na koncu, malo optimizma, saj smo vse s tabo, alo, glavo pokonci.

Altaja, ti kr pejd če ne našteješ 10 gibov v 12 urah, moj zaenkrat še re razgraja, čeprav mislim, da malo majn kot dopoldan, sicer grem pa jutri na CTG,
pa da vidimo, je pa res da kr en lep cajt nimam več popadkov, trebuh je pa trd kr naprej, ma pa saj bo, nebo kteri not ostal,
če je Aprilčica zdržala 8 dni, bomo še me teh par dni, ni proti celemu življenju nič!!!

grem vodoravno. Se vrnem

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
3.9.2009 14:29:52   
hel32
HeGa, ja drži pesti zdaj je polna luna, mogoč pa zna tista pomagat,
ker midva sva poskusla že vse, od sexa, do pomivanja na vseh4, vožnja po makadamu, stopnice, plavam vsak dan.

Mogoče ga pa luna spravi ven!user posted image user posted image

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
3.9.2009 15:26:43   
Taanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

Najlepša hvala vsem za čestitke user posted image

Tanika vohunka user posted image  V drugo gre ven kot štofelc od šampanjca user posted image

ja vešda sem malo vohunila,k sem vedla da čakašuser posted image ,ja pr teb je šlo ven kot iz štoplcauser posted image user posted image ,jst sem imela v prvo cr,bomo vidli v drugo kako bo,no ko bo še ne vemouser posted image user posted image ,tk da dvomim da bom kr izstrelila venuser posted image user posted image ,dobra ti je primerjava resuser posted image ..zdej se pa lepo cartajte naprej,pa lepo ime si punčki nadelauser posted image user posted image ..všeč všečuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
3.9.2009 15:44:06   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Tulpek, ne bit preveč prepričana, da boš zadnja. Jst bom tle do decembra user posted image . Moj noče vn in pika....

Jst tud upam, da ne bodo čakal 14 dni čez PDP....ker še en teden? ZNORIM!

Potem mi pa eni pametujejo, naj se pomirim, da je še vsak ven prišel, da so se lahko zmotili pri datumu (js točno vem, kdaj sva naredila najinega user posted image ), da naj seksam (ko itak vsak dan), da naj kaj fajnega počnem... Sami pa sploh še nimajo otrok. Brrrrrrrr.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 3.9.2009 15:45:43 >

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
3.9.2009 15:51:33   
hel32
Naš korenjak se je pa zdaj malo umiril, ne vem, kaj še bo prinesel
večer in noč, da ne bi dala komu lažnega upanja, zaenkrat še ni nič.

Tulpek, ne bodi no tako črnogleda, saj bo, malo potrpljenja  in dobre volje.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
3.9.2009 15:54:15   
Anonimen
ej, vidve moji revici....kako vaju zastopim. po mojem najbolj od vseh. si sploh ne predstavljam, da bi morala cez rok!!!!!!
si pa mislim, da vama je huje kot je bilo meni. pa je bilo se meni za popiz****
kdaj pa sta vidve sploh imeli rok?

(odgovor članu tulpek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4333
3.9.2009 15:57:07   
tulpek
Miška user posted image user posted image user posted image za tebe pa verjamem, da razumeš.

Js sem ga imela 30.8., Hel pa 1.9., Altaja pa 28.8.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
3.9.2009 16:00:14   
hel32
Ja lepo miška, da se spomniš na nas,
ti verjetno razumeš našo neučakanost, je res sicer, da je fajn počekat, da se dete samo odloči za prihod na svet, samo, ......
ko je tako zoprno čakat, ...........

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
3.9.2009 17:24:39   
Arwen
Kaj zdaj, še nič novega?user posted image No, hel32, tebi bodo vsaj jutri mogoče kaj lepega povedali. Držim pesti zate. Tulpek in altaja, kdaj imata pa vidve naslednjo kontrolo? Ko berem nekatere vaše zgodbe, ne morem verjet kako dolgo čakajo v nekaterih porodnišnicah, preden te napotijo v porodno.user posted image Reby, tebe so pa sploh namučili. Meni bi se kar zmešalo, če bi me pošiljali sem in tja, pa nikakor ne rodit.user posted image
Aprilčica07 - dobrodošla nazaj!user posted image   Tvoja mala je pa res kar skočila venuser posted image user posted image user posted image . 15 minut, noro!! Pa si bila že kaj odprta dopoldne, ko si šla na pregled?

Hja, naš user posted image je tudi ful pridkan, da sploh ne morem verjet. Ta starejši ni kot dojenček namreč skoraj nič spal, ta pa samo podoji in zaspi nazaj.user posted image user posted image Mi je totalno čudno. No, malo je že buden, pa še takrat kar meditira v ležalniku in se čudi temu svetu. KO postane zaspan, ga pa fliknem v voziček in malo popeljem po ulici in že spi. Bom raje kar potrkala, da ne bo že jutri vse drugače.user posted image

Nič, punce drage, vsaj naspite se še malo preden greste v Rim. Jaz kar ne pridem na zeleno vejo s spanjem... Srečno!

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
3.9.2009 17:32:00   
tulpek
Js imam vsak drug dan, torej v soboto. Ampak se mi niti ne da tja hodit, ker mi itak nič novega ne povejo.... Vedno slišim: vse je OK super lepo, se vidimo čez 2 dni user posted image

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
3.9.2009 17:36:55   
aprilčica07
HeGa: saj tokrat sem ful skulirana in sem optimistična, da nam bo zalaufalo in bo ok... prvo sem bla malo sfuzlana, tokrat sem bistveno bolše.. tako, da ja, upam, da zalaufajo mlekarne kot je treba:)
Arwen: tisti dan zjutraj me ni niti pogledala, ctg je bil  pa miren... v petek, torej dva dni prej mi je pa rekla, da je vse zrelo in da bo akcija.. ampak je bla druga dohtarca in je HB imela prav...user posted image user posted image
tulpek: drži se, vem, da je ubijajoče, ampak če sem zdržala jst 8 dni preko... pa se zdaj niti spomnim ne več na težave.. samo pogledam Julijo in je vse pozabljeno...user posted image
Reby: nevem kaj naj ti rečem... ubijajoč porod, res, da se pozabi, ampak da te tolko matretirajo, če ni treba.. nevem no.. dobra si, da si zdržala.. user posted image user posted image
hel: kako si?

Moj in Jakob sta šla k moji noni, Julija danes že cel popoldan spančka, tako, da sem trenutno sama samcata in je treba izkoristit pa pridet pogledat na RR če je kaj novega..

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
3.9.2009 18:41:16   
sams
ojla pupe,
držim pesti, da boste kmalu pestovale hel32, tulpek in altaja!!!

aprilčica, super porodna zgodba user posted image . To pa je bilo ekspresno!!!

kerala, jaz sem 1. tudi dodajala skoraj 3 mesece, ker je mali bil velik - še celo malo večji kot Taras in sem bila ful šivana in prvi dan nisem pristavljala, ker ga skoraj nisem imela pri sebi, mali pa je ful zahteval in ponudba ni dosegla povpraševanja user posted image . Ampak potem pa je zalaufalo. Zdej pa sem tudi kar dodajala in tehtala tamalo in me je patronažna napizdila, da imam svojega mleka dovolj in jo samo nažiram user posted image . Tako da zdej samo dojim, ampak ima fuuul sesalni refleks in zaenkrat zavrača dudo user posted image , tako da je cel kažin.

23tina, bogica ti, dobro da si se izvlekla...

anjaPH tudi tebi čestitam za hiter porod!!!!

M

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
3.9.2009 18:42:50   
hel32
Pri meni vse po starem, še ni kakih znakov da bi bla akcija.
Mogoče bo pa polna luna kaj pomagala.user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4340
3.9.2009 18:43:04   
eee35
aprilčica: upam, da vama bo dojenje steklo, jaz se tudi še borim, mleka imam dost, samo Pujsek je dost težek. Ampak napredujeva, blazina za dojenje je zakon, pa na nastavki tudi nekako se že navadil, čeprav parkrat ga je treba pristavljat, preden se odloči potegniti solidno jošk. Mleko pa itak samo teče...

hel, tulpek, altaja še malo...ti obiski vsak drug dan v porodnišnici so ubitačni, zato sem jaz raje ostala noter teh par dni, da ne skrbim, kako bom v Postojno prišla, če mi voda odteče, ali dragi bo v službi, ali Bog ve kaj še. Pa sem se prav fino imela!

Neposredna povezava do sporočila: 4341
3.9.2009 19:04:18   
altaja
Jst moram jutri zjutraj na pregled v P, bom pa že 1 teden čez rok. Dans je bejbi nekam miren, ne vem če je blo 10 sklopov gibov, mislim da ne. Zdej pa ne vem, al naj grem že dans tja, da mi nardijo CTG al naj čakam do jutri zjutraj. Da me ne bi čudno gledal v smislu da kompliciram za brez veze...

Moj zadnji uz je bil pa pred dvema mesecema!!!!! Na pdp sem mela vaginalni pregled, kjer sem bila še zaprta, maternični vrat pa je bil skrajšan in pripravljen...

Joooj punce, blagor vam k mate že svoje bejbije...

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
3.9.2009 19:36:12   
tulpek
Altaja, najboljše da pokličeš in poveš situacijo. 

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
3.9.2009 20:09:15   
hel32
Altaja, jaz bi šla kr takoj, vsaj tako so mi rekli, če ni 10 gibov v 12 urah, kr v porodnišnico, v porodni oddelek.
Se pravi, gremo rodit!

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
3.9.2009 20:13:31   
hel32
Jaz grem zdaj pred tv in pod tuš, jutri pa na pregled,
najboljš bi blo da bi jaz tudi ostala kr v P, ker potem se sama ne morem vozit 30 km daleč vsaki drugi dan,
tako, kot je eee35 npisala, moj dragi tudi gre v sužbo v ponedeljek in jaz sama ne upam bit doma, pa sama na preglede se vozit.

Skratka, sporočim, kako in kaj po pregledu, itak lahk še v nedeljo grem nazaj.

Lepo mi bodite, mogoče pa ponoči že rodim user posted image user posted image user posted image
Malo sanjam!

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
3.9.2009 21:35:16   
tulpek
Hel, js imam tudi nekaj takšega do P, pa sem se ta teden vozila, naslednji se mi pa res ne da. Saj sicer me nič ne boli in se čutim sposobno vozit, ampak mi vseeno ni fajn. 

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
3.9.2009 21:49:07   
tulpek
Hel in altaja... če me danes ponoči zapustita, bom odprla novo temo: kdaj bo rodila poslednja avgustovka user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
3.9.2009 22:37:34   
Drnula
Saj ne da fuuul pišete ampak jaz vas še zmeri komaj dohajam.

Aprilčica - men se zdi tvoja porodna super, nekaj takega sem si jaz zamišljala da bi imelauser posted image ... v prvo.

Pri nas se stanje res normalizira, z Neco namreč, in življenje postaja lepše.
Hana je po 26 dobila 900 g in je res že precej polna

JOJ KAKO ČAS NORI, kmalu bo en mesec user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
4.9.2009 7:56:09   
*anč*
hel, tulpek in altaja  dejmo, dejmo, dejmo! držim pesti, da bo akcija res kmalu, ker zdej gre pa že men na živce tole čakanje user posted image .

aprilčica  tole je blo pa res exspresno!! če ne bi blo tvojga, bi verjetno kr doma rodila  user posted image . maš pa glih tko sam 2 šivčka kot jst, no ja, moji so že odpadli in je ko da sploh ne bi rodila.

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
4.9.2009 7:56:36   
altaja
Zvečer sem bila že pripravljena za odhod v P ko se je mali zbudil in začel brcat, tko da sem se odločila, da počakam do danes zjutraj. Kasneje sem dobila še neke krče in špikanje. Sem bla prepričana, da se bo razvilo v nočno akcijo, ampak sem še vedno tle user posted image

Zdej pa šibam na pregled v P, kjer se bodo odločili, kaj bodo z mano.

Držte pesti....

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?